אני ../images/Emo9.gif
מצעד הלהיטים של מקפליי: כל וונדררררררררר (ולא נפל לי האף על המקלדת LOL) כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע : אממ מלאמלאמלא של באסטד ! גם אחרי שחזרתי הביתה הם היו תקועים לי בראש ><" באט יו כאנט הורט מי נאווווווווו איים עובר יווווווו אווווווואה XD Funset - No Blame Funset - Broke My Heart Funset - Lion Foo Fighters - The One Foo Fighters - My Hero Foo Fighters - Best Of You Foo Fighters - All My Life It's My Life - Bon Jovi Cliff Diving - 44+ Linking Park – Faint American Idiot The Beatles - All My Loving The Beatles – Why The Beatles - Sexy Sadie The Beatles - Hello, Goodbye oasis - stan by me The Who - Pinball Wizard Blink 182 - The Rock Show Blink 182 - Whats My Age Again Smash Mouth - all star Arctic Monkeys - No Buses הלהקה המגניבה של השבוע: מק' ובאסטד
אלבום שחרשתן עליו: וונדר XD קליפ שעשה לכן את זה: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: DVD של וונדרלנד, DVD של באסטד, הג"ש, אנטומיה של גריי, האוס, סמולוויל (אוליבר
) ועל טבעי
תראו תראו
ג'נסן
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אחותי הקטנה, מה היא חולה פתאום ??! זבל ><" משהו ששימח: היה ממש כיף בביצ' הרצליה
משהו שהעציב: החופש עוד מעט נגמר |חותך| ציטוטיה: כמה מהקייטנה .. ~ ששון (ככה אני קוראת לו) ילד בן 7 ~ ששון : "אורטל אני יכול בבקשה ללכת לקטוף שסק מהעץ ?" אני : "בסדר אבל תחזור מהר ואל תקטוף הרבה .." ~~ אני : "ששון קטפת את כל העץ ??!! מה זה ?" ששון : "לא קטפתי הרבה ... גם אכלתי כמה בדרך" אני : "היו עוד ?" ששון : "לא היו עוד הרבה היו עוד 10 בערך" אני : "ופה יש 50" ששון : "זה לא הרבה ! נשארו כמה על העץ" אני : "כמה 2 ?" ששון : "לא היו את הענפים הגבוהים שלא הגעתי עליהם" אני : "טוב תביא קצת יהיה לך כאב בטן בסוף אני אעזור לך" יום למחרת ~ ששון : "אפשר ללכת לקטוף שסק ?" אני : "מה אתה חושב שהם גדלים מהיום למחר ? אתמול עברתי שם וראיתי שרוקנת את כל העץ" ג'ו : "איכס מה זה הערוץ המגעיל הזה ? הוא אוכל רגליים !" = MTV LOL אני : "ג'ו רד מהגב שלי אני נופלת !" ג'ו : "נו אני עוזר לך, את לא יציבה את צריכה לשפר את זה" ג'ו : "את חמה" אני : "אני יודעת, עכשיו תוריד את הידיים !" ~זה כל כך לא מה שזה נשמע XD הידיים שלו היו קפואות~ סנובי : "אורטל נעם תפס לי את המקום, תגידי לו !" אני : "כן אני יודעת הוא תפס גם לי אחרי שתפסתי לך" ומפה זה נגמר מהקייטנה ><" יעל : "תשאלי אותו איך מגיעים לאיילון" אני : "הוא סיני" XDDDDDDD אלעדי : "מינימו" היו כמה בביצ' וכמה אצל אור אבל אני לא זוכרת אותם ><" מתנגן בראש / בפלייליסט: הירו של ניקלבק ... התמונה הכי חמה: יהיה עוד תמונה ברגע שטלטל החולה תיהיה בסדר ותעלה אותם ><"