ו

../images/Emo73.gif עונה :]

עד כמה אתם קנאים למקפליי "שלכם"? כלומר, אם תשמעו מישהו מדבר על מקפליי, אתם תקפצו וישר תתערבו בשיחה, ולו רק בשביל לתפוס אותו בטעות הכי קטנה (הגייה של שמות)? או שזה יחלוף ליד האוזן שלכם ולא תשימו לב?
אני ישר יתערב XD בכל מה שקשור אליהם אני יתערב
כמה יהיה אכפת לכם אם מישהו יזרוק איזה עלבון עליהם?
בהתחלה שרק התחלתי לשמוע אותם זה עיצבן אותי נגיד שקראו להם הומואים וזה ואני דיי חופרת עליהם אבל עכשיו זה לא ממש מזיז לי , העיקר שאני אוהבת אותם :]
כמה ניסיתם או כמה אתם עדיין מנסים היום לגרום לחברים שלכם להעריך אותם, או לדעת את השמות שלהם וכד'?
ואיי אממ.. הרבה
$@^@#% יש הרבה אנשים שהשמעתי להם את מקפליי והם התחילו לשמוע אותם
הייתם שומעים להקה מקלקלת שיר, או בנאדם אחד שר ומזייף, שר ומדלג בית, מישהו מאלתר בעקימות על ריפים של דני וטום, כמה יהיה לכם אכפת? יפריע לכם?
ברור שזה יפריע לי! הם הורסים שירי מופת! $@E&^#$^
אני שונאת שהורסים שירים... בכללי כזה..זה מציק >< כמו שהג'ונאס ברדרס הרסו לבסטאד >< חחחחח שאלון מגניב

../images/Emo73.gifחחחח זאת דוגמא מושלמת להריסת שיר XD

-כל אוהבת הג'ונאס למיניהן לא להתעצבן- אני פשוט ממש ממש ממש לא אוהבת את איך שהם שינו את השירים של בסטאד...

Simple Girl 175

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo42.gifעונה../images/Emo9.gif

עד כמה אתם קנאים למקפליי "שלכם"? כלומר, אם תשמעו מישהו מדבר על מקפליי, אתם תקפצו וישר תתערבו בשיחה, ולו רק בשביל לתפוס אותו בטעות הכי קטנה (הגייה של שמות)? או שזה יחלוף ליד האוזן שלכם ולא תשימו לב? אם ידברו על מקפליי בוודאי שאני אכנס לשיחה, כי אצלנו בקושי מכירים אותם, רק החברות שלי שאני חופרת עליהם והן יודעות את זה
כמה יהיה אכפת לכם אם מישהו יזרוק איזה עלבון עליהם? יהיה אכפת, אבל לא בצורה מטורפת שאני יעשה משהו בנידון. כמה ניסיתם או כמה אתם עדיין מנסים היום לגרום לחברים שלכם להעריך אותם, או לדעת את השמות שלהם וכד'? תמיד
אומנם הם אפעם לא מקשיבים לי אבל ניסיתי.. ואפילו חברה שלי יודעת לדקלם את IGY מרוב הפעמים שהיא ראתה איתי או בלעדי את JML אם הייתם שומעים להקה מקלקלת שיר, או בנאדם אחד שר ומזייף, שר ומדלג בית, מישהו מאלתר בעקימות על ריפים של דני וטום, כמה יהיה לכם אכפת? יפריע לכם? אם מישהו עושה בכוונה כדי להעליב זה סתם מציק. אבל בדרך כלל אנשים שאני מכירה לא עושים את זה..

LovE BuSTeD

New member
עונה:)

עד כמה אתם קנאים למקפליי "שלכם"? כלומר, אם תשמעו מישהו מדבר על מקפליי, אתם תקפצו וישר תתערבו בשיחה, ולו רק בשביל לתפוס אותו בטעות הכי קטנה (הגייה של שמות)? או שזה יחלוף ליד האוזן שלכם ולא תשימו לב? אני לא יתעצבן אבל אני יתקן את הטועה כמה יהיה אכפת לכם אם מישהו יזרוק איזה עלבון עליהם? אני ייגן על מקפליי בעובדות ולא בקללות או משהו כזה כמה ניסיתם או כמה אתם עדיין מנסים היום לגרום לחברים שלכם להעריך אותם, או לדעת את השמות שלהם וכד'? האמת שניסתי ממזמן וזה היה ממש קל חברות שלי התחברו לשירים מאוד והם שומעות אותם גם שאני לא איתן ואפילו רצו לבוא איתי להופעה בלונדון ככה בשביל הטיול אבל שמות וכאלה הם לא יותר מידי התעניינו אם הייתם שומעים להקה מקלקלת שיר, או בנאדם אחד שר ומזייף, שר ומדלג בית, מישהו מאלתר בעקימות על ריפים של דני וטום, כמה יהיה לכם אכפת? יפריע לכם? על הלהקה הייתי מתעצבנת שהיא מקלקלת לי את השיר אבל אם בנאדם שר ומזייף ומדלג בתים זה לא נורא העיקר הכוונה:)

