סיכום שבועייי !!

animfanatic

New member
me, me, me

איך עבר השבוע? היה טוב, הרבה אורחים. משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: נהייתי צרודה. שיר השבוע של טוקיו הוטל: forgotten children שיר השבוע בכללי:ההממממפפפפפ....של טוקיו הוטל (כמעט כולם). משהו מצחיק שקרה השבוע: בילוי השבוע: ציטוט השבוע: אוףףף ברח לי מהראש זה היה מהפרק הראשון של גיבורים מהעונה השנייה... (כשקלייר יושבת בשיעור עם הבחור החמוד ההוא והוא מתחיל לשאול אותה אם היא רובוט ועוד משהו). תמונת השבוע: התמונה שצירפתי של טום
התחדשות השבוע: ו- תוכניות לשבוע הבא : ללכת להופעה של טוקיו הוטל!!!!!!!!!!

keren eckshtein

New member
וואל DDD:

איך עבר השבוע? מעולה .
משהו טוב שקרה השבוע: חופש !! וקניות
משהו רע שקרה השבוע: מצב רוח חרא אבל קצת השתפר ><
שיר השבוע של טוקיו הוטל: By Your Side
שיר השבוע בכללי: נו השיר הזה של הלהקה בויז אנד גירז D:
משהו מצחיק שקרה השבוע: חזרתי הרגע מיציאה עם חברים היה מצחיק
בילוי השבוע: סיבוב שופינג מטורף עם אחותי באשדוד היה כ"כ כיף ומעייף מרוב חנויות
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: הפסל המושלם
התחדשות השבוע: עוד חולצות של הפי טרי פרנדס , צמיד ניטים נורמלי !! ולק כחול מדהים
ו- תוכניות לשבוע הבא : משהו כמו ההופעה נשמע מוכר ?!

ElinorLahav

New member
ICH ../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע? ואאארי גוד
משהו טוב שקרה השבוע: אמממ.. חלמתי על ביייל |מואהב| משהו רע שקרה השבוע:
שיר השבוע של טוקיו הוטל: רדי סט גגגגגגגגגגגו !!!!! שיר השבוע בכללי: what iv'e done (וואטאבר) משהו מצחיק שקרה השבוע: לא זוכרת -.- בילוי השבוע: סוכוות :) ציטוט השבוע: " לאא שאני יביןןןן " XD תמונת השבוע: ----> התחדשות השבוע: היינס ו- תוכניות לשבוע הבא : ה-ו-פ-ע-ה !

ElinorLahav

New member
אאאה נכוון שחכתי :)

תביאי לי את המספר פלאפון שלך
שאני יוכל להיפגש איתך....

YuviR

New member
משהו ממש מעניין בהודעה....

איך עבר השבוע? סבמבה משהו טוב שקרה השבוע: הממ... היומולדת של אחותי... ו... קקי משהו רע שקרה השבוע: האוגרת של אחותי מתה
זה היה כל כך עצובבב שיר השבוע של טוקיו הוטל: הממ.... on the edge שיר השבוע בכללי: לא יודעתתת כל יום זה משהו אחר משהו מצחיק שקרה השבוע: ראיתי עם חברים שלי סרט שקוראים לו "פריס הילטון מלכת הקולג'" בילוי השבוע: הייתי בבית קפה עם חברות והיה מצחיק++ ציטוט השבוע: חברה שלי מנסה לשיר את wonderwall של אואזיס: "יור מיי רוקנרול...." תמונת השבוע: יאמי
---> התחדשות השבוע: הכרטיס להופעה D:D: ו- תוכניות לשבוע הבא : לעשות שעווה, ללכת להופעה של כוכב נולד, לישון, ואז לנסוע לת"א ולהופעהההה!!!! :]]

LiHiLuSh

New member
../images/Emo6.gif"פריס הילטון מלכת הקולג'"

חח ראיתי גם את זה XP

keren eckshtein

New member
פריס הילטון מלכת הקולג' זה הסרט האהוב על ביל

ראיתי את הסרט הזה והוא אמר פעם שזה הסרט האהוב עליי
סרט ממש מוזר D: כאילו לגמרי .. קצת חולני אבל מצחיק בטירוף .. לפי השם אפשר להבין - סקס סקס מלא סקס

YuviR

New member
באמת?!!?

אמאלההההההה חחחחח!! אבל זה באמת סרט מצחיק מרוב שהוא מטומטם ברמות

LiHiLuSh

New member
חח כע ראיתי חח מדליק חחח יופי

אני ידע מה להביא לדייט ה 10 שלנו

dorkiflitz

New member
יובלללללללללללללללללל

את באה להופעות במונפורטטט?!?! גמאני!!! רגע! מתי ההופעה של סינרגיה?!?!

YuviR

New member
לא יודעתתת היה כתוב מה30 עד ה11

צריך לבדוק באתר הזה שלהם...

dirty look

New member
בלהבלה

איך עבר השבוע? בסדר משהו טוב שקרה השבוע: אסףD: משהו רע שקרה השבוע: הרגל... התקלפו לי משו כמו 3 סנטימטרים של עור
שיר השבוע של טוקיו הוטל: סייקרד
שיר השבוע בכללי: כנ"לXD משהו מצחיק שקרה השבוע: מיכאלXD; בילוי השבוע: אתמול נפגשתי עם חברות עשינו ערב סרטXDD ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: איזה שושקי
התחדשות השבוע: אין ו- תוכניות לשבוע הבא : הופעה!@!@$#$^%)*%@#^@%R

עונה!

איך עבר השבוע? בהתחלה רע ואז נחמד משהו טוב שקרה השבוע:הצתרפתי לניהול אתר לטה :) משהו רע שקרה השבוע:אממ לא זוכרת שיר השבוע של טוקיו הוטל:vergessene kinder שיר השבוע בכללי:monsoon משהו מצחיק שקרה השבוע:גם לא זוכרת P: בילוי השבוע:ארוחות למינהן ציטוט השבוע: אני מצוטטת את זה כי זה באמת העיקר, זה לא כדי לצחוק על משהו בקשר לזה- "כשבשורה הראשונה בהופעות שלנו עומדות כל כך הרבה בחורות יפות, זה יהיה באמת בזבוז גדול. אני לא הומו." תמונת השבוע: התחדשות השבוע:לא משהו מיוחד.. ו- תוכניות לשבוע הבא- הופעה של טה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DDDDD:

כןן זה היה ממש דורש לשים אותו.

במיוחד כשהו נכון! וכדי שכבר ייקלטו את זה ~.~

LiHiLuSh

New member
אכן כן ../images/Emo99.gif

ואינ גם אוהבת את התמונה הזואתי אהאהא

למעלה