שרשור צהרים טובים

רינתי77

Active member
קרן היתה מההתחלה ה master mind, בעוד

ליהי הייתה מההתחלה his master's voice. קרן נכנסה ליחסים פיזיים ורק הרבה אחרי זה נכנסה ליהי, שוב, כחלק מתכניתה של קרן. אם לא בגלל משהו אחר, ניתן לזקןף את הפופולאריות של קרן לעומת ליהי לדומיאנטיות שלה.

ליהי לא פופולרית, היא משעממת להחריד

היא אנמית, האמת שאני יכולה להגיד את זה על הרבה שם בוילה.

SHELGIA21

New member
הכל נכון לגבי ליהי אבל לא קבלתי תשובה מה

פופולארי בקרן ולמה היא מובילה בכל ההצבעות?
ומי חשב פעם לפני כמה שנים שהיא יפה והעניק לה תואר של נערת ישראל (מס'2 למלכת היופי) אולי ההפקה תקועה לה בת....

snake2000

New member
אני יכול להגיד שליהיא לא רעה. היא נגררת

ליהיא עושה מה שהחברה שלה תגיד לה לעשות. סה"כ ליהיא מסכנה. אין לה גם חברים ומשפחה שיסמסו לה.

אני חושבת שזה גם תלוי במה ואיך מציגים בפרקים

למשל, בין קרן לדניאל, אני מעדיפה את קרן, אבל אני לא יכולה להתעלם מהעובדה שאי אפשר להשוות את זמן המסך בשידורים של קרן מול דניאל. כמובן, שיש לזה הגיון, דניאל בזוגיות, היא מבחירה לא יצרה שום עימותים עם בנות (מלבד בתקופה של הדייט 24 שעות) מעבר לסיפור שלה עם איתן, אין לה באמת סיפור... לעומת זאת קרן, היו לה מלא קונפליקטים, היא יצרה עניין, אפשר לאהוב אותה ואפשר שלא, אבל היא יצרה עניין (בניגוד לדניאל בתקופה האחרונה) לכן, קרן זוכה ליותר זמן מסך, ולכן הקהל מתחבר למי שמציגים לו. כך למשל עם ליהי, את ליהי לא מציגים כבר מספר פרקים, ואני אתן דוגמא קטנה, שאתי איימה שיש לה שעה לארוז והיא הולכת הביתה, ליהי דיברה איתה, אנחנו לא ראינו את השיחה, אבל שמענו את ליהי מספרת את זה לבן אחכ. כמובן שבפרק לא הראו. גם לא מראים את השיחות שלה עם בן, לא מראים שהקשר שלהם אמיתי, ונותנים לקהל רק לזכור את הקשר הלא מבוסס שהיה להם בהתחלה. אם לא מראים דמות מסויימת, הקהל לא נחשף אליו ולא מצביע לו. כך למשל גם לא הראו את ענת בפרקים ויש דוגמאות נוספות. בקיצור, אי אפשר לצפות ששלוש פרקים לא יראו את ליהי בכלל, ואחכ להתפלא שאף אחד לא מצביע לה...

snake2000

New member
ראו אותה הרבה באינטרנט כשהראו את קרן

ליהיא היא הצל של קרן. היא היתה בעימות כשקרן ביקשה. ליהיא הלכה לאיבוד כשהיתה סכנה שקרן תלך עם אתי כשהן רבו על בן. אני חושב שהקשר שלה עם בן אמיתי כמו כל קשר שלא מגיע מאהבה. הוא קשר שמגיע משיקולים שבן טוב על הנייר. אורטל עשתה חשבון דומה על אורן ולא מאשימים אותה. ליהיא פארווה ולא מגיע לה היחס השלילי שהיא מקבלת מכולם. יחסית היא טובה. כשקרן נותנת לה חופש פעולה היא אמפטית מאוד. ההפתעה תהיה אם היא תגיע למקום 4 ולא למקום 5. אני מהמר עליה ב50 ש"ח.

snake2000

New member
ההימור קטן ואם יש הפתעה אני מקבל פי 10

מההשקעה הראשונית. אם אני מפסיד אני מפסיד מעט מאוד.

adiyon2

New member
איזה קשר אמיתי?

אפילו בן לא קונה את זה. הוא דיבר על זה עם יוני.

זה לא מה שהוא אמר, הוא אמר שרק בחוץ אפשר יהיה

לבדוק אם זה 100 אחוז. והוא צודק גם דניאל ואיתן שלכאורה הכל מדהים בעינהם, לא יודעים איך זה יהיה בחוץ, וגם איתן אמר מספר פעמים שהם יצטרכו לבדוק את זה בחוץ. זה לגיטמי.

adiyon2

New member
גם לאיתן יש ספק כזה בקשר לדניאל?!

אני מניחה שהתשובה היא לא. אם יש ספק זה אומר שהוא לא מרגיש שזה אמיתי.

בהחלט שלאיתן יש ספק כזה, הוא אומר את זה כל

הזמן, שכאן הכל טוב, והם יוצאים כזוג, אבל שיצטרכו לבדוק את זה בחוץ. אני אישית שמעתי אותו לפחות 4 פעמים אומר את זה לבנים.

שרי48

Well-known member
המילים השגורות של ליהיא - "נכון" ו"גם אני"

לא חשוב מי, לא חשוב מה הוא/היא אמר/ה - ליהיא תמיד עונה: "נכון", "גם אני" וחוזרת על הדברים. שום מקוריות, פשוט תוכי משעמם.

andy181

New member
גם אני שאלתי את עצמי את אותה שאלה

אגב ליהי היא לפי דעתי הרבה רמות מעל על קרן, אם הייתה מתחברת עם אנשים אחרים בתחילת המשחק היה לה פוטנציאל לקחת את המיליון.

יוני ה- ../images/Emo163.gif שאל את בן אם ליהי תתחלק במידה

ובן צחק ואמר לו נראה לך. הוא רואה שליהי מעומדת כל שבוע להדחה. חי בסרט שליהי תקבל את המיליון.

adiyon2

New member
היא שותפה לכל הרוע שנעשה ע"י שלישיית הרשע

קרן, אתי וליהיא. היא אשה בגירה שבחרה בחירה גרועה וכמו בחיים, לכל דבר יש תג מחיר. היא עדיין לא נגמלה מהבחירות הרעות שלה ומתנהגת כמו הצל של קרן, כל הבחירה בבן כדי להישאר בבית.

למעלה