The McHOTTIEweekend

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהשמנה השלישית לא יכולה../images/Emo6.gif

כי כי היא אומרת לי ששיחות ועידה תוקעות לה תמחשב.. אממממממ אני אמורה ללכת למרכז הקונגרסים בחיפה אבל זה עולה 160 רק בגלל שכנסיית השכל מופיעה ואח"כ זה הופך למועדון.. אבל אין לי כסףףף XDD זה יקררר

butbut

New member
../images/Emo126.gifאוף צריך לזעזע את השמנה השלישית הזאת

XDD יואוא אתמול ק'ראו לי מליון דברים מוזרים בצ'אט ההוא של הבריטים-אמריקאים... דיברתי עם שניים קתוליים= והם כול דקה כזה "וואי איזה מגניב שאת יהודייה"...את פשוט חייבת לראות מה הולך שם><" XD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאיזה צ'אט? שהיינו??

XDD איזה איזה איזה! TELL ME NOW! XDDD

butbut

New member
../images/Emo126.gifזה שהבאתי לך פעם שעברה../images/Emo70.gifXDDD

כי זה שהיינו בו אפשר לכתוב באנגלית-ואנשים שם אדישים רצח..אני אפילו אל זוכרת איפה הקישור לזהXD אולי ניכנס לזה שוב בערב? היה דווקא כייף לדבר עם הטיפש ההוא ^^

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחח אני לא זוכרת את ההוא שהבאת

לי
אני חושבת שהוא לא עבד לי בכלל וואי ההוא שדיברנו פעם שעברה, אני אצטרך למצוא אותו במועדפים XDD אני מקווה שאני אהיה היום בלילה על המחשב

וואוו זאת הכי יפה =)(הראשונה)

יאא Hot Hot Heat - Goodnight Good חשבתי שרק אני חורשת על השיר הזה =))))

Sharon Kez

New member
../images/Emo148.gifפורים שמח!../images/Emo149.gif

שיר השבוע של מקפליי:
פריידי נייט <:
שיר השבוע לא של מקפליי: t pain feat florida - Get Low
SImple plan - I Can Wait Forever
SIMPLE PLAN - Crazy
Simple Plan - Perfect
Simple Plan - Untitled Simple Plan - Dont Wanna Think About You simple Plan - Grow up Simple Plan - Me against the world ~קיצור אין לי כוח כמעט כל השירים של סימפל פלאן~
להקת/אומן השבוע:
סימפל פלאן.
אלבום השבוע:
של סימפל. <:
קליפ השבוע:
ממ אין
תוכנית/סרט השבוע:
הישרדות, שנות ה-70 (איזה קטנים הם בעונה הראשונה יואווו חח ג'קי רק בת 14!!), סמולויל.
משהו ש....
שימח אתכם השבוע
:
זה השבוע הכי טוב בעולם. <: היו מלא דברים ששימחו חח אבל בעיקר פורים!!!
ועוד חודש יש לי יומולדת!! (כן אני מהמציקים האלה שחופרים שנה לפני.XD) אה וגם..נועה חזרה? XD
סתם. או שלא סתם חחחח
העציב אותכם השבוע
:
משהו פרטי. לא לפה.
הכעיס אותכם השבוע
:
מישהי מאוד מסוימת. מהפורום הזה, האמת.
ציטוטיידה:
היו כ"כ הרבה השבוע שאני כבר לא זוכרת כלום! XDD רק כמה מאתמול, ואיזה אחד שאני זוכרת. XD שיחה שלי עם חברה, היא בת 14: May אומר/ת: כן הוא ממש חמוד. והוא שמיניסט! =] Sharon =] אומר/ת: שמיניסט??? Sharon =] אומר/ת: וואלה חחחחחחח May אומר/ת: כן!!! Sharon =] אומר/ת: למה לא, יש לך ידיד מתגייס להכיר לך! XDDDD Sharon =] אומר/ת: עזבי May אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Sharon =] אומר/ת: אולי איזה מישהו שעומד להתארס?? May אומר/ת: XDDDDD May אומר/ת: לאלא, אני מעדיפה נשואים.. Sharon =] אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחח Sharon =] אומר/ת: סבא שלי חגג אתמול 80 Sharon =] אומר/ת: בא לך? May אומר/ת: חחחחחחחחחחחח שנייה יש לו אייסי? May אומר/ת:
Sharon =] אומר/ת: לא, רק סקייפ. May אומר/ת: XDDDDDDDDD Sharon =] אומר/ת: XDDDDDDDDD הייתי עם חברה, ויש איזה מישהי שהיא ממש שונאת. והיה כתוב לה מתחת לכינוי "פאק, המסן נדפק לי! לא קיבלתי הודעות איזה שבוע!" אז אני שולחת לה כזה "אהה את בטוחה?! אולי פשוט אף אחד לא שולח לך?! זה נשמע לי הרבה יותר הגיוני."
ילדת כאפות אחת שתמיד יורדת על כולם נעמדה פתאום והתחילה לצעוק "חם לי!!!! אני מתפשטת פה אנשים!!!" ובאה להוריד תסווצ'רט, ופשוט כמעט כ-ל הבנים בכיתה שלי ביחד "לאאאאאאאאאא" ואחד צועק מאחורה "שימי עוד שכבות!! לעזאזל שימי עוד שכבות!!" חחחחחח זה היה קורע.
סכמו את פורים במילה אחת [או יותר]:
הכי כייף בעולם. <:
מתנגן בראש/פלייליסט:
קרייזי של סימפל פלאן
תמונת השבוע:
333>