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifאת היית בהופעה שלהם בלונדון?! איזה כיף

לך:] יש לי רק חברה אחת שאחרי חפירות קשוט הסכימה איתי שלייז זה שיר מעולה אבל היא לא אוהבת את הלהקה רק את דאגי
חח כל השאר לא סובלות אותם וזה דיי מבאס:(

Serena16

New member
עונה : )

עד כמה אתם קנאים למקפליי "שלכם"? הרבה
כלומר, אם תשמעו מישהו מדבר על מקפליי, אתם תקפצו וישר תתערבו בשיחה, ולו רק בשביל לתפוס אותו בטעות הכי קטנה (הגייה של שמות)? או שזה יחלוף ליד האוזן שלכם ולא תשימו לב? אמ .. אם מדברים על מקפליי אני מתערבת , אבל בדרך כלל זה אני זאת שמברת עליהם ^^ כמה יהיה אכפת לכם אם מישהו יזרוק איזה עלבון עליהם? מי שאומר עליהם משו מקבל כאפה
כמה ניסיתם או כמה אתם עדיין מנסים היום לגרום לחברים שלכם להעריך אותם, או לדעת את השמות שלהם וכד'? הדבקתי עוד 3 חברות שלי שעכשיו הם מטורפות על מקפליי אבל הם לא חושבות על דאגי בכלל , כי הוא שלי
אם הייתם שומעים להקה מקלקלת שיר, או בנאדם אחד שר ומזייף, שר ומדלג בית, מישהו מאלתר בעקימות על ריפים של דני וטום, כמה יהיה לכם אכפת? יפריע לכם? לא .. שיעשו מה שהם רוצים

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifעונה

כי גם לא בא!:) עד כמה אתם קנאים למקפליי "שלכם"? כלומר, אם תשמעו מישהו מדבר על מקפליי, אתם תקפצו וישר תתערבו בשיחה, ולו רק בשביל לתפוס אותו בטעות הכי קטנה (הגייה של שמות)? או שזה יחלוף ליד האוזן שלכם ולא תשימו לב? אם אני אשמע מישהו מדבר על מקפליי אני אכנס לשיחה,אבל לא בצורה של "אומייגד,את שומעת אותם?" בצווחת ענק,וא"כ צווחת "אעאעאעע"(מה שהייתי עושה בכיתה ט' XDD) אם יהגו שמות לא נכון אני אתקן. אבל אני קנאיתת ללהקות שאני שומעת בצורה אחרת,למשל אם יש להקה שאני מאוד אוהבת (להלן מקפליי,כי זה גם קרה לי איתם) אני לא אשמח לשמוע נגיד בנות שהטעם המוזיקלי שלהן גרוע שומעות אותם,אני מעדיפה לשמור אותם לעצמי,כדי שהם יישמרו(מהמילה שימור,לשמר,שיישמרו ולא יהפכו גרועים) כמה יהיה אכפת לכם אם מישהו יזרוק איזה עלבון עליהם? לא אכפת לי.מה שחשוב לי זה שאני שומעת אותם ונהנית מהם,לא ממש אכפת לי מה אחרים חושבים. כמה ניסיתם או כמה אתם עדיין מנסים היום לגרום לחברים שלכם להעריך אותם, או לדעת את השמות שלהם וכד'? בסוף כיתה ח'(בהתחלה ממש כשהכרתי אותם) אז ניסיתי,וגם לפני שנה וקצת,וגם הצלחתי אפילו!(לפני שנתיים מישהי שהכרתי לה אפילו הייתה כאן,לתקופה קצרה)אבל ב2 מתוך 3 הבנות שהכרתי להן אותם,זה לא החזיק עד עכשיו,אבל זה החזיק זמן יחסית ארוך! אם הייתם שומעים להקה מקלקלת שיר, או בנאדם אחד שר ומזייף, שר ומדלג בית, מישהו מאלתר בעקימות על ריפים של דני וטום, כמה יהיה לכם אכפת? יפריע לכם? האמת שזה יפריע לי,כי זה שינוי השיר לגמרי,ושינוי המשמעות שלו והיצירה.אם זה בנאדם שלא ממש מכיר את השיר ובא לו באילתור עכשיו אז לא יפריע לי,אבל אם זה מישהו שאמר שהוא התאמן,אז חבל,עם קצת יותר השקעה זה יכל לצאת יותר טוב!D: לא נעים להודות,אבל האמת שגם מקפליי לקחו שירים ושינו אותם (כמה מתוך הרי הקאברים שהם עשו.וכן,שי כאלו שיצאו ממש רע,נא לא להתכחש
),אבל העיקר שיש להם דברים אחרים שיחפו על זה!

