שלוש ארבע חמש וחצי

אני זוכרת שזו היתה תוכנית חמודה אבל האמת שאני בכלל לא זוכרת על מה היא היתה..... ???
 

Shiroi

New member
Here I come to save the day!!!!

אז ככה, יש את "ספיידרמן וחבריו המופלאים", סופרמן הישן, ספיידרמן של שנות ה90 ובאטמן לדורותיו. כל אחת מהסדרות שווה החזר לטלויזיה, אבל בגלל שצריך לבחור רק אחד, לא הייתי בוחר בהן. היתה לי דילמה בין פריקזויד למייטי מאוס (ולא מקס, הילד המציק עם הכובע המעפן). שתי הסדרות האלה נותנות אקשן ובידור לכל הגילאים. הן מכילות בתוכן המון אנקדוטות שנותנות ערך מוסף גם למבוגרים שביניינו. לאחר המון מחשבה, הגעתי מסקנה ש"ההרפתקאות החדשות של מייטי מאוס" היא הבחירה שלי. מצאתי קלטת וידאו בבית עם כמה פרקים והם עדיין טובים ומצחיקים. אם תעיפו מבט בצוות הכותבים של הסדרה תמצאו שם את האנשים שעומדים מאחורי המון פרקי סימפסון, פיוצ'רמה, אנימניאקס, לוני טונס, פרה ותרנגולת, רן וסטימפי, בנות הפאורפאף... והרשימה עוד ארוכה. מדובר בסדרה שהיא הבסיס של כל האנימציות הטובות שיש היום. צריך לתת כבוד ולהחזיר עטרה ליושנה. לא יכול להיות שכל פעם שאני מזכיר את הסדרה הזאת יש איזה פישר שמתקן אותי למייטי מקס. Mighty Max sucks, Mighty Mouse RULES!!!!!!!!!!!!!!!!
 

YugiBoy

New member
SO..

הייתי רוצה לראות שוב את "עולמה הסודי של אלכס". כן, הייתי רוצה לראות את כל שאר המצוירים, אבל זה די נדוש... ועולמה הסודי של אלכס הכי מזכיר לי את הילדות.. את פעם... שלא תמיד הבנתי את העלילה.. ויהיה נחמד לצפות בזה שוב ואולי להבין יותר...:)
 

rant1

New member
יש מצב להביא שוב את ALF?

ראיתי את כל העונות וכל הפרקים חוץ... מהפרק הראשון.. כי הייתי מדריך בצופים... עכשיו תחשבו כמה שנים אחורה..... 20 שנה.. חלק מפה אפילו לא נולדו...
 

omni4

New member
איפה פינוקיו?

בובת העץ שרצה להיות ילד אמיתי, איך נשכח את בלה, יובב ושמשון. יש לי עוד אחד: נילס הולגרסון. אחד אחרון, הכי חשוב: רובוטריקים.
 

TAL1983

New member
הכלבלבים

כי אף אחד לא זוכר כבר.......הייתה סידרה בשנת 91/92/93 לא זוכר בדיוק בזמן החופש הגדול כל בוקר שהייתי הולך לקייטנה קצת לפני 7 בבוקר הייתי צופה בסידרה הזאת בערוץ הילדים (ערוץ 6 בזמנו)
 

נתנאל46

New member
אני חושב שאם יש סדרה שצריכה לחזור זאת הסדרה

בחצי המנשה ששודרה בערוץ חינוכית 23...אני זוכר שהייתי מכור לסדרה הזאת או הסדרה הקומדי סטור אלו באמת סדרות שאהבתי וראיתי כל היום XDD
 

KiShKooSh

New member
../images/Emo99.gif"אליקומי קומי", "מלכה צודקת"../images/Emo99.gif

"מתי עוד תשבי על בתולייך?" "כל עוד אני אשב. כאשר אשכב לא אהיה כבבר בתולה" הייתי רואה את זה עם אמא שלי בצעירותי(אני מרגישה זקנה, אני רק בת 17
) וכל פעם שהיה לופ ב 23 הייתי נשארת לילות שלמים רק כדי לראות איך כולם מתאהבים בנעמה ואת עזראל מחופש לערמת אבנים
 

כייף לי1

New member
סדרת טלוויזיה.. שאני חולמת שתחזור למסך...

