../images/Emo34.gif../images/Emo111.gifשבוע נחמדיק D:
מקוויקנד יבש לאללה. P:
שיר השבוע של מקפליי: לא זוכרת, אבל היה משהו.
שיר השבוע לא של מקפליי: Wannabe - Spice Girls האהבה תנצח למרות הכל - דוד ותקווה. XD
להקת/אומן השבוע: מקפליי.
אלבום השבוע: --
קליפ השבוע: הג"ש. P: Queer as Folk: Brian and Justin-Ever the Same
http://youtube.com/watch?v=uIpgI1_NeXs If I Lay Here
http://youtube.com/watch?v=RI8SogtiYOw תוכנית/סרט השבוע: סקינס, הכי גאים שיש, הישרדות, המופע של אסי וגורי וקייל XY.
משהו ש.... שימח אתכם השבוע: פורים D:
העציב אותכם השבוע: --
הכעיס אותכם השבוע : התופרת, ומתמטיקה. ><"
ציטוטיידה: גם השבוע אין לי מצחיקים
(16:54) Nameless: וואי אני לבושה כמו זונה עכשיו ניו רייב לגמרי אני נראת כמו מישהי מסקינסXDDDD (16:54) Shir.: XDDDDDDDDDDD (R) U.V says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כה גמני. הורני נאו. ורי ורי הורני נאו. *naf(8)(D)שירD: says: חחחחחחחחחחחחח *naf(8)(D)שירD: says: איים הורני נאו אנד איי קאנט סייב יווווווו *naf(8)(D)שירD: says: סאם ת'ינגס אר בטר לפט אנסידדד *naf(8)(D)שירD: says: XDDDDDDDDDDDDD (R) U.V says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ~*~*~*~ "איים הורני נאו אנד יו קאנט ברינג מי דאוווווווון" (R) U.V says:
*naf(8)(D)שירD: says: כרגע חשבתי על משהו חח *naf(8)(D)שירD: says: אם האלבום החדש יהיה אימו ~של מק~ *naf(8)(D)שירD: says: זה יהיה ממש משעשע *naf(8)(D)שירD: says: לשמוע את טום שר אימו *naf(8)(D)שירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |מתה| (R) U.V says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי ואבוי נכוןXDDDDDDDDDD (R) U.V says: הורידים יתפוצצו לו (R) U.V says: Oם *naf(8)(D)שירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Sharon =] says: מתי הם מוציאים תאלבום? *naf(8)(D)שירD: says: יולי *naf(8)(D)שירD: says: אבל הבנתי שיוצא סינגל באפריל *naf(8)(D)שירD: says: אבל מכיוון ואנחנו מדברות על מקפליי *naf(8)(D)שירD: says: האלבום יצא בנובמבר וסינגל באוגוסט XDDD Sharon =] says: XDDDDDDDD אשכרה חח ובסוף באמת צדקתי והסינגל נדחה ליולי ><" *naf(8)(D)שירD: says: אין דבר שמשמח אותי יותר מ"Confirm Birth Date" ביוטיוב XDDDDDDDDDDDDDDDDD
סכמו את פורים במילה אחת [או יותר]: היה כיף <:
מתנגן בראש/פלייליסט: Wannabe - Spice Girls You're The One That I Want - McFly האלבום של מיקה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אח שלי התחיל לשיר בחדר הסמוךXDDDDD
תמונת השבוע: ממ יש הרבה. XD אני ונסטיה מתחרפנות בעת התנחלות באוזן השלישית XD