WastedRon

New member
והחתולים הסמוראים

חתולים יפניים שהם שליחי פיצה .. זה גאוני!

Kel Varsen

New member
צבי הנינג'ה חייבים להחזיר אותם

כל מי שגדל על צבי הנינג'ה נהפך לבנאדם טוב זו סידרה ענקית עם הומור משעשע שאין ילד שלא יאהב אותה אני בן 15 ואני עוד ראוה אותה אז תבינו עד כמה היא נגעה לי

avital82

New member
בימבה בובי ופונפון

זו הסדרה שהכי אהבתי ואני מתה לראות שוב אביטל

סדרה הכי ישנה בעולם!!!!!

אני מת לראות את הסידרה פומיקי אני כבר בן 23 אבל החלום שלי שהתוכנית הזאת תחזור!!!!!!!

BSDAN

New member
אם כבר סדרה עם ריח נוסטלגי אז....

שנות הקסם!!!!!!!!!!!! ריח של תמימות, אחרי הבית ספר לזפזפ בשלט ופתאום לראות שמתחיל שנות הקסם (לא כמו היום שיש אפשרות לראות איזה תוכנית מתחילה ומתי). כל כך חבל שאין אותה יותר.

עוד סדרה לאוסף...

הזכרתם המון סדרות מצוינות שכבר שכחתי מהם מצויירות ורגילות חח שמתי לב שאין את הסדרה "המלך בבר" ששודרה בערוץ 11 שכולם פילים ובבר עובר כל מיני הפתעות וכמלך תמיד מלמד את הילדים מה הדבר הנכון לעשות..וגם היו את הקרנפים שהם היו "הרעים" בסדרה וגם אני זוכרת שהייתי יותר קטנה לפני שהערוץ הילדים התחיל עם כל האנימה וכל זה היה את הרצועה הכי כיפית אריזה משפחתית,מי הבוס,צער גידול בנות תמיד חיכיתי לשעה שהסדרות מתחילות והעברתי פשוט איזה שעתיים של כיף מול המסך ושוכחים מכל הצרות ורק צוחקים מסטיב ארקל ,מתרגשים ממישל אני זוכרת שממש הייתי מכורה בזמנו לצער גידול בנות והייתי מקליטה פרקים ואם אני אל טועה גם היה את הצלצול הגואל ואת בגוף ראשון שנורא אהבתי את הסדרה במיוחד הקטע קומיקס וקודי

robotrik1

New member
רובוטריקים -- הסדרה המקורית (ובאנגלית) !!!

למה ? - כי כמעת עברו 15 שנה מאז שהסדרה הזו שודרה בערוץ שהוא לא בתשלום ולא דחוק בקצה הממיר . - כי גדל בארץ דור שלא ידע את אופטימוס פריים (ומגהטרון) ! - כי הגיע הזמן שיזכרו שזו גם נוסטלגיה להמונים (לא רק קטקטים , נילס הולגרסון , הדרדסים , הלב , והקוסם מארץ עוץ) -- ושלא כמו הסדרות הנ"ל , הסדרה המקורית של הרובוטריקים לא שודרה לא בערוץ הילדים ולא בערוץ 23 . - כי הגיע הזמן שילדים בארץ ילמדו אנגלית מגיל צעיר יותר מזו שצופה ב-MTV (...וגם אנגלית מורכבת יותר מזו שב-MTV ) . - כי בדיקות אקראיות אצל צופים חדשים (ילדים) מראות שאי אפשר לא לאהוב את זה , גם היום . (עד כמה שזה נשמע קליני ...) - בגלל איכות הדיבוב המקורי , פס הקול המגניב והלוזריות בסטייל של השקרניקים ! - בגלל שאני כ"כ משוחד בנושא ...

ANIBA

New member
פנג הלבן!

איך אהבתי את הסדרה..מישהו יודע איפה אפשר למצוא את השיר פתיחה..כי חיפשתי ביוטוב לא מצאתי

AceMagician

New member
יש לי עוד כמה/tapuzforum/images/emo13.gif

מצטער מראש אם אני חוזר אחרי אנשים-בצבא בשבוע אימון שטח ואין לי זמן לעבור על 250 הודעות ;-) אז: סנדוקאן, שלושת המוסקיטרים (עם הכלבים), סוניק הקיפוד (איפה שד``ר אגמן הוא רובוטניק), וי אר טרופרס (``הדור הבא של הפאוור ריינג`רס), קריפי קרולרס, הי-מן ושי-רא ומבוכים ודרקונים. עד הפעם הבאה :)

א333א

New member
נראו אם תזהו..!!!!!!!!!

זכור לי זיכרון ממש מעורפל כנראה שהייתי ממש קטנה. על סדרה מצויירת שילדה אחת מקבלת מתנה ליומולדת וזה כופסא שיש שם דובון צעצוע ובלילה כשהם לבד הוא מתעורר לחיים והיה לה ליד החלון בחדר עץ של אקליפטוס אני חושבת והדובון היה אוכל את זה תמיד..ואם משהו היה נכנס הוא מהר היה מצייר כמו עיגול כזה באויר ונכנס להתחבא בתוכו.. ואני בטוחה שלא הזיתי את זה.... משהו?

Fozzie

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif*|../images/Emo41.gifבלינקי ופינקי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

בוודאי
יום אחד קיבלתי מתנה ששקעה בים לפני שלושים שנה בפנים היתה מונחת הפתעה ולא תאמינו מה שם היה בלינקי ופינקי מאוד חמודים בסוד אשמור אותם מההורים אני והם ביחד נהנים ומשחקים במחבואים. אני זוכרת שאבא שלה היה איכשהו קשור לדרך שבה היא קיבלה את הקופסא. והם כל פעם היו הופכים לבובות כשמישהו היה נכנס לחדר ורק אחרי שהם היו יוצאים הם היו קמים לתחייה שוב.הם היו שני דובני קואלה, בלינקי היה אפור ופינקי, מן הסתם, היתה ורודה. פינקי כל הזמן רצתה שהם יחזרו הביתה לאסטרליה, ובלינקי הזלזלן הזה, כל הזמן אכל רק אקליפטוס. סדרה גדולה

omni4

New member
יואו, נזכרתי בוובסטר

תיכון דגרס'י, תופסים ראש, עניין של זמן, בייבי יואי.

למעלה