שרשור צהרים טובים

אולי שם הם יפתחו אסטרטגיה ביחד

לקראת הגמר.... אי אפשר לדעת מה עלה בדעתה של ההפקה. פסיכים לגמרי.... וגב... גב לא הביא משהו לתכנית... לא מגיע לו שקל

webguy

New member
ואת הוודוי שלו בחדר האח ?

זו אהבת גבר לאשה .. מה לעשות איילה היא קסם וכל גברברי הבית רצו בקרבתנ כולל אלירז שנפגע ממנה ברגע שחזרה לסער ..!!

goodpink

New member
אורטל ודניאל הרע במיעוטו מהבנות שנשארו

לא משנה מי מבינהן תזכה בהנחה שחן המודחת הבאה. בדר"כ בתוכניות מהסוג הזה הציבור הישראלי נוטה לתת את הכסף לבן אדם שזקוק לכסף ביותר כך סיכוי אורטל היו טובים אבל עם כמות סמסים קטנה כל כך והעובדה שהפקה מנסה לפגוע בה כל כך קרוב לגמר עם שידור היותה נערת אגו יכול להיות שהיא תפגע מכך. אחרי שהפקה דאגה שהפייבורטיות שלי יודחו כל רצוני בנוגע לזכיה היא שאף אחת מהבנות של ציר הרוע לא יזכו . מי מבין אורטל ודניאל יזכו לא משנה.

snake2000

New member
השאלה על ליהיא אם היא יוצאת במקום 5

לפני אתי או במקום 4 אחרי אתי. היא כל הזמן עומדת להדחה ואין לה סיכוי לקחת מיליון. בקטע שהבאת היא מסכימה עם קרן ועונה על כל מילה של קרן בעשר מילים דומות. כשקרן אמרה לה להתידד עם אורטל היא החברה הטובה של אורטל. ליהיא היא כמו כלב ששומע לפקודות אדוניו.

אני כיוונתי לקטע שבו היא מדברת על אורטל

כעל מי שלא מסוגלת להחליט איזה גבר היא רוצה. כעבור זמן, היא עצמה הייתה באותה סיטואצייה בדיוק עם גב ובן. וברור שליהי לא כי לליהי אין עמוד שדרה או SAY.

adiyon2

New member
ממש כאילו ליהיא מדברת על ליהיא

תודה על התזכורת, שכחתי כמה נוראיות הן.

רגע רק רגע

Active member
שתיהן כאילו דיברו על עצמן ../images/Emo4.gif

ליהי זגזגה בין בן לגב... וקרן שכחה את "ריגשותיה" לאיתן תוך שתי שניות מנחיתת גב בוילה.

ממשיכה במזימת הטלפון

תזכורת - היא ביקשה מאתי שתשלח לה הודעות כשהיא יושבת מול דניאל והיא תתנהג כאילו הן מאיתן ותעשה פרצופים שמחים......... לא שצריך תזכורת, אבל הדבר הזה תזכה במליון אם לא יקרה משהו ....בעסה.

שאפולי

New member
דוקא צריך תזכורות

אפילו אותי זה החזיר לפוקוס. וואי איזה רעה היא נראית בתמונות, שכחתי את הקרן הזאת.

רגע רק רגע

Active member
ומה עם קרן בזמן ואחרי הדייט הכפול?

כשאיתן ואורן יצאו לדייט כפול עם דניאל וליהי... אתי וקרן ריכלו על ליהי <אז, חברה פעילה ב- "ציר הרשע"> וכשליהי חזרה... קרן לא הפסיקה לתחקר אותה <לא לשאול "כיצד עבר עליך הדייט", אלא לתחקר אותה!!>

izmeral1

New member
לא הבנתי הרבה? אורטל עניה. אז איפה האגו......

