../images/Emo182.gif../images/Emo100.gifהחופש כמעט נגמר. בוהו >:
מצעד הלהיטים של מקפליי: כל מה שהיה בוונדרלנד דיוידי. Star Girl ממושן דוידי ^^ Not Alone ממושן.
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע כל השירים האפשריים של באסטדXDDD האהבה תנצח למרות הכל - דוד ותקווה.
Stop And Stare - One Republic Angels - Robbie Williams The Best Damn Thing - Avril Lavigne I Can Wait Forever - SP בניגונה המקסים של יובי |מפגר| Lover I Don't Have To Love - Bright Eyes
הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי, באסטד, לינקין פארק, ברייט אייז.
אלבום שחרשתן עליו: --
קליפ שעשה לכן את זה: Given Up - LP אוייייי וגם 3AM - Busted כלכךךךךך עצוב >>>>>>>:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הג"ש בטלויזיה#@%#@ יובי אני אוהבת אותך333>. וונדי דיוידי, באסטד דיוידי,
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אמא מעצבנת? לא מתקנים לא ת'פלא :/
משהו ששימח: ביצ'ס, עדן, חופשששש ובכלליות אחלה שבועD:
משהו שהעציב: שהוא עבר מהר מדי >:
ציטוטיה: מה שאני מצליחה לזכור. יש לי הרגשה שהיו הרבה יותר XD חברה: "ומה יותר טמא מזין גוי?" קמי: "את רואה שזה כן מפריע לך?" אני: "זהו, תחתכי את זה עכשיו." קמי: "תרתי משמע..." כל מי שנכנסה לחדר של אריאל: "וואי, כמה פוסטרים!!! בת זונה!" ... "למה טוקיו הוטל?!" XD אריאל: "אתן יודעות למה יובי התחפשה בכיתה ג'? למשלוח מנות!" XDDDDD "סעמק סורסור שמישהו ישים לזה סוף סעמק סורסור שמישהו יירה לה בראש מהר לפני שאני אתפגר" אריאל: "קפי אישר אותי בפייסבוק." XDDDD (עידן קפון) בסינגל דיוידי של בייביז וטרנסי. רואים את דני וטום מנגנים את טרנסילבניה ואת ההשתקפות של דני מנגן במראה- אריאל: "יו, הארי שמאלי?! הא, לא, זה בכלל דני." נסטיה: "הוא לא שמאלי, זה ההשתקפות שלו במראה." ~כעבור דקה~ אריאל: "אההההההה זאת מראה!" נסטיה: "נו מה אמרתי לך?! ואחרי זה נסטיה נזכרה לומר לי במסן: *unicef ~Psycho Girl~ - Hey hey, ho ho, homophobia's got to go!('.')(R) says: אע *unicef ~Psycho Girl~ - Hey hey, ho ho, homophobia's got to go!('.')(R) says: ודני כן שמאלי *unicef ~Psycho Girl~ - Hey hey, ho ho, homophobia's got to go!('.')(R) says: הוא פשוט מנגן על גיטרה עם ימין *unicef ~Psycho Girl~ - Hey hey, ho ho, homophobia's got to go!('.')(R) says: XDDDDDDD כולנו ברגע שקלטנו את דני וטום ל-2 שניות במאחורי הקלעים בדיוידי של באסטד: "אעאעאעאעאעאעאעאעאעאע$#%#@^%@!%#@TG#@$%#@" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ממש צרחנו!!!! באותה השניה!! זה היה קורע XDDD נסטיה: "בסוף לא אנסת אף אחת!" אני: "לא נורא, בפעם הבאה אני אאנוס." נסטיה: "זה גם מה שמשה אמר כל פעם.." XDD
מתנגן בראש / בפלייליסט: שאפל באסטד
טל אני שונאת אותך XDDD
התמונה הכי חמה: 5. יבואו בהמשך עוד אם איזושהי גברת מסויימת תשלח לי אותן.
מושלמים שלי.