סוף השבוע

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמקוויקנד באיחור. ../images/Emo9.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
OFTR
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Glee - Baby Jedward - Bad Behaviour
הלהקה המגניבה של השבוע:
Jedward
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
הקלאסיקו הראשון שהיהD: טורצ'ווד
קוד מקור
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המכות בסוף של הקלאסיקו . >< " איזה טיפשות. באמת. ומסי האידיוט הזה, מי הסכים לו לא לעצור!?!?
משהו ששימח:
האמ. אז ככה... אני סוג של טסתי לברצלונה יום רביעי בבוקר אחרי שיום שלישי בלילה הצלחתי לשכנע את ההורים לטוס וקנינו כרטיסיםXD סיפור משעשע שכזהD: וביום רביעי שהגענו לקאמפ נואו, אז כאילו חיכינו עד שיפתחו שערים וזה, ובנתיים חיכינו לשחקנים שיכנסו לחניה וראיתי את ססק (
) ומסי
ואז היה כמובן המשחק המדהייייייים הזה (אם מתעלמים מהמכות שהיו בסוף
) כאילו זה היה פשוט מטורף. אי אפשר לתאר במילים איך זה הרגיש. פשוט
וגם ישבתי ליד היציע כבוד (איפה שהנשיא של בארסה ישב, ואיפה שפויול ישב ~ שד"א ראיתי את שניהם. והם ישבו איזה 15 מטר ממני *~* ) וראיתי הכל ממש באמצע, ויחסית קרוב.
ואחרי המשחק היה גם את החגיגות, זה היה ממש מדהים. *~* וכאילו חוץ מזה גם הייתי במקום אימונים של בארסה (ואומנם לא קיבלתי חתימות ותמונות כמו פעם שעברה ~למרות שפינטו ופדרו חתמו לי על דגל שקנינו במשחק
וגם פינטו דיבר אלי אבל לא הבנתי מה הוא אמר לי כי אני לא יודעת ספרדית או איזה שפה שהוא לא דיברXD ~) אבל - ראיתי את מסי!@#!@!#@!#!#!@!#@
ואת פיקה ואת וויה ואת ססק ואת כולם . פשוט את כולם . *~* וגם היה קטע שהסתובבתי מסביב לאיפה שהם מתאמנים, ומצאתי את המגרש שבו הם היו, וראיתי אותם חוצים ממגרש אחד למגרש אחר, ושמעתי אותם מדברים אחד עם השני וצועקים אחד לשני וצוחקים וזה, וגם ראיתי אותם מתאמנים!!!! כאילו היה שער שדרכו היה אפשר לראות לתוך המתחם, והשומר פתח קצת את הדלת של המגרש שבו הם התאמנו, וכאילו ראיתי אותם מתאמנים, ופיקה וססק עמדו מולי כל הזמן, וראיתי את כולם רצים שם וזה. זה היה פשוט מדהים. באמת
וכששמענו אותם צועקים אחד לשני היה קטע שהם צעקו "PUTA XAVI PUTA" חחח ולבוסקטס הם קוראים בוסי. ויש להם קטע לקרוא אחד לשני זונה כל הזמן.XD וגם אני אמא שלי ואחותי, בזמן שכל שאר האנשים שהיו עמדו על הכביש וחיכו לשחקנים שיצאו, נצמדנו לשער וצעקנו למסי לפני שהוא נכנס לאוטו, והוא נופף לנו לשלום!@#!@#!@ D: ויש לי סרטון של זה . *~* פאקינג מססססססססססססי 3333333333333> וחוצמזה גם קניתי המון המון שטויות,
והסתובבתי בעיר (עכשיו כל הגוף כואב לי
) פשוט עיר מדהימה. אנשים מדהימים. קבוצה מדהימה. אני מאוהבת בברצלונה. והלוואי והייתי נשארת שם לנצח
משהו שהעציב:
שחזרתי. >:
ציטוטיה:
~כשעמדתי מחוץ למגרש אימונים שמעתי אנשים מדברים, ישר זיהיתי את הקול של פיקה, ואח"כ גם ראיתי את ויקטור ופינטו יוצאים משם.~ אז אני , בגלל שאני חמודה צעקתי "מססססססי ! מסססססססססי! " ואיזה מישהו מהמגרש עשה "ששששששששששש."
~כשבאנו לתפוס את הטראם לברצלונה פגשנו איזה מישהי שעובדת אצל בארסה, ומסתבר שהיא אחראית הפקה שם או משהו כזה, והיא הייתה בהחתמה של פברגאס, והיא גם זאת שלוקחת את הילדים להצטלם עם בארסה בתחילת המשחק, וכל מיני דברים כאלה. קיצר התחלנו לדבר איתה, ויש לה קראש מטורף על צ'אבי.~ אני: "does Xavi has a girlfriend?" היא: "nope." ואחרי שנייה "he saving himself to me"
~~ היא: "everytime Xavi comes and say hey Anna i'm like" ~מתחילה להסמיק~ אני: "omg! he know your name!" היא: "omg he knows my name!!!!" בשיא ההתלהבות.XD היא כזאת אדירה, הלוואי עלי עבודה כמו שלה. *~*
מתנגן בראש / בפלייליסט:
ההמנון של בארסססססססה
המלצת השבוע:
האמ. תאהבו בארסה?
התמונה הכי חמה:
טוב, בגלל שלא יצא לי לעלות תמונות מהפלאפון/מצלמה עדיין אז הנה תמונה שהעלתי לטוויטר מהמשחק, של פויולליייייי. *~* http://twitpic.com/67qgtl הוא כזה סקססססי . באמת! O:
וממש רציתי תמונה איתו , אבל מצאנו אותו בדיוק שהתחילה המחצית השנייה, אז לא הצלחתי לקרוא לו, גם היה ממש רועש, ולא היה לי נעים להפריע לו \: ובסוף המחצית הוא כבר ירד למטה לחגיגות , אז
ותסלחו לי על החפירה המטורפת. פשוט.
עדיין קשה לי להאמין שזה באמת קרה. אז.

