../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifאני חושבת ש..
בסדר,אולי קיניה לא ידעה אם הוא מת או חי, אבל היא עדיין חשבה שמגיע לה לפתוח את התא. זה לא שאני מצדיקה אותה או משהו, גם לנאימה היא חשוב לפתוח את התא, והיא פתחה אותו. הכל היה בסדר,קיניה קצת התעצבנה,לא נורא...זה עבר אבל אז בריטני היא הייתה הקש ששבר את גב הגמל. למה היא הייתה צריכה לפתוח את הפה הגדול שלה? למה היא התערבה בכלל? מסכנה קיניה, לא רק שהיא בכתה,גם נאימה פתחה את התא. נאימה עשתה דבר נכון,אבל גם אין שום בושה שקיניה בכתה. למה בריטני הייתה צריכה להרוס? וקיניה צדקה כשאמרה:"את לא בנעליים שלי,ואת לא יודעת איך אני מרגישה". בריטני פשוט הייתה צריכה לסתום את הפה שלה,ולא לצרוח. ראיתם את הפרצוף של קיניה אחרי הצרחה הזאת? האמת,די התפלאתי...הן היו החברות הכי טובות בין הבנות,אני חושבת. כי כשהראו את הפרק שעבר, איך קיניה החמיאה לבריטני,ואיך הן נעשו חברות.. חבל...זה היה סתם ביזבוז... ומחוץ לכל זה,אני הייתי מרגישה קצת כמו קיניה,מסכנה... אולי היא לא ידעה אם הוא חי או מת,וזה באמת היה טימטום גדול, וזה עוד יותר הצדיק את דעתה של בריטני למה קיניה לא צריכה לפתוח את התא שלו, אבל בכל מקרה, גם אם היא ל ידעה עליו שומדבר, אולי היה חשוב לה. אבל לדעתי זה היה יורת טוב שנאימה תפתח את התא של הכלא שלו, היא ידעה עליו יורת, ומיש שפותח את התא,בטח צריך לדעת עליו הרבה,ולרצות כמו שנאימה רצתה לפתוח את התא. אולי היא לא שחורה לגמרי כמו קיניה,אבל אביה ואמה שחורים,ובכל זאת,העונג כולו היה שלה. וקיניה הייתה צריכה לקבל את זה. אני לא אומרת שהיא לא הייתה צריכה לבכות,זה היה בסדר..דמעה-שתיים... אבל באמת הגיע לנאיהמ לפתוח את התא של הכלא שלו..