סוף השבוע

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifכשהיא מופיעה עם ליידי גאגא בקליפ

של טלפון,ליידי גאגא נראית לידה כזו קטנטונת וחיוורת,וביונסה נראית אישה עוצמתית.בכללי ליידי גאגא לבד נראית כמו שלד עם חצי חזיה ובלי תחתונים,והיא צריכה כ"כ הרבה פרובוקציה בשביל תשומת לב. ג'פניקה הכי טעימים מכל הסושי שיצא לי לאכול.

Serena16

New member
מי זאת ליידי גאגא ליד ביונסה?

לא משנה כמה פעמים ראיתי את הקליפ הזה העיניים שלי תמיד היו על ביונסה.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifלא ראיתי אותו הרבה

אבל הפעמים שראיתי אותו פשוט הסתכלתי על ביונסה.היא אחת הכוכבות המוכשרות ביותר של התקופה,אני מעריכה בה המון דברים.

Serena16

New member
יש קונצנזוס על ביונסה

כולם מסכימים שהיא מלכה
עם כמות החפירות של הקליפ זה בMTV...

אני לא../images/Emo3.gif

אני לא אוהבת את ביונסה, לא יודעת להסביר את זה. אני גם לא נהנית לשמוע אותה שרה וכאלה. השיר החדש שלה (Who Run The World) בכלל גורם לי לכבות את הרדיו/טלוויזיה כל פעם ששמים אותו כי היא עושה לי כאב ראש חחח

Serena16

New member
../images/Emo2.gif

Run The World גם לא בדיוק הקאפ אוף טי שלי... אבל אני מתה על ביונסה
אבל כל אחת והטעם שלה

Noa L black

New member
האלה מקוויקנד ../images/Emo6.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
That girl 5 colours in her hair all about you end of the world
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הדג נחש-לא מספיק הדג נחש-מה שבא בא Beyonce-crazy in love Beyonce-Irreplaceable Depeche Mode - Enjoy The Silence Rusted root-send me on my way Simon&Garfunel-Cecilia Simon&Garfunkel-Mrs. Robinson The pretty reckless-make me wanna die הראפ של אוזיל
זה פשוט הדבר הכי אדיר ששמעתי בזמן האחרון ואוזיל כזה מתוק
הלהקה המגניבה של השבוע:
מק
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
העשב של השכן סופרנטורל (ואם מישהי פה אוהבת אימה, יש את כל הסרטי אימה הטובים שראיתי בשבועיים האלה: כל סדרת המסור, בוגדני, סיוט ברחוב אלם 2010, בוגימן, מים אפלים, מראות, הניצוץ, 1408, דממת מוות, אות משמים) – רוב הסרטי אימה פשוט חוזרים על עצמם וממש רדודים...
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שהרסו את הקלאסיקו עם ריבים מטופשים ומכות. ההפסד מבאס לגמרי, אבל זה פשוט הרבה יותר. אני שונאת שעושים את זה, אי אפשר לתת משחק אחד נקי שכולו כדורגל?
משהו ששימח:
חזרתי לכתוב ולצייר המון :)
משהו שהעציב:
אח שלי ממש תכף טס להודו והוא בכלל לא בבית.. ואני לא מספיקה להגיד לו כלום...
ציטוטיה:
~קונה מחברות וזה לשנה הבאה אמא שלי פתאום כזה שולפת מחברת של ריאל מאיזה מדף באופיס דיפו "נועה רוצה כזאת??" "כן ברור אמא שיטבחו אותי בא'." (עירוני א'=הבצפר החדש שלי. בצפר של אוהדי בארסה><)
מתנגן בראש / בפלייליסט:
The pretty reckless-make me wanna die
המלצת השבוע:
אל תקבעו עם מאתיים אנשים לאותו יום בכל העשרה ימים האחרונים של החופש ><
התמונה הכי חמה:
http://up352.siz.co.il/up1/dnmgktnfzhin.jpg
ניניו, הלוואי שתחזור לליברפול3>

