It's McWeekend Time

נוי78

New member
MCWEEKAND!! =D

שיר השבוע של מקפליי:
ignorance,Mr.brightside
שיר השבוע לא של מקפליי:
Two princes,ריקוד רומנטי,Leavine'
להקת/אומן השבוע:
מקפליי וג'סי מקרטני
אלבום השבוע:
אין
קליפ השבוע:
אין
תוכנית/סרט השבוע:
אממ לא ראיתי הרבה טלויזיה אבל הישרדות,דני הוליווד,מלכת היופי והדוגמניות.
משהו ש....
שימח אתכם השבוע
:
החלטתי את מי אני בוחרת לשנה הבאה לכיתה :) החברות האמיתיות!!
העציב אותכם השבוע
:
כלום =] היה שבוע מדהייםם!! עם החברות הכי טובות בעולםם!!
הכעיס אותכם השבוע
:
אממ משהו אחד...ה- !@#@$$%#$^ חחח עזבו
ציטוטיידה:
היינו בפארק ביום בריאות והלכנו מסביב לפארק:: נוי-כל הדרך: "עברנו כבל אופטי!" שני-כל הדרך: "עולם אכזזרר!!" , "קולה,מילקשייק,גלידת שוקולדדד!!!!" דנה-כל הדרך: "ברווז!!" , "ציפור!!" |רעשן|סכמו את פורים במילה אחת [או יותר]:|מסכה| סביר..=\
מתנגן בראש/פלייליסט:
Leavin'
תמונת השבוע:
לא ידעתי מה לשים חחח =\

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif ../images/Emo6.gif "הנה ברווז! הנה ברווז! תראו ברווז!"

חחח,מלחמת דשא
זה אחד הדברים המצחיקים שיש
איזה שבוע...איזה שבוע ..חחח,

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif ריקוד רומנטי ../images/Emo6.gif

וואי אני כלכך לא שומעת שירים כאלה, אבל הוא אחד המדבקים! כל החברות שלי היו בשוק ששרתי אותו

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif עכשיו גיליתי שיש לנו אותו במחשב../images/Emo9.gif

~חרישות~

O0NoNi0O

New member
להלהלהלה. שבת שלום../images/Emo24.gif

שיר השבוע של מקפליי: וואי מה זה פה? ציפור!! חח סתם אני כבר לא כזה שומעת מקפליי|בורח| שיר השבוע לא של מקפליי: dont worry, be happy של בובייייי
כפרעליו. אני קוראת לו מרשמאלו, זה קצת מפחיד. להקת/אומן השבוע:בוב מארלי
ואריק איינשטיין. אלבום השבוע: קליפ השבוע:להלהלהלהלהלה. תוכנית/סרט השבוע: סרט השבוע: ג'ונו הקפרא. ותוכנית: האנטומיה של גריי כי סופסוף התחיל. משהו ש.... שימח אתכם השבוע: הלכתי לבית אבות פעמים!!! אני גאה בעצמי. הם כול כך שמחים מזה כפרעליהם. 86 בערבית. [שקט אני גרועה] ידיד הביא לי חמש דיסקים חהחה כפרעליו. ממ..מה עוד? זייהו. העציב אותכם השבוע: ידיד שלי, אז אחיו יש לו חבר, שנהרג [הוא חייל] לפני כמה ימים. ואותו אדם הוא גם חבר של עוד אח של עוד ידיד. בע. זה היה ממש עצוב לשמוע סיפורים עליו חחח כול הבוקר הם חפרו עליו, זה ממש דיכא אותי. הכעיס אותכם השבוע :אבא. ארר. קרציה. ציטוטיידה: חח אין. יענו אני לא זוכרת. סכמו את פורים במילה אחת [או יותר]: פצצת עולם. מתנגן בראש/פלייליסט:Smile של לילי אלן החבובה
תמונת השבוע:בובייי.

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif MY McWeeKend

שיר השבוע של מקפליי:
Too Close For Comfort , Sorrys Not Good Enough ועוד הרבה יחסית .. אבל בעיקר אלה [=
שיר השבוע לא של מקפליי:
SUM 41 - Still Waiting Yellowcard - Light Up The Sky Son Of Dork - Boy Band AFI - Miss Murder All time low - Six feet under the stars
יש מצב שאתן שולחות לי עוד שירים שלהם ?
להקת/אומן השבוע:
מקפליי וקצת SUM 41
אלבום השבוע:
-
קליפ השבוע:
-
תוכנית/סרט השבוע:
אני מכורה לטלויזיה מגיל קטן אז הרבה
משהו ש....
שימח אתכם השבוע
:
לא זוכרת O=
העציב אותכם השבוע
:
היה לי אתמול יום סופר גרוע
הכעיס אותכם השבוע
:
לא נראלי
ציטוטיידה:
אממ .. שיחה די [מאוד] הזויה ביני לבין דנה וגילי .. וואי זה פדיחות
חריימה יפני אומר/ת: איי..דונט...דנה..איי הב טו טל יו סאמסינג חריימה יפני אומר/ת: איים פרגננט.. חריימה יפני אומר/ת: פרום נועה טוטום! נונו :) אומר/ת: פרום הו ? חריימה יפני אומר/ת: באט- איים סטיל א וירג'ין טוטוטוטום! חריימה יפני אומר/ת: פרום יו נועה פרום יווווווווווווווווווווווווווווווווווווו חומוס סקוטי אומר/ת: אר יו סירייס? חריימה יפני אומר/ת: אוה נו חריימה יפני אומר/ת: יס נונו :) אומר/ת: או נו דונט טל אוור סיקרט נונו :) אומר/ת: פליז דונט חומוס סקוטי אומר/ת: איי קנט בליב איט...וואי דידט יו טאל מי ביפור? חומוס סקוטי אומר/ת: *דידנט נונו :) אומר/ת: אברי וואן סטיל טינק איי אמ סטרייט ! חריימה יפני אומר/ת: איי ביטרייד אין יו דנה, איבן דואו איים סטיל א וירג'ין- איים פרגננט פרום נועה נונו :) אומר/ת: וויט ! חריימה יפני אומר/ת: הו נועה, איט דאסנט מטר נאו. לטס ראן אוואי . פור אבר נונו :) אומר/ת: סו איי אם א גאי !??! חומוס סקוטי אומר/ת: איי דונט קנואו וואט טו סיי.. איי דונט וואנט טו טאולק ויט יו אני מור.. נונו :) אומר/ת: נו איים נוט נונו :) אומר/ת: סו איימ טו פרגננט !! חריימה יפני אומר/ת: ווי קאן גואו טו טימבקטו. ווי וייל רול דה וורלד!!!!!!יו וויל סי מיי לאב, יו וויל סי חומוס סקוטי אומר/ת: הייייי! איימ סטיל הייר! חריימה יפני אומר/ת: נו דנה דונט ליב מי! נואווווווווווווווווווווו נונו :) אומר/ת: דונו גו ! חריימה יפני אומר/ת: איי לאב יו טו!!ווי כאן ליב טוגדר אול אוף אס אין א וודן האט אין טימבקטו נונו :) אומר/ת: סו וואט איף ווי בגדנו [איך אומרים את זה ? XDD] יו ?? ווי סטיל לאביו !! חריימה יפני אומר/ת: ווי וייל הב דה מוסט אוסום טריסום אין דה וורלד|סוטותנפש| נונו :) אומר/ת: נוט אין טימבקטו .. אין בנגלדש ! נונו :) אומר/ת: טריסום ? חריימה יפני אומר/ת: באט..איי..איי קאנט גו טו בנדגשלדכק'ש חריימה יפני אומר/ת: טריסום=שלישיה חומוס סקוטי אומר/ת: איי האב טו טל יו טאט... איי אד הא בייבי... חריימה יפני אומר/ת: ביקוז..בחיקוז....איי אמ נוט אלאוד טו גו דר אנימור. מיי און קאנטרי הס גירשה אותי, איים במגדלשי אין מינאוריג'ין חומוס סקוטי אומר/ת: פרום יותם.. חריימה יפני אומר/ת: הו דנה!!!!! חריימה יפני אומר/ת: באט חריימה יפני אומר/ת: אבריבאדי האד א בייבי פרום יותם חריימה יפני אומר/ת: ג'אסט קידינג חריימה יפני אומר/ת: איי הב טו טל יו... איי הב א סיקרט לאב צ'יילד פרום...