../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמקוויקנד באיחור. ../images/Emo9.gif
מצעד הלהיטים של מקפליי:
OFTR
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Glee - Baby Jedward - Bad Behaviour
הלהקה המגניבה של השבוע:
Jedward
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
הקלאסיקו הראשון שהיהD: טורצ'ווד
קוד מקור
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המכות בסוף של הקלאסיקו . >< " איזה טיפשות. באמת. ומסי האידיוט הזה, מי הסכים לו לא לעצור!?!?
משהו ששימח:
האמ. אז ככה... אני סוג של טסתי לברצלונה יום רביעי בבוקר אחרי שיום שלישי בלילה הצלחתי לשכנע את ההורים לטוס וקנינו כרטיסיםXD סיפור משעשע שכזהD: וביום רביעי שהגענו לקאמפ נואו, אז כאילו חיכינו עד שיפתחו שערים וזה, ובנתיים חיכינו לשחקנים שיכנסו לחניה וראיתי את ססק (
) ומסי
ואז היה כמובן המשחק המדהייייייים הזה (אם מתעלמים מהמכות שהיו בסוף
) כאילו זה היה פשוט מטורף. אי אפשר לתאר במילים איך זה הרגיש. פשוט
וגם ישבתי ליד היציע כבוד (איפה שהנשיא של בארסה ישב, ואיפה שפויול ישב ~ שד"א ראיתי את שניהם. והם ישבו איזה 15 מטר ממני *~* ) וראיתי הכל ממש באמצע, ויחסית קרוב.
ואחרי המשחק היה גם את החגיגות, זה היה ממש מדהים. *~* וכאילו חוץ מזה גם הייתי במקום אימונים של בארסה (ואומנם לא קיבלתי חתימות ותמונות כמו פעם שעברה ~למרות שפינטו ופדרו חתמו לי על דגל שקנינו במשחק
וגם פינטו דיבר אלי אבל לא הבנתי מה הוא אמר לי כי אני לא יודעת ספרדית או איזה שפה שהוא לא דיברXD ~) אבל - ראיתי את מסי!@#!@!#@!#!#!@!#@
ואת פיקה ואת וויה ואת ססק ואת כולם . פשוט את כולם . *~* וגם היה קטע שהסתובבתי מסביב לאיפה שהם מתאמנים, ומצאתי את המגרש שבו הם היו, וראיתי אותם חוצים ממגרש אחד למגרש אחר, ושמעתי אותם מדברים אחד עם השני וצועקים אחד לשני וצוחקים וזה, וגם ראיתי אותם מתאמנים!!!! כאילו היה שער שדרכו היה אפשר לראות לתוך המתחם, והשומר פתח קצת את הדלת של המגרש שבו הם התאמנו, וכאילו ראיתי אותם מתאמנים, ופיקה וססק עמדו מולי כל הזמן, וראיתי את כולם רצים שם וזה. זה היה פשוט מדהים. באמת
וכששמענו אותם צועקים אחד לשני היה קטע שהם צעקו "PUTA XAVI PUTA" חחח ולבוסקטס הם קוראים בוסי. ויש להם קטע לקרוא אחד לשני זונה כל הזמן.XD וגם אני אמא שלי ואחותי, בזמן שכל שאר האנשים שהיו עמדו על הכביש וחיכו לשחקנים שיצאו, נצמדנו לשער וצעקנו למסי לפני שהוא נכנס לאוטו, והוא נופף לנו לשלום!@#!@#!@ D: ויש לי סרטון של זה . *~* פאקינג מססססססססססססי 3333333333333> וחוצמזה גם קניתי המון המון שטויות,
והסתובבתי בעיר (עכשיו כל הגוף כואב לי
) פשוט עיר מדהימה. אנשים מדהימים. קבוצה מדהימה. אני מאוהבת בברצלונה. והלוואי והייתי נשארת שם לנצח
משהו שהעציב:
שחזרתי. >:
ציטוטיה:
~כשעמדתי מחוץ למגרש אימונים שמעתי אנשים מדברים, ישר זיהיתי את הקול של פיקה, ואח"כ גם ראיתי את ויקטור ופינטו יוצאים משם.~ אז אני , בגלל שאני חמודה צעקתי "מססססססי ! מסססססססססי! " ואיזה מישהו מהמגרש עשה "ששששששששששש."
~כשבאנו לתפוס את הטראם לברצלונה פגשנו איזה מישהי שעובדת אצל בארסה, ומסתבר שהיא אחראית הפקה שם או משהו כזה, והיא הייתה בהחתמה של פברגאס, והיא גם זאת שלוקחת את הילדים להצטלם עם בארסה בתחילת המשחק, וכל מיני דברים כאלה. קיצר התחלנו לדבר איתה, ויש לה קראש מטורף על צ'אבי.~ אני: "does Xavi has a girlfriend?" היא: "nope." ואחרי שנייה "he saving himself to me"
~~ היא: "everytime Xavi comes and say hey Anna i'm like" ~מתחילה להסמיק~ אני: "omg! he know your name!" היא: "omg he knows my name!!!!" בשיא ההתלהבות.XD היא כזאת אדירה, הלוואי עלי עבודה כמו שלה. *~*
מתנגן בראש / בפלייליסט:
ההמנון של בארסססססססה
המלצת השבוע:
האמ. תאהבו בארסה?
התמונה הכי חמה:
טוב, בגלל שלא יצא לי לעלות תמונות מהפלאפון/מצלמה עדיין אז הנה תמונה שהעלתי לטוויטר מהמשחק, של פויולליייייי. *~*
http://twitpic.com/67qgtl הוא כזה סקססססי . באמת! O:
וממש רציתי תמונה איתו , אבל מצאנו אותו בדיוק שהתחילה המחצית השנייה, אז לא הצלחתי לקרוא לו, גם היה ממש רועש, ולא היה לי נעים להפריע לו \: ובסוף המחצית הוא כבר ירד למטה לחגיגות , אז
ותסלחו לי על החפירה המטורפת. פשוט.
עדיין קשה לי להאמין שזה באמת קרה. אז.