גםלי יואאאאו במיוחד שאריק בא ועושה לה-שנה טוב היו לי דמעות בעיניים נשבעת לךךךך ~כאפה~
B baril New member 22/3/08 #234 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifגםלי יואאאאו במיוחד שאריק בא ועושה לה-שנה טוב היו לי דמעות בעיניים נשבעת לךךךך ~כאפה~
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifגםלי יואאאאו במיוחד שאריק בא ועושה לה-שנה טוב היו לי דמעות בעיניים נשבעת לךךךך ~כאפה~
S Sharon Kez New member 22/3/08 #237 חחחחחחחח וואיי כן!! גם אני ממש התרגשתי. XDDDDDDD אבל אני עדיין מבולבלת. היא נסעה בסוף לקולג'? או שהיא נשארה איתו?
חחחחחחחח וואיי כן!! גם אני ממש התרגשתי. XDDDDDDD אבל אני עדיין מבולבלת. היא נסעה בסוף לקולג'? או שהיא נשארה איתו?
B baril New member 22/3/08 #239 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifלאיודעת השאירו הכל פתוח ]; חחחחחחח יואו ובסוף זה כזה קורע שאריק אומר-מי שעולה אחרון ביצה סרוחה או משו כזה ואז קלסו מנסה לעלות והייד תופס אותו ולא נותן לו לעלות נקרעעעתי
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifלאיודעת השאירו הכל פתוח ]; חחחחחחח יואו ובסוף זה כזה קורע שאריק אומר-מי שעולה אחרון ביצה סרוחה או משו כזה ואז קלסו מנסה לעלות והייד תופס אותו ולא נותן לו לעלות נקרעעעתי
S Sharon Kez New member 22/3/08 #245 חחחחחחחחחחח כן גם אני רק בגלל שאני ממש משועממת לא יכולתי שלא לשים לב שבמעגל בפרק האחרון הייד אמר את אותו המשפט שהוא אמר במעגל בפרק הראשון. ^^זה על המכונית על המים. זו סגירת מעגל כזאת, אהבתי
חחחחחחחחחחח כן גם אני רק בגלל שאני ממש משועממת לא יכולתי שלא לשים לב שבמעגל בפרק האחרון הייד אמר את אותו המשפט שהוא אמר במעגל בפרק הראשון. ^^זה על המכונית על המים. זו סגירת מעגל כזאת, אהבתי
M McFlyRoni New member 22/3/08 #274 ../images/Emo109.gif חחחח זה ממש לא קשור למשועממת <: גם אני שמתי לב לזה XD ממש צחקתי
S Sharon Kez New member 22/3/08 #276 אהה חח לא אני לא זכרתי את זה או משהו רק בגלל שאני משועממת שחופרת על הפרקים ורואה שוב את כל העונה ה-1 מחדש אז שמתי לב XD
אהה חח לא אני לא זכרתי את זה או משהו רק בגלל שאני משועממת שחופרת על הפרקים ורואה שוב את כל העונה ה-1 מחדש אז שמתי לב XD
L Little McMickey New member 22/3/08 #268 ../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifלאלא אריק שלי, והייד הוא המאהב מן הצד חולה עליהם
B baril New member 22/3/08 #295 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifטוב מה קרה כולן התלבשו לי על אריק?! תבואו יותר מוקדם תזכו בו כרגע הוא שלי D:
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifטוב מה קרה כולן התלבשו לי על אריק?! תבואו יותר מוקדם תזכו בו כרגע הוא שלי D:
O O0NoNi0O New member 21/3/08 #114 דיי לדבר על זה;-; יש לי יס. אוף אני נראה לי מתקשרת לחברה נעשה מרתון אצלה בבית
O O0NoNi0O New member 21/3/08 #118 כפרעלייך../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif אז איפה את גרה? אני אצלך בעשר. חח סתםםם
S Sharon Kez New member 21/3/08 #120 XDDDDDD בואי בואי למסן אני אביא לך תכתובת. XD אני אדאג לכיבוד, את צריכה להביא רק את עצמך. תאמיני לי שיהיה כייף |שובב| 333> ~אני תוהה כמה זמן באמת ייקח לראות את כל הפרקים של שנות ה-70 ברצף, אם כל פרק זה 22 דקות? כמה פרקים יש בכלל? אני רוצה לחשב חחח~
XDDDDDD בואי בואי למסן אני אביא לך תכתובת. XD אני אדאג לכיבוד, את צריכה להביא רק את עצמך. תאמיני לי שיהיה כייף |שובב| 333> ~אני תוהה כמה זמן באמת ייקח לראות את כל הפרקים של שנות ה-70 ברצף, אם כל פרק זה 22 דקות? כמה פרקים יש בכלל? אני רוצה לחשב חחח~
