McWeekend

michalie XD

New member
XDD

גם אותי הם הצחיקווו XDDD אני יודעת את איזו מן שוטרת 2 בעל פה
כן גם אני מושפעת

אומייגאד-מיכל שלום?!

חחח פתאום אני קולטת את השירים של ח' 2 מהגיחה ואני לא מבינה,אז פתחתי את התמונה ופתאום אני רואה אותך! היי מיכל-זאת נטע זכאי מ-ח' 5! לא ידעתי שאת אוהבת מקפליי :]] נחמד לראות אותך פה,נתראה ביום ראשון בביצפר(באסהה) :]]

michalie XD

New member
גאדדדד

את גם פה?!@@!? לא לא באת למפגש פורום?! יאייייייייייייייי סוף כל סוף מישהי מיהודדד XD

michalie XD

New member
אעאעא יש לי עוד ציטוט../images/Emo70.gif

היינו אצל סבתא שלי דוד שלי: תמזגו לעצמכם לשתות מה אתם מתביישים?! אבא שלי: אל תדאג להם אם הם צמאים אז הם אוכלים הם לא מתביישים XDDDDDDDDDDDDDDDDD

michalie XD

New member
יש לי הורים שרוטים

את שומעת את הוויכוחים שלהם את לא מפסיקה לצחוק ויצאתי מאוד גרועעעע

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif וויכוח מסוג האחים טיבל ? XDD

חחחח
אני עדיין צועקת יותר חזק
*לאקשורה*

גילולית

New member
../images/Emo205.gifזה לא שלח זה לא שלח זה לא שלח זה לא שלח

זה לא שלח זה לא שלח וכו' וכו' פעם פאקייייניגג שלישית, והפעם כן שרתי וזה נמחקק שאני עושה הכל מההתחלה.גרק'עאמדצכטדחצגלגכדיחכחכגל טוב הפעם אני עושה רק חלק..
קליפ שעשה לכן את זה:
מוני פייטון ו3 השאלות: http://youtube.com/watch?v=pWS8Mg-JWSg 1400 החניכים של השבט במוראל מטורף: http://youtube.com/watch?v=JsK9MaGjrjg
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שית סיכום
משהו ששימח:
האתגר
ציטוטיה:
רונה:"כמה ליטר יש בג'ריקן 5?"
ספיר עושה סטאנד אפ באוטובוס:" הלככתי לא מזמן לאמץ כלב בSOS, עכשיו זה כמו חנות יד שניה, כל הכבים שם מתפרקים ,נגעתי בכלב אחלד- הוא נפרם. המוכרת הביאה לי צ'יוואווה מעורב. שאלתי מעורב עם מה? היא אמרה, מעורב בתאונת דרכים. בסוף החלטתי במקום לאמץ כלב, לאכול אחד- הלכתי מקדונלדס. מכירים תקטע שבמקדונאלדס י מק לפני כל דבר? מקבורגר מקרויאל, מקקבב. אפילו האוכל שם מקולקל." "סידי, מכיר תקטע שאתה הולך לנות קונדום, לא כי נגמר לך, כי פג התוקף.."
זגורי:"רגע, פסטרמה זה בשר?" כולם:"ברור, מה חשבת?" זגורי:"לא יודעת, חשבתי שזה פרווה"
באוטובוס, מדברים על ייחוסים של ילדים בשכבה. א':"זה כמו שאבא של פפושדו הבעלים של עוגיות פפושדו!" כולם:"באמת?" ב':"כן וזה כמו שאבא של הרצוג הוא שר הרווחה!" כולם:"באמת?" ברק:"כן וזה כמו שאבא של נמו בנה את מגדלי נאמן!" כולם:"באמת?" ברק:"לא, הרגע המצאתי את זה.."
מדריך שלנו שהיה מנהליסט ולא יצא למסלולים וזה רק ישב בחניון כל היום: "היית תותחים!באמת!כל הכבוד לכם! אני גאה בכ, כל הצוות גאה בכם ורק רציתי להגיד לכם ש..*לוקח נשימה ארוכה* אני התקלחתי כל כך הרבה פעמים ב4 ימים האלה.." זה הקטעשהוא עצר כי כולם צעקו עליו וזרקו עליו דברים
הצוות חילק מכתב ואמור לנו לא להראות את זה לאף אחד ושמצידם נשרוף את זה אסור שיראו. סופר:"זה כמו האלה, 'המכתב ישמיד את עצמו בעוד 5, 4, 3..' "
חניך מחכה את המדריך שלנו:"כולם, מעכשיו לא עוצרם עד סוף העליה! יאללה שבו.."
אני:"נכון יש את הפקאצות האלה.. איך קוראים להן?" מאיה:"פקאצה ופקאצה"
חילקו לנו בסוף מחברות והיו 2 בנות ששם המשפחה שלהן שפר אבל לאחת קראו פעם שפיצר אז השפר כתבה לשפיצר: בקצה של דף אחד:"אני יודעת הכל.." בקצע של הדף שאחריו:"שפיצר!"
זה היה מחיק באותו רגע: פקאצה שנגע בה כלב:"אומייגאאאאאאאאאאאאאאאדד נגעתי בכלללללללללללללללב אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא" אווףף אני לא מצליחה להיזכר..
התמונה הכי חמה:
האחווה שלנו

למעלה