../images/Emo204.gifהומ.
עד כמה אתם קנאים למקפליי "שלכם"? כלומר, אם תשמעו מישהו מדבר על מקפליי, אתם תקפצו וישר תתערבו בשיחה, ולו רק בשביל לתפוס אותו בטעות הכי קטנה (הגייה של שמות)? או שזה יחלוף ליד האוזן שלכם ולא תשימו לב? אני אגיד לך מה. לגבי שמות אני בטוח אתקן, כי זה פשוט צורם לי באוזן כשאומרים משהו לא נכון. (כן, אני מהאנשים האלו שמתקנים אנשים אחרים על טעויות של 'שלוש'-'שלושה', למרות שלי בעצמי לפעמים יש טעויות.
) אני אולי לא אקפוץ ישר ואתערב (אולי רק אגיד, "מקפליי? מה, מה אמרת?" ^^), אני אקשיב. אם יהיה לי משהו להוסיף, אני אגיד. אם יהיה לי משהו לקשר - אני אקשר. בזמן האחרון אני מקשרת כל דבר ל-Wicked, לא למקפליי. פעם זה היה אחרת.
כמה יהיה אכפת לכם אם מישהו יזרוק איזה עלבון עליהם? לומר את האמת? אני אולי אגיד, "אה, מה, זה לא יפה לומר ככה," אבל לא ממש יפריע לי. כל אחד ודעותיו שלו. אני לא צריכה להחליט לאנשים על החיים, וכבר היו לי חברות שאמרו עליהם דברים רעים ואני פשוט התעלמתי. *מושכת בכתפיים*
כמה ניסיתם או כמה אתם עדיין מנסים היום לגרום לחברים שלכם להעריך אותם, או לדעת את השמות שלהם וכד'? לול, הם כבר יודעים אותם בעלפה בגלל הפיקים שאני כותבת, אז זו לא פונקציה. אמ, פעם ניסיתי, היום כבר לא כלכך; אני מבוגרת מדי מכדי לנסות למכר אנשים אחרים, אני חושבת. חוצמזה, זה לא כזה משנה לי היום.
אם הייתם שומעים להקה מקלקלת שיר, או בנאדם אחד שר ומזייף, שר ומדלג בית, מישהו מאלתר בעקימות על ריפים של דני וטום, כמה יהיה לכם אכפת? יפריע לכם? אאוצ'. זה אולי יצרום לי באוזן ברמות מטורפות, אבל אני לא אומר כלום. אני פשוט שונאת שמעוותים שירים שאני אוהבת (פעם שמעתי גירסה מסוימת ל-Sad Man של The Who - לא גירסה מקורית - ועד היום אני לא מסוגלת לשמוע את השיר המקורי בלי להצטמרר ולחשוב שהלהקה השניה עשתה את זה ~הרבה~ יותר טוב), זה הכול. מקווה שעזרתי.