The McHOTTIEweekend

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDD הציטוטים

זה באמת כמה שהם קטנים בעונה הראשונה של שנות ה-70, גמני קלטתי את זה השבוע חחח ג'יז סימפל

Sharon Kez

New member
חחחחחחחח לגמרי.

סיימתי את כל העונות וסתם שמתי אתמול תפרק הראשון ולגמרי הייתי בהלם
בכלל לא זכרתי שהם נראו עד כדי כך קטנים! XD איזה באסה שהוט מורידים את כל העונות עוד מעט.
~העונה החמישית 333>~

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהעונה החמישית מושלמת../images/Emo99.gif

זין שהם שמו את זה רק לחודש ]; אני ניראה לי מתקשרת אליהם ואני אבקש שישימו את זה יותר זמן XDDD אני חולה על הטוסיק של הסדרה הזאת קלסו

Sharon Kez

New member
חחחחח רציני צריך להתקשר אליהם! XDD

ובאותה ההזדמנות לבקש שישימו גם את כל העונות של חברים!
(נו מה.. שנות ה-70, אחרי זה סאות'פארק, עכשיו צריך רק חברים ויהיה טוב <:) הלוווווווו וויסקנסון

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכבר התקשרתי אליהם בקשר לחברים!

הם אמרו שזה יותר מדי מאמץ והם יעשו ככל שביכולתם עאלקי בקי התקשרתי אליהם לפני איזה חצי שנההה יואיואיו סאות'פארק
קניי תעשה לי ילד אהבת חיי3>

Sharon Kez

New member
קני?! כפרה על סטני וקיילוש 333>

והוט סתם זונות. כולם יודעים את זה.

just orr

New member
חחחחחחחחח איזה ביטצ'! XDDDDDD

[ההודעה ששלחת לילדה במסן XD] [וגם הכיתה שלכם XDDDDDDD] רציני ג'קי בת 14!?!? O__O איזה מגניב לה שהיא כזאת צעירה בתוכנית טלווזיה חחח
פורים שמח גם לך!

Sharon Kez

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כן רציני מגניב לה. <: את קולטת שאשטון היה הנשיקה הראשונה שלה?! על הסט! זה כל כך מגניב. כאילו, "תגידי מי היה הנשיקה הראשונה שלך?" "אהה סתם...אשטון קוטצ'ר..." XDDDDD תודה לך אורקי.
מי יתן ומישהו יעצור בעדנו מללכת ולטחון עוד אוזני המן עם שוקולד <: (או שאת בקטע של ריבת חלב? פרג? XD)

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכן$%#@%@#$%@ יואואויא

היא בת 14 ומתנשקת עם אשטון קוצר כאילו, איזה כיף לה
ביאצ' חהחהחהחחהחהחהחהחה דידידידי פז כזה חמוד בעונה הראשונה33> כזה תמים

Sharon Kez

New member
והוא היה בן 17 בערך לא?

ס'זונה.
כה פז בעונה הראשונה הכי חמוד בעולם <: והייד כל כך לא דומה לעצמו...נראה כאילו הוא יכול להיות בNsync או משהו. XD חח אני וילד אחד כל היום רבים מי יותר סקסי - פז או הייד
אני בעד היידוש כמובן 333>

O0NoNi0O

New member
היייייייייייידדדדדדדדדדד!@#

אני חולה עליו
חח הוא בעלי, לא שמעת?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifרד אהבת חיי../images/Emo99.gif

סתאאאאם חחחח בוב קפראליו33> סתאאאאאם אריייייק חולה לו על הטוסיק חחחחחחחח הוא כזה חנון חמודי למרות שאני חולה גם על פז XDDD הוא הורג אותי הבןאדם הזה יאללה מחר דאבל דייט אני את קלסו ואריק ~ליאאאאאות~

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רד עלק
יאללה..אני את רד ובוב XD סתםסתםסתם. ההצעה השנייה יותר טובה. ס'כפרה את שאת מוותרת על קלסו למעני. 3> ~או שבכלל התכוונת שאני עם אריק?! no way man!
~ בואי נעשה טריפל דייט. נועם עם הייד. ואם יש מישהי שרוצה את פז אז הולך XDDDDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאת אמרת קלסו קודם, קלסו שלך

אני קפרא אני, מוותרת למי שאומר קודם חוצמזה, איןלי בעיה עם אריקוש הוא חמודי במיוחדXD אני אקח את פז אם צריךXDDDDDD כמו אריק בעונה השנייה שהיה עם לורי ~הזונה];~ וג'קי החמדמדמדה

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחח יודעת מה?

קחי גם את אריק וגם את פז! כי שניהם ביחד שווים לקלסו אחד, וגם זה בקושי.
ממ התכוונת שקלסו היה עם לורי וג'קי? XD כי את יודעת, אם אריק היה עם לורי זה יכל להיות קצת קריפי וזה חחחחחחח יואו איזה כייף לפנטז.
אבל המציאות היא שאשטון עם דמי ואריק..אממ..הוא יוצא עם מישהי בכלל? XDDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאיןלי מושגXDDD

ברור שקלסו יצא עם לורי י'מפגרת
ראש בלטה XDDD אני יודעת אבל שג'קי יוצאת עם ההוא משכחו אותי בביתXDDDDDDDDDDDDD והם היו בארץ ב2006@$#@%
~מתה~ גיליתי את זה היום והתפוצצתי מצחוק XDDDD כאילו, מה היא יוצאת איתו ועוד הם יוצאים מ2002

Sharon Kez

New member
חחחחחחחח נו מה את דפוקה!!../images/Emo6.gif

אני יודעת שקלסו יצא עם לורי. XDD פשוט כתבת שם "כמו שאריק יצא עם לורי הזונה וג'קי החמדמדה" אז תיקנתי אותך לקלסו והוספתי שזה יכל להיות קריפי אם אריק היה יוצא עם לורי. XDDDDD אל תזלזלי בי. בתור צופה מכורה אני יודעת מי יצא עם מי!
ג'קי וההוא ממש חמודים חחחחחחחח ראיתי עליהם בערוץ E וזה. <:

למעלה