\ חריימה יפני אומר/ת: קובי מחט חריימה יפני אומר/ת: טו טו טו טום! נונו :) אומר/ת: נוווווווווווווווווווווווווווווווווווואווווווווווווווווווווווווו נונו :) אומר/ת: יו בטרייד מי גילי חריימה יפני אומר/ת: הו יס נועה הו יס נונו :) אומר/ת: שיים און יו !!! נונו :) אומר/ת: איימ סו הארט נונו :) אומר/ת: יו יו .. חריימה יפני אומר/ת: באט ווי ביטרייד דנה טוגדר..אנד דאנה ביטרייד און אס וויז יותם!!!שיי ם און אול אוב אס!!!! חריימה יפני אומר/ת: לטס קומ יט א המונית סוייסידד חומוס סקוטי אומר/ת: קובי מחט? דאטס טו מאטץ'....גילי...יו דולד גו טו פסיכולוג...נואו איטס אה פרובלם נונו :) אומר/ת: איי האב טווינס פרום .. נונו :) אומר/ת: פרום ... חריימה יפני אומר/ת: וואי נדפק לנו השכל|ג- אנחנו ממש מסטוליות נונו :) אומר/ת: דנה אינטרנשיונל נונו :) אומר/ת: טוטוטוטום חומוס סקוטי אומר/ת: לגמריי[ חריימה יפני אומר/ת: איי..איי אולוויז לאבד הים אנד איי אולוויז אאיל חריימה יפני אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDג חריימה יפני אומר/ת: האו קולד יו? חריימה יפני אומר/ת: באט שי דאסנט הב דה..דה..יו קנואו..אנימור חריימה יפני אומר/ת: סו דאסנט קובי מחט חריימה יפני אומר/ת: XDD חומוס סקוטי אומר/ת: איטס טו מאטץ' פור מי .... סטופ איט! חומוס סקוטי אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נונו :) אומר/ת: נואו נואו חומוס סקוטי אומר/ת: הב דה דה דה ! נונו :) אומר/ת: יו בטרייד מי אנד גילי נונו :) אומר/ת: גילי בטרייד מי חריימה יפני אומר/ת: לטס גו טו דה אושן אנד הב מושן אין די אושן ביי- קילינג אאואר סלבס נונו :) אומר/ת: אנד דנה אינטרנשיונל שיקרה טו מי ! חומוס סקוטי אומר/ת: לטס גו גילי! חריימה יפני אומר/ת: האו קוד יו הב סקס וויז דנה אינרנשיונל??? חומוס סקוטי אומר/ת: טוגדר! או אוף אס@ נונו :) אומר/ת: סוו דיס וואי הר פין [XDDD בגלל הקלטת של שיעור מדעים] וואס סו סמול חריימה יפני אומר/ת: XDDDDDDDDDD חומוס סקוטי אומר/ת: אינרסטינג... חריימה יפני אומר/ת: סי דידנט איבן הס א פינס! חריימה יפני אומר/ת: XDD חריימה יפני אומר/ת: *דאסנט נונו :) אומר/ת: איי וויל נאבר דרינק סו מאץ' נקסט טו האר חריימה יפני אומר/ת: LOL נונו :) אומר/ת: שי איס א לייר חומוס סקוטי אומר/ת: אהוו דו יו קנואו גילי? דיד יו סי טאט?< חריימה יפני אומר/ת: טקילה איז נוט הלת'י פור אס חומוס סקוטי אומר/ת: איי עליתי און יו חריימה יפני אומר/ת: טאט?? חריימה יפני אומר/ת: או THAT חריימה יפני אומר/ת: חח חומוס סקוטי אומר/ת: that חחח חריימה יפני אומר/ת: אייב סין דאט..איים..סטוקינג דנה אינטרנשיונל סינס שי ביקיים פיימוס טוטום נונו :) אומר/ת: באט שי וואס מיי !!! חומוס סקוטי אומר/ת: איי קנט טייק איט אני מור...איימ ליבינג!! נונו :) אומר/ת: האהאהאהא [ברישעות] נונו :) אומר/ת: נו דנה דונט ליב !! חריימה יפני אומר/ת: לטס גו, לטס אול גו טו.......קיל אאורסלבס!! נונו :) אומר/ת: ווי סטיל דונט סאי טו גילי אוור סיקרט חריימה יפני אומר/ת: איי הב א ורי נטיותיישן אובותיישן חומוס סקוטי אומר/ת: רייט נועה רייט חריימה יפני אומר/ת: וואט סיקרט? חומוס סקוטי אומר/ת: טל האר המשך בתגובה הבאה D:

