McWeekend

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gifהאמת אני זוכרת XDD האם הסניליות פגה ?

מקווה שכן
הממ הסיפור היה על סבתא שרבה עם הנכדים שלה והיא רצתה שהם יעזבו את הבית . היא ירדה למטה התיישבה על ספסל כדי לנוח ואז הסתכלה על ספיר וצחקה כי .. אממ את זה אני לא זוכרת .. נראלי כי היא אמרה לעצמה שהריב היה מטופש ועכשיו היא תחזור לביתה ותראה שהנכדים שלה הכינו לה ארוחה ... משהו כזה

אהההההה

זה מפגר מידי אזזז... יש מצב שאמרתי את זה !!! איזה יום מצחיק זה היה, נכון? D"

ושכחתי |שמאלה|

לא מצאתי תעגילים :\ אבל יום למחרת אחותי הייתה בקניון וקנתה לי אותם :)

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif שלי יימאס ממך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

never
חחח אני הייתי עדה (דרך הפלאפון) לאירוע עם הכלב XDD לא הפסקתי לצחוק מהצרחות שלך
^
^

sweet shir

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo100.gifהחופש כמעט נגמר. בוהו >:

מצעד הלהיטים של מקפליי: כל מה שהיה בוונדרלנד דיוידי. Star Girl ממושן דוידי ^^ Not Alone ממושן. כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע כל השירים האפשריים של באסטדXDDD האהבה תנצח למרות הכל - דוד ותקווה.
Stop And Stare - One Republic Angels - Robbie Williams The Best Damn Thing - Avril Lavigne I Can Wait Forever - SP בניגונה המקסים של יובי |מפגר| Lover I Don't Have To Love - Bright Eyes הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי, באסטד, לינקין פארק, ברייט אייז. אלבום שחרשתן עליו: -- קליפ שעשה לכן את זה: Given Up - LP אוייייי וגם 3AM - Busted כלכךךךךך עצוב >>>>>>>: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הג"ש בטלויזיה#@%#@ יובי אני אוהבת אותך333>. וונדי דיוידי, באסטד דיוידי, משהו שהכעיס אתכם השבוע: אמא מעצבנת? לא מתקנים לא ת'פלא :/ משהו ששימח: ביצ'ס, עדן, חופשששש ובכלליות אחלה שבועD: משהו שהעציב: שהוא עבר מהר מדי >: ציטוטיה: מה שאני מצליחה לזכור. יש לי הרגשה שהיו הרבה יותר XD חברה: "ומה יותר טמא מזין גוי?" קמי: "את רואה שזה כן מפריע לך?" אני: "זהו, תחתכי את זה עכשיו." קמי: "תרתי משמע..." כל מי שנכנסה לחדר של אריאל: "וואי, כמה פוסטרים!!! בת זונה!" ... "למה טוקיו הוטל?!" XD אריאל: "אתן יודעות למה יובי התחפשה בכיתה ג'? למשלוח מנות!" XDDDDD "סעמק סורסור שמישהו ישים לזה סוף סעמק סורסור שמישהו יירה לה בראש מהר לפני שאני אתפגר" אריאל: "קפי אישר אותי בפייסבוק." XDDDD (עידן קפון) בסינגל דיוידי של בייביז וטרנסי. רואים את דני וטום מנגנים את טרנסילבניה ואת ההשתקפות של דני מנגן במראה- אריאל: "יו, הארי שמאלי?! הא, לא, זה בכלל דני." נסטיה: "הוא לא שמאלי, זה ההשתקפות שלו במראה." ~כעבור דקה~ אריאל: "אההההההה זאת מראה!" נסטיה: "נו מה אמרתי לך?! ואחרי זה נסטיה נזכרה לומר לי במסן: *unicef ~Psycho Girl~ - Hey hey, ho ho, homophobia's got to go!('.')(R) says: אע *unicef ~Psycho Girl~ - Hey hey, ho ho, homophobia's got to go!('.')(R) says: ודני כן שמאלי *unicef ~Psycho Girl~ - Hey hey, ho ho, homophobia's got to go!('.')(R) says: הוא פשוט מנגן על גיטרה עם ימין *unicef ~Psycho Girl~ - Hey hey, ho ho, homophobia's got to go!('.')(R) says: XDDDDDDD כולנו ברגע שקלטנו את דני וטום ל-2 שניות במאחורי הקלעים בדיוידי של באסטד: "אעאעאעאעאעאעאעאעאעאע$#%#@^%@!%#@TG#@$%#@" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ממש צרחנו!!!! באותה השניה!! זה היה קורע XDDD נסטיה: "בסוף לא אנסת אף אחת!" אני: "לא נורא, בפעם הבאה אני אאנוס." נסטיה: "זה גם מה שמשה אמר כל פעם.." XDD מתנגן בראש / בפלייליסט: שאפל באסטד
טל אני שונאת אותך XDDD התמונה הכי חמה: 5. יבואו בהמשך עוד אם איזושהי גברת מסויימת תשלח לי אותן.
מושלמים שלי.

N e r d y

New member
אהמ כאפות שליייי@!@!@#!@ אני מבקשת

:[:[:[:[:[:[:[ יאו כמה אני אוהבת אותם 3333>

sweet shir

New member
ועכשיו בגללך כולם אוהבים. XD

וכן תודה רבה לטל על התמונהD:

Yu vi

New member
אומגדדדדדדדד >:../images/Emo85.gif

הם כאלה מושלמים פה#$^$#^$% מהבוקר אני שומעת אותם. ~ובין לבין שירים של מקפליי מההופעה של וונדי~

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif @!#$%^&**)( ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

שיר, לא הצלחת להצחיק אותי השבוע.
DD:

למעלה