McWeekend

N e r d y

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא שמעתי שקפי אישר את כאפוש בפייסבוק!!!! מתי זה קרה?!

purple floyd

New member
פפפפפ הוא גם אמר לה "אוהב, עידן" אומשהו כזה

XDDDDDDDDDגג וזה קפי#$$ לא עידן#%#! XDDDDDDDDDDDD

sweet shir

New member
תמונה V ואחרונה ^^

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יובי חסרת החיים עשתה סקרין קאפס לפליז פליז. זה מה שיצא XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

rox love BSM

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

יואו זה הדבר הכי מצחיק שראיתי! אבר! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אני כל כך הולכת לשמור את התמונה הזאת XDDDDDDD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

הוא מפחיד אותי
תרחיקו את האיש הזה ממני!! אמא'לה איך הוא נראה
הכי נורא בעולם!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD כמו חייזר שעובר מוטציה

Yu vi

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחXDDDD../images/Emo85.gif

כשעברתי על כל התמונות שיצאו לי נקרעעעעעעעעעעעתתתתתתתתתתי מזה XDDDDDDDDDDDDD הוא נראה כמו קוף ים. ~וויק וויק שאני קוף שאני בים~ דיייי זה רוצחחחחחח XDDDDDDDDDDD פירסומת סמויה

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

את כ"כ חסרת חיים באמאשליXD וויד'אוט איט אול וויר צ'וקינג און נאת'ינג און מיי אואןןןןןןןןןןןןן$#@$#@$ XDDDDD

Charley XD

New member
חהחה טומסי חהחה

הוא נראה כמו רוח זקנה שיש לה אפצי XDDDDDDDDDDD זה אחד הדברים היותר מצחיקים ...

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל פעם שאני רואה

תתמונה אני נקרעת מחדשXDDDDDDDDDDDDDDDDDDD כמו לודעת מהההה די אי אפשר להגדיר איך הוא נראה שם

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חחח הוא נראה כמו הדמויות האלה מהקומיקסים שמציירים אותם ממש גרוע!!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDDDDDDDDD באסה לו ../images/Emo6.gif

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אומייגאד אין מילים XDDDDDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחח זה ענק XDDDDDDDDDDDDD לפחות משהו טוב יצא ממנה
סתםסתם קפרות עליה XDDDDDD

purple floyd

New member
כולם [הביצ'ס] מזה חורשות על מקפליי ובאסטד

XDDDDDD "כל מי שנכנסה לחדר של אריאל: "וואי, כמה פוסטרים!!! בת זונה!" ... "למה טוקיו הוטל?!" XD" כי ווטפ מקפליי באסטד וזה פתאום ביל XDD השיר של יוב ואריאל XDDDDDDDDDDDD היה כל כך כל כך טוב! לאב יו

למעלה