שאלה לדיון.

Plaztyk

New member
מה זה קשור?

גם נאימה שחורה. ו..? היא שמה על זה זין? לא. היא חשבה שזה מגיע לה רק בגלל שהגוון עור שלה כהה יותר משל נאימה. וזאת עובדה קיימת וחיה. היא כלבה. דיל ווית' איט.

MiChELLey

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifזה נכון,אבל הצבע עור לא

משנה!!! גם נאימה שחורה,וגם היא בדת שלו,גם היא הייתה רוצה לפתוח את התא שלו.. מה? זה רק בגלל שקיניה טיפה יורת שחורה מנאיהמ אז לקיניה מגיע? לא!

MiChELLey

New member
|תלןת|../images/Emo210.gifנכון,../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif לעומת זאת

אם בת דודה שלו הייתה רוצה לפתוח את הקבר שלו..{דוגמא} אז מה היה עדיף? שאת שאת לא יודעת כלום,תפתתחי את התא שלו? או שבת דודה שלו שהייתי קרובה לו וידעה עליו הכל!?

Beautiful SouI

New member
קיניה היא מפגרת ואנוכית../images/Emo4.gif../images/Emo95.gif

וכן!! למה קיניה בוכה על מישהו שהיא בכלל לא יודעת אם הוא מת או חי?! זה כמו שתבכה על מישהו שמת שהוא בכלל חי
היא אנוכית וקיניה שחורה בדיוק כמוה. והיא כולה חשה את עצמה גיבורה שהיא שחורה
נמאס לי מהקיניה הזאת אני יכולה לשבור אותה ואת הפרצוף קרנף שלה

OhBaby

New member
לא, היא סתם בוכה על מישהו שהיא

לא יודעת אם הוא חי או מת! היא בוכה בגלל שהאיש הזה עזר במאבק נגד הגזענות והאי שויון שהיה באפריקה. זה יותר העיקרון של מה שהוא עשה, ולא מה הצבע עיניים שלו. כמו שהבאתי את הדוגמה בהודעה הראשית. חוץ מזה, כל השרשור הזה מדבר על משהו ספציפי שקשוק למה שבריטני אמרה, ולר קשור לעובדה אם את אוהבת את קיניה או לא בכלליות. ולמה היא אנוכית? Cגלל שאת לא אוהבת אותה אז היא הפכה לאנוכית?!
ציפיתי לתגובות יותר רציניות.

Beautiful SouI

New member
בולשיט../images/Emo95.gif

ובגלל זאתה אוהב את קיניה זה הופך את בריטני לכלבה?!

OhBaby

New member
../images/Emo122.gif

דבר ראשון אני בת, אבל ניחא. דבר שני אני אומרת שבריטני "כלבה" לא סתם, אלא בגלל הציטוט שהבאתי לגבי מה שקיניה בכתה ושבריטני סתם התנהגה כמו טיפשה. ולא בגלל שאני [כביכול] אוהבת את קיניה. בחיי שציפיתי לתגובות רציניות יותר.

broken heart1

New member
לדעתי

בריטני באמת לא הייתה צרחכה להגיד את מה שהיא אמרה אבל קינייה הייתה צריכה להפחית בפוזותת אוקיי בסדר הבנו זה חשוב לך אבל לא עד כדי כך שעם את שחורה אז לך זה מגיע יותר משזה מגיע לנאימה. מצטערת שהתגובה כזאת חפיפית יש לי ממש הרבה מה להגיד ואני ממהרת אז אני אחזור לדיון הזה מחר.

Plaztyk

New member
זה לא שהתגובות לא רציניות..

את פשוט לא מוכנה להשלים עם זה שלא כולם מסכימים איתך.

Beautiful SouI

New member
את אוהבת את קיניה../images/Emo55.gif../images/Emo95.gif

אז אל תשני לי כל שניה ת'דעה שלך. לא רציני לך מספיק-הנה ה-X שלמעלה בחלון. חוצפה
בגלל שאני אומרת שמשהו נוגד את דברייך אני לא מתנהגת כמו שציפית חצופה

OhBaby

New member
מה הקשר?../images/Emo153.gif

אני אחליט אם לצאת או לא, תודה על ההצעה.
חוץ מזה, למה שאני "אוהב" את קיניה, נאימה או מישהי אחרת?! למה בכלל שאני "אוהב" מישהו שאני לא מכירה, שאולי אני רואה אותו פעם בשבוע בטלויזיה. אני לא אוהבת אף אחת מהם, אלא רק הבעתי את דעתי לגבי סיטואציה ספציפית שלדעתי לא הייתה צודקת. בגלל זה גם אמרתי שהתגובות לא רציניות בעיניי כי ציפיתי שאתם תתיחסו לסיטואציה הספציפית הזאת ולא תתיחסו ליחס שלכם לבריטני/קיניה בכלליות בכל התכנית-כמו שכמה מכם עשו. מה גם כשאמרתי ש"התגובות לא רציניות" לא התכוונתי להודעה שלך, אלא לאחרות. אבל מה זה משנה- הכי קל זה להוציא דברים מהקשרם, לא?!

SummerNightCity

New member
אבל אני לא מבינה.

כל התגובות פה היו רציניות. אולי חלק לא הבינו ספציפית למה את מתכוונת, אז זה לא אומר שהם לא רציניים. וממש כמעט כולם התייחסו אל הסיטואציה שביקשת לפתוח עליה דיון.

Beautiful SouI

New member
אז שלא תחיל לעצבן אותי!!../images/Emo46.gif../images/Emo95.gif

עלק היא רוצה תשובות רציניות דוגרי אם היא תקבל תשובה שה יא תאהב היא תהיה רצינית בעיניה

נקודונת

New member
העניין הוא...

ככה אני רואה את זה: אני חושבת שאם אני הייתי מגיעה למקום הזה, לתא של נלסון מנדלה, שלחם כל כך הרבה למען שיוויון זכויות בין שחורים ללבנים וניצח, הייתי מתרגשת מאוד. וזה לא משנה שאני לא שחורה, כי נלסון מנדלה לחם למען שוויון בין שחורים ללבנים - וזה כולל גם אפליה ששחורים מפלים לבנים. נכון, היא הרבה פחות נפוצה, אבל זה קיים. אני חושבת שהעובדה שקיניה לא ידעה אם הוא חי או מת, מראה שהסיבה היחידה שהיא מתרגשת היא שהיא שחורה וזה, כביכול, אמור להיות חשוב לה יותר. חוץ מזה, שגם נאימה שחורה (צבע העור שלה פחות כהה משל קיניה, אבל היא שחורה - השורשים שלה, חלקם לפחות, באפריקה), ולכן באמת שקיניה סתם קנאה בה כי היא רצתה לפתוח את התא - ולא בגלל שקיניה שחורה ונאימה לבנה. מה עוד? זהו. אבל זאת רק נקודת מבטי. יכול להיות שבריטני קצת הגזימה - זה כן. וזהו.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מילא, אם קיניה הייתה בכלל מכירה את הבנאדם הזה. היא אמרה אחר כך בהסעה: "אני בכיתי שהייתי בתא שלו. הייתי בתא של נלסון מנדלה! אתם יודעים כמה גדול זה?" עושה רושם שהיא בכלל לא יודעת מי זה. אני לא אומרת את זה הרבה, אבל היא צבועה. ממש.

למעלה