אין לי תמונה כרגע.. או שיותר נכון,לא נחשפת. אבל לפי מראה כללי בת 19, בייבי פייס. שיער שחור, עיניים ירוקות, 174 גובה, משקל 56. הקיפים 90 חזה 64 מותן 90 ישבן.
כל סוכנות תגיד לך אותו דבר, קודם כל תמונה בצירוף נתונים ובמידה והם יתרשמו ירצו לראות אותך באופן אישי. במידה ואת לא רוצה להיחשף בפורום צרי קשר במסר מיידי ואשמח לעזור הנתונים נשמעים טובים בהחלט.
אני בת 14 וקצת לא יודעת למה אני יכולה לדגמן בגיל הזה אבל כבר מגיל 6 החלום שלי זה להיות דוגמנית ואני משגעת את ההורים שלי כל הזמן! אמא שלי כל הזמן אומרת לי כשתגדלי עוד קצת כשתגדלי עוד קצת...אבל כבר נמאס לי לחכות...אם אני אומר לה שאני רוצה וזהו אז היא תתמוך בי אני לא רוצה להעלות תמונה שלי לכאן כי אני לא רוצה שכולם יראו את התמונה שלי בעולם שלנו אי אפשר להאמין לאף אחד אי אפשר לדעת מה נכון ומה לא... אבל בכל זאת הנתונים שלי: גיל:14 גובה:1.49 משקל:37-38 צבע עיניים:חום צבע שיער:חום מבנה גוף יפה-באמת.. כולם אומרים לי כל הזמן שיש לי פוטנציאל ולמה אני לא עושה עם זה כלום.. אין לי ניסיון ואני כל כך כל כך כל כך רוצה את זהה!! אני יודעת שאני נמוכה ואני יודעת שאני לא אוכל להיות דוגמנית מסלול...אז אם לא זה אז אני רוצה להיות דוגמנית צילום זאת אומרת קטלוגים וכאלה.. מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי!תודהה!!
אני בת 15 גובה 1.67 שוקלת בערך 63 עיניים חומות אבל אני הולכת עם עדשות אפורות-ירוקות ושיער חלק. הרוב אני עם פן תאמת... הצבעים משתנים הרבה... עכשיוו הוא חום כהה עם פלטות ועוד מעט חום שוקולד ותוספות בפלטין...=]
אז ככה .. אחותי הקטנה .. היא בת 11 וחצי... היא 1.30 הגובה ושוקלת 25 ק"ג.... היא ממש קטנה ... עכשיו היא גם לא תיהיה גבוה ... אבל בינתיים אני רוצה לישאול אם יש מצב שהיא תוכל לדגמן למשהו!?? כאילו היא קטנה בינתיים..< ואני מניחה שהגובה לא כל כך ישנה> היא בלונדינית עיניים ירודת/כחול ... היא נורא רוצה לדגמן ...
להבא צרפי את התמונות בתור תגובה להודעה המקורית שלך כך נוכל לדעת שזו את אשמח לעזור לך צרי קשר במסרים מידיים. בנוגע לדוגמנות מסלול אני חושב שזה לא מתאים לך מכיוון שאת נמוכה אבל בשאר הדברים יש אפשרות להתקדמות בתחום פרסומות שיער ופנים.