../images/Emo204.gifכלכך מסכימה איתך לגבי

+ בנות עם טעם מוסיקלי גרוע.
זה מחרפן לראות בנות מעצבנות כאלו שומעות אותם. אנלודעת, זה קצת כמו... חילול הקודש כזה. ^^''

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifבדיוק!

זה מרגיש לי גם(אני מצטערת אם אני יוצאת מתנשאת\מגעילה\סטריאוטיפית,לא הכוונה
) זה מרגיש מה?אתן אמורות לשמוע מוסיקה גרועה,לא מגיע לכן לשמוע מוזיקה איכותית,או שזה מרגיש לי קצת שאני ירדתי ברמה.

rox love BSM

New member
סורי, אבל מקפליי זו לא בדיוק מוזיקה איכותית

למרות שאני מבינה אותך,אבל כעקרון מקפלי במיוחד החומרים הראשונים יותר הם בקטוגרית פופ קליל,ולכן את השירים הפופלריים יותר,אנשים שמקשיבים לסוגי מוזיקה אחרים יקשיבו גם לזה.

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifחחחחח למה תמיד רושמים כאלה

דברים בפורומקפליי
תמיד איכשהו יורדים עליהם כאן XD
זה משעשע אותי ^.^

rox love BSM

New member
לא יורדת עליהם.

עברתי את השלב של הערצה עיוורת,והטעם שלי השתנה ככל שהתבגרתי (הייתי בת 14 בערך שהתחלתי לשמוע אותם ואני בת 18 עכשיו) ואני אומרת לך שהמוזיקה שהם עושים היא לא מי-יודע-מה איכותית או גאונית. זה פופ קליל שכיף להאזין לו.אין בזה שום רע :)

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifחחח ה פשוט כיך לצחוק עליהם../images/Emo6.gif

אבל על הפיגור לא על הלהקה

sweet shir

New member
גם לדעתי חחח.

רק שאני לא מבינה אותה, כי אני לא מרגישה ככה. להפך, אם אני אשמע פרחות שומעות את מקפליי אני אהיה שמחה כי זה אומר שהם נהפכים להיות מיין-סטרים ואז יש יותר סיכויים שהם יבואו לארץ.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני לא חושבת ככה,לדעתי הם לא חייבים

להיות מיינסטרים כדי לבוא לכאן.יש הרבה להקות שהם לא מיינסטרים והם באות,פשוט לא שומעים עליהם הרבה.): ואני לא רוצה שפרחות ישמעו מקפליי,יש להם מספיק מזרחית
(בלי להעליב מוזיקה מזרחית)

sweet shir

New member
חחחח ככה אני רואה את זה..

ולהקות לא מיינסטרים שבאות זה לא מטאל וכאלה? כי אם התכוונת לזה, במטאל לא עושים הרבה כסף, אז הם די יבואו לאן שירצו שהם יבואו חח

rox love BSM

New member
חח תכלס, מי בא לארץ? רק להקות

שצריכות כסף. חוץ מסימפל,אבל הם הרבה יותר מוכרים ממקפליי בארץ,וגם טוקיו הוטל.

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifמי שרוצה כסף באה לישראל?! באמת?! בקושי

שקל יש לממשלה פה והם באות לעשות כסף

rox love BSM

New member
נו מי עוד בא לישראל שהוא לא מיין-סטריים?

כמו, מדונה שכרטיס להופעה שלה עלה איזה 500 ש"ח! חוץ ממדונה וסימפל שבאו הקיץ,באו בעיקר להקות משנות ה-70 וה-80,וזה כי הם צריכים להרוויח כסף אז הם באו לפה. וכסף הם מקבלים מהמעריצים לא מהממשלה.

למעלה