../images/Emo148.gifפורים שמח!../images/Emo149.gif
שיר השבוע של מקפליי:
פריידי נייט <:
שיר השבוע לא של מקפליי: t pain feat florida - Get Low
SImple plan - I Can Wait Forever
SIMPLE PLAN - Crazy
Simple Plan - Perfect
Simple Plan - Untitled Simple Plan - Dont Wanna Think About You simple Plan - Grow up Simple Plan - Me against the world ~קיצור אין לי כוח כמעט כל השירים של סימפל פלאן~
להקת/אומן השבוע:
סימפל פלאן.
אלבום השבוע:
של סימפל. <:
קליפ השבוע:
ממ אין
תוכנית/סרט השבוע:
הישרדות, שנות ה-70 (איזה קטנים הם בעונה הראשונה יואווו חח ג'קי רק בת 14!!), סמולויל.
משהו ש....
שימח אתכם השבוע
: זה השבוע הכי טוב בעולם. <: היו מלא דברים ששימחו חח אבל בעיקר פורים!!!
ועוד חודש יש לי יומולדת!! (כן אני מהמציקים האלה שחופרים שנה לפני.XD) אה וגם..נועה חזרה? XD
סתם. או שלא סתם חחחח
העציב אותכם השבוע
: משהו פרטי. לא לפה.
הכעיס אותכם השבוע
: מישהי מאוד מסוימת. מהפורום הזה, האמת.
ציטוטיידה:
היו כ"כ הרבה השבוע שאני כבר לא זוכרת כלום! XDD רק כמה מאתמול, ואיזה אחד שאני זוכרת. XD שיחה שלי עם חברה, היא בת 14: May אומר/ת: כן הוא ממש חמוד. והוא שמיניסט! =] Sharon =] אומר/ת: שמיניסט??? Sharon =] אומר/ת: וואלה חחחחחחח May אומר/ת: כן!!! Sharon =] אומר/ת: למה לא, יש לך ידיד מתגייס להכיר לך! XDDDD Sharon =] אומר/ת: עזבי May אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Sharon =] אומר/ת: אולי איזה מישהו שעומד להתארס?? May אומר/ת: XDDDDD May אומר/ת: לאלא, אני מעדיפה נשואים.. Sharon =] אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחח Sharon =] אומר/ת: סבא שלי חגג אתמול 80 Sharon =] אומר/ת: בא לך? May אומר/ת: חחחחחחחחחחחח שנייה יש לו אייסי? May אומר/ת:
Sharon =] אומר/ת: לא, רק סקייפ. May אומר/ת: XDDDDDDDDD Sharon =] אומר/ת: XDDDDDDDDD הייתי עם חברה, ויש איזה מישהי שהיא ממש שונאת. והיה כתוב לה מתחת לכינוי "פאק, המסן נדפק לי! לא קיבלתי הודעות איזה שבוע!" אז אני שולחת לה כזה "אהה את בטוחה?! אולי פשוט אף אחד לא שולח לך?! זה נשמע לי הרבה יותר הגיוני."
ילדת כאפות אחת שתמיד יורדת על כולם נעמדה פתאום והתחילה לצעוק "חם לי!!!! אני מתפשטת פה אנשים!!!" ובאה להוריד תסווצ'רט, ופשוט כמעט כ-ל הבנים בכיתה שלי ביחד "לאאאאאאאאאא" ואחד צועק מאחורה "שימי עוד שכבות!! לעזאזל שימי עוד שכבות!!" חחחחחח זה היה קורע.
סכמו את פורים במילה אחת [או יותר]:
הכי כייף בעולם. <:
מתנגן בראש/פלייליסט:
קרייזי של סימפל פלאן
תמונת השבוע:
333>