דוגמנים דוגמניות לעתיד

../images/Emo127.gif כל התמונות שיש לי../images/Emo9.gif

נמצאות כאן בקומונה http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=16100&msgid=8341531 23..גיל... 1.71 גובה 65 ק"ג שיער-שחור שטני, עיינים כחולות ירוקות....ו...זהו..אה ואין ניסיון... אשמח לתגובות...

topagency2

New member
1.71 נמוך מדיי

לדוגמנות מסלול אבל אפשרי להתקבל לפרסומות, שיער ופנים במידה ואתה רוצה עזרה בתחום צור קשר במסר מיידי

רוצה להיות דוגמנית

היי טוב סתם נכתוב אני עוד 2 חודשיים בת 15 הגובה שלי הוא מטר 80 זה נורא מעצבן שקוראים גירפה אני רזה אני לא רוצה להיות דוגמנית חח חברה שלי רוצה להיות דוגמנית היא מטר 60 היא יוכלה?

topagency2

New member
חברה שלך מוזמנת להעלות את פרטיה

פלוס תמונה שלה ונראה אותה ושנמח לעזור אבל גובה 1.60 זה נמוך מאוד לדוגמנות לעומת זאת אשמח לראות את תמונתך גובה של 1.80 הוא מצויין לדוגמנות.

sappir111

New member
דוגמנות

רציתי לדעת האם אני מתאימה לדגמן... גובה: 1.65 בערך גיל: 13 וכמה שבועות משקל: 43-44 צבע שיער: חום עם חימצון של גוונים ואממ מה עוד צריך!?

kati666

New member
הו,מגניב. ^.^

נאמ, אני חולמת ^.^ הלואי-יום אחד אני אהיה דוגמנית
מוחא. קצת פרטים וכאלה ^^"... אני בת 14,מטר 73 יש לי עניים כחולות ושיער נוטה להיות גינגי. אין לי תמונות מקצועיות [בנתיים].

kati666

New member
אגב,

יש לי תמונות גוף,לא מקצועיות אבל יש ^.^ לדעתי התמונה קצת לא ברורה והגב עקום אבל נוורמיינד-אתם תסלחו לי.

kati666

New member
^.^

לאחרונה קצת עליתי ><" אני משהו כמו 57
אני 27-26 בגינסים. אבל כעיקרון המידה הרגילה שלי זה 25 ועד לא מזמן שקלתי 52

kati666

New member
גמלדעתי ><"

אני פשוט לא מצליחה לרזות..אני מניחה שזה פשוט גיל כזה. בכול אופן-לדעתך...כמה קילו אני צריכה להוריד לבערך?

topagency2

New member
קודם כל שתרגישי נוח עם עצמך

לא יותר מדיי כשאת תרגישי שזה טוב לך אז זה זה.

למעלה