תכנון שבועי!

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif השומר השעיר לא מקוריים!

מזאתאמרת עכשיו? פעם הוא לא היה? ו-2400 זה כלום לעומת שלי1 יש לי 2915!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמה לא מקורי בהם?XD

שמו"צ קיים יותר זמן מהנוע"ל. XD אז יש מצב יותר גדול שהנוע"ל העתיק את העניין מהשמו"צ.
אויש, עשיתי את זה לפני שנה בערך, ובלפטופ. אז היו לי הקלקות איטיות + הייתי יותר מטומטמת.XD

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif לא יודעת... הסתדר לי להגיד ../images/Emo6.gif

בלי תירוצים!!

dairy milk

New member
../images/Emo124.gifאה, ואיך אפשר לשכוח,

ביום שישי אני מתחילה להתנדב בספריה!!!!!!!! אחח מחויבות אישית.. מי ידע שאוהב אותך כל כך..

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif די גמאני רוצה!!

אני מתה לעבוד בספריה (גם אם זאת התנדבות...)

dairy milk

New member
אז לכי על זה!

גשי לספריה הקרובה למקום מגוריך ותשאלי אם חסרים להם מתנדבים. מנסיון (ובאמת מנסיון), ספריות אף פעם לא אומרות לא למתנדבים

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif את גרה בעיר או קיבוץ?

בקיבוץ יש ספרייה אחת (וגם זה לא תמיד) ורוב הזמן הם לא צריכים עוד עובדים כי היא ממש קטנה... אז זה די בעייתי.... הייתי עוזרת בספרייה בבצפר שלי לפני שעליתי לתיכון, אבל בתיכון הם לא צריכים עזרה...

dairy milk

New member
אה, אויש..

לא ידעתי שאת גרה בקיבוץ.. בכל מקרה אם הקיבוץ שלך ממש קרוב לעיר את יכולה ללכת להתנדב בעיר. או שאת יכולה לחכות ולא יודעת.. לנסות להשיג עבודה בספריה בזמן האוניברסיטה חחחח D:

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif העיר הכי קרובה זאת טבריה

והיא חצי שעה נסיעה באוטו.... לא בא בחשבון... חחחחחח באוניברסיטה אני חושבת שאני אהיה עסוקה מדי בלימודים... אני כבר מתכננת לעצמי בדיוק מה אני אלמד!

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif סתם קיבוץ נידח בעמק הירדן

מסדה, אם את מכירה... אז ככה: בל חשבון צבא (במסגרת פרוייקט קדם עתידים) אני כנראה אלמד כלכלה (אפשר גם משפטים או רפואה אבל זה לא בא בחשבון). ואחר כך בגלל שזה לא כמו אלה שהולכים ללמוד על חשבון הצבא אז אני לא צריכה להשלים צבא. ואז תואר ראשון אני כנראה אלמד משהו מדעי (כימיה או ביולוגיה או ביוטכנולוגיה רוב הסיכויים) כי זה יהיה די הזמן שאני לא אצטרך לדאוג הרבה לכסף (יהיה לי תשלום על מעונות וחצי מהתשלום על הלימודים עצמם) ואני אוכל להשקיע הרבה בלימודים. אחר כך אני די בטוחה שאני אלמד יפנית. אני פשוט מאוהבת בשפה הזאת ואני חייבת ללמוד אותה. ואז אם עדיין יהיה לי כוח ללמוד אני אלמד או מתמטיקה, היסטוריה או ספרות - שאלה דברים שאני ממש אוהבת.

dairy milk

New member
יואו, איזה תכנון מפורט ../images/Emo2.gif

ג'יז, אני פשוט מתכננת לעבור את השירות הלאומי (כן, אני עושה שירות לאומי, בואו נעבור הלאה) ולקוות שאני אחיה עד אז
ודרך אגב, לייק על ספרות והיסטוריה, אחלה מקצועות

The Other NS

New member
../images/Emo224.gifאני גרה מאחורייך והנסיעה לטבריה היא

בסביבתו הרבע שעה 20 דקות

למעלה