שרשור צהרים טובים

snake2000

New member
קרן שלחה אותה לבן כמו ששולחים כלב לאדון החדש

כלב הוא לא חיה רעה. ליהיא היא כמו חיה נאמנה מאוד. אם יהיה לליהיא אדונים טובים היא תהיה בסדר. ליהיא צריכה להחליף חברה וחבר. בן לא מתאים להיות בעלים של כלב או כלבה.

izmeral1

New member
היי ADYON2 אמש בלילה אחרי שהזוג המלכותי" עזב

ליהי פשוט כאב שגב עזב. היא מאוהבת בו. מספיק לה רק לראות אותו תצחקי. כך אני רואה. יש נשים שנים מאוהבות. -בחבר של הבעל. או אחר. רק חהביט בהם. כי אין להם אותם.אהבה אפלטונית מוכר . אז פתאום חזר לה המאניה דייפרסיה. הרי אמש לא היה השידור. זה מאחור. הבנת. פשוט אכלה הלב שהם זוג והיא לא מסופקת בבן הזוג בן פעמיים בן חחח. והכי הזוי הכלבתה. מסנגרת על גב ועל קרן. מכאן הבנתי שהיא למען גב. בן רצה לבדוק איתה. דברים. לגבי ההתנהות של גב. וקרן. יותר על גב. גם זרק כמה מלים. שהוא לא מבין אותו. ומדוע. לז עוזר בדבר בבית. ורצה להמשיך. עצרה אותו ומכאן מסגרת על הזוג הבזוי קרן וגב. לא רוצה לכנס אלק לזה. אז איפה כאן אהבתה לבן זוגה. מזוייפת ברמות. בטוח גם בהכול מזייפת. המבין יבין.? עכשיו מתחילה להפגין שריר לעבר בן. למה קורה לי כך בצורה בוטה נגדו. וכאלה אתה לא מבין מה עובר עלי. וכמובן מראה שהיא אמיתית" החולגנית. ואז הוא כועס. ואומר לה גם כאלה שהוא לא מבין אותה. למה היא עושה לו את זה. מה היא עושה חוזרת בא. בן אתה לא נותן לי להבין אותך. לעזור לך חחח. אין קשר למה שהיא חושבת למה שהיא מתכוונת. אין שום קשר. למה מיד עובר אצלה המחשבה להמשיך. ואז היא מגיבה אני כאן איתך" כלבתה תביני היא בוכה כי רע לה. והיא מראה שמוקד העניין הוא שלה. ומיד מהפכת. שהיא למענו.. והוא לא מצליח לפעניח אותה. מה נסגר. חשבה אם לא אלך איתו למיטה הלך עלי. בסיבוב הבא. זו ליהי למען עמצה למען גב קרן ולא למען בן. מקנה מי דניאל אפילו מאתי. ערב טוב לך. הבנתי שלא ראית אמש. אמת רק חלק מהשיחה של המדרבוים האלה עד להשטלתות -על החדר של השיך גב המשוחד? בלופט. מגעיל. לכנס . לליהי כיף הריח של אהובי גב............ פשששששש חחחח ופחחחחמאוהבת בו. אבל נתנה לה מכה
טובה קרן וטרפה את כול הקלפים. איך שהם מארים את קרן אני מיד עוברת ערוץ .כדי לא לקבל אנרגיות שליליות שוב ערב מתוקי לך.

השיחה של חן ודניאל הם דיברו על קרן וגב

הם אמרו שהם אסטרטגיים. שהם מותחים את היחסים ביניהם. הן אמרו שקרן משחק את המשחק ושהיא רוצה לקחת את הכסף. דניאל חושבת שקרן לא הייתה מאהבת באיתן.

בשיחה של בן ויוני בחצר

יוני שאל את בן שאל ליהי תזכה בחצי מיליון אז היא תתחלק איתו בחצי מיליון" אז בן צחק ואמר נראה לך? יהוא אמגר גם לבן שהוא עבר תהיליך בוילה ושפחות יעניין אותו מה אנשים יחשבו בעקבות המצלמות. גם בחוץ הוא אמר לו שיעניין אותו פחות מה אנשים חושבים.

