McWeekend

sweet shir

New member
גם אני אמרתי את זה שנכנסתי, זה בסדרXDDDD

היה מדהים33333> חה, את רואה שזה לא קשה? את צריכה ללמוד להיות BFF יותר טובה!

Yu vi

New member
שיר333>../images/Emo85.gif

אריאל: "אתן יודעות למה יובי התחפשה בכיתה ג'? למשלוח מנות!" XDDDDD אני שונאת אתכן!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111111111111111111111 XDDDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל הציטוטים ~שקשורים לאתמולXD שזה הרוב~ קורעייייייייייים יאו היה כזה כיייייייף! D: 333333>

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח את יודעת שאת אוהבת אותיD:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן XD 3333333333>

Charley XD

New member
XDDDDDD

הציטוטים ~מתה~ היה כל כך מצחיק XD אאהה ועוד ציטוט שנזכרתי למרות שאף אחת לא תבין כי הייתן מרוכזות בבאסטד XD אני : "היא יותר גדולה ממך" יעל : "אז יש מצב שזאת היא ?" אני : "אחותי הייתה איתך בחוג ?!!!?!!?" שתינו : "אאאאאאההה !!!!!!!!!!!!!!!1111" XD השיר של אריאל ויובל היה כזה מושי
אוי שירק, הייתה לך הזדמנות, דרור אפילו הייתה מוכנה לזה נפשית !

sweet shir

New member
באמת לא הבנתי. XDDD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא הצעתן לי! הייתן מציעות אולי היה קורה משהו.. .

Charley XD

New member
מה את רוצה ממני ? כבר אמרתי לך ! תבקשי

מדרור אני לא בקטע הזה ! אני בקטע של בנים |ריר| תהנו לכן בפעם הבאה בשרותים

just orr

New member
חחחחחחחחחח זה היה ממש מצחיק.

כזה, כל המאחורי הקלעים אנחנו אומרות מדי פעם "איזה חמוד.." "הוא נראה טוב כאן" "כןןןן סקסי" וכאלה.. ואז, פתאום, דני וטום. "אעעע מה זה היה??!?!@$#^%&" "טום!?!?@#$%^&*)&% אעעעעעעעעעעעעעעעע@!#$%^&*" "רגע רגע, דני?!?!!?!??!@# כןןןןןןןןןן דנייייי!!!*^%Q!%$^&" "דני וטום!!!!!!!!!!!!11111111" "אעעאעאעאעאעאעאעאעע" ~רצות לצלם~ למה לא מתקנים לך תפלא? מה אני אעשה אם אני אהיה עוד פעם ברעננה? הא? הא? הא? ><

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה קורעXDDD

כי הם חארות5#@%#2 שיואו זה מחרפן :/ 333>

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifדי די הציטוטיםXDDD

איזה מפגרת הייתי עם המראה
אין אין השיר שלנו היה כזה סגידהההה ותודו בזה! כפרעליי שהקרבתי ככה את הבית שלי ^^ ס'חמוד קפי יואו אני לא מאמינה שדהוא ענה לי בפייסבוק@$#@% אני באושר 33333333333333>

sweet shir

New member
לגמרי ../images/Emo6.gif

אפחד לא הכחיש. XD אכן!! בריל שליטעע
D: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 3333333>

sweet shir

New member
******דני וטום מנגנים את באבל ווראפ!! איך זה

שאף אחת לא תיקנה אותי? XDDDD רק עכשיו שמתי לב. LOL

sweet shir

New member
זה היה רק לאיזה 10 שניות... טום היה על הפסנתר

ודני על הגיטרה והם שרו באבל אקוסטי. זה היה ממש קצרצר חחח וטום שר בטון מוזר

חהחהחהחהחה הציטוטים ../images/Emo47.gif

עם דני וטום חחחחחח איזה מושפלות
לא, סתם.חחחחחחחחחח זה היה ממש קורע XDDDDDDD והציטוטים של נסטיה XDDDD לאבלאב 333>

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
הכל !!!!!
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
גם כל מה שיש לי XD אני שונאת לכתוב אותם...><
הלהקה המגניבה של השבוע:
מק
אלבום שחרשתן עליו:
וונדר
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
האמממ 24 בובות סטפ אפ
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אאמא><
משהו ששימח:
היה חופש נחמד סה''כ DD:
משהו שהעציב:
נגמר החופש
מתנגן בראש / בפלייליסט:
כל מיני
התמונה הכי חמה:
בהחלט הכי חמהההה
שבת שלוםםם=]

adiozery101

New member
עונה עונה עונה ^^

מצעד הלהיטים של מקפליי: אמממ הכל חוץ מ umbrella , the ballad of paul כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע : אמממ הרבהה XDD הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי
אלבום שחרשתן עליו: וונדרלנד ןג'אסט מי לאק קליפ שעשה לכן את זה: כל הקליפים של מק
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: גיבורים של החיים (או משווו כזה לא זוכרת איך קוראים לזה) ומצלצליםם חחחח :D משהו שהכעיס אתכם השבוע: שלא באתיי למפגשש אני כ"כ סתתומהה !! משהו ששימח: החופשש היה כיףף ^^ משהו שהעציב: החופש עד מעטט נגמר לצעריי
ציטוטיה: XDDDDDDD מתנגן בראש / בפלייליסט: אמממ לא זוכרתת עכשיו איךך קוראיםם לשירר !! חחח חורשים על השיר הזה באמטיוי התמונה הכי חמה: הארי ודאגי חחחח
עצה שלייי: עצה שלי לאאאא לשתות מיץץ גזרר שתיתי את זהה וזה ד^ו^ח^ה

עונה

מצעד הלהיטים של מקפליי: Pinball Wizard Rockin Robin Obviously ויש עוד ^.^ כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע : Rockin Robin הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי אלבום שחרשתן עליו: קליפ שעשה לכן את זה: McFly - That Girl תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: סרט נערי דצמבר ^.^ משהו שהכעיס אתכם השבוע: אממ לא הרבה משהו ששימח: הרבה דברים משהו שהעציב: עוד מעט החופש נגמר :( ציטוטיה: [: מתנגן בראש / בפלייליסט: התמונה הכי חמה: עצה שלייי:

למעלה