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifאת אוהדת את ליברפול?../images/Emo2.gif

מושלמים שלי
לא אכפת לי כמה הם גרועים בזמן האחרון, אני עדיין אוהבת אותם!
בשבילי הם תמיד האלופים
חחחחחחח אני ממש רוצה לקנות מחברות של בארסה וליברפול השנה, אבל אני די מתכננת לכתוב בדפדפות אז אני צריכה לראות מה אני מחליטה בסוף
בכל מקרה אח שלי כבר קנה לי מחברת מתמטיקה של בארסה - הוא הפתיע אותי לפני כמה זמן כשהוא חזר מהצבא ונסע לטבריה, וקנה לי תיק גדול של בארסה שאני יכולה לשים בו את התווים שלי, תיקייה לדפים של בארסה ומחברת
איזה חמוד אח שלי
מחזיקה אצבעות שיום אחד נראה קלאסיקו בלי ריבים מטופשים
למרות שאני באמת חושבת שמרסלו הגזים עם מה שהוא עשה לפברגאס, לא היה צריך להגיב כל כך קשה... זה גם ככה היה סוף המשחק והם סתם עשו בעיות

Noa L black

New member
הקטע שלי עם קבוצות מהליגה האנגלית הוא מסובךXD

אני פשוט ממש אוהבת את ליברפול ומנצ'סטר.. (עכשיו וואן דר סאר פרש
הוא היה מדהים ממש אהבתי אותו) וליברפול זה כזאת קבוצה שאי אפשר לא לאהוב מה לעשות.. ולטורס הרבה יותר מתאים שם בליברפול כי זאת קבוצה כזאת של נשמה.. אני גם מחבבת את צ'לסי בגלל טורס, אנלקה, דרוגבה, ג'ון טרי, פרנק למפארד וזה, אבל אני אוהבת רק את השחקנים, אני לא ממש אוהדת של הקבוצה.. כן מרסלו הגזים גם ככה עוד לא התגברתי על זה שססקי עבר
איזה חמוד אח שלך!

Serena16

New member
ג'ון טרי ../images/Emo5.gif

מזל של צ'לסי שיש להם גם את למפארד
למרסלו הגיע אדום והוא קיבל אדום, הריב אחר כך לא היה קשור אליו בכלל...

Noa L black

New member
שחקן תותח בעיני, אני לא יודעת מה האופי שלו

אבל בצ'לסי אני מעריכה את השחקנים רק ע"פ היכולות שלהם על המגרש ובכל שאר הקבוצות זה ממש לא ככה.. אני שונאת שהם עושים את זה, שיש משחק יפה ומותח שכיף לראות ופשוט הורסים הכל עם ריבים מטופשים. אני לא ממש ראיתי את הדקות האחרונות אבל ממה שכן ראיתי זה התגלגל ככה שאוזיל קם להגן על מישהו, והיגוואין קם להגן על אוזיל וככה בערך זה גם היה בבארסה וזה סתם הורס את המשחק שהיה אפשר לסיים רק עם אדום למרסלו במקום כל הבלאגן.

Serena16

New member
הוא אחד המניאקים

אם היה לי כוח עכשיו לכתוב את כל הדברים שהוא עשה...
המשחק הראשון בברנבאו היה אחד האהובים עליי (גם כי היינו יותר טובים
) אבל גם כי לא היו ריבים, לא אדומים, לא פרובוקציות, היה קלאסיקו
כשכולם עמדו מסביב לפאברגס דויד וויה דחף את אוזיל, היגוואין התעצבן והתחיל לצעוק על דויד וויה ואז כולם צעקו על כולם... כמובן שע"פ צ'אבי ופיקה זאת אשמת ריאל ומוריניו הורס את הכדורגל הספרדי

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifחחחחחחחחחחח הם אמרו את זה? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

טוב לא ממש צריך להקשיב לצ'אבי ופיקה... צ'אבי צריך להמשיך לשחק כמו שהוא משחק ולא לדבר מחוץ למגרש, ופיקה צריך להיות חתיך ולשתוק
וממש רואים שיש שינוי במשחק של ריאל מול בארסה עכשיו לעומת מה שהיה לפני כמה חודשים... אי אפשר להגיד שזה לא היה כדורגל יפה...

