כן רציני מגניב לה. <: את קולטת שאשטון היה הנשיקה הראשונה שלה?! על הסט! זה כל כך מגניב. כאילו, "תגידי מי היה הנשיקה הראשונה שלך?" "אהה סתם...אשטון קוטצ'ר..." XDDDDD תודה לך אורקי.
מי יתן ומישהו יעצור בעדנו מללכת ולטחון עוד אוזני המן עם שוקולד <: (או שאת בקטע של ריבת חלב? פרג? XD)
כה פז בעונה הראשונה הכי חמוד בעולם <: והייד כל כך לא דומה לעצמו...נראה כאילו הוא יכול להיות בNsync או משהו. XD חח אני וילד אחד כל היום רבים מי יותר סקסי - פז או הייד
סתאאאאם חחחח בוב קפראליו33> סתאאאאאם אריייייק חולה לו על הטוסיק חחחחחחחח הוא כזה חנון חמודי למרות שאני חולה גם על פז XDDD הוא הורג אותי הבןאדם הזה יאללה מחר דאבל דייט אני את קלסו ואריק ~ליאאאאאות~
אני קפרא אני, מוותרת למי שאומר קודם חוצמזה, איןלי בעיה עם אריקוש הוא חמודי במיוחדXD אני אקח את פז אם צריךXDDDDDD כמו אריק בעונה השנייה שהיה עם לורי ~הזונה];~ וג'קי החמדמדמדה
אני יודעת שקלסו יצא עם לורי. XDD פשוט כתבת שם "כמו שאריק יצא עם לורי הזונה וג'קי החמדמדה" אז תיקנתי אותך לקלסו והוספתי שזה יכל להיות קריפי אם אריק היה יוצא עם לורי. XDDDDD אל תזלזלי בי. בתור צופה מכורה אני יודעת מי יצא עם מי!
ג'קי וההוא ממש חמודים חחחחחחחח ראיתי עליהם בערוץ E וזה. <: