דברים שיכולתן לנצלש

just orr

New member
חחחחחחחחחחחח

אין לי כוח לחפור [פעם ראשונה אני חושבת
ניצלתם ><], אז אני אתאר את התגובה שלי בקצרה: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחח חמודיםםםםםםםםםם XDDDDDDDDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif~נכתב בזמן צפייה, לכן-חפירה~

אל תכעסו עליי אם זה ארוךXDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך טום קורא את השאלה הראשונה XDDD כמו איזה לאיודעת מה, איזה מורה כזה
ושהארי עושה לדני מסאז'XDDDDDDDDDDDDD לאיודעת למה זה קרע אותי נכון$R#@%@# באבל ווראפ%#@%@ למה לא הכנסתם אותו? מפגרים טום כזה דיכאוני "איי הב טו סיי באבל ווראפ אז וואל" ~נמ אני כזה מגניב ובוגר, תודו שככה זה נראהXD~ דאגי:"איי סיי, מט דיס גירל" ~בקול של ילדה בת 4~ *טום ודאגי מתנדנדים* XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD קרע אותי איך שואלים אותם על השקרים והם כל אחד כזה-ממ, ממפ, ממ. איזה בריטים מסוקסים
דאגי:"איי בוט א קאר אנד איי קונט דרייב איט" XDDDDDDDDD דפוק. אבל עכשיו אתה בוגר וישלך רשיון
טום"דני בוט א מיני מוטובייק" הארי:בוכה מצחוק XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD איזה גרעפס דאגי תוקעXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD באמצע החיים לא קשור לכלוםXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD וטום נבהל כזה והוא לא מבין חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני צוחקת פה בקולי קולות ואיך לטום יש טלפון והם מתחילים לשיר כזה וטום עושה ליפסינג וזה נראה אמיתי וXDDDDDDDDDDDDDDDD ואיך טום אוכל את הכרטיסיה בסוףXDDDDDD הבןאדם מורעב
ראיון קורע וחמוד ביותר33333333> ~וזאת ילדים הייתה תגובה חופרת וחסרת כל פואנטה~

lovemcfly1

New member
אהבתי את הצלצול של טוםם!!!

XDDD שלא יחליף זה שייייאא החמוד!!! דאגי וטום כ"כ חמודים (דאגי מחבק אותו מאחורהה YAY!! :))

L D N

New member
../images/Emo215.gif אומייגאד!$@@^#$^ |סגידה|

אחד ה-ראיונות!!!!!!2124!@$@!!@#!^%#%2 הם כאלה מהממים והגרעפס... וואו דאגי! והאהבה של דאגי לטום!!!!! תמיד ידעתי!!! וגם שהארי הפסיק לנגן כי הוא בהה בדאגי.. צפוי lol תמיד טענתי שהארי מאוהב בדאגי! יפיופים

loli kiss

New member
אומאיגאד איזה ראיון קורע ../images/Emo6.gif תודהההה

הם מהממים
*וואוו דני עם הקפוצו'ן והעיניים שלו וואוו* וקורעים מצחוק שם ! היו כמה קטעים שאני לא יכולתי להפסיק לצחוק - היה ת'קטע ששאלו אותם איזה שקר הם אמרו אי פעם בראיון אז דאגי אמר שהוא תמיד אומר שהוא לא תמיד במערכת יחסים אבל זה שקר כי הוא עם טום ~ואז הוא מחבק אותו יותר חזק~
חמודים. ואז יש ת'שאלה מתי מישו ממקפליי ביזבז כסף על משו מיותר (או משו כזה) אז דאגי אומר שהוא קנה מכונית והוא אפילו לא יכול להנהוג בה XD וטום מספר שדני קנה אייפוד כי הוא חשב שהאייפוד שלו אבד אבל הוא היה בתיק של טום XD וכשדאגי תוקע גרפס וטום נבהל כזה
"אווי ג'יזז". איזה חמוד XD היה גם ת'שאלה מה היה אחד הדברים המביכים שלהם על במה בסיבוב הופעות אז דאגי אמר שהארי תופף לא נכון בגלל שהוא הסתכל עליו XD רק משו אחד עיצבן אותי- למה הארי אמר שלדני אין סטייל או משו כזה
אזמה אם הוא אוהב חולצות פיקניק XD דני כזה : "what's wrong with me?" מסכן. ~אגב שמתם לב שדאגי מדבר הרבה רק שזה בראיונות בלי מראיין כאילו רק ארבעתם!? חח ~ סורי על החפירה הייתי חייבת D: אחד הראיונות !

