אני ../images/Emo9.gif
שיר השבוע של מקפליי: McFly - Baby's Coming Back Mcfly - I Wanna Hold You שיר השבוע לא של מקפליי: אוי יש הרבה ><" The Killers - Somebody Told Me the beatles - get back The Beatles - Strawberry Fields Forever
The Beatles - Sexy Sadie The Beatles - Penny Lane The Beatles - Come Together The Beatles -She Said She Said Beatles - This Boy The Beatles - Happiness Is A Warm Gun The Beatles (1965) - Rubber Soul - 07 - Michelle
The Beach Boys - Fun, Fun, Fun The Beach Boys - I Get Around The Beach Boys - Wouldn't It Be Nice להקת/אומן השבוע: ראו שאלה קודמת
אלבום השבוע: XX קליפ השבוע: XX תוכנית/סרט השבוע: הג"ש ומתים על החיים משהו ש.... שימח אתכם השבוע : פורים ובכלל היה סבבה
העציב אותכם השבוע: מיטול טסה לחודש ! הכעיס אותכם השבוע : סטוקר ><" ציטוטיידה: *ילד : "כוס עמק !" המורה : "לאמא שלך אין פטנט אחר" *חברה שלי למורה למתמטיקה : "סיגל כתבת מצאו את המוגבל" * דרור (מנסה לרמוז לי את התשובה למבחן) : "על מה אנחנו עומדות ?" אני : "רצפה" דרור : "לא זה טיפשה קרקע !" * המורה לערבית ~מישהו דופק על הדלת~: "סגור ! אפשר לפתוח" * והשירים XD "לא לי, בכללי אומרת הבלונדה מימיני שום שיעור לא מעניין מגלה שקרים נוספים עם חושיה החדים חותכת וחותכת וחותכת ולבסוף מתה בוהו" * "שערי נפוח ורגלי אינן דקות אך תהיה בטוח שבעיני דמעות בוהו בוהו בוהו מר לי מר |חותך|" נו איך ?
אני ואור כתבנו XD סכמו את פורים במילה אחת [או יותר]: פרוטי ? מתנגן בראש/פלייליסט: The Beatles - Obla Di Obla Da ו-וולי טי בי נייס שנבק לי ><" תמונת השבוע: אקראית