Charley XD

New member
XDDDD

איזה מגעילים אתם (הציטוט האחרון) ~מתה~ איזה תמונה יפה

Sharon Kez

New member
חחחחחח כן אנחנו כיתה ביטצ'ית ביותר. XD

הו אני יודעת
אורטליייי 3>

Charley XD

New member
שרוני D:

ילדים ומהר יא מושי מושלמת ביצ'ית ! 333333333333333333>
XD אבל באמת !

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נקרעתי.
תמיד ידעתי שיש בך צד פאקצי. הסימן שאלה שלך במסן מרמז על זה. XDDD כפרה עלייך!!!!!
3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333> ~חחחחח שוב האקסל. באמת. XD~

Charley XD

New member
אוי האקסל ...

אל תרדי על הסימן שאלה שלי ! הוא של מיטול XD והוא מאז שיש לי מסן בערך ... חחחח נשמאמי שלי אני לא אמרתי שלא ! מה נראה לך אני יצור שחור משחור שחותך כל היום ?! חס וחסה (כי חסה זה לא יותר מדי משמין דה !!!112346 ) חחח שרוני 3>

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

אההה של מיטול..כן עכשיו הכל ברור... (מי זאת?
) יצור שחור משחור שחותך כל היום. XDDDD יש בך גם צד כזה! אחרי השירים שאת ואור כתבתן את בכלל לא יכולה להכחיש! אולי את בכלל מקט השטן?
אוח אבל לפני שניה קראתי לך פאקצה.
טוב חלאס שיגעת אותי יא חופרת!!!!!11111 (XDDDDDDDDD)

Charley XD

New member
XDDDDD ~מתה~

אוו את לעולם לא תגלי D: מיטול חברה ממש טובה שלי שטסה היום לחודש ><" |חותך| אבל יש לי אותך D: 3> נ.ב זה ידוע שאני חופרת

Sharon Kez

New member
XDDDDDDDD

אההה של מיטול..כן עכשיו הכל ברור... (מי זאת?
) יצור שחור משחור שחותך כל היום. XDDDD יש בך גם צד כזה! אחרי השירים שאת ואור כתבתן את בכלל לא יכולה להכחיש! אולי את בכלל מקט השטן?
אוח אבל לפני שניה קראתי לך פאקצה.
טוב חלאס שיגעת אותי יא חופרת!!!!!11111 (XDDDDDDDDD)

למעלה