Serena16

New member
חחחחח כן

כבר למדתי לא לקחת ללב את השטויות שהם אומרים
יש שינוי ענקי... את יכולה לא להסכים איתי אבל לדעתי ריאל שיחקו יותר טוב מבארסה בסיכום שני המשחקים ובגלל זה אין לי תלונות למוריניו. אני לא מתה על כל הדיבורים והפרובוקציות שלו אבל זה לא מזיז לי אם הוא עושה את העבודה שלו, והוא עושה.

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifאני בהחלט מסכימה שריאל שיחקו יותר טוב

מבארסה. במשחק השני שתי הקבוצות היו מעולות לדעתי, אבל אין ספק שבמשחק הראשון ריאל היו הרבה יותר טובים... אבל מה לעשות - לבארסה יש את תופעת הטבע הבלתי ניתנת להסבר - מסי

Serena16

New member
כשהוא עם בארסה

הוא מדהים, אין דברים כאלו... אבל בנבחרת הוא מאכזב ושחקן שנקרא "הכי טוב בעולם" לא יכול להיות תלוי בצ'אבי או אינייסטה ושזה לא שבארגנטינה חסרים שחקנים טובים ככה שלא החלטתי עדיין אם הוא יותר טוב מרונאלדו
הייתי פשוט בהלם אחרי המשחק הראשון, איך הגיוני שריאל היו הרבה יותר טובים ונגמר תיקו? הפעם פפה לא היה בעמדה הנכונה כדי לעצור את מסי

Noa L black

New member
../images/Emo2.gif

בחיים לא שמעתי על כל הדברים האלו...אולי אני קצת יותר מדי בפיפ"א
לגבי מוריניו כל מה שיש לי להגיד זה קאט דה בולשיט. ><" שונאת שאומרים עליו שטויות

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאין ספק שהוא מאמן טוב

../images/Emo204.gifאפשר באיחור, נכון?

מצעד הלהיטים של מקפליי:
אר. אין. אופס.
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
אמ. גאד, לא זוכרת. XD היו הרבה, ד'ו. שנסון צרפתי אחד. הרבה מאט נתנסון. הרבה קין. קצת כריסטיאן קיין. ואומנים רנדומליים כמו Death Cab For Cuties, Snow Patrol, MCR...
הלהקה המגניבה של השבוע:
אין.
קליפ שעשה לכן את זה:
אר... משהו של secretlytodream ביוטיוב. היא עושה את הווינססטים/J2-ים הטובים ביותר. היא מעולה עם וידאו-ים.
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
Sons of Anarchy
גאד, ג'אקס.
טורצ'ווד: מירקל דיי
לוורג'
חברים
מכושפות (רק התחלתי. שששש.)
(צריכה לסיים) פולינג סקייז
ספר / פיק השבוע:
Pretty Things. ספר הזוי. אווו, וכמה פיקים טובים של J2.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המורה שלי שלחה לי אימייל.
עדיין לא קיבלתי את הדיסק של מאט.
משהו ששימח:
במידה ופורצת מלחמה בדרום, יש לי איפה להיות - קליפורניה, היר ווי קאם.
שלחתי אימייל לאלה שהיו אמורים לשלוח לי את הדיסק של מאט והם אומרים שהוא בדרך. נראה.
משהו שהעציב:
המלחמה בדרום.
ציטוטיה:
אני סנילית. תתעלמו.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Sons of Anarchy 1x08
המלצת השבוע:
תראו SoA. זה פאקינג מעולה.
התמונה הכי חמה:
לול.

למעלה