ו

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifבאמת?! איזה מגניב שאת הצלחת לגרום לבנים

אפילו לשמוע אותם חחחח אתמול קיבלתי פלאפון חדש וישר דבר ראשון שעשיתי הזה להכנס לכיתה עם פליז פליז חחחחחחח
אף אחד לא הבין מה עבר עלי
למה הרצת על מקפליי? ועוד פעמים באנגלית

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif כי זה נושא שאני יודעת עליו הרבה

והחומר פשוט זרם לי בפה אז עדיף את זה מאשר ללמוד למשהו אחר מחדש חח :]

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifחחחח מגניב../images/Emo6.gif הדבר היחיד שאנחנו מסכמים

עליו זה ספרים באנגלית
אבל זה סתם כי אני כיתה ח' ואנחנו לא מתקדמים עדיין לרמות של סיכומים חח

../images/Emo109.gif

נמנמ, השאלה הזאת בדיוק מתאימה לי עכשיו
כרגע באמת קצת ירד לי מהם, אולי זה בגלל שאין להם מוזיקה חדשה, או כי הם סתם מכוערים (סתם
), או אולי סתם כי אין לי באמת זמן... אני לא חושבת שאני כבר לא מעריצה אותם, אלא פשוט פחות, לא כמו מעריצה טרייה שמטורפת עליהם וכל העולם שלה סובב סביב מקפליי. לדוגמא גם עכשיו הורדתי את כל התמונות מהדלת שלי (זה היה מתיש, דבק דו צדדי זאת וואחד צרה), אבל את הפוסטרים, המאוד נדירים שלי
, לא הורדתי כי זה יותר קשה לי
אז זה בערך ממצה, אני לא רוצה חדר של ילדה בת 12 (בלי להעליב פה אף אחת כן? חחחח) שמלא בתמונות של להקת בנים, אבל כן רוצה פוסטרים שיראו שאני עדיין אוהבת אותם! פעם גם כל הזמן דיברתי עליהם ליד חברות שלי, היום כבר ממש לא...אולי כי נמאס להן XD אבל אם מישהו יורד עליהם, אני עדיין אשתדל להגן עליהם, לא בצורה פנאטית אבל משהו ^^ מישהי זוכרת את סיון? היא ממש לא ככה. היא סיפרה לי שחברים שלה ירדו על מקפליי ופתאום לה זה בכלל לא הזיז, היא אפילו לא התאמצה להגן עליהם...וזה ממש הזוי (?) כי סיון הייתה מטורפת על מקפליי יותר ממני, היא הכירה לי אותם אפילו. טוב קיצר אין לי תשובה חד משמעית, אבל אין ספק שההערצה היא לא כמו פעם, מן הסתם כי גם התבגרתי בגיל ויש לי יותר חיים

../images/Emo45.gifכן|אני לא מאמינה שאני אומרת את זה P:

אבל גם לי זה די קורה אבל אני עדין ממש ממש אוהבת אותם

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifכן..גם לי זה קורה לצערי../images/Emo7.gif אבל מה

נעשה שאין להם שום מוזיקה חדשה וזה קצת חופר לשמוע את אותם השירים עוד פעם ועוד פעם..

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifחח לא קשור לראלי אנ עדיין מתה על מקמק

וחופרת עליהם כל היום לחברות שלי [אתמול סופסוף הצלחתי ללמד את אחת מהם אצ השמות שלהם נכון!
פשוט כי מתנו משעמום בטקס רבין.. וכמובן שמורה אחת לקחה לי את הפלאפון שניה אחרי שהוצאתי אותו וחברה שלי לא הפסיקה לצחוק עליי כי בול קניתי אותו יום לפני
וואי איזה חפירה לא קשורה
סוריי] אבל השירים שלהם ם כבר דיי מתיישנים עלי ואני כל הזמן מחפשת עוד להקות אחרות וזה מבאס כי אני מתה על מקפליי אבל כבר יודעת את כל המילים של השירים באיזה שנה הם יצאו באיזה אלבום וכאלה.. אין לי מושג למה אבל אני יודעת
אני מתה כבר לאלבום החדש שלהם!

../images/Emo11.gifזהירות חפירה

ברור שאני מתה עליהם הכיי בעולםם D: פשוט התחלתי להיות מציאותית ולהבין שבשום מצב בעולם אין לי סיכוי איתם חחחח כןכןכן הייתי מאוהבת בהם קשותת, בצורה לא נורמלית ולא בריאה XDD

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifאני יודעת שאין לי סיכוי איתם אבל עדיין

כיף סתם לצחוק שדנדושקה זה בעלי לעתיד חחחחחח
למה לא בריאה? כאילו מה זאת אומרת לא באריאה?

