The McHOTTIEweekend

Charley XD

New member
XD *אופס*

אוי סבתא שלך כזאת חמודה D: "ולהארי היה שיער" XD טאוב חחח דיי עם הסולופוביה שלך ! היה לך טוב ולא פגשת אממ ~איש~ שאת לא צריכה לפגוש שוב D:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifביטלס../images/Emo99.gif

החהחחהחהח קפראל אחשלך ועלייך <: יואו בדיוק עכשיו אני רואה אמריקן איידול ויש שבוע שני של שירי ביטלס ברצף
אין יותר טוב מזה

just orr

New member
אכן- ביטלס ../images/Emo99.gif

חח אני לא ממש רואה אמריקן איידול אבל עם שירים של הביטלס זה נשמע נחמד

Simple Girl 175

New member
../images/Emo215.gifפורים../images/Emo149.gif../images/Emo154.gif

אין לי כוח לכל המקוויקאנד.. אז אני רוצה לשים רק תמונות אז באנו היום לבצפר מחופשים והנה התוצאות

Simple Girl 175

New member
../images/Emo215.gifועוד תמונה../images/Emo27.gif

חברה שלי התחפשה לטינקרבל.. יצא לה ממש חמוד

sweet shir

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo111.gifשבוע נחמדיק D:

מקוויקנד יבש לאללה. P: שיר השבוע של מקפליי: לא זוכרת, אבל היה משהו. שיר השבוע לא של מקפליי: Wannabe - Spice Girls האהבה תנצח למרות הכל - דוד ותקווה. XD להקת/אומן השבוע: מקפליי. אלבום השבוע: -- קליפ השבוע: הג"ש. P: Queer as Folk: Brian and Justin-Ever the Same http://youtube.com/watch?v=uIpgI1_NeXs If I Lay Here http://youtube.com/watch?v=RI8SogtiYOw תוכנית/סרט השבוע: סקינס, הכי גאים שיש, הישרדות, המופע של אסי וגורי וקייל XY. משהו ש.... שימח אתכם השבוע: פורים D: העציב אותכם השבוע: -- הכעיס אותכם השבוע : התופרת, ומתמטיקה. ><" ציטוטיידה: גם השבוע אין לי מצחיקים
(16:54) ‎Nameless: וואי אני לבושה כמו זונה עכשיו ניו רייב לגמרי אני נראת כמו מישהי מסקינסXDDDD (16:54) ‎Shir.: XDDDDDDDDDDD (R) U.V says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כה גמני. הורני נאו. ורי ורי הורני נאו. *naf(8)(D)שירD: says: חחחחחחחחחחחחח *naf(8)(D)שירD: says: איים הורני נאו אנד איי קאנט סייב יווווווו *naf(8)(D)שירD: says: סאם ת'ינגס אר בטר לפט אנסידדד *naf(8)(D)שירD: says: XDDDDDDDDDDDDD (R) U.V says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ~*~*~*~ "איים הורני נאו אנד יו קאנט ברינג מי דאוווווווון" (R) U.V says:
*naf(8)(D)שירD: says: כרגע חשבתי על משהו חח *naf(8)(D)שירD: says: אם האלבום החדש יהיה אימו ~של מק~ *naf(8)(D)שירD: says: זה יהיה ממש משעשע *naf(8)(D)שירD: says: לשמוע את טום שר אימו *naf(8)(D)שירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |מתה| (R) U.V says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי ואבוי נכוןXDDDDDDDDDD (R) U.V says: הורידים יתפוצצו לו (R) U.V says: Oם *naf(8)(D)שירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Sharon =] says: מתי הם מוציאים תאלבום? *naf(8)(D)שירD: says: יולי *naf(8)(D)שירD: says: אבל הבנתי שיוצא סינגל באפריל *naf(8)(D)שירD: says: אבל מכיוון ואנחנו מדברות על מקפליי *naf(8)(D)שירD: says: האלבום יצא בנובמבר וסינגל באוגוסט XDDD Sharon =] says: XDDDDDDDD אשכרה חח ובסוף באמת צדקתי והסינגל נדחה ליולי ><" *naf(8)(D)שירD: says: אין דבר שמשמח אותי יותר מ"Confirm Birth Date" ביוטיוב XDDDDDDDDDDDDDDDDD סכמו את פורים במילה אחת [או יותר]: היה כיף <: מתנגן בראש/פלייליסט: Wannabe - Spice Girls You're The One That I Want - McFly האלבום של מיקה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אח שלי התחיל לשיר בחדר הסמוךXDDDDD תמונת השבוע: ממ יש הרבה. XD אני ונסטיה מתחרפנות בעת התנחלות באוזן השלישית XD

sweet shir

New member
תמונה 2 D:

עשיתי סדר בתיקיות תמונות ומצאתי תמונות של מכושפווווות. אעאע הנוסטגליות.
וויאט. 33>

יש לך במקרה תמונה של הנרי?

קוראים לו הנרי נכון?
פשוט הוא ממש דומה לבן דוד של אמא שלי ואני צריכה לבדוק את זהXD

הוא היה חבר של מישהי..

נו אנלא זוכרת
ראיתי איזה פרק אחד כשהייתי בחו"ל מהעונה הלא יודעת כמה שלא ראיתי בארץ והיה שם הנרי אחד והוא היה חבר של אחת מהן><

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאומג התינוקות האלה מושלמים../images/Emo99.gif

אני מתגעגעת לסידרההה

sweet shir

New member
תמונה 3 P:

גאד, היה לי טעם |הגדש|מעולה בכיתה ז'. XDDDD אבל גם חשבתי שדניאל רדקליף סקסי.
הזוי, הזוי. XD

Charley XD

New member
זה כן הוא !!! ידעתי D:

חהחה כמוך כמוני XD כנ"ל על דניאל רק חמוד כי אני הייתי יותר תמימה ממך ><" ~עדין~ XDDDDDD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהוא סקס סקס סקס סקס../images/Emo99.gif!

בדיוק כמו ב-" נשות קבע" עם התספורת של המארינס
XD

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifאבל דניאל באמת חמוד!../images/Emo12.gifלמה להעליב למה

למה:<< חחחחחחחח גמני בכיתה ו' ז' היה לי אובססיה לרדקליף...^^ גם עכשיו טיפונת...XD

למעלה