דוגמנים דוגמניות לעתיד

נממ שווה לנסות

גובה- 1.70 גיל-15 משקל-60.7 [בשקילה אחרונה..], צבע עיינים צבע שיער-שחור ניסיון אם יש- אין ניסיון..

McYc

New member
כעיקרון אני מתגייסת אז זה לא אפשרי.

כי בצבא לא מרשים להתפרסם אלא עם אשורים מיוחדים... אבל סתם ככה רציתי לשמוע חוות דעת מקצועית... וגם שמתי לב שאני היחידה פה שלא נמצאת במדד המשקל "המקובל" ובכל זאת... מה דעתכם?

benl1

New member
שלום..

אני פשוט רק קראתי מאני מעוניי לשים רק תתמונה שלי פה וזהו ורק תגידו איך אני..ואם אני מתאים..

shaiosh

New member
מה?!

נכון יש את הבדיקה הזו של האם אתה שמן מידי בזולו אז אתה נתת קישור לזה.. אז סתם נכנסתי ! - מה אכפת זה לא מזיק .. והם אמרו שזה לא מתאים לילדים .. לא נורא ניסיתי .. אבל היה רק מ- 30 קילוגרמים - אז בחרתי 30 ואז בחרתי בגובה בסנטימטרים 145 (-נגיד שאני זה כי אני יודעת שאני מטר 40 ומשהו לא יודעת כמה בדיוק .. ואז המערכת כתבה : 30 משקל הגוף שלך בקילוגרמים 145 הגובה שלך בסנטימטרים 14 BMI מדד הגוף שלך רזה בצורה מוגזמת - זקוק לאישפוז דחוף המשמעות חח.. הם השתגעו או מה ?.. חח.. אין סיכוי ~! אני בריאה שלמה חיה .. ולא זקוקה לשום אישפוז.. מה זה היה אמור להיות ?.. חיחיחי .. כתבתי משהו לא נכון .. או שזה לא משהו רציני הדבר הזה .. טוב לא כל כך אכםת לי כי למטה כתוב שלא מתאים לילדים או לתינוקות אז יכול להיות שבגלל זה ?.. טוב לא יודעת ! חח...

topagency2

New member
לא מתאים לילדים

כנראה שיש סיבה למה רשמו את זה אל תכנסי ללחץ.

רינתי15

New member
מנסה=]

שלום לכולם אחלה פורום אמ אני בת 15 וחצי מתקרבת ל16 כיתה י' גרה בב"ש גובה 1.71 צבע עיניים: לפעמים הוא יותר כחול ולפעמים יותר ירוק.. משתנה צבע שיער: בין השטני לבלונדיני אין לי ממש ניסיון בדוגמנות הצטלמתי בב"ש לכמה שערים של עיתונים ויש לי תמונות שעשיתי בגיל יותר צעיר.. פעם אחרונה שנשקלתי(לפני שבוע) שקלתי בסביבות ה48-49 *תמונת גוף אין לי כרגע מקווה שתהיה בקרוב תודה מראש

topagency2

New member
התמונה לא מספיק ברורה

תעלי תמונה בלי משקפיים שלפחות נוכל לראות את פנייך הנתונים באופן כללי נשמעים בסדר גמור.

dikluse

New member
מנסה

בת 22 גובה 170 משקל....עם קצת חדר כושר ומאמץ יהיה טוב... פנים...לשיפוטכם

T r a i n e r

New member
היי..

אני חייב לתקן אותך.. חדר כושר ללא תזונה נכונה ומאוזנת לא יעשה כלום,ותאמיני לי שגם יכול לגרוע.. בקרוב אפתח פוסט על הנושא. בהצלחה בכל מקרה!

למעלה