../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif~נכתב בזמן צפייה, לכן-חפירה~
אל תכעסו עליי אם זה ארוךXDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך טום קורא את השאלה הראשונה XDDD כמו איזה לאיודעת מה, איזה מורה כזה
ושהארי עושה לדני מסאז'XDDDDDDDDDDDDD לאיודעת למה זה קרע אותי נכון$R#@%@# באבל ווראפ%#@%@ למה לא הכנסתם אותו? מפגרים טום כזה דיכאוני "איי הב טו סיי באבל ווראפ אז וואל" ~נמ אני כזה מגניב ובוגר, תודו שככה זה נראהXD~ דאגי:"איי סיי, מט דיס גירל" ~בקול של ילדה בת 4~ *טום ודאגי מתנדנדים* XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD קרע אותי איך שואלים אותם על השקרים והם כל אחד כזה-ממ, ממפ, ממ. איזה בריטים מסוקסים
דאגי:"איי בוט א קאר אנד איי קונט דרייב איט" XDDDDDDDDD דפוק. אבל עכשיו אתה בוגר וישלך רשיון
טום"דני בוט א מיני מוטובייק" הארי:בוכה מצחוק XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD איזה גרעפס דאגי תוקעXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD באמצע החיים לא קשור לכלוםXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD וטום נבהל כזה והוא לא מבין חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני צוחקת פה בקולי קולות ואיך לטום יש טלפון והם מתחילים לשיר כזה וטום עושה ליפסינג וזה נראה אמיתי וXDDDDDDDDDDDDDDDD ואיך טום אוכל את הכרטיסיה בסוףXDDDDDD הבןאדם מורעב
ראיון קורע וחמוד ביותר33333333> ~וזאת ילדים הייתה תגובה חופרת וחסרת כל פואנטה~