אני הייתי מאוהבתת בהם ברמותת קשותת ><

XD ברור שאני עדין קוראת להם בעליי והכלל אבל פחות מפעם P:

../images/Emo204.gif../images/Emo45.gif

ככה זה, בשלב ההערצה העיוורת נעלמת, ובמקומה מגיעה הערכה כלפי המוסיקה כמוסיקה והאומן כאומן. כבר לא מעריצים אותם בגלל שהם יפים/חתיכים/מהממים/סקסיים/וואטאבר, זה כבר עובר לפסים שפויים יותר. וכמובן שהגיל משחק תפקיד בעניין. והעניין של "יותר חיים" וכל זה. אני למשל צריכה להשקיע יותר בלימודים ובעבודה, אז אין לי ממש זמן להעריץ אותם הערצה עיוורת ואובססיבית. אני עדיין מחבבת אותם, אבל מה לעשות שעכשיו, כששירים שלהם מגיעים לי בנגן כשאני שמה אותו על שאפל, אני פשוט מריצה קדימה. ככה זה, החיים ממשיכים ואנחנו איתם. (שיואו, התפלספתי.
)

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifאוף בול כשסיימתי לענות זה מחק לי לבד../images/Emo46.gif

כי ראיתי את זה במקום אחר,ואמרתי לעצמי שמעניין אותי לראות מה אתן מגיבות על זה. עד כמה אתם קנאים למקפליי "שלכם"? כלומר, אם תשמעו מישהו מדבר על מקפליי, אתם תקפצו וישר תתערבו בשיחה, ולו רק בשביל לתפוס אותו בטעות הכי קטנה (הגייה של שמות)? או שזה יחלוף ליד האוזן שלכם ולא תשימו לב? הכי קנאית שישששששששששש! אם מישו יקרא לדאגי דוגי במקום מכות על המקום!
כמה יהיה אכפת לכם אם מישהו יזרוק איזה עלבון עליהם?|סגדש| ועוד פעם מכות על המקום!
כמה ניסיתם או כמה אתם עדיין מנסים היום לגרום לחברים שלכם להעריך אותם, או לדעת את השמות שלהם וכד'? חח אני מחר]נת אותם מסכנים
אין אחד מהחברים הקרובים שלי שלא יודע שדני זה בעלי לעתיד
והארי זה המיסטרס [הפילגש\מאהב למתקשות
] אם הייתם שומעים להקה מקלקלת שיר, או בנאדם אחד שר ומזייף, שר ומדלג בית, מישהו מאלתר בעקימות על ריפים של דני וטום, כמה יהיה לכם אכפת? יפריע לכם? זה לא כל כך אכפת עלי כל כך רק אם זה ממש אילתור או זיוף שכבר לא מזהים את השיר... ואז כמובן שמכות על המקום!
חח אהבתי את השאלון הזה

sweet shir

New member
עונה.D:

עד כמה אתם קנאים למקפליי "שלכם"? אממ. אם מישהו ידבר על מקפליי אני משערת שאני אשתתף בשיחה חחחח אבל אני לא אקפוץ/אתלהב/וואטאבר. אחרי 3 שנים זה כבר לא כזה מלהיב.XD כמה יהיה אכפת לכם אם מישהו יזרוק איזה עלבון עליהם? כל הזמן החברות שלי ואנשים שבסביבתי יורדים עליהם וממש לא אכפת לי חחחחח כל אחד והטעם שלו, זה לא אמור להפריע לי חחח כמה ניסיתם או כמה אתם עדיין מנסים היום לגרום לחברים שלכם להעריך אותם, או לדעת את השמות שלהם וכד'? בעבר גרמתי לכמה אנשים (5+) לשמוע ולהעריץ אותם.. לא ממש הייתי צריכה לנסות יותר מדי. פשוט הכרתי להם שירים, הראתי להם כמה שהם חתיכים and the rest is history חחחח. אם הייתם שומעים להקה מקלקלת שיר, או בנאדם אחד שר ומזייף, שר ומדלג בית, מישהו מאלתר בעקימות על ריפים של דני וטום, כמה יהיה לכם אכפת? יפריע לכם? עד היום מפריע לי שאנה מהאו.סי. משקרת וטוענת בJML שטו קלוס פור קומפורט שלה! מה היא מתלהבת%#@
XDDD זה כמו שמפריע לי שהאחים ג'ונאס הרסו לבאסטד את השירים חח. למרות שעם הJB זה יותר קורע מצחוק מאשר מפריע..XD

למעלה