צימעס

New member
עד איזו שנה זה "נוסטלגיה"?

איך ספינת האהבה יכולה להוזכר במשפט אחד עם צבי הנינג'ה?

M i k e s F a n

New member
זה מתקשר גם לסדרות מצולמות וגם למצוירות

נוסטלגיה זה גג לפני 5 שנים...

KiShKooSh

New member
*../images/Emo99.gif

וגם כמה שזה נוסטלגי אבל יותר קרוב מבחינת הזמן את הביגבגים

טלטוש

New member
איים אבודים

זו באמת סדרת נוסטלגיה על קבוצת ילדים ממדינות שונות שזכו בפרס לשוט באניה. האניה נטרפה לאי ששם שלא הקיו. למה דווקא הסדרה הזו? לפני שנים רבות, עוד במאה הקודמת, על מה אני מדברת? באלף הקודם. כשהייתי קטנה זו היתה הסדרה שהיתה משודרת בכל חופש גדול. ואנחנו הילדים (כשעוד היה מותר לילדים להיות ברחובות ללא השגחת הורים, היינו עושים הפסקה במשחקי הנוסטליה שלנו (חבל, גומי, 5 אבנים) עולים הביתה, ורואים את הסדרה בשחור לבן. אז זו הבחירה שלי: איים אבודים.

MARCKO POLO

New member
LOST ISLANDS

איזו סידרה מקסימה! זוכרת את Q? ואת ג'רמייה קוויזל שעזר להם? נדמה לי שאפילו הקלטתי את שיר הפתיחה ושמעתי אותו בטייפ!!! שנים רבות. נעים להיזכר

ZoHaRoT

New member
קלימרו!

מי לא אוהב את האפרוח הקטן והשחור הזה? וכמובן גם את אפי החברה שלו! כשהייתי קטנה מאוד אהבתי את התוכנית הזו :]
טוק טוק, מי זה דופק על קליפת ביצה שלי? היי הופ, מי זה דופק?! זה אני קלימרו שמי!

Marg H

New member
חח ../images/Emo6.gif זה להוכיח שהוא קטן,

כיאלו הוא רק בקע מהביצה... לכן הוא עדין עם הביצה עליו. [נראה לי בכל מקרה
]

אבל הוא יכול להוריד אותה באיזה שלב בחיים.....

כאילו... היא הרי לא דבוקה לו לראש, מה הבעיה להוריד אותה? מה הקטע להשאיר? בקיצור אפרוח מעצבן

ברור כי אני לא רוצה שיחזירו דווקא אותו... חחח

יש סדרות פי אלף יותר נוסטלגיות ויותר יפות שכולנו מתגעגעים אליהן... סדרות עם תוכן סדרות עם רגשות או פשוט סדרות מתוקות שנעים לראות אז להחזיר דווקא את קלימרו ??? חחח

שיר m

Well-known member
מיקי צ'יק צ'אק../images/Emo70.gif

איזו סידרה זאת היתה...! וידוי- פעם אחת, החלטתי שלא מספיק לי לראות את הפרק בטלויזיה. לקחתי טייפ, שמתי קלטת, והנחתי קרוב קרוב לרמקולים של הטלויזיה... הקלטתי פרק שלם. אח"כ בלילה הקשבתי לזה בווקמן... זה היה כיף
היי, אולי יש לי את זה עדיין... צריך לחפש:) אני עדיין זוכרת קצת מהשיר... "מעבר לקשת שבענן פגשתי מן יצור קטן... מיד התידדנו וכמובן הוא לקח אותי לכאן... כן קוראים לו צ'יק צ'אק הוא עושה קסמים.. ומאז הוא יחד עם כל החברים... כן זה צ'יק צ'אק הוא בא מתוך האגדות... זהו צ'יק צאק... עושה ניסים ונפלאות..." (אלו לא המילים המדוייקות- שיהיה ברור) נו, עכשיו אני מתגעגעת לזה. אם זה היה משודר היום, הייתי רואה כל פרק...
נוסטלגיה

למעלה