M i k e s F a n

New member
../images/Emo179.gifתחרות סדרות נוסטלגיה../images/Emo179.gif

גולשיי פורום סדרות נוסטלגיה יקרים
בסימן החופש הגדול אני שמחה להכריז על תחרות "סדרות נוסטלגיה בחופש הגדול" שמטרתה להציע באופן משכנע ומיוחד את הסדרה שהכי הייתם רוצים לראות בבקרי החופש הגדול
(צער גידול בנות, פיטר פן, ספינת האהבה, גברת פלפלת, הנסיך המדליק מבל אייר, צבי הנינג'ה וכו'...) ההצעה הכי מקורית ומשכנעת תזכה את הגולשים ב- MP3| חדש
מתנת "תפוז אנשים"
התחרות מתחילה החל מהיום ה- 2.8.07 ועד ה- 9.8.07 יום חמישי הבא
וקדימה ביחרו סדרה שאתם אוהבים ומתים לראות אותה שוווב
סיגל

izik79

New member
רק תגובה לחתימה שלך סיגל ../images/Emo24.gif

מזל טוב וסימן טוב קול ששון וקול שמחה קול חתן וקול כלה קולולולו!

M i k e s F a n

New member
../images/Emo51.gif... וחבל שאף אחד לא משתף פעולה

בקשר לפעילות הפורום והשתתפות יותר אגרסיבית בפורום

רובימא - זאת באמת מותק של סידרה

רובימא היתה אחת הסדרות הכי מתוקות בטלויזיה מכונה לייצור צעצועים. היתה לה אישיות משלה, כישרון משלה והיא היתה כזאת חמודה. אפילו היה לה בן רובוט שמן הסתם קראו לו רובן. איזו סדרה מדהימה זו היתה, באמת, שווה להחזיר... מי לא אוהב צעצועים?

גברת פילפלת..

=) רק כי היה כל כך מצחיק (ואפילו מעצבן) כשהיא התכווצה ברגעים הכי לא מתאימים..חחחח..

בננות בפיג'מות

בננות בפיג'מות =] "בנני ובנוני יורדים במדרגות בנני ובנוני קופצים כך בזוגות בננות בפיג'מות חברים טובים של מולי אפי לילי הדובים החמודים".

Witchcrafts

New member
"אתה חושב מה שאני חושב, בנני?"

"אני חושב כך, בנון!" "זה הזמן..."

W e n d u s h

New member
בננות בפיג'מות../images/Emo99.gif

*לא קשורה* תמיד חשבתי ששרים את זה: "מול ופילילי הדובים החמודים.." הייתי קמה בחופש בשבע בבוקר בשביל לראות את זה..

ועוד כמה סדרות...

רשימת הסדרות שאני זוכרת (כרגע): 1. דני שובבני. 2. מוש השור. 3. הקטקטים. 4. הדרדסים (לפני ששינו את הגרסה) 5. שלוש ארבע חמש וחצי. 6. רגע עם דודלי. 7. הבית של פיסטוק. 8. החתולים הסמוראיים. 9. הדבורה מאיה (2 גרסאות שונות שאחת מהן אתם לא מכירים) 10. הזרבובים. 11. דנבר הדינוזאור האחרון. 12. קפטן פלנט. 13. שאלתיאל קוואק. 14. בולי איש השלג. 15. רכבת ההפתעות. 16. פינוקיו. 17. נילס הולגרסון. 18. הלב (מרקו ! אמא !) 19. מר-קו. 20. פומיקי. 21. דובוני אכפת לי. 22. בזיק ויויו. 23. רוני וליטל. 24. אי הדובים. 25. המעופפים הנועזים. 26. מיכל וזרוס (התוכנית שבה מיכל ינאי שידרה סרטים מצויירים בחברת דינוזאור חמוד) 27. יומיומן. 28. יעל בארץ המצוירים. 29. ועכשיו ברוך (איזה געגועים לסדרה הזאת.....) 30. קשת וענן. 31. דובי דוברמן. 32. הקוסם מארץ עוץ. 33. סמוך עלי. ובטח שיש עוד תוכניות שפספסתי ברשימה.... בהצלחה !!!

וואו הזכרת לי נשכחות עם הרשימה שלך

מאד אהבתי את קפטן פלנט ובכיף הייתי מחזירה אותה וקשת בענן זו אחת התוכניות הכי טובות שהיו ליהדות היא חסרה מאד היום. הייתי מוסיפה לך את הילדים משכונת חיים ואת דלת הקסמים.

טוב... יש סדרות שהיו לפני שנולדתי...

האמת שיש סדרות שאני לא מכירה בכלל כי הן שודרו לפני שבכלל נולדתי או שנולדתי והייתי עדיין תינוקת. מעולם לא ראיתי את דלת הקסמים, שכונת חיים, קישקשתא (אמנם אני מכירה אותו אבל לא צפיתי מעולם באף פרק) אני רק בת 26... חוצמזה, אחרי שכתבתי את הרשימה, בעצמי נזכרתי בעוד עשרות סדרות שלא כתבתי.... כך שנראה לי שיש אינספור סדרות שאנחנו מכירים ולא זוכרים את כולן.......

למעלה