M McFlyRoni New member 21/3/08 #126 ../images/Emo109.gifוטפפפפ 14?! בגלל זה הקול שלה ציףציף ../images/Emo6.gif
J just orr New member 21/3/08 #127 ס'כיף לה ../images/Emo2.gif ועוד נשיקה ראשונה?! הו, הקנאה >< חחחחח וואי, מישהי שכן אוהבת אוזני המן סופסוף!! וברור שעם שוקולד. עם חלווה זה... חביב כזה. אבל ריבת חלב?? בחיים לא טעמתי טוב אני חופרת. 333>
ס'כיף לה ../images/Emo2.gif ועוד נשיקה ראשונה?! הו, הקנאה >< חחחחח וואי, מישהי שכן אוהבת אוזני המן סופסוף!! וברור שעם שוקולד. עם חלווה זה... חביב כזה. אבל ריבת חלב?? בחיים לא טעמתי טוב אני חופרת. 333>
S Sharon Kez New member 21/3/08 #130 מי לא אוהבת אוזני המן?../images/Emo2.gif איך אפשר לא לאהוב? זה יותר גרוע מלא לאהוב סופגניות חחח (אוחח סופגניית ריבת חלב33>) אוף, הכי טעים - הכי משמין אני רוצה להיות בן שחיף ולאכול מה שבא לי אהאהאהעעעעעעעע ~פריקה~ 3>
מי לא אוהבת אוזני המן?../images/Emo2.gif איך אפשר לא לאהוב? זה יותר גרוע מלא לאהוב סופגניות חחח (אוחח סופגניית ריבת חלב33>) אוף, הכי טעים - הכי משמין אני רוצה להיות בן שחיף ולאכול מה שבא לי אהאהאהעעעעעעעע ~פריקה~ 3>
J just orr New member 22/3/08 #205 גם אני שעות התפלאתי איך אפשר לא לאהוב ../images/Emo6.gif כאילו, זה בצק. עם שוקולד/תמרים/אגוזים/חלווה/וכו'. אבל בצק! XDD להה נראה לי שלא לאהוב סופגניות זה יותר גרוע. למען האמת, כיף למי שלא אוהב את הדברים האלה XDDDDD
גם אני שעות התפלאתי איך אפשר לא לאהוב ../images/Emo6.gif כאילו, זה בצק. עם שוקולד/תמרים/אגוזים/חלווה/וכו'. אבל בצק! XDD להה נראה לי שלא לאהוב סופגניות זה יותר גרוע. למען האמת, כיף למי שלא אוהב את הדברים האלה XDDDDD
S Sharon Kez New member 22/3/08 #211 חחחחחחחחח אשכרה כיף להן ../images/Emo6.gif הלוואי שהייתי שונאת שוקולד. ובצקים. ואת כל הפאסט פוד למיניהם. ~חחחחח נראה לי זה יוצא שלא הייתי אוכלת כלום XD~ אבל המציאות היא שאני דיי חייה על הדברים האלה. מזל שיש לי הליכון בבית XD
חחחחחחחחח אשכרה כיף להן ../images/Emo6.gif הלוואי שהייתי שונאת שוקולד. ובצקים. ואת כל הפאסט פוד למיניהם. ~חחחחח נראה לי זה יוצא שלא הייתי אוכלת כלום XD~ אבל המציאות היא שאני דיי חייה על הדברים האלה. מזל שיש לי הליכון בבית XD
J just orr New member 22/3/08 #227 חחחחחחח כנ"ל ../images/Emo6.gif רק שלי אין הליכון. אז במקרה שלי- מזל שיש ריקוד וזה O___O [לא שזה עוזר כ"כ XDDD]
חחחחחחח כנ"ל ../images/Emo6.gif רק שלי אין הליכון. אז במקרה שלי- מזל שיש ריקוד וזה O___O [לא שזה עוזר כ"כ XDDD]
B baril New member 21/3/08 #91 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאעאעאע התמונה../images/Emo99.gif שרון תעשי לי ילד חולה לך על הטוסיק333> חחחחחחחחחחחחחחחחחחח י'מלכה אחת אני צריכה לדבר איתך יש לי עידכון
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאעאעאע התמונה../images/Emo99.gif שרון תעשי לי ילד חולה לך על הטוסיק333> חחחחחחחחחחחחחחחחחחח י'מלכה אחת אני צריכה לדבר איתך יש לי עידכון
S Sharon Kez New member 21/3/08 #113 כל כך!! @&%../images/Emo99.gif אריאליייייי איזה ילד במוח שלך?! אני אעשה לך שבט!! את טאיינו!! עזבי שבט, אני אעשה לך כ"כ הרבה ילדים עד שהם יוכלו למלאות את כל העונות של הישרדות! XDD ~איזה מושפעת אני דיי חח~ כפרעלייך עדכון על מה? <:
כל כך!! @&%../images/Emo99.gif אריאליייייי איזה ילד במוח שלך?! אני אעשה לך שבט!! את טאיינו!! עזבי שבט, אני אעשה לך כ"כ הרבה ילדים עד שהם יוכלו למלאות את כל העונות של הישרדות! XDD ~איזה מושפעת אני דיי חח~ כפרעלייך עדכון על מה? <: