שאלה לדיון.

broken heart1

New member
זה מה שהתכוונתי כשאמרתי

שהיא סתם משחקת היט ביכלל לא יודעת מי הוא אבל היא עושה רושם כמה הוא גדול.

היא מתרשמת מדבר שבחיים לא שמעה עליו

כאילו נתנו לה טקסטים לקרוא ואין לה מושג בשיט על מה היא צריכה לדבר, העיקר מקבלים כסף. אם זה ככה, שתלך לפרנס את עצמה במקום יותר מהימן.

אבל גם נאימה שחורה.

החוויה הזו משמעותית גם לנאימה! וזה שלקיניה יש עור כהה, לא אומר שהיא צריכה להיות מעורבת בכל דבר שקשור לדת שלה. שתעשה טובה ותסתום.

broken heart1

New member
אני יגיד לכם את דעתי

אני חושבת שלשתיהן מגיע אפילו שקינייה יותר שחורה לנאימה גם היה חשוב לפתוח את תא וקינייה לא חייבת לחשוב רק על עצמה יענוו ''אני שחורה אנחנו באפריקה מגיע לי יותר מכולם'' לשתיהן זה היה חשוב באותה מידה.. ות'כלס אני באמת חושב שקינייה שיחקה שהיא לא באמת התרגשהה כי כשהן נסעו באותה היא לא בידיוק ידעה מה להגיד..
לא יודעת הכל ניראה מזוייף מידיי לאומת זאת נאימה לא יודעתתת מה שבטוחח שלקינייה אין מה להתבכיין שהיא לא פתחה את התא. אני חייבת לציין שאני לא קראתי עדיין את התגובות אני עכשיו אקר ואני יראה עם מישהו מסכים איתי לפחות..

JULI4561

New member
../images/Emo45.gif אני חושבת שאת צודקת

קיניה באמת מתנהגת ככה שהיא חושבת שזה שהיא באפריקה מגיע לה הכול

SummerNightCity

New member
בריטני צדקה.

וזה הגיע לקיניה. פתיחת התא היה רגע חשוב גם בשביל נאימה, כי גם לה יש שורשרים שחורים, וקיניה חשבה רק על עצמה, וכעסה על זה שנתנו לנאימה לפתוח את התא, כי לדעתה נאימה לא "שחורה". דבר שני, לפני שהן פתחו את התא של הנשיא החשוב הזה שם, קיניה שאלה את בריטני, אם הוא חי או מת! כאילו היא בכלל לא יודעת מי זה, ואחרי זה פתאום מתבכיינת בתא שלו? היא כזו מזויפת. :\

SummerNightCity

New member
עזבי, רק אחרי זה קראתי את שאר

התגובות.
ועכשיו אני נוטה להסכים עם עוד כמה תגובות, שפתיחת התא יכלה להיות משמעותית גם עבור בריטני וקיילן. וחשבתי גם על עוד משהו! כאילו ריגש אותה? יופי, שתבכה בתא. הם ראו את זה? יופי, אז הבנות יודעות שזה ריגש אותה ועברנו. אבל לא אח"כ היא תלך לאוטו שם "אני בכיתי שם! אף אחת מאיתנו לא בכתה!" מראה כמה הדמעות היו מזויפות, כמוה.

MiChELLey

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifאת צודקת../images/Emo45.gif

אבל לדעתי עדיין זה היה קצת חשוב לקיניה... אבל עשו בטוב שנאימה פתחה את התא..ולא קיניה.. ככה היא תלמד לא לחשוב רק על עצמה.

moomita

New member
קיניה היא

פוזאיסטית מטומטמת כל מה שמעניין אותה זה האגו שלה וההצלחה שלה.. היא מנסה להצליח גם אם תדרוך על אחרים בדרך. בריטני צודקת, זה מאוד רע שקיניה מתעסקת "בי בי בי" ובכלל הרדידות הזו של: אני לא רואה שהיא שחורה, אז איך היא יכולה להיות שחורה? שתבין שזה עניין של מוצא ולא רק "מה שרואים" בדוגמנות כמו בדוגמנות שמה שאתה רואה- זה מה יש, אז יש לנאימה מעבר לזה אבל קיניה לא יכולה לראות את זה כי היא מנופחת בעצמה ולא רואה מעבר לשק הנפוח שמסביב לראש שלה. וזה שהיא אובר-דואגת לעצמה, כל היום מתפטמת באוכל .. יותר מידי דואגת לתחתה השמן, בכלל מציק. בכלל לא הגיעה לה לפתוח את התא, זה לא "שלי!! שלי!!" רק בגלל שהיא שחורה, והתא הזה היו בו אנשים שחורים , אז זה "שלה" שייך לה, הכל שלה לדעתה. וזה ממש מעצבן. מי יתן והיא תיזרק
!!

MiChELLey

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifלדעתי את טועה..

גם לקיניה מגיע לפתוח את התא שלו!!!!! אבל זה שהיא שאלה את בריטני,אם הוא מת או חי, כבר מראה שהגיע לנאיהמ לפתוח את התא. אל תגזימי

MiChELLey

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo210.gifאני חושבת ש..

בסדר,אולי קיניה לא ידעה אם הוא מת או חי, אבל היא עדיין חשבה שמגיע לה לפתוח את התא. זה לא שאני מצדיקה אותה או משהו, גם לנאימה היא חשוב לפתוח את התא, והיא פתחה אותו. הכל היה בסדר,קיניה קצת התעצבנה,לא נורא...זה עבר אבל אז בריטני היא הייתה הקש ששבר את גב הגמל. למה היא הייתה צריכה לפתוח את הפה הגדול שלה? למה היא התערבה בכלל? מסכנה קיניה, לא רק שהיא בכתה,גם נאימה פתחה את התא. נאימה עשתה דבר נכון,אבל גם אין שום בושה שקיניה בכתה. למה בריטני הייתה צריכה להרוס? וקיניה צדקה כשאמרה:"את לא בנעליים שלי,ואת לא יודעת איך אני מרגישה". בריטני פשוט הייתה צריכה לסתום את הפה שלה,ולא לצרוח. ראיתם את הפרצוף של קיניה אחרי הצרחה הזאת? האמת,די התפלאתי...הן היו החברות הכי טובות בין הבנות,אני חושבת. כי כשהראו את הפרק שעבר, איך קיניה החמיאה לבריטני,ואיך הן נעשו חברות.. חבל...זה היה סתם ביזבוז... ומחוץ לכל זה,אני הייתי מרגישה קצת כמו קיניה,מסכנה... אולי היא לא ידעה אם הוא חי או מת,וזה באמת היה טימטום גדול, וזה עוד יותר הצדיק את דעתה של בריטני למה קיניה לא צריכה לפתוח את התא שלו, אבל בכל מקרה, גם אם היא ל ידעה עליו שומדבר, אולי היה חשוב לה. אבל לדעתי זה היה יורת טוב שנאימה תפתח את התא של הכלא שלו, היא ידעה עליו יורת, ומיש שפותח את התא,בטח צריך לדעת עליו הרבה,ולרצות כמו שנאימה רצתה לפתוח את התא. אולי היא לא שחורה לגמרי כמו קיניה,אבל אביה ואמה שחורים,ובכל זאת,העונג כולו היה שלה. וקיניה הייתה צריכה לקבל את זה. אני לא אומרת שהיא לא הייתה צריכה לבכות,זה היה בסדר..דמעה-שתיים... אבל באמת הגיע לנאיהמ לפתוח את התא של הכלא שלו..

הקטע הוא ש...

א. קיניה חשבה שר=ק לה מגיע! ברור שהגיע לה אבל לא רק. נאימה שחורה בדיוק כמוהה. וזה סהכ גם לפתוח זה לא שהי אלא נכנסה לתא.. ב. קיניה לא ידועה ב=כ=ל=ל כבנאדם רגיש. אבל ממש לא!!!!!! אם כן, אז הייתי יכול להבין שבכתה מזה, ונגיד נאמין לה שזה כל כך ריגש אותה היא אחכ התלהבה מזה באוטו. "אני בכיתי! אני הייתי בתא שלו אתם קולטים?" והיא ממש ניסתה להתלהב מזה בקיצר. ג. נכון, הן חברות, ודווקא בגלל זה בריטני צריכה להגיד לה מהיאחושבת גם אם זה מטומטם לדעתך. זה מה שבריטני חשבה. אם היא לא צודקת, והיא כן, היא נחשבת למטומטמת??? עושים טעויות, אנחנו בני אדם!

moomita

New member
לא נראה לי שהיא רגישה.

רק אם זה נוגע לעצמה או משרת את האינטרסים שלה היא עושה הצגות. בתור חברות - טוב שבריטני אמרה לה את האמת עליה

בנות, שימו לב שגם

קיניה לא הביאה כסף לשלם על ארוחת הערב. בעצם מכאן התחיל הריב
זה היה באמת דבר מגעיל ושפל

למעלה