היא ממשפחה עניה? סליחה. לא הבנתי גם מה זה נערת אגו עד ששלכו לי את הקישור. ועדיין אין שם קשר הבנה לאגו. לא להיות בערום מלה זה קשור לאגו. חשבתי אגו שזה גם מילה לועזית כמעט. והיא אני ותר טוב ממך.ולא אתן לך את הטענוג להפיל אותי. ואגו זה להיות גם הכי מתנשא. וכאלה. זה לגבי האגו. ולגבי מי מגיע לו. אם באמת אורטל מגיעה ממשפחה עניה. אני בעד ומאחלת לה את הפרס. ואם צריך גם נתפפל. ביחד. רק תסבירו לי..... מה הולך פה. הרבה דברים לא ברורים. לגבי אורטל? למה מגיע לה. ולא לאחרים. קצת הסבר בבקשה גם בקצרה. ותמוך בסוף למען הצדק..? תודה וערב טוב לכולם.

goodpink

New member
כל הכבוד לחן ודניאל על התבונות שלהן צדקו בכל

כך הרבה דברים שהרבה זמן ניתן לראות שההפקה עושה והבנה כלשהי מה גב וקרן מנסים לעשות ואיך ההפקה מתמרת את הקהל. דברים חשובים שהם אמרו: שהם מושכים את הנשיקה למעשה גם ההפקה עושה BIG DEAL מזה כי גב וקרן כבר התנשקו הנשיקות שלהם באותה רמה כמו אורטל ואורן ולהם לא אומרים מתי תתנשקו וכו'. וגב וקרן עושים את זה הרבה יותר מאורטל ואורן ועשו את זה כבר שבוע שעבר בפרק ניתן היה לראות. ההפקה מתערבת הרבה לטובת קרן. מה שהם לא יודעות עד כמה עם זה בעזרת איריס ועם זה המנחים ואם זה העריכה הבנה טובה מאוד של חן בנוגע לזה שהעובדה שקרן מקבלת זמן מסך אומר לטוב או לרע שהקהל מושפע והוא חושב שהוא מכיר ולכן גם מצביע. שיחה טובה השאלה מה דניאל תעשה בנוגע לדברים האלה מאחר ואיתן וחבריו פשוט לא להאמין על הגישה שלהם זה יצטרך לבוא מדניאל. כאלו חברים CLUELESS יש לאיתן לא שהוא מבין גדול גם הוא טועה כל הזמן בנוגע לקריאת אנשים וסיטואציות. החברים שלו פוגעים בו כל כך הרבה ולא עוזרים לו בכלום הגעתם לעזור לו לזכות במיליון ולא לימצוא מי שינענע לכם את ה...שלכם כזו חוסר לואליות כל אחד מסיבותיו. אורן מתנהג כהחבר הכי טוב של גב ולא של איתן מי יחשוב שהוא החבר הכי טוב של איתן (למעשה גיא הוא החבר ואיתו לא נראה שהמצב היה קורא עם כל זה שגיא מתנשא כמו איתן וכו' הוא לא היתה נותן לדברים האלה לקרות מאחר בניגוד לחבריו האחרים של איתן הוא מלא בטחון עצמי) יוני מלא באגו וקנאה לאיתן כל הזמן מהלל את קרן גם עכשיו ואת גב נותן להם תירוצים להתנהגות שלהם גם עכשיו מהלל את קרן יתר מאשר את דניאל בכל הדמנות ונותן לגב כל הזמן תירוצים מדבר מדבר אבל לא עושה כלום כדי לעזור לאיתן ולדניאל ובן הבן אדם מלא אגו חסר ביטחון שרק מילה מליהי והוא משנה את דעתו בכל הזדמנות לא יודע לקרוא אנשים או סיטואציות לפעמים קורה את המפה נכון אבל כל כך מבולבל שבדר"כ הוא לא FOLLOW FOUGHT מה שכן הוא מבין השלושה החברים באמת מרגישים שרוצה שאיתן יזכה ועם יקבל עזרה יכול לתכנן דברים או להביר משהו לחברים כיצד לפעול.

למעלה