../images/Emo109.gif
נמנמ, השאלה הזאת בדיוק מתאימה לי עכשיו
כרגע באמת קצת ירד לי מהם, אולי זה בגלל שאין להם מוזיקה חדשה, או כי הם סתם מכוערים (סתם
), או אולי סתם כי אין לי באמת זמן... אני לא חושבת שאני כבר לא מעריצה אותם, אלא פשוט פחות, לא כמו מעריצה טרייה שמטורפת עליהם וכל העולם שלה סובב סביב מקפליי. לדוגמא גם עכשיו הורדתי את כל התמונות מהדלת שלי (זה היה מתיש, דבק דו צדדי זאת וואחד צרה), אבל את הפוסטרים, המאוד נדירים שלי
, לא הורדתי כי זה יותר קשה לי
אז זה בערך ממצה, אני לא רוצה חדר של ילדה בת 12 (בלי להעליב פה אף אחת כן? חחחח) שמלא בתמונות של להקת בנים, אבל כן רוצה פוסטרים שיראו שאני עדיין אוהבת אותם! פעם גם כל הזמן דיברתי עליהם ליד חברות שלי, היום כבר ממש לא...אולי כי נמאס להן XD אבל אם מישהו יורד עליהם, אני עדיין אשתדל להגן עליהם, לא בצורה פנאטית אבל משהו ^^ מישהי זוכרת את סיון? היא ממש לא ככה. היא סיפרה לי שחברים שלה ירדו על מקפליי ופתאום לה זה בכלל לא הזיז, היא אפילו לא התאמצה להגן עליהם...וזה ממש הזוי (?) כי סיון הייתה מטורפת על מקפליי יותר ממני, היא הכירה לי אותם אפילו. טוב קיצר אין לי תשובה חד משמעית, אבל אין ספק שההערצה היא לא כמו פעם, מן הסתם כי גם התבגרתי בגיל ויש לי יותר חיים