The McHOTTIEweekend

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif$#%@

חתייייך

just orr

New member
'קוקאאוט' XDDDDDDDDDD

האנטומיה של גריי
למרות שהעונה השלישית הייתה קצת מעצבנת. אני מקוה שהרביעית תהיה יותר טובה :X

האמת, נראה לי שהרביעית תהיה גרועה יותר><

לא אוהבת את הרעיון שהם כבר לא מתמחים מתחילים כאלה ושמרדית ומה שמו כבר לא ביחד [או שאולי כןXD] חוץ מזה המתמחים החדשים מזה כאפות
טוב אבל זה רק התחיל אז ניתן לזה צ'אנסXD

N e r d y

New member
זה גרוע אם הם לא יהיו ביחד ../images/Emo4.gif

אוף פיספסתי את הפרק הראשון :(

just orr

New member
כן יואו זה מזה מוזר שהם לא מתמחים מתחילים O_O

חוץ מזה מעצבן אותי כל הקטע של אחות של מרדית'. וזה שג'ורג' [
טל אם את רואה את זה אל תרדי למטה XD] פתאום אוהב את איזי... וכל זה. חוץ מזה מרדית' ומקדרימי [XD] בטח יהיו ביחד... אחרת זה יהיה יותר מדי מוזר! >< טוב נו, נקווה לטוב.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הציטוטים XDDDD אשטוןןן ../images/Emo99.gif

איך יכול להיות שהוא כבר בן 30?!

Sharon Kez

New member
לא ידעתי שהוא בן 30. ../images/Emo2.gif

שניה דמי מור גדולה ממנו ב-15 שנה? 20? 25? היא בסביבות גיל ה-50 לא? פאק. ><

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח אכן.

15 שנה הבדל(!) משמע שהבחורה בת 45. היא נראית טוב לגילה אבל

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעאעאאעעא חתייייייך../images/Emo99.gif$%#@%

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo178.gif../images/Emo42.gifHOT McWeekend../images/Emo42.gif../images/Emo178.gif../images/Emo15.gif

מקוויקנד קצר
שיר השבוע של מקפליי:
I Wanna Hold You
שיר השבוע לא של מקפליי:
יש מלא אבל אינלי כוח לשים
אז רק אחד- Elliot Minor - Parallel Worlds
להקת/אומן השבוע:
אליוט מינור ומקפליי
אלבום השבוע:
-
קליפ השבוע:
דה וויט וואן איז איבל של אליוט מינור
הסולן חתיך
תוכנית/סרט השבוע:
ממ , השרדות
משהו ש....
שימח אתכם השבוע
:
פוריייייייייייייייייייייייייים [: התחפשתי לדבורה
העציב אותכם השבוע
:
חום בעדלאידע
הכעיס אותכם השבוע
:
ראו למעלה XD
ציטוטיידה:
אין נראלי ><"
סכמו את פורים במילה אחת [או יותר]:
כיפפי [: ~וחם
~
מתנגן בראש/פלייליסט:
Not Alone
תמונת השבוע:
דני

talosh1234

New member
../images/Emo41.gifעונהההה../images/Emo41.gif קראו קראו XD

שיר השבוע של מקפליי:
לא שמעתי O_ o
שיר השבוע לא של מקפליי:
All Time Low - I Can't Do The One Two Step All Time Low - Hit The Lights The All-American Rejects - Dirty Little Secret Yellowcard - Back Home Simple Plan - One
להקת/אומן השבוע:
simple plan, All Time Low
אלבום השבוע:
-
קליפ השבוע:
לא ייצא לי לראות הרבה טלויזיה =O
תוכנית/סרט השבוע:
27 שמלות
משהו ש....
שימח אתכם השבוע
:
רזזזזזז
ורזיתי
העציב אותכם השבוע
:
אמאממ... התרחקתי קצת מאמא
הכעיס אותכם השבוע
:
אמא שלי חושבת שאני מרעיבה את עצמי !! והיא התחילה לזופ בי ולדחוף לי דברים לפה .. עד שאני מרזהה שוב !@$#%^&**& אוף איתה
ציטוטיידה:
אמאמ.. תראו איזה חמוד הוא .. זה היה שהתעצבנתי עליו אבל אני אוהבת אותו XD (22:31) ‎RazEyal: איומים שאני יבין? (22:31) ‎טל_X=: בטח שאיומיםם .. אני יפרקק אותך אם יהייה לך לא אני לא X= (22:31) ‎RazEyal: צודקת..אני חזק מדיXD (22:31) ‎טל_X=: אתה תכה אותי ? (22:32) ‎RazEyal: בחיים לא (22:32) ‎טל_X=: יופיי =] ואם אני ירביץ לך ? ^^ (22:32) ‎RazEyal: בצחוק? (22:32) ‎טל_X=: מי יודע (22:33) ‎RazEyal: בצחוק זה כיף ללכת מכות=] (22:33) ‎טל_X=: אלא אם כן זה כואב פעם עשיתי אגרוף אגרוף עם ידיד שלי .. ואז היה לי סימן שחורררררררר על היד =[ (22:33) ‎RazEyal: בן זונה אני יזיין אותו (22:34) ‎טל_X=: אבל אני עשיתי לו יותר חזק זה שרואים לי את השטפי דם מהר זה משו אחר =| (22:34) ‎RazEyal: אני יהרוג אותוווו (22:35) ‎טל_X=: חח תהרוגג (22:35) ‎RazEyal: ולמה נראלך אגרוף אגרוף? כולה מכות כזה..תפיסות וזה^^ (22:36) ‎טל_X=: אני יודעתת מטומטם שיעמם לנו באומנות X= וזה מה שקרה חח (22:36) ‎RazEyal: אני ישבור לו את המפרקת..ואז נראה מה יקרה לו (22:36) ‎טל_X=: רזזזזזזזז (22:37) ‎RazEyal: מה? (22:37) ‎טל_X=: שש (22:37) ‎RazEyal: למה=X? (22:38) ‎טל_X=: ככה (22:38) ‎RazEyal: =// (22:38) ‎טל_X=: //= (22:38) ‎RazEyal: מה עשיתי =X? (22:38) ‎טל_X=: כלום כלום (22:39) ‎RazEyal: אני לא רוצה שירביצו לטולי שלי (22:39) ‎טל_X=: לא מרביצים (22:40) ‎טל_X=: רק קסמן (22:40) ‎RazEyal: אז מה זה הסימן השחור שהזבל עשה לך? (22:40) ‎טל_X=: אגרוף אגרוף היד שלי לקחה את זה קשה XD (22:41) ‎RazEyal: גם אני ייקח אותו קשה (22:41) ‎טל_X=: רזזזזז (22:41) ‎RazEyal: שתקת שתקתי (22:41) ‎טל_X=: יופי (22:41) ‎RazEyal: אבל אבל (22:42) ‎טל_X=: אבל אבל מה (22:42) ‎RazEyal: אני רוצה להגן על היפה שלי (22:42) ‎טל_X=: דיייי אני אוהבתת אותךך (22:42) ‎RazEyal: אבל את משתיקה אותי=X (22:43) ‎טל_X=: זה לא אומר שאני לא אוהבת אותך זה שיחה עם חבר שלי למי שלא הבין
סכמו את פורים במילה אחת [או יותר]:
טובב
השיער שלי
חח זה עשה לי את פורים
מתנגן בראש/פלייליסט:
03-maroon_5-little_of_your_time עכשיו בדיוק אני שומעת את זה XD
תמונת השבוע:
נראלי אני מעלה כמה חח

