שאלה לדיון.

OhBaby

New member
../images/Emo209.gifשאלה לדיון.

משהו שלא היה לי מובן. בפרק באפריקה- איך שהבנות היו בתא בכלא קיניה רצתה לפתוח את התא במקום נאימה. אח"כ באוטו בריטני התחילה לצעוק שהיא בכלל לא ידעה אם הוא חי או מת ושהיא חושבת שזה מגיע רק בגלל שחורה. אבל מה רע בזה?! קיניה היא שחורה,לא? אז מן הסתם כל הקטע של השויון והגזענות שהייתה באפריקה הרבה יותר קרוב לליבה מאשר לי או כל בנאדם לבן אחר. אבל בריטני הציגה את זה כמשהו רע,וזה רק גרם לי לחשוב שהיא בנאדם טיפש וחסר חיים. דא,מן הסתם קיניה רצתה לפתוח את התא,זה לגיטימי. זה ממש דפוק כל הקטע הזה. זה כמו שיהודי היום יילך לגטאות,ויספרו לו שם על מישהו יהודי שהתמרד נגד הנאציםץ ואפילו שאותו בנאדם לא מכיר את אותו אחד שמתמרד הוא עדיין יתרגש ואולי יבכה כמו שקיניה בכתה. לא הבנתי את מה שבריטני אמרה. ממה שהיא אמרה הבנתי שהיא טיפשה אלכוהוליסטית. תתקנו אותי אם אני טועה.

Plaztyk

New member
קיניה..

סתם בפוזה. היא שמה זין על זה שגם נאימה שחורה. היא חושבת שהיא היחידה שזה חשוב לה רק בגלל שהיא כהה יותר מנאימה. בריטני מלכה. למרות שהיא חברה שלה, היא אמרה לה הכל כמו שזה בפנים. סוף.

OhBaby

New member
גם אני יכולה להגיד הרבה

דברים לאנשים בפנים. השאלה היא מה להגיד?? ובריטני אמרה משהו דפוק, וזה לא עושה אותה מלכה [!!!!1]

Plaztyk

New member
בריטני לא אמרה משו דפוק.

בריטני צדקה בכל מילה. קיניה הייתה ככ חסרת שכל. היא חשבה שזה מגיע לה - *רק* אהמ.מדגישה. *רק[!#$$#%]* בגלל שהיא הכהה מכולם. אני בטוחה שהיא לא ידעה שומדבר ממה שסיפרו להן שם לפני. הרי היא פשוט ככ רגישה!! בוהו בוהו.! אילו העור שלה היה טיפה בהיר יותר היא לא הייתה מגיבה ככה. האמיני לי.

SummerNightCity

New member
היא באמת מלכה.

וכאילו, זה שהיא לא שיקרה לה והסתירה את מה שהיא חושבת ממנה, רק מראה כמה היא אמיתית ומקסימה.

OhBaby

New member
לפעמים צריך לשתוק ולא להגיד את

מה שאנחו חושבים.

MiChELLey

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifזה נכון, אבל

אם בריטני הייתה שותקת, קיניה לא הייתה מבינה,מה זה אגו. היא לא הייתה מבינה שזה גם היה חשוב לנאימה,ושהיא לא הייתה צריכה להתנהג ככה... אז זה דווקא היה טוב מה שבריטני אמרה...

OhBaby

New member
אני חייבת.

כשאת בוכה את מצפה שמחברה שלך שהתגובה הראשונה שלה תהיה לבוא אלייך ולנחם או משהו כזה, ולא כמו בריטני שהתגובה הראשונה שלה היה סתם לריב איתה ולהשמיץ אותה כל פעם שאת יכולה. מה גם אני לא חושבת שבריטני התנהגה כחברה אם את מדברת על חברים. הייתי מצפה שהיא תדבר איתה לבד בארבע עיניים ולא תתחיל לצעוק מול כול הבנות. ככה לא מתנהגת חברה. נקודה.

SummerNightCity

New member
זה לא היה ככה.

קיניה לא בכתה. הדברים שבריטני אמרה לה היו נכונים, ובגלל זה קיניה התחילה לבכות, כי כנראה לא היה לה מה להגיד להגן על עצמה. אולי זו הייתה טיפה מחשבה פזיזית לצעוק עליה מול כל הבנות, אבל בהתחלה בריטני גם פשוט דיברה איתה, וקיניה עלתה לה על העצבים, לכן היא התחילה לצעוק עליה. אבל בכל זאת, חלק מהדברים היו קשורים לשאר הבנות. למשל, על זה שהיא באה למסעדה בלי כסף בכלל, ומה ציפתם שכולן ישלמו עליה? וגם כמובן, הקטע של המפתח, שבו גם נאימה קשורה.

מה שבריטני אמרה

זה שקיניה לא ממש יודעת מי היה אותו אדם.. והיא נעשת ריגשי רק בגלל שהיא שחורה. היא גם חשבה שלה מגיעה לפתוח את הדלת רק בגלל שהיא שחורה. כמו שאת תתרגשי מהקבר שלדוד בן גוריון נגיד.. רק בגללש הוא היה ראש הממשלה הראשון.. אבל אין ממש מושג יותר מזה(סתם דוגמא דבילית)

OhBaby

New member
?! ?!

נו,זה לגיטימי שהיא תרצה לפתוח את התא בגלל שהיא שחורה. אני לא מבינה אתכם. היא שחורה אז לה מגיע לפתוח את התא של השחור שעזר לכושים האפריקאיים באפריקה. מה ציפיתם?! הדוגמא שלך רק מראה שאני צודקת. כשאני אראה את הקבר של בן גוריון אני אתרגש יותר מבנאדם שבדי נוצרי. זה נורמלי!!!

למעלה