סיכום שבועייי !!

I L O V E MCR

New member
עונה../images/Emo129.gif

איך עבר השבוע?בסדר.. משהו טוב שקרה השבוע:חברות חמודות3> משהו רע שקרה השבוע: כואבת לי הרגל>< שיר השבוע של טוקיו הוטל:Rescue Me שיר השבוע בכללי: איי נאבר טולד יו וואט איי דו פור ליבינג -מיי כימיקל רומנס
משהו מצחיק שקרה השבוע:אני עושה הרבה פדיחותP: בילוי השבוע:חג? ציטוט השבוע: אחיין שלי אומר על המיץ רימונים לאבא שלו "טייק,דירינק דיס פוייזן"XDD תמונת השבוע:אניS:::::: התחדשות השבוע:אין ממש ו- תוכניות לשבוע הבא : תל אביב.

16yaeli

New member
שליי:]

איך עבר השבוע?נחמד מאוד חח משהו טוב שקרה השבוע:למדתי עדג שיר בגרמנית
משהו רע שקרה השבוע:אני ידועתץ רק 3 שירים בגרמנית
שיר השבוע של טוקיו הוטל:thema1 שיר השבוע בכללי:rette mich משהו מצחיק שקרה השבוע: סירטון שהעלו לפה שנקרעתי ממנו!
בילוי השבוע:בסוכהה חח ציטוט השבוע:%$#%35 תמונת השבוע:===>>>אחח הקוביות התחדשות השבוע:אני מרוששת לא התחדשתי בכלום
ו- תוכניות לשבוע הבא :ללמוד עוד מלא שירים ולשמוע בפול ווליום! ולקנות סגדים להופעה!!

dorkiflitz

New member
קוביות?!

בנאדם רק עור ועצמות. שרירים את יכולה למצוא רק אולי בידיים מרוב מיקרופונים שהוא מחזיק כל החיים שלו..

LiHiLuSh

New member
../images/Emo6.gif חח לא נכון עכישו יש לו והוא מנפח

את החזה שלו
אח אחאח

הדר1112

New member
../images/Emo6.gif קרועות חח אה וזואתי ליהי אני ממישתמש של

חברה כי אני אצלה טוב זזתי ביי

../images/Emo191.gif -מעתיקה מסקו"ש-

משהו טוב שקרה לי השבוע: חופש! הכרתי את ערבה! משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: אני וחברות שלי רבנו עם חברה אחרת ושלושה ידידים שלי ציירו עליי קומיקס מגעיל משהו שהייתי מוחק מהשבוע הזה: הריב והקומיקס. הבנאדם שעשה לי את השבוע היה: פאאאמוני! שיר השבוע היה: Do you remember- sabbo זמר/ת/להקת השבוע הייתה: פארמור פאדיחת השבוע הייתה: ראיתי קיילXY ובחמש דקות האחרונות נרדמתי בטעות וכשהתעוררתי הייתי בטוחה שהעבירו לי את הערוץ והתחלתי להתעצבן על ההורים שלי XDD ציטוט נבחר: אני וחברה שלי[פאאאמוני] כותבות פיק על ט"ה אז הכנו "פרומו לסרט" על הפיק: אאמוני ותאאמר הפקות גאות להציג: "שני טיפשים וזונה!" הסרט ההזוי של השנה! כבר מיליון מעריצות ראו! ואתה? לא. "סקס לוהט , אהבה בין אחים והרבה הרבה טוקיו הוטל במקום אחד " ביקורת משטקה טקה - העיתון הכי IN "רבע שעה הזויה, מטומטמת, סדיסטית, סוטה, מבחילה ועוצרת נשימה!" מפי ערן בן בולבול- עיתון שקר כלשהו. "ביל משחק פשוט ...גרוע! שישאר בדיבובים!" מרי קייט אולסן "למרי קייט יש בליטה, שתישאר במיטה!" ביל גבאי קאוליץ. "סוף סוף מגלים את האמת על טום , זין קטן , ראש קטן ושכל קטן " אן קתרין "לקתרין יש בולבול!!!" טום דץ קאוליץ "אני חייבת להודות שבגללו עזבתי את הכבשה שושנה שהתחזתה לדץ " דצה "לדצה יש פיטמה שלישית!" הכבשה שושנה. XDDD התודה שלי השבוע היא ל: פאאאמוני מאכל השבוע: רבילוי D: תוכנית/סרט/סידרת השבוע: איש משפחה ודירת המצויירים ספר השבוע: "רוקדת בתחתונים" -יומנה של ג'ורג'יה ניקולסון. - לואיז רניסון. ספר ישן ונזכרתי בו פתאום והוא כל כך מצחיק XDD ציפיה לשבוע הבא: שיהיה כיף? תמונת השבוע:

chikogirl

New member
עונה=]]]

איך עבר השבוע? רגיל טוב דווקא=] משהו טוב שקרה השבוע: ראיתי כוכב נופל(פעם ראשונה) משהו רע שקרה השבוע: לא זוכרת=/// שיר השבוע של טוקיו הוטל:wo_sind_eure_haende שיר השבוע בכללי:03_lafee_-_mitternacht של זמרת גרמניה=] משהו מצחיק שקרה השבוע: אמ.... לא זוכרת=]]] בילוי השבוע:לא היה בבבייתת=] ציטוט השבוע:=// תמונת השבוע:=]]] חמודהה=] התחדשות השבוע:נעליים =] ו- תוכניות לשבוע הבא : ללכת לסרט=] ועוד ....

Rukia nik

New member
מסכמת!../images/Emo3.gif

איך עבר השבוע? מעולה! משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי להכין את השלט להופעה של טוקיו הוטל! משהו רע שקרה השבוע: סתם משהו חסר משמעות! שיר השבוע של טוקיו הוטל: אווו..נדבקתי חזק ל-Ich brech' aus שיר השבוע בכללי: קול גלגל!
משהו מצחיק שקרה השבוע: אני אף פעם לא זוכרת ממה צחקתי, אבל אני זוכרת שצחקתי! בילוי השבוע: רמלוד P= ציטוט השבוע: כרגיל ,
תמונת השבוע: תמיד יש
אין מה לעשות התאהבתי בפסלון! התחדשות השבוע:
ו- תוכניות לשבוע הבא : הופעה של טוקיו הוטל!!!! (אני לא מנסה בכלל להסתיר את ההתרגשות!), טיול סוכות, מסיבת בוגרים! שבוע טוב לכולם!

למעלה