תכנון שבועי!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo124.gifתכנון שבועי!../images/Emo252.gif

יום ראשון:
יום שני:
יום שלישי:
יום רביעי:
יום חמישי:
יום שישי:
יום שבת:
שבוע טוב בנות

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif מתכננת<:

יום ראשון - מורידה תפרים, חברות באות אליי, לרחוץ את לולה, להתכונן ללשון. יום שני - מבחן בלשון. יום שלישי -מבחן בערבית, להתכונן למבחן בהיסטוריה. יום רביעי - להתכונן למבחן בהיסטוריה. יום חמישי - מבחן בהיסטוריה. יום שישי - יוצאת סוףסוף. יום שבת - יםםםם *הלוואיהלוואי*

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif נדחפת שכמותי XD

קרן - את לא לומדת ערבית? איזה כיף לך!!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifלא!! DD:

והכל בזכות אריאלה (שאני לאדעת עם היא עדיין בפורום, אבל יכול להיות שהיא מציצה מידי פעם
) היה לנו 2 אופציות. או שכולם לומדים ערבית השנה. או שנפתח לזה מורחב ואז לא חייבים ללמוד. :) ואז בזכות אריאלה ועוד 2 בנות שהחליטו שהן רוצות ערבית נפתחה מגמה ואנחנו לא צריכים ללמוד!!

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif מה?!

אצלנו חייבים ללמוד ערבים עד סוף י' למרות שיש מגמה! איזה מזליסטים אתם! אריאלה זאת לא זאת ששאלתי אותך עליה בטוויטר, כדי לרשום אותה למשחק?

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifככככן ! :) זאת ../images/Emo3.gif

אז כנראה שהיא כן נמצאת פה מידי פעם ומגיבה.
עכשיו תראי איך היא מחר שואלת אותי "על מה דיברת עלי בטוויטר בידיוק?"XD כככככן ! אני מהזה מאושרת שהורידו לנו את ערבית. הייתי נכשלת בזה בטוח. >.<

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif לא אם אני הייתי שם כדי לעזור לך בזה!

שישה סמסטרים של ערבית - 100 בכל אחד מהם

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifXDDDDDDDD

פאק, את גאון.XD תקשיבי, אני מקרה אבוד, הטובים שבטובים ניסו לעזור לי בערבית. לא הלך. D: אני פשוט מטומטמת כ"כ במקצוע הזה, והסיבה היחידה שהיא נתנה לי עובר בתעודה זה כי בכיתי לה שאני לא יודעת כלום, ואז היא עשתה איתי הסכם שהיא תעביר אותי במבחנים אם אני אתנהג יפה בשיעור. וטוב אני מותק של ילדה, אז זה לא היה קשה.

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif תראי, ערבית זה די פשוט לי...

הרבה מילים דומות לעברית... הזמנים ממש דומים לעברית! ואם אני לא מליחה לקשר מילה שאני לא מצליחה לזכור בעל פה אני מוצאת משהו דומה לה, לא משנה באיזו שפה. למשל המילה חבר - רפיק - לא זכרתי את זה למבחן. אבל כן זכרתי שבספר אראגון יש בשפה העתיקה של האלפים את המילה "פריקאי" שזה ידיד. אז קישרתי ביניהן - פריק, פריקאי... ככה אני עושה תמיד בשבפות XD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאת לא בסדר.XD

אני יודעת לקרוא את האותיות והמספרים. ופה נעצרתי. וגם אני לא יודעת את כל האותיות.XD XDDDDDDDDDDDDDD פאק זאת דרך ממש הזויה לזכור את המילה בערבית.XDDDDD חוצמזה אני לא קוראת ספרים כמעט, אז השיטה הזאת לא הייתה עובדת עלי.

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif אני גם לא זוכרת את כל האותיות

ולוקח לי שנים לקרוא משהו! חחחחחחח כן - אני ילדה הזויה XD

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo45.gif גם אצלנו,

חוץ מכיתות מב"ר ואתגר.. הכיתות הטובות יענו של השכבה חייבות ללמוד עד סוף יוד -.-

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif כן בדיוק ככה..

רק שאצלנו אין אתגר, אבל יש טיפולית (זה מקדמת, בעצם, אבל כולם אומרים טיפולית) ויש ל"ב... אבל מב"ר גם לנו יש :) גם אצלכם קוראים לזה מפגרים בעלי רצון (חוץ מהמורים שקוראים לזה מסלול בגרות רגיל)?

למעלה