הסדרה" בנות מזל" על 5 האחיות היתומות הגרות עם אביהם, הסדרה כולה עטופה במוסיקה רומנטית של שנות ה70.. אךךךךךךךךך איפה התום....?
 
נכון!!!

וואו זו סידרה מדהימה ונהדרת אבל, נדמה לי שזה מישהו שאימץ אותן וכל פעם קורה משהו למישהי מהן אם אני זוכרת נכון.
 
המחסן של כאילו../images/Emo70.gif../images/Emo134.gif

ראיתי את הכל
ממש ממש הכל
היה פרק אחד שכמוני לא אהב את האוזניים שלו אז דווקא גזם לו אותם(
), ואז שם לו אוזניי חמור, וכמוני בכה שהוא לא רוצה אוזניי חמור. ומאותו רגע למשך איזה 4 שנים פחדתי ללכת ברחוב לבד מחשש שמישהו יקפוץ עליי ויגזום לי את האוזנים
.
 

KiShKooSh

New member
דקלה בובי, יש שידורים חוזרים בערוץ הילדים

ואני חושבת שלי ולבן ברייר יש אחוזים בעיניין הזה
וגם מכר של בן קונה את הבובה של כמוני
 
הפנתר הורוד:) חייב חייב:)

כולנו מכירים סיבה ראשונה וממש לא זוכרת רוצה לראות תסדירה:) מציויירת
 

SARIT561

New member
הקטקטים

עם נפו וטיפ טיפ וטיפטיפונת והדוד השיכור שלה והסנאי המעופף. וואלה אחלה של סדרה
 

rocket

New member
שאלתיאל קוואק

אחת מהסדרות המצויירות החכמות ביותר שיצא לי לראות. רק בשנים האחרונות, אני התחלתי לקלוט עד כמה הסדרה הזאת היא לא סתם עוד סדרה מצויירת, אלה סדרה עם מסרים עמוקים וסדרה שמלמדת המון. יש בסדרה הזאת הכל: הכל מהתמודדות של ילד (ברווז) עם מוות של הורים, התמודדות עם גזענות (החברה של שאלתי, היא ברווזה שחורה ומשפחתה הם מאגרים לא חוקיים) ועד לדמיון המחריד של עלייתו דולף העורב, מנהיג מפלגת העורבית הלאומית לשלטון לעלייה לשלטון של היטלר והמפלגה שלו. זאת אחת הסדרות שאני תמיד תמיד אמליץ להורים לראות עם הילדים כי הילדים יתעניינו בסיפור של שאלתיאל, יקלטו את המסרים שעל פני השטח ואחרי שנים אולי גם את המסרים שמתחת לפני השטח וההורים יהנו מכל ההיסטוריה והפוליטיקה שהכניסו בסדרה במסווה ויוכלו גם לספר לילדים על ההקבלה של האירועים והמצבים בסדרה למצבים בעולם האמיתי. על סדרות כאלה ילדים צריכים לגדול ולהתחנך ולא על תרבות זולה ומסחרית כגון הבארטץ' ודורה שכל מטרתם היא לסחוט כסף מההורים ולמלא את הראש של הילדים במסרים של צרכנות ושל שטחיות. תחזירו את שאלתיאל !!!! סדרה מדהימה ואינטיליגנטית ברמות. בהחלט אשמח לראות שוב.
 

W e n d u s h

New member
מסכימה כ"כ../images/Emo45.gif

אחת מסדרות הילדים היותר אינטיליגנטית שנעשו..! אגב, היא משודרת בימים אלה בערוץ 1! ואני משתדלת לא לפספס אף פרק אח, הנוסטלגיה
 

W e n d u s h

New member
דר דוור../images/Emo30.gif

"דר דוור מאושר להיות כזה דוור ציפורים שרות לו בוקר טוב אומרות לו דו דוור שמח מאושר" מישהו זוכר? מיני סידרה שהייתה משודרת מזמן מזמן בערוץ 1
 
למעלה