רינתי77

Active member
בטח..אני ממש מאמינה לו...

זה אותו בן אדם שמתלונן כל הזמן על איך זה יכול להיות שהזוגיות שלו עם ליהי לא מעניינת את הקהל בחוץ ותוהה כמה כניסות יש לקליפ שלו ביוטיוב...

הוא לא מביון שהצופים לא אוהבים את ליהי ובגלל

הקל מעמיד אותה כל שבוע להדחה. מנסה להמציא לעצמו תירוצים למה ליהי מעומדת כל שבוע להדחה.

רינתי77

Active member
התברר שהבן אדם רודף פרסום ונכנס לוילה

לא כדי לעזור לחבר אלא כדי לקבל חשיפה שתמנף לו את קריירת השירה שלו. ראינו שהוא לא יודע לקרוא את המציאות בשיט ומעדיף לשגות בפנטזיות.

הוא יקבל את 15 דקות התהילה שלו

ויתעופף מהר. הוא לא מעניין בכלל. הוא גם כל הזמן מתלבט לגבי דברים.

sagivam1

New member
איך אפשר לתת לגב וקרן את המיליון?

בנות יקרות, בטוח כשאתם רואים את התנהגותה של קרן, אתן סולדות ממנה. לא ייתכן שמודל החיקוי שלכן היא בחורה ששכבה עם בחור, כשכבר היה ברור לה שהוא רוצה מישהי אחרת. לא ייתכן שאתן בעד בחורה שרודפת אחרי בחור כמו גב, שולחת לו סמסים, מסתפקת בהבטחות מעורפלות ומיובשת פעם אחר פעם, בלי רצון מינמאלי להציל את מה שנשאר מהכבוד שלה. ובעניין גב- להזכירכן היתה לו חברה כשמעט לפני התוכנית הם נפרדו... תמוה העניין שפתאום הוא נמנע מכל מגע פיזי, הרי לפי חבריו מדובר בסוג של ״זיין״. יכול להיות שרק הכסף מעניין אותו?!? גם לאורטל וגם לדניאל יש חסרונות אבל כל אחת נשארה עם הכבוד שלה ואם כבר צריך הכרעה, נלך לגבר של הבחורה וכאן ברור שאורן הוא הבחור.

adiyon2

New member
הדבר היחיד שלא מטריד אותי בקרן

זה הסקס עם איתן. אנחנו במאה ה-21 וככה מתנהגים רוב הצעירים בגילה. זה קורה גם בחיים האמיתיים. זה האופי שלה והיא כנראה תצטרך לעבוד על זה בחוץ, אם תסתכל על הדברים בעיניים פקוחות. יש בה כל כך הרבה שליליות, שזה באמת מתבטל.

שרית 68

New member
זה מזכיר לי את איילה וסער באח הגדול

איילה הייתה רודפת אחרי סער בלי הפסקה והיו לה המון מעריצים שריחמו עליה
ניראה שככה זה גם אצל קרן מרחמים אנשים התחברו עליה ומסמסים לה

קרן באמת מזכירה את איילה....

מושפלת חסרת כבוד, מה שחשוב לה הוא הפרסום והזכייה והמטרה מקדשת את האמצעים. אני רוצה לקוות שהם טסו ליוון ומקבלים צ'ופרים כדי שאחר כך לא יבכו כשלא יקבלו את המיליון, שהרי בטח הבטיחו להם עת כניסתם לבית..... הפקה מחורבנת

טלומרז

New member
בשביל קרן טיול ביוון עם גב יספק אותה...

גב לעומתה ידרוש פיצוי נוסף על הטיול-עונש הזה. גב לא רואה זאת כצ'ופר, אלא כעבודה.

למעלה