The McHOTTIEweekend

N e r d y

New member
חחחחחחחחחחחחחח ס'רעהה XDD

ודוגרי דיי לדבר על שנות ה-70 גמלי יש יס ;( חחחחחח גם לי היה שבוע כאפה של סימפל, הם כאלה כאפות XD i can wait forever
333>

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחח את כבר יודעת שאני ביטצ'ית. ../images/Emo11.gif

אבל אלייך לא. 33333> עלייך אני עלוקה-נמרחת כזאת חחחחחחחחח נו טוב
גם את מוזמנת לבוא אליי לראות שנות ה-70 <: אני אביא פופקורן ואת תביאי את זאק סבבה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איי קן וויט פוראבר
זה בזכותך ובזכות שיר

N e r d y

New member
חחחחחחח אל תדאגי אני עוד אבוא ../images/Emo11.gif

ואת תצטערי שהזמנת אותי XDDDDDDDDDDD ווואי לא סיפרתי לך משו על זאק~!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב שתהיי במסן XDDDDD חחחחח אני נדבקתי בזכות שיר אז כל הזכויות לה

Sharon Kez

New member
../images/Emo6.gif

אם תביאי את זאק אני מבטיחה לך שאני לא אצטער.
או אם סתם תביאי חתיכים. את יודעת איך אומרים - הכל הולך. הו מה יש לך לספר לי עליו?! תני לי לנחש - הוא חזר לצד השני כי הוא ראה תמונה שלך והתאהב בך? ידעתי!!
חהחהחה יו וויש. <:

N e r d y

New member
ואם אני לא אביא חתיכים ../images/Emo11.gif

את לא תזמיני אותי
נובאדי לאייקס מי. בוהו. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עלק ראה תמונה שלי ורצה לחזור XDDDDDD

hooba

New member
../images/Emo80.gifכפרות עלייך!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

"שימח אתכם השבוע: אה וגם..נועה חזרה? XD סתם. או שלא סתם חחחח" אישה יפה שלי!!!!
נעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעם
עלק, שימי עוד שכבות >< XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מאוהבת בך

Sharon Kez

New member
חחחח נועההההההה../images/Emo99.gif

(איך אני אוהבת לעשות לך את זה ^^) הייתי אומרת לך לעשות לי ילד, אבל כתבת שאת מוכנה רק בגיל 25 אז התייאשתי. אולי בשבילי תפרי קצת את הכללים?<: או שאת רוצה להמשיך לחכות לנועם?
מאוהבת בך יותר! XD

hooba

New member
../images/Emo80.gifנו מהההההההה ><

זה לא פייר, כי את יודעת איך לגרום לי להתרגש וזה
מה את סתומה? בשבילך אני מוכנה להוליד ילד כבר מחר!
נעם? זה לא עבד בינינו, כל הזוהר עלה לו לראש.

Sharon Kez

New member
חחחחחחח ברור שאני יודעת איך לגרום לך

להתרגש! את אישתי כפרה, אני מכירה אותך. <: יאללה קבענו. אני רוצה בן ובת. ואם הבן לא יוצא מגניב-חתיך כזה נמסור אותו לאימוץ או משהו. XDDDD כן אה.. מה הוא חש?!
שילך לעז שלו!!! XD ~או אליי
~

purple floyd

New member
|נעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעם|../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

הציטוטים XDDDDDDDDD שרוני

Charley XD

New member
אני ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי: McFly - Baby's Coming Back Mcfly - I Wanna Hold You שיר השבוע לא של מקפליי: אוי יש הרבה ><" The Killers - Somebody Told Me the beatles - get back The Beatles - Strawberry Fields Forever
The Beatles - Sexy Sadie The Beatles - Penny Lane The Beatles - Come Together The Beatles -She Said She Said Beatles - This Boy The Beatles - Happiness Is A Warm Gun The Beatles (1965) - Rubber Soul - 07 - Michelle
The Beach Boys - Fun, Fun, Fun The Beach Boys - I Get Around The Beach Boys - Wouldn't It Be Nice להקת/אומן השבוע: ראו שאלה קודמת
אלבום השבוע: XX קליפ השבוע: XX תוכנית/סרט השבוע: הג"ש ומתים על החיים משהו ש.... שימח אתכם השבוע : פורים ובכלל היה סבבה
העציב אותכם השבוע: מיטול טסה לחודש ! הכעיס אותכם השבוע : סטוקר ><" ציטוטיידה: *ילד : "כוס עמק !" המורה : "לאמא שלך אין פטנט אחר" *חברה שלי למורה למתמטיקה : "סיגל כתבת מצאו את המוגבל" * דרור (מנסה לרמוז לי את התשובה למבחן) : "על מה אנחנו עומדות ?" אני : "רצפה" דרור : "לא זה טיפשה קרקע !" * המורה לערבית ~מישהו דופק על הדלת~: "סגור ! אפשר לפתוח" * והשירים XD "לא לי, בכללי אומרת הבלונדה מימיני שום שיעור לא מעניין מגלה שקרים נוספים עם חושיה החדים חותכת וחותכת וחותכת ולבסוף מתה בוהו" * "שערי נפוח ורגלי אינן דקות אך תהיה בטוח שבעיני דמעות בוהו בוהו בוהו מר לי מר |חותך|" נו איך ?
אני ואור כתבנו XD סכמו את פורים במילה אחת [או יותר]: פרוטי ? מתנגן בראש/פלייליסט: The Beatles - Obla Di Obla Da ו-וולי טי בי נייס שנבק לי ><" תמונת השבוע: אקראית

OneStepCloser

New member
את חייבת לשלוח לי שירים של הביטלס

ואולי יש לך גם קווין? D: יש לי אותך במסנג'ר בכלל?

Charley XD

New member
חופשי XD

מה לעשות שלא עשית מקוויקנד שנים ? מיטול
חח חמודה שכמותך 3333>

למעלה