שאלה לדיון.

רותם ע

New member
כשאת מציגה את זה כך...

טוב, האמת שיש משהו בדבריך. ולכל אלה שאומרות שקיניה מעפנה כי היא חשבה ש*רק* לה מגיע לפתוח את התא - היא לא אמרה שרק לה מגיע, היא אמרה שלה זה מגיע יותר

OhBaby

New member
../images/Emo221.gif לסיכום,

הייתי שמחה להמשיך ולהגיב לכל אחת בנפרד, אבל אין לי זמן.
כמה דברים להבהרה. בכל ההודעות שלי [אם אני לא טועה] לא הזכרתי את נאימה. לא התכוונתי לזה שקיניה התכוונה שלה מגיע יותר מאשר נאימה. כי פה באמת אולי היא לא צודקת. התכוונתי יותר למה שבריטני אמרה שקיניה לא יודעת אם הוא חי או מת. הבאתי פה בשרשור 2 דוגמאות אבל אף אחד לא יתייחס אליהם. אין לי כוח להביא עוד דוגמאות מחיי היומיום שבהם אנחנו לא מכירים אנשים אישית אלא את תרומתן וכו' וזה מספיק בשביל לרגש אותנו. לדעתי בריטני מכניסה את האף שלה למקומות שהיא לא צריכה להכניס אותם. קיניה צדקה שהיא אמרה לא נמצאת בנעליים שלה ושהיא לא יודעת מה היא הרגישה. והיא צודקת, יש לי הרגשה שבריטני חושבת שהיא יודעת הכול על מה קיניה הרגישה וכו'. למה את חשה אלוהים ומרשה לעצמך את זה? זכותה לבכות. אני לא הייתי רוצה שחברה שלי תגיד לי "אל תבכי, את סתם עושה הצגות!" אני יודעת יותר טוב אם אני עושה הצגות או לא. את אמורה לתמוך בי ולא להתחיל לנתח אותי ואת ההתנהגות שלי. וזהו בגדול. אני לא כוח להמשיך להגיב פה לחוד. מקווה שהבנתם.

JULI4561

New member
אולי לבריטני נמאס לראות את קיניה

עושה הצגות ובוכה .. שהיא אפילו לא יודעת/ידעה אם הבנאדם חי או מת! וזה עצבן אותה שאחר כך היא אומרת שהיא היתה צריכה לפתוח את התא ... לצעוק עליה בהגזמה אני לא חושבת שזה היה לעניין אבל להעיר לה על זה באמת היה צריך .

JULI4561

New member
אממ...

קיניה לא ידעה אם נלסון מנדלה חי או מת , ואחר כך היא התעצבנה מזה שלא הביאו לה את המפתח זה ממש אגואיסטי מצידה . זה מאוד לגיטימי שקיניה תבכה , וזה באמת כמו שמישהו יהודי יבכה שהוא יראה גטאות וכאלה .. אבל גם נאימה שחורה בשורשים שלה וזה ממש לא יפה מקיניה להגיד שהיא זאת שצריכה לפתוח את התא ולא נאימה כי היא יותר כהה בעור שלה ממנה וזה עוד יותר מראה על אגואיסטיות. והקטע שהיא לא הביאה כסף לארוחה בכלל אין על מה לדבר ....
בריטני התפרצה על קיניה לפי דעתי מתוך רצון לעזור לה שתקלוט מה היא עושה ואיך היא מתנהגת בצביעות כלפיי הבנות. אולי היא באמת הגזימה נו טוב בריטני היא אחת כזאת אין מה לעשות אבל אני ממש חושבת שלא צריך להגן על קיניה ..

131187מיכל

New member
ההשוואה לשואה היא לא נכונה

המאבק היה על שיוויון זכויות בדרום אפריקה, ולא על גזענות בכלל. כמובן שזה אירוע חשוב לעולם כולו, אבל ההשוואה לשואה היא לא נכונה, מכיוון שהנאצים רצו להשמיד את היהדות כולה, ואילו בדרום אפריקה נלחמו כנגד שלטון האפרטהייד, בזמן שבארה"ב כבר היה שיויון זכויות, וחייה של קיניה היו נראים אותו הדבר גם אם שלטון האפרטהייד היה נשאר, בעוד שהיהדות לא הייתה קיימת אם הנאציזם היה מצליח. חוץ מזה שנלסון מנדלה, הוא לא סתם אדם שמרד, הוא אדם מפורסם, ולכן אם הנושא קרוב לליבה ראוי שהיא תדע אם הוא חי או מת.

למעלה