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif המשך ../images/Emo3.gif

חריימה יפני אומר/ת: או טל מי!!!! נונו :) אומר/ת: מי אנד דנה מיט הירס ביפור נונו :) אומר/ת: לייק ליטל גירלס פליי טוגדרס דולס חריימה יפני אומר/ת: נונו :) אומר/ת: באט דאן ו חומוס סקוטי אומר/ת: יס... נונו :) אומר/ת: אין אוור מילק בוטולס נונו :) אומר/ת: סמוון פוט וודקה חומוס סקוטי אומר/ת: טוגדר וויט טקילה חריימה יפני אומר/ת: וודקה?קונקטינד פיפל?הו נווו חריימה יפני אומר/ת: אנד אולסו..מריחואנה! חריימה יפני אומר/ת: יסיס איי קנהואו נונו :) אומר/ת: דיס וודקה גרמה לנו טו אנדרסטנד דאט ווי אר אינלוב חריימה יפני אומר/ת: איים דה וואן הו פוט איט אין דר\11 חומוס סקוטי אומר/ת: יס....קונקנטיד וורי קלואוס נונו :) אומר/ת: נונו :) אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חומוס סקוטי אומר/ת: סוווווו אינלאב! חריימה יפני אומר/ת: הו דה פשן ווי הד דאת סאמר חריימה יפני אומר/ת: LOLOLOLOL נונו :) אומר/ת: ווי האב א צ'ילד קולד קובי מחט חריימה יפני אומר/ת: נונו :) אומר/ת: אוור צ'ילד האב א צ'ילד וויט יו חריימה יפני אומר/ת: קובי?מיי קובי? חריימה יפני אומר/ת: הו נו!פליז טל מי טאט איטס נוט טרו!!! חומוס סקוטי אומר/ת: נוווווווואווווווווווווווווווווווו חומוס סקוטי אומר/ת: איטס טרו גילי חריימה יפני אומר/ת: הו נווווווו חומוס סקוטי אומר/ת: דיל ויט טאיס [?] חחח חריימה יפני אומר/ת: דונט סיי איט חריימה יפני אומר/ת: איי קנט דיל וויז טיס@!!! נונו :) אומר/ת: דיס איס דה טרווו [קול מרושע] חריימה יפני אומר/ת: אינפקט, איי הב סאמטינג טו טל יו טו- חומוס סקוטי אומר/ת: יו שולד! חומוס סקוטי אומר/ת: וואט איז טאט? חריימה יפני אומר/ת: איים דנה אינטרנשיונל- אנד יו בות' אר מיי גירלז!!! נונו :) אומר/ת: נוואו חומוס סקוטי אומר/ת: נונו :) אומר/ת: איט קאן מי טרו חריימה יפני אומר/ת: ווי אר יו וויסלינג חומוס סקוטי אומר/ת: נוווואווווו סו נועה? ווי אר סיסטרס...אנד ווי אד סקס...איטס נוט גווווד חריימה יפני אומר/ת: הו באט איט איז נועה, איט איז חריימה יפני אומר/ת: אנד אולסו נועה האד סקס וויז מי חריימה יפני אומר/ת: אנד איי הד סקס וויז קובי מחט חומוס סקוטי אומר/ת: טאטס גרוווואוווווס גירלס חריימה יפני אומר/ת: מיי גראנדצ'יילד נונו :) אומר/ת: באט באט .. איי האב א ווילד נייטס וויט בווט אוף יו ! נונו :) אומר/ת: דה הורור דה הורור חריימה יפני אומר/ת: הווווו יה חומוס סקוטי אומר/ת: איימ גוינינג טו קיל מיי סלפ חומוס סקוטי אומר/ת: אי קנט טייק איט אני מור... חריימה יפני אומר/ת: איי קודנט סטאנד איט..דה פשן..דה דסייר, דה לאב..