אני חושבת שזה גם תלוי במה ואיך מציגים בפרקים
למשל, בין קרן לדניאל, אני מעדיפה את קרן, אבל אני לא יכולה להתעלם מהעובדה שאי אפשר להשוות את זמן המסך בשידורים של קרן מול דניאל. כמובן, שיש לזה הגיון, דניאל בזוגיות, היא מבחירה לא יצרה שום עימותים עם בנות (מלבד בתקופה של הדייט 24 שעות) מעבר לסיפור שלה עם איתן, אין לה באמת סיפור... לעומת זאת קרן, היו לה מלא קונפליקטים, היא יצרה עניין, אפשר לאהוב אותה ואפשר שלא, אבל היא יצרה עניין (בניגוד לדניאל בתקופה האחרונה) לכן, קרן זוכה ליותר זמן מסך, ולכן הקהל מתחבר למי שמציגים לו. כך למשל עם ליהי, את ליהי לא מציגים כבר מספר פרקים, ואני אתן דוגמא קטנה, שאתי איימה שיש לה שעה לארוז והיא הולכת הביתה, ליהי דיברה איתה, אנחנו לא ראינו את השיחה, אבל שמענו את ליהי מספרת את זה לבן אחכ. כמובן שבפרק לא הראו. גם לא מראים את השיחות שלה עם בן, לא מראים שהקשר שלהם אמיתי, ונותנים לקהל רק לזכור את הקשר הלא מבוסס שהיה להם בהתחלה. אם לא מראים דמות מסויימת, הקהל לא נחשף אליו ולא מצביע לו. כך למשל גם לא הראו את ענת בפרקים ויש דוגמאות נוספות. בקיצור, אי אפשר לצפות ששלוש פרקים לא יראו את ליהי בכלל, ואחכ להתפלא שאף אחד לא מצביע לה...