Noa L black

New member
אעהאעעהאעהאאע!!~! איזה כיפלךךךךך~!

שוב אחרי שהצקתי לך בטוויטר
פשוט..דיייי
איזה כיפלך הלוואי עלי לראות את ריאל מתאמנים *~*
איך ככ קל לך לשכנע את ההורים שלך?! אני כזה "אמא אולי נטוס למדריד?" והיא "טוב יש לך כסף?" ואני:
עצובXD (למרות שכן יש כסף 1200 שקל מהעבודה אבל אני לא מאמינה שזה מספיקXD) וואי איזה קרובה היית לפויול!~!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחיחי ../images/Emo9.gif

את האמת צילמתי את השחקנים של ריאל לפני המשחק מתאמנים. LOL
תראי, זה לא היה כ"כ קל.XD מאז יום שני חפרתי להם בערך כל 5 דקות על לטוס.XD והיו לי כמה תירוצים למה אני צריכה לטוס עכשיו, כאילו חוץ מהעובדה שעבדתי כל הקיץ (וגם בפסח ובחופשים שלפני) השנה הולכת להיות לי שנה מאוד קשה וכאילו חוץ מכל הבגרויות וזה אני צריכה להתחיל ללמוד לפסיכומטרי, אז כאילו שנה הבאה בחופש אני גם צריכה ללמוד ואני גם צריכה להתחיל ללמוד נהיגה וזה. S: אז בכיתי להם שזאת ההזדמנות האחרונה שלי לצאת לחופשה עד שאני מסיימת את בצפר. ושזה ממש לא פיירXD וגם מצאנו דיל יחסית זול
שהכסף שהרווחתי בחופש מכסה את החלק שלי.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאני אעלה יותר מאוחר לפייסבוקD:

פשוט אני ממש מתעצלת, כי יש תמונות גם מהפלא שלי וגם מהמצלמה ויש לנו עוד הרבה סרטונים מהמצלמת וידאו.XD

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifהייתי עונה על כל מה שכתבת כאן

אבל שמעתי כבר את הכול בטוויטר, בפייסובק ובפלאפון
ואני אגיד שוב - לפחות את רואה אותנו ביום רביעי, אז יהיה טוב

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifכמו שצריך.XD

חברה שלי התעצבנה עלי אתמול שבשביל לתקשר איתי היא חייבת להתחבר לטוויטר... ורק ככה היא רואה מה הולך בחיים שלי.XD כי תכלס לא סיפרתי לאפאחד, רק בטוויטר, ואח"כ בפייסבוק כתבתי לגל

אומייגאד אני קוראת את זה ויש לי דמעות ../images/Emo7.gif

אני באמת בכל דמי ובכל גופי ובכל נשמתי שונאת אותך. הולי פאקינג שיט

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifגמאני אמרתי לה שאני שונאת אותה

כשגיליתי שהיא טסה. ואז הכרחתי אותה להביא לי מזכרת אז הכול בסדר

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gif../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

דיי נו, את אוהבת אותי! :)

Serena16

New member
מה? מההההההה?

היית בברצלונה?! הייתי בקלאסיקו?! וואו
באמת תהיתי איך לא הצטרפת לשרשור הקלאסיקו שלנו עדיין...
חסר לך שאת לא מעלה את התמונות של ריאל מתאמנים ושל מסי עושה לך שלום! היה לך מקום מעולה! אני ישבתי בדיוק איפה שאת רק קומה למטה
רק שאני הייתי בקלאסיקו הרבה פחות טוב
שמחה שנהנית!!!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחחח כע~ ../images/Emo9.gif

את האמת מאוד רציתי להצטרף, אבל איבדתי את עצמי שם.XD כאילו כל מה שהבנתי זה שפיקה חתיך, ואתן שונאות את צ'אבי.XD לא שאני יודעת איך לשנוא את צ'אבי, הוא אחד השחקנים ההוגנים ושמשחקים ממש יפה. כאילו הוא מטורף~ אבל שיהיה
מסי עושה לי שלום זה סרטון~ אני אעלה את זה בשלב כלשהו, אני פשוט דיי מתעצלת
אומייגאד, ישבת ממש בVIP וזה?!O: וואו. הקנאה. למרות שישבתי קרוב לפויול, אז...
תראי, הקלאסיקו שלך היה גם אדיר... תלוי למי כמובן
כאילו המשחק הזה זה היה מתח עד הסוף, לא באמת ידענו מי הולך לנצח. היה קטע שכמעט איבדתי תקווה והייתי בטוחה שרונאלדו יכניס לנו גול ושאנחנו נפסיד. אבל אז בא מסי

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifפקאצה, הדיבורים שלנו על הקלאסיקו תמיד

נשארים אותו דבר
את לא צריכה להיות גאון כדי להצטרף באמצע!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאבל זה לא באמצע, זה בסוף. ><"

אז זה כבר טיפשי.

Serena16

New member
חחחחחחחח כן, אנחנו חופרות ../images/Emo6.gif

ישבתי באיזור של המנויים ככה שנכנסתי לקאמפ נואו עם חולצה של ריאל מדריד וכרטיס מנוי של ברצלונה
הדבר היחיד שהיה טוב בקלאסיקו שאני הייתי זה שכל השחקנים עמדו נורא נורא קרוב אלינו
גם לי הייתה תקווה שתהיה הארכה... אבל מסי הזה דקה 88! #@$^&#!

למעלה