lirazraz

New member
איזה חמודים דאגי וטום*-*

איך דאגי מחבק אותו והם מתנדנדים מצד לצד חוחוחו^.^ איזה רינגטון יש לטוםXDD והגרפס שדאגי תקע לטום באוזן חחחחחח><

yaelsee

New member
חחח זה ממש טוב

איזה קורע!! ואיזה חמוד דאגי איך שהוא מחבק את טום ואיך שהוא אמר שהוא משקר בראיונות שהוא לא במערכת יחסים, אבל בעצם הוא במערכת יחסים עם טום XD דני שמן
דביל קטן קיצר, חמודים

yael0000

New member
יש למישהו את זה ביוטיוב../images/Emo211.gif

או להורדה? זה אל עובד לי...

m i c k e y 15

New member
XDDDDDD דנידנידנידנ

הם כאלה חמודים כל אחד כאילו הוא פילוסוף
"אממ, אממ, אממ, אממ...מה אתה אומר?? אממ...כן..אממ" XDDD דאגי כזה חמודד דני כזה חמוד כשהוא קרא את השאלה "למי יש את התסרוקת הכי יפה" XD הוא כזה מושייייייייי
וגם כשהוא עונהההההההההה ואוווווווו
ודאגי עשה את המבטא שאליו התכוונתי שככה הוא עושה בפיק שלי
איזה מותקקקקקק. ודאגי
"קניתי מכונית ואנילא נוהג בה" XDDDDDDD והגראפס הזה שדני תקעעעעעע
הרג אותי!! XDDDDDDDD איזה דוחה הואאאאאא [אם פתאום הוא יעשה את זה מתי שנתנשק......XDD חלומות חלומות XDD] וטום כזה" ג'יז..דיסקאסטינג" XDDD וטום כזה נבהלללללל XDDDDDDDDDDD יווו כמה צחקתייייייי ודני הטביל XD תעלו תעלו לו את הכובע חחחחח הם כאלה חמודים!

N e r d y

New member
אבלאבלאבל דאגי תקע גראפס../images/Emo12.gif

או שלא? טוב לא חשוב זה היה מצחיייק ודני כזה אעעעעעעעע סקסססי

DoLi it is Me

New member
חח איזה חמווודייםXDD

למה אני לא במקוםם טוםם? בעצם לא הייתי רוצה להיות במקום טום בקטע של הגרעפס או שגם זה עדיף D: מאשר כלום
חח ומזה הריגנטון הזה XDD איזה משעמם הוא.. מה הוא ילד בן 3 או יותר גרוע .. הומו O.O. העיניים של דני
חח והינה עוד הוכחה לזה שדאגי עשה טסט ><

חחחחחחחחחח ממש אהבתי../images/Emo6.gif

אין לי כוח לחפור, אז אני רק אגיד- אעעעעעע איך דאגי מחבק את טוםם!!1@#$% ואיזה גרעפס חחחחחחחחחXDDD הו, וגמאני רוצה מסאז' מהארי *_* חחחחחח הראיון ממש מצחיק, אבל ראיתי אותו כבר [תודות לשיר ~סגידה~ חחח] P: תודה בכל מקרה! D; אעעעע הם כאלה חמודייייםם!!
וואלה דווקא יצאה חפירה טחח ><"

loli kiss

New member
מזל טוב לדאגישש ../images/Emo23.gif

ת'אמת שאני לא הייתי נותנת לו רישיון XD אבל בכל זאת הגיע הזמן :) כפרעליו

Bleed for Me

New member
../images/Emo207.gifדברים שיכולתן לנצלש../images/Emo207.gif

נא בבקשה לא לפתוח הודעות חדשות סתם! כל הנצלשים לפה!!

למעלה