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifיאווווו זה חתיכת זוג חאמודים שבא למות../images/Emo70.gif

מגיע לך אחד כזה כפרעליייךךךךך

just orr

New member
../images/Emo148.gif פווווורים ^^ ../images/Emo149.gif

שיר השבוע של מקפליי: האממ.. אממממ... מה שיש בדיוידי של GH :)
שיר השבוע לא של מקפליי: The Killers- Somebody Told Me כמובן
The Killers- Read My Mind The beatles- Michelle
The beatles- Ticket To Ride The beatles- Paperback Writer The Beatles- Honey Pie Madine Lake- Escape From Here Madine Lake- One Last Kiss Madine Lake- Pandora Tribal Ink- Refugee
להקת/אומן השבוע: הקילרז והביטלס ^^
אלבום השבוע: --
קליפ השבוע: --
תוכנית/סרט השבוע: ה- DVD של GH "מתים על החיים" [סרט ממש יפה] משהו ש....
שימח אתכם השבוע: ההופעות הלכו בסדר ובלי לפגוש אנשים שלא הייתי צריכה לפגוש DDD: GH!@#$%^&^
ופורים, שהיה נחמד
העציב אותכם השבוע: חברה שלי טסה לחודש!
הכעיס אותכם השבוע: ההורים שלי
בצפר
סולופוביה
ציטוטיידה: לא רק מהשבוע :) צ'רלי: "יפה לך, יפה לך, יפה לך!" אני: "תגידי לה שוב" צ'רלי: "יפה לך" אני: "תגידי לה שוב" צ'רלי: "יפה לך" אני: "חנפנית" ---------- מורה: "יש לנו בדיוק- לא הרבה זמן" ---------- סבתא שלי: [על אח שלי] "He said he is speaking to himself so I said he is speaking to an intelligent boy" אני: "ממש" *ביטצ'* ---------- ~וונדרלנד בהשוואה ל- GH~ אח שלי: "דני נראה שונה" אני: "כי היה לו שיער חלק. וגם דאגי. היה לו שיער סגול. ולטום היה שיער ארוך. ולהארי היה שיער." ---------- + כל השירים שאורטל גנבה לי.
סכמו את פורים במילה אחת [או יותר]: היה פורימי. ומלחיץ, בחיי. תאשימו את הסולופוביה!@#$ זה *קצת* יותר ממילה אחת XDDDD
מתנגן בראש/פלייליסט: The beatles- Ticket To Ride
תמונת השבוע: מה אתן מסתכלות כאן?? תסתכלו שמאלה
חג שמח וחופש נעים D:

Sharon Kez

New member
אני ממש אוהבת את התמונה ששמת../images/Emo99.gif

דאגי כ"כ קטן וחמוד שם 333> חחחחחחח אהבתי את הציטוטים. XD "יש לנו בדיוק - לא הרבה זמן" חהחהחה, המורים של היום.......ואז עוד באים בטענות אלינו
חולעליך
XD

just orr

New member
חחחחחחחחחחח אשכרה ../images/Emo6.gif

לפני שהם מתעצבנים עלינו שיסתכלו קודם על המורים האחרים >< ועוד מי שאמרה את זה זאת המורה למתמטיקה XDDDDD חחחח מתעלייך

N e r d y

New member
חחחחח ס'חמוד אחשלך XDDDD

מדינללללה
אני אשלח לך עוד שיחזירו לך ת'מחשב:] 33>

למעלה