McWeekend

Charley XD

New member
../images/Emo69.gif

אומו ? XDD לקח לי זמן להבין את כמו הילדה בטלווזייה ! "זה כל החיות שלי כמובן, חוץ מהחיות שלא יכולתי להביא" XD

Charley XD

New member
זה בדיוק מה שאני אמרתי

היא הייתה מוזרה ... טוב נו מה אני מצפה ערוץ הילדים ><" את במסן ?

Charley XD

New member
מה עכשיו עשיתי ?

את מוכנה להסביר ? ><" זה הילדים, הם עושים לי חשק לא ללדת לעולמים. או פשוט להתחתן עם בריטי ולגור באנגליה איפה שהם מנומסים ולא דורכים לכה על הנעליים ><" אל תשאלי.|

rox love BSM

New member
../images/Emo124.gifI wanna break free../images/Emo41.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: אממ שמעתי קצת מוונדקלנד והברה ממושן,אין לי כח לכתוב את השירים
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Chris Daughtry - Broken Chris Daughtry - Its Not Over Chris Daughtry - Let Me In Transluzent - Blame
הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי D:
אלבום שחרשתן עליו: אממ לא משהו מיוחד
קליפ שעשה לכן את זה: כל השבוע חרשתי על קךיפים של מקפליי ביוטיוב ואממ המגניבים ביותר של פופוורלד ואחד של מאחורי הקלעים של אסטוריה בסיבוב של UC&P
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: בטי,מלון בבילון,תיכון ווטרלו/ אלכס ריידר,אישה שחורה כועסת<סרט קורע
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אממ אמא
משהו ששימח: אבא חזר מאירלנד והביא לנו גינס מקורי! יאמי חופש
משהו שהעציב: החופש נגמר בקרוב
לא יכלתי לבוא למפגש
ציטוטיה: "ישו דיבר יותר מדי"
מתנגן בראש / בפלייליסט: בטי
התמונה הכי חמה: גינס

rox love BSM

New member
כן ברור

העלתי את זה בקובץ זיפ כי אין לי כח אחד אחד
http://www.mediafire.com/?nd2cx4hdg5m​

JuSt My LuCk

New member
עונה אחרי הרבה הרבה זמן XP

מצעד הלהיטים של מקפליי: אמממממ ROTTF.TCFC,TG כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: the pretenders stay together for the kids always walk(ptantera) breakout broken drive ועוד ועוד XD הלהקה המגניבה של השבוע: בלינק והפו פייטרס (מקפליי תמיד XD) אלבום שחרשתן עליו: של בלינק והפו פייטרס (הישן ) : קליפ שעשה לכן את זה: מממממממ..... לא זוכרת תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: על טבעי
משהו שהכעיס אתכם השבוע: שחברות שלי לא נתנו לי לשמוע את השיר של מקפליי שהשמיעו בדוכן :( XD משהו ששימח: 1)השמיעו את מקפליי
, הייתי בתל אביב יומיים XD ו... זהו? משהו שהעציב: אממ... לא זוכרת ציטוטיה: ואווו! היו לי מלא מלא מלא! אבל אני לא זוכרת כמובן :-S טוב נו ננסה משהו מאתמול
: מישהו:"אני ערס?" אנחנו:"אה...." הוא:"נו אני ערס?" (הוא היה שיכור ודיבר+התלבש כמו ערס XD) אנחנו:"טוב כן " הוא:"למה?! בגלל איך שאני לבוש?! בגלל העגיל!? אז מה אם הוא גדול?! לא היה אחר בחנות!? בגלל הבגדים?! בגלל שזה מ-TNT וזה עם V?!" אחנו:"ובגלל איך שאתה מדבר XD " ואז זה המשיך בערך כל הזמן עד שהם הלכו .... אחרי כמה דקות טלפון XD ואז ידיד:"בונה שמעו אתן גרמתן לילד הזה לבכות" אנחנו:"מה?!" הוא:"כן הוא בוכה אבל ממש" דנית:"הוא שיכור...הם תמיד בוכים " XD עזבו זה היה יותר מצחיק שמה
מתנגן בראש / בפלייליסט: PA PA PA PA LA PA MET THIS GIRL התמונה הכי חמה:

Fall Out Inbar

New member
חחח זה לי כי הוא שיכור! ../images/Emo3.gif

פשוט.. ערסים נורא רגישים.. XDDDD הו, ו-stay toghther for the kids

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הלק שלךךך ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif הרימו ידיים באוויר

אני ימאי, אני אדיר יש לי ספינה ומשוטים חיל הים הכי טובים! ננצח בגיחה חיל הים זו שליטה נה נה נה נה נה חיל הים הם אגדה
או שיש את זה
לפנות את השבילים כי חיל הים באים צועדים בצד מי שלא נזהר זה על אחריותו שלא נדרוס אותו
או את זה: (תשירו את זה לפי השיר שיבולת בשדה מושב ברוח) הספינה יוצאת לים נושבת הרוח חיילים לובשים את המדים, חיל הים נלחם עכשיו בכל הכוח, והנה עוד נצחון מדהים ח' ח' 2 אל הניצחון, בכל מצב אנחנו במקום הראשון
ניזכרתי בכל השירים ששרנו בגיחה
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Don't wake me up
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
יש מלאאאאא אפילו יותר מידי
[?!]
הלהקה המגניבה של השבוע:
The used Guns N' Roses Flyleaf Avenged sevenfold זהו ניראה לי
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
זה: http://www.youtube.com/watch?v=qvLjZLWdTeU
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
אממ... ביג מאמה 2 איזה מין שוטרת אממ... אלווין והצ'יפמאונקיז (איך שלא יקראו/ירשמו את זה) דרייק וג'וש זואי 101 לא מדהימה ועוד....
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
חזרתי מהמפגש פורום חולה ~בוהו~
משהו ששימח:
המפגש פורום
ושסוף כל סוףפגשתי את רייבן
משהו שהעציב:
כלום
ציטוטיה:
אמא ואבא שלי מתווכחים בניהם (תראו על מה
) אבא: נו תפתחי ערוץ 16 יש סרט יפה אמא: אני רואה סרט יפה בערוץ 19 אבא: הסרט שאני רואה זה על ילדה חולת סרטן והיה לה חבר ובלה בלה בלה אמא: בכל זאת שלי הסרט יותר יפההה זה על ילדה בת 16 שנכנסה להריון מחבר שלה והיא החליטה ללדת ואמא שלה שמרה לה על התינוק ואמרה שהתינוק הוא שלה ובלה בלה בלה. אבא: שלי יותר יפה! אמא: לאא נכטוווןן שלייייי אבא: שלי אמא: שלי וזהו
עוד אחד עם ההורים שלי כשאכלנו אבא: עוד מעט את גומרת א- אמא שלי מתפרצת: מסיימת
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Avenged Sevenfold - A Little Piece Of Heaven
התמונה הכי חמה:
אממ... אמ...אמ.... למרות שיצאתי גרוע

Fall Out Inbar

New member
יאאא ההורים שלך הצחיקו אותי!../images/Emo6.gif

אמ.. אני יודעת את 'איזו מין שוטרת' בעל-פה !!! אכן-המושפעות :]]

למעלה