איט וואס טו מאץ' פור מי נונו :) אומר/ת: נואו דנה נואו חומוס סקוטי אומר/ת: איי לאב יו .. נונו :) אומר/ת: דונט דו איט חומוס סקוטי אומר/ת: גוד ביי נונו :) אומר/ת: טינק אבאוט מי חריימה יפני אומר/ת: נואווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו נונו :) אומר/ת: אבואט אוור סאן גובי נונו :) אומר/ת: * קובי חריימה יפני אומר/ת: סו וואיט!!!! חומוס סקוטי אומר/ת: וואט.. חריימה יפני אומר/ת: לטס דו מיי איידיא אנג גו קיל אאואר סלבס אין דה אודשן חריימה יפני אומר/ת: !! חריימה יפני אומר/ת: ווי וויל גט דה מושן אין די אושן חומוס סקוטי אומר/ת: אוקיי לטס גו גירלס נונו :) אומר/ת: נואו נואו חריימה יפני אומר/ת: אוקיי, איל מיטנ יו דר, ברינג סאם משקולות אנד ו ווהיל נונו :) אומר/ת: באט גילי חריימה יפני אומר/ת: וואט, לאב? נונו :) אומר/ת: יו אר א סלב יו אר דנה אינטרנשיונל חריימה יפני אומר/ת: באט אבריוואן הייט מי, איבן מיי און מאמ איז דיניינג טו מי חומוס סקוטי אומר/ת: הארד לייפ... נונו :) אומר/ת: נו באט יו אר מיי טוו לאב ! נונו :) אומר/ת: אנד דנה XDD חריימה יפני אומר/ת: ויי וויל בי טוגדר אין הבן!!!! חומוס סקוטי אומר/ת: פור אה סקנד איי טואוט [חשב בעבר חח] טאט יו פורגוט מי נועה חריימה יפני אומר/ת: לטס גו. לטס דיי. איי קנט ליב א לייף לייק דאת אנימור חריימה יפני אומר/ת: דיס איזוווו גוינג טו מיי מקוויקנד נונו :) אומר/ת: אנד גילי טינק אבאוט מיי אנד דנה סאן קובי יואר לאבוי חריימה יפני אומר/ת: *סוווו חריימה יפני אומר/ת: יש לי טריק קבוע פעמיים בשבוע יש לי לאב בוי חריימה יפני אומר/ת: XDDDDDDDDDDDD חריימה יפני אומר/ת: באט הי איז מיי גראנגצ'יילד נונו :) אומר/ת: נואו חומוס סקוטי אומר/ת: אוקי.די.איבדתי אתכן XD נונו :) אומר/ת: דה סאן אוף יו אנד קובי איס מיי אנד דנה גרנדצ'יילד נונו :) אומר/ת: ביכאוס קובי איס מיי אנד דנה צ'ילד חריימה יפני אומר/ת: יס וואט אבר איי לוסט איט נונו :) אומר/ת: באט באט .. קובי גוינג טו קיל מי נונו :) אומר/ת: איי האב א ווילד נייט וויט היס לאס נונו :) אומר/ת: * לאב חומוס סקוטי אומר/ת: איי וייל קיל האימ פירסט! מוקעהמוקעה נונו :) אומר/ת: הו דה הורור דה הורור נונו :) אומר/ת: גודביי מין וורלד גודביי חומוס סקוטי אומר/ת: וואיט .. חריימה יפני אומר/ת: חח בהיי אני חייבת ללכת->הורים.. חומוס סקוטי אומר/ת: איימ גוינג טו טייק מיי גאן אממ ונראלי היה לי עוד אבל שכחתי
מתנגן בראש/פלייליסט:
אין לי
DD:
תמונת השבוע:
בפיק שלי אז רשמתי שכשהוא מחייך הוא נראה כמו ילדון אז .. פה הוא נראה ילדון XDD

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif אוקי התמונה לא יצאה טוב ../images/Emo9.gif

תמונה חדשה [=

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif חחחח גאד איזו שיחה הזויה הייתה לנו..

