תכנון שבועי!

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif אמ,

הייתה לי איזושהי דלקת.. משהו שהיו אמורים לחתוך ולהשאיר פתוח כדאי שהזיהום יצא. כנראה הרופא המטומטם הזה חתך יותר מדיי וירד לי מלאמלא דם, לא הפסיק לרדת, אפילו הלכתי לבית חולים ולא הצליחו לעצור את הדימום אז בסוף הייתי צריכה לעשות תפרים ..

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifמתכננת!../images/Emo13.gif

יום ראשון:בי"ס,ללמוד למבחן במתמטיקה
,לסיים את התסריט
יום שני:בי"ס נצח בערך,ללמוד למתמטיקה.
יום שלישי:מבחן במתמטיקה,ללמוד למבחן באנגלית
יום רביעי:בי"ס,שיעור נהיגה,ללמוד למבחן באנגלית
יום חמישי:מבחן באנגלית
יום שישי:בי"ס,קווה גם שיעור נהיגה,ללמוד לספרות
יום שבת:ללמוד לספרות
בין לבין: -לנגן -לקנות דיו למדפסת -לסיים את ענייני המחשב למיניהם -שיעורי בית בעבודת חקר
-לחיות.תודה. מזל טוב לגלי צה"ל!
טייכר וזרחוביץ' המגניבים
שבוע טוב לכולן,ואל תשכחו לפתוח את הפינות!

Adimenzer

New member
אני היחידה כאן בלי מבחנים?

שיהיה בהצלחה! על מה את מנגנת?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתשמחי!

בנוסף למבחנים יש לי עוד מספיק דברים לעשות.ומבחנים זה לא הCup Of Tea שלי בואי נאמר. אני מנגנת על פסנתר
את מנגנת גם?

Adimenzer

New member
חחחח אני לא עצובה אבל גם לא שמחה!

אני אוהבת מבחנים לפעמים... אני לא צריכה להתכונן אליהם אף פעם ואני בדרך כלל מוציאה ציון גבוה... אני אוהבת פסנתר! רציתי ללמוד אבל אין לי איפה להתאמן... אז בסוף הלכתי על חליל צד... יש רגעים (כמו היום כשהייתי בתזמורת) שאני ממש שמחה שלא לקחתי פסנתר... זה כל כך קשה!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאז מה זה משנה לך?../images/Emo6.gif

מעניין מה יהיה בבגרויות... אני מתאמנת על אורגן.זה לא אותו דבר אבל זו אחלה אלטנטיבה.פסנתר עולה המון,אין לי מקום בבית ואני מתגייסת שנה הבאה אז זה לא אפקטיבי. פסנתר זה קשה אבל זה מתגמל,ואני מנגנת בשביל הכיף,לא בבי"ס ובמסגרות או בלהקה.

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifבהצלחה בכל המבחנים!../images/Emo23.gif

ורק כדי שתהיי גאה בי, עשיתי לעצמי תזכורת ב15:30 לפתוח את הפינה XD

The Other NS

New member
../images/Emo224.gifבהצלחה במבחנים! ../images/Emo13.gif

ואני צריכה לשאול אותך משהו בנוגע לפינה שלי. פייסבוק לא אפשרי כרגע בגלל היתערבות מפגרת (
), יש דרך אחרת ?

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gifמתכננת!

יום ראשון: נשארתי בבית, לבחור איזה סמיילי לאמץ לעצמי בפורום (ההמבורגר הזה פשוט חמוד
), תזמורת, לסיים לקרוא את הארי פוטר וגביע האש, להתחיל לקרוא את הארי פוטר ומסדר עוף החול
יום שני: לסיים את השיעורים למגמת מוזיקה, בצפר, התנדבות
יום שלישי: בצפר, מגמת מוזיקה, צלסיים לקרוא את הארי פוטר ומסדר עוף החול
ולהתחיל את הארי פוטר והנסיך חצוי הדם.
יום רביעי: בצפר
יום חמישי: בצפר (להישאר תשיעית עשירית בשביל המועדונית), לסיים לקרוא את הארי פוטר והנסיך חצוי הדם ולהתחיל את אוצרות המוות
יום שישי:שיעור נגינה
יום שבת: לסיים את הארי פוטר האחרון, להתחיל את כל הסדרה מחדש/להתחיל את הספר האיש שחשב שאשתו היא כובע
מתי שהוא בשבוע גם לסיים לראות את הארי פוטר החמישי ולראות את השישי הולך להיות לי שבוע מלא בהארי פוטר

למעלה