../images/Emo191.gif -מעתיקה מסקו"ש-
משהו טוב שקרה לי השבוע: חופש! הכרתי את ערבה! משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: אני וחברות שלי רבנו עם חברה אחרת ושלושה ידידים שלי ציירו עליי קומיקס מגעיל משהו שהייתי מוחק מהשבוע הזה: הריב והקומיקס. הבנאדם שעשה לי את השבוע היה: פאאאמוני! שיר השבוע היה: Do you remember- sabbo זמר/ת/להקת השבוע הייתה: פארמור פאדיחת השבוע הייתה: ראיתי קיילXY ובחמש דקות האחרונות נרדמתי בטעות וכשהתעוררתי הייתי בטוחה שהעבירו לי את הערוץ והתחלתי להתעצבן על ההורים שלי XDD ציטוט נבחר: אני וחברה שלי[פאאאמוני] כותבות פיק על ט"ה אז הכנו "פרומו לסרט" על הפיק: אאמוני ותאאמר הפקות גאות להציג: "שני טיפשים וזונה!" הסרט ההזוי של השנה! כבר מיליון מעריצות ראו! ואתה? לא. "סקס לוהט , אהבה בין אחים והרבה הרבה טוקיו הוטל במקום אחד " ביקורת משטקה טקה - העיתון הכי IN "רבע שעה הזויה, מטומטמת, סדיסטית, סוטה, מבחילה ועוצרת נשימה!" מפי ערן בן בולבול- עיתון שקר כלשהו. "ביל משחק פשוט ...גרוע! שישאר בדיבובים!" מרי קייט אולסן "למרי קייט יש בליטה, שתישאר במיטה!" ביל גבאי קאוליץ. "סוף סוף מגלים את האמת על טום , זין קטן , ראש קטן ושכל קטן " אן קתרין "לקתרין יש בולבול!!!" טום דץ קאוליץ "אני חייבת להודות שבגללו עזבתי את הכבשה שושנה שהתחזתה לדץ " דצה "לדצה יש פיטמה שלישית!" הכבשה שושנה. XDDD התודה שלי השבוע היא ל: פאאאמוני מאכל השבוע: רבילוי D: תוכנית/סרט/סידרת השבוע: איש משפחה ודירת המצויירים ספר השבוע: "רוקדת בתחתונים" -יומנה של ג'ורג'יה ניקולסון. - לואיז רניסון. ספר ישן ונזכרתי בו פתאום והוא כל כך מצחיק XDD ציפיה לשבוע הבא: שיהיה כיף? תמונת השבוע: