ליום שלישי

שירלי XD

New member
../images/Emo209.gif איזה כייף היה היום בבצפר זרקנו ניירות

כל השיעור ולמדנו שיעור לא חשוב

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifממממממממ איזה יום בלאטט .

שעה ספרות שעתיים אנגלית :S מורה מזדיינת בתחת , \;; מה היא רוצה ממני :(( היאא יורקת עלי , היא העבירה אותי מקום:( ואמרה שאני בדרך החוצה , שובב!? כמממה \;; חחח , כל הזמן היא אומרת לי בדרך החוצה , והייייא לא מוציאה |~ שתוציא כבר D = חח , ... אמרתי להה המורה תזוזיי את מסתירה לי אז היא אומרת לי לאא אומרים ככה~! אז אמרתי לה אז איך אומרים ? היא עוןשה לי מרימים את הידד ומבקשים אז הרמתי את היד ואמרתי לה המורה תזוזיייי את מסתירה לי D: חחח D = היאא כזאת סתומה ! ה' , חחח ואזז שלוש שעות מכטרוניקהה המוורה הזה חמוד עושה לי תזכירי לי את שמך נופר לא? אמרתי לו כןןןןןןן ! חחחחחח סוף סוף מישהוזוכר את שמי החמוד :) כולם קוראים לי ספיר \;; DD: ייאלה חפרתתתי דילללב בביצפר חוע חוע חוע אני סיימתי ב2 והיא מסיימת בשלוש D: חוווווו

../images/Emo28.gif חח מסכנה D= גמלי היה יום קקה ../images/Emo4.gif

הרסו תמזגן וארבע שעות התייבשנו בחוווווווווווווום
והתחלנו ללמוד ערביתת

lililulu

New member
גם אנחנוD;

היה לנו סיפור של איזה סופר מסודןD= על סודני שהתאהב באחת מאנגליה ואז היא חזרה לאנגליה והתחתנה עם מישהו אחר השרמוטהD; והבנתי הכל נראה לי אני יודעת ערבית טוב

../images/Emo75.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif סיפור מרתק , ! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דווקא אני אוהבת ערבית , אבל אני כבר לא לומדת את זה . \; כל הציונים שלי בערבית היו 100 + .
והמזגן אצלנו לא עובד בכלללללל , \; לא מרגישים כלום . אייייפ . |: ויש איזה ילד אחד שנשאר כיתה , מסכן . D = והוא בכיתה של חברות שלללללי , ! איזה עיניייייים , P = מחחחחחחחר נלך אליו . ^^ סתם , פאדיחות , , DDD = אבל מסכן הוא לבד .
בטח כול הבנות יהיו לידו מחר , חראות . S;

../images/Emo75.gifאיייייפ כולי התבלבלתי היום . D;

היה לי כול היום מקצועות שקשורים לאלקטרוניקה , והשמות שלהם דומים . |: עכשיו כולם מורים , אין מורות . ואני כולי מבולבלת . \; ואני צריכה להעתיק למחברות של מתמטיקה , כי רשמתי על מחברת שורה בלאט . |:

../images/Emo75.gifיאללה אתן מוזמנות להמשיך לעזור לי . XD

מי שלא ראתה - אז זה שיעורים באנגלית ,
ובגלל שאני גרועה באנגלית , כאילו אני בסדר אבל בטח יהיו לי כמה טעויות באיפה לרשום ת'מילה וכול מיני . :) שינתי קצת , אבל ת'שורות ששירה התחילה לא שינתי , חוץ מזה שאני גרה באשקלון , אבל היא גם ככה לא רשמה . [; מה שמודגש אני צריכה בו עזרה . :) תודה וסליחה על החוצפה .
שלום , קוראים לי מיכל , ובקרוב אני אהיה בת 15 . התחביבים שלי הם לראות טלוויזיה , להיות במחשב ולצאת עם חברות . יש לי עוד 2 אחים ואחות: אחד סיים צבא לפני חצי שנה , אחד בצבא ואחת לומדת עדיין בבית ספר , ויש לי גם כלבה שקוראים לה ליידי . איך זה ? ,
ושירה ? , תודה שוב .
[;

../images/Emo210.gif היה לי רק באלגברה - חשבון שיעורים D=

המורה רצתה גם בתורה [ תנ"ך ] אבל לא סיימנו ללמוד אז היא השאירה את זה למחר D : , !

למעלה