מצטערת, לא ידעתי שיש לזה משחק עם הידיים...

זום זום זום עולה הזמן מכוורת הדבורים מהבוקר עד הערב כך עובדים וגם שרים כי צריך את הכוורת לסדר ולנקות גם לדאוג לארוחות ולטפל בתינוקות בכוורת גרה גברת מתוקה וביישנית היא מלכה ויש לה כתר וקוראים לה דובשנית נספר לכם עליה נספר גם על כולם ועל בזיק ויויו גם.

ועוד שיר שהיה שם:

"אנחנו השומרים רים שומרים רים שומרים רים אנחנו השומרים רים שומרים על המלכה"

כמעט עשית לי פלאש-בק

אני כמעט זוכרת משהו כזה אבל לא ממש אם תוכלי להשמיע לי אולי אני אתעלף מעוצמת הפלאש-בק ואולי עדיין לא אזכור אבל נדמה לי שיש לי משהו מעורפל בראש......

גלבטרון

New member
אני גם בעד "הופה היי" הקלאסית!

עם יגאל בשן, עוזי חיטמן(ז"ל) ויונתן מילר!!! זו הייתה סידרה נהדרת! לא רק בעלת סיפורים טובים עבור ילדים אלא מלווה בהרבה שחקני אורח מצויינים כגון: ספי ריבלין, דודו דותן (ז"ל). עד היום אני זוכר את הפרק בחרמון עם דודו דותן שהוא מחופש לאישה שרק גודלת וגודלת ואת מופע הסיום של הצוות, שבו הייתי נוכח בקהל. ואת לולי העז, אהה... סידרה מוצלחת מאוד.

זוכרים את סמוך עליי ?

גם אליה אני מתגעגעת, היו בה סיפורים לילדים, לפעמים היה בהם גם מוסר השכל נתנו שם עצות ורעיונות - להבדיל בין טוב לרע היו קטעים מצויירים ומשחקים ובקיצור געגוע אמיתי... הילדים ששיחקו בה היום כבר גדולים, ובטח גם הם ישמחו לשחזר.. יש מצב להחזיר ?

גלבטרון

New member
יש את המקורית עם דוד הליקופטר ו-...

מופעי הבובות: אדם בובה עם יד אחד ועוד מופע עם שני בובות ילדים בן כחול ובת אדומה. וארי כמה שנים חידשו את הפתיחה ושמו סרטונים חדשים.

אז אני לא מכירה את המחודש

לא יצא לי לראות רכבת ההפתעות עם שיר פתיחה חדש... כנראה שכבר הייתי ילדה גדולה חחח בכל מקרה דוד הליקופטר איזה חמוד הוא דוד טוביה הטוב... ואני כמובן זוכרת את הבובות הקטנות ההם אני גם זוכרת שהיתה אנימציה עם פלסטלינה - עד היום סרטוני פלסטלינה מדהימים אותי !! אה, והיתה גם תולעת אדומה שמורכבת מכדורים כדורים אדומים שלכל אחד אישיות משלו... חחח מתגעגעת !!

גלבטרון

New member
הנה תמונות של הרכבת הישנה והרכבת החדשה

בנוסף לתמונות של סדרות אחרות שהיו ברכבת http://cartoon.irc.co.il/shows/rakevet.htm

מוזר...

מוזר... נדמה לי שאני זוכרת את רוב התוכניות שהיו ברכבת ההפתעות אז כנראה שאני מתבלבלת אולי בין הישן והחדש? בכל מקרה אני לא זוכרת שהיה שיר פתיחה אחר, רק אחד... הרכבת מתקרבת הרכבת מגיעה בואו ונצא לדרך הצטרפו לנסיעה ובה הם נוסעים אל התחנה אין להם כרטיסים רק ריקוד ומנגינה צ'יק צ'יק צ'ק צ'יק צ'יק צ'ק צ'יק צ'יק צ'ק על הפסים הנה באה הרכב וכולם נוסעים היא ניגשת אל הקשת ופתאום עולה עשן ופתאום היא מתעקשת לעלות אל הענן ובה הם נוסעים אל התחנה אין להם כרטיסים רק ריקוד ומנגינה צ'יק צ'יק צ'ק צ'יק צ'יק צ'ק צ'יק צ'יק צ'ק על הפסים הנה באה הרכב וכולם נוסעים

גלבטרון

New member
לרכבת המקורית הייתה רק מנגינה

ניתן לראות את סרט הפתיחה של המקורית והחדשה דרך הקישור שהבאתי

רגע, אז כל מה שאני זוכרת זה הרכבת החדשה ???

בעצם מה שאני מבינה, אם הרכבת המקורית היתה רק עם מנגינה בלי מילים אז בעצם אני מכירה רק את החדשה ? כי אני מכירה רק את הרכבת עם המילים........... יש מצב ?

michelle2113

New member
אז...

יותר מידי קשה לבחור סדרה אחת שמחזירה אותי אחורה לילדות... תינוזאורים בפעולה הייתה אחת הסדרות שהייתי רוצה שישודרו שוב. אני חושבת שחייבים להחזיר אותה, או כל אחת אחרת (כי באמת שאין לי ממש העדפות) כי הילדים של היום צריכים להתחנך מחדש עפ"י התוכניות האלה ולא עפ"י פוקימונים ושאר תוכניות אלימות וחסרות תוכן, או בעלות תוכן מאוד שטחי כגון: בראץ וכאלה. מעבר ליתרון שהילדים של היום יזכו לו, אנחנו, הבוגרים יותר, נזכה לרגעי נוסטלגיה ונהיה יותר מאושרים! ובאשר לתינוזאורים בפעולה, הפ פשוט גרמו לי להרגיש בחופש. זאת הסדרה שמשדרת לי חופש גדול, למרות שאני כבר בת ....20. :)

porky169

New member
סופר בן../images/Emo134.gif

התוכנית מחזירה אותי 11 שנה אחורה כשהייתי קם כל יום בבוקר כדי לראות את התוכנית כמו כן גם את בולי

M i k e s F a n

New member
אוי! סופר בן! ../images/Emo163.gif

איזה קול מתוקי היה לו... זה היה ממש בבוקר מוקדם!!
יש לי פרק במחשב.. לפעמים כשמתגעגעת.. ואף אחד לא בסביבה אני מציצה ונזכרת

למעלה