חחחח אני בספק אם מישהי באמת קראה את זה...

גילולית

New member
../images/Emo205.gifוואו חשבתי שזה יצא ארוך אבל ככה../images/Emo35.gif

מטורף
וואי זה באמת היה הזוי..זה היה אמור להיות גם הציטוט שדלי אז...כן
זה גם שלי

just orr

New member
עונה :) ../images/Emo203.gif

שיר השבוע של מקפליי: We Wre The Young
שיר השבוע לא של מקפליי: Son Of Dork- Ticket Outta Loserville The Beatles- Yellow Submarine The Beatles- Michelle ועוד כל מיני
להקת/אומן השבוע: ביטלס D:
אלבום השבוע: אין. קליפ השבוע: אין.
תוכנית/סרט השבוע: האנטומיה של גריי
[עונה 2
] הישרדות סין [אוף פרוסטי היה חמוד :(] מגרש ביתי
משהו ש.... שימח אתכם השבוע: הטיול השנתי שהיה ממש כיף ^^ הגורים פתחו עיניים
הילדים בגן היו חמודיםםםםםםםםםםם D:
העציב אותכם השבוע: לא היה משו מסויים. חוץ מזה שנזכרתי פתאום בחתולים הקודמים שלי
הכעיס אותכם השבוע: הרבה ><
ציטוטיידה: עמית[אח שלי]: "היא בחורה כאווווורז" -------- אני: "עמית!" עמית: "מה?" אני: "כפית!" עמית: ~צוחק~ אני: "עמית!" עמית: "מה?" אני: "שקית!" עמית: ~צוחק~ אני: "עמית!" עמית: "מה?" אני: "חבית!" עמית: ~צוחק~ אני: "עמית!" עמית: ~שותק~ אני: "מה?" *באותו טון שהוא אמר את ה'מה'. כאילו אני עונה לעצמי. חחחחחחח לא מצחיק ><] ~מהטיול~ אורטל: "ראם ודרור היו בחדר. לבד. על המיטה. בחושך." שיר: "ראם אתה בוגד בי???" -------- אחרי שראם, דרור וחן בחדר משמיעים רעשים, אני ואורטל בחדר אחר בשקט: ~ראם פותח את הדלת~ ראם: "סוטות!!!!!!!1" ~דרור פותחת את הדלת ונופלת על הרצפה~ זה לא בדיוק ציטוט, אבל: [מהגן] "אני באתי הכי מוקדם!!!!!" "באמת? באת לפני שלומית?!?!?!?!?!" "כן!!!!! באתי לפני ששלומית באה!" "ואווווווווווו" עכשיו שעה ניסיתי לחשוב מי זאת שלומית, כי אין אף אחת כזאת בגן! ואז הסתבר לי שזה כינוי למישו שקוראים לו שלמה XDDDDDD
מתנגן בראש/פלייליסט: The Beatles- Ask Me Why
תמונת השבוע:
סופשבוע נעים!!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הו את יכולה להעלות בבקשה את מישל

של הביטלס.. ><" חח פליזושי :]

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif תנקיותנקיו DD: אכן עבד ../images/Emo47.gif

miss dance10

New member
עונהה=]

שיר השבוע של מקפליי:
ווא לא שמעתיO=
שיר השבוע לא של מקפליי:
undiscoverd-james morisson
להקת/אומן השבוע:
elisa!!!
אלבום השבוע:
..
קליפ השבוע:
clumsy
תוכנית/סרט השבוע:
חברים!!!
משהו ש....
שימח אתכם השבוע
:
אממ.. קיבלתי סולו=]
העציב אותכם השבוע
:
חברה ממש ממש טובה שלי עוזבת את הסטודיו
הכעיס אותכם השבוע
:
חברה שלי!!!
ציטוטיידה:
חחחח עזבו אתם לא תבינווו |רעשן|סכמו את פורים במילה אחת [או יותר]:|מסכה|ח-ם-!
מתנגן בראש/פלייליסט:
dancing-elisa
תמונת השבוע:
לא להיבהלל!!הופעה בפורים(רמלה למה בנג בנג) איזה ריקודדדדדד!!!

למעלה