תכנון שבועי!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהנסיך חצוי הדם זה הספר האהוב עלי בסדרה

ומסדר עוף החול זה הספר שאני הכי פחות אוהבת.ה100 עמודים הראשונים פשוט מיותרים והארי פוטר כ"כ מעצבן ונפוח מחשיבות. שבוע הארי פוס זה קול
,ואיך את מסוגלת לסיי את הספרים כ"כ מהר?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifעדיין,אלו ספרים ארוכים!

אני התגאיתי בעצמי שסיימתי את הנסיך חצוי הדם ב8 ימים!

Adimenzer

New member
../images/Emo12.gif

אני מסיימת את החמישי (887 עמודים) ביומיים. את השביעי בפעם הראשונה קראתי בשש שעות... משבע בבוקר ביום שבת עד אחת בצהריים... עם הפסקה של ארוחת בוקר באמצע... אם תכירי אותי קצת יותר טוב - תביני את האובססיה שלי לספרים (בעיקר להארי פוטר) ותביני את העובדה שאני אולי הילדה הכי חנונית שאי פעם שמעת עליה...

../images/Emo109.gifהחמישי לקח לי יותר משנה../images/Emo11.gif

בין השאר כי הוא משעמם תחת אז הפסקתי באמצע

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif מה?!?!?!?!?!?!?!

איך אפשר??? והוא ממש לא משעמם! יש שם מלא קללות! (אני זוכרת את כל הקללות ומה כל אחת עושה... אני מושפעת מהארי פוטר) ואני מתה על צ"ד! איזה חמוד שהוא מלמד אותם *-*

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifקריפי

אבל מגניב
. הארי פוטר זו באמת אובססיה.יש לי חברה שכ"כ אוהבת את זה שהיא מוכנה לקעקע על עצמה דברים שקשורים להארי פוטר
גם אני חנונית בהרבה דברים,ואני גאה!

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif כן זאת האובססיה הכי גדולה שלי

יותר ממקפליי - וזה לא משהו שקל להגיד על דברים
חחחחח גמאני הייתי מוכנה לקעקע על עצמי דברים של הארי פוטר... היה יכול להיות גאוני לקעקע צלקת של מכת ברק על המצח
חנונים לשלטון!

Adimenzer

New member
אני דווקא הכי אוהבת את הראשון

ואחר כך את השני וככה זה ממשיך... אולי את השביעי אני אוהבת יותר מהחמישי והשישי... פשוט הראשון היה כל כך מצחיק וכמה שהיא המשיכה עם הסדרה זה הפך להיות הרבה יותר מפחיד ומסתורי (לא שזה לא טוב) והיא הוציאה כמעט את כל ההומור... הארי באמת נפוח מחשיבות בספר החמישי... אני אישית לא אוהבת רק את הפרק הראשון בספר, ואני הכי אוהבת את הקטע (ואני מפחדת להגיד שאני זוכרת בדיוק באיזה עמוד זה ובאיזו שורה) כשסיריוס שר "מי ימלל היפוגריף שאוכל..." אני קוראת כל כך הרבה שפיתחתי קריאה ממש ממש מהירה.... הממוצע שלי לעמוד זה דקה ו-17 שניות (חברה שלי הכריחה אותי למדוד ><)... ואני קוראת מלא1 אני בקושי רואה טלוויזיה ואני אך פעם לא עושה שיעורי בית, אז יש לי מלא זמן לקריאה...

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהספרים הראשונים יותר מצחיקים

הראשון ממש מצחיק,גם השני והשלישי,ובאמת א"כ זה הופך להיות יותר מסתורי ואפל,שזה היה גם לפני אבל גם מצחיק. הוא כ"כ מעצבן!יואו הוא כזה"אני הארי פוטר אני כזה מסכן בלה בלה בלה" אוח תשתוק כבר יא מעצבן! ה100 עמודים הראשונים פשוט נראים ככה"ניקינו מהשטיחים פיות חול" ודברים בסגנון.למי אכפת מזה? אז איך את מצליחה בבי"ס?

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif אבל זה הרבה פחות מצחיק ברביעי...

ואני אחת שממש קשה לה לראות (או לקרוא) דברים מביכים שקוראים לגיבורים... זה גורם לי לצרוח
ויש ברביעי ובאלה שאחר כך מלא דברים מביכים ואני חייבת לעצור את הקריאה וללכת לחדר שלי ולתת צווחה לשחרור מתחים... החמישי... יש לי עליו חילוקי דעות מאוד גדולות ביני לבין עצמי. מצד אחד אני חולה על צ'ו ואני שמחה שיש קטע שהם ביחד. מצד שני אני מתעבת אותה ברמות בלתי אפשריות... והריבים ביניהם כל הזמן נורא מעצבנים אותי! את השישי אני אוהבת בעיקר בגלל הארי וג'יני.... אני מתה על ג'יני עוד מהספר השני!! ויש את החלק בשישי שלונה מפרשנת את המשחק קווידיץ' - אדיר פשוט! אני פשוט מצליחה... אני לא ממש מקשיבה למורים בשיעורים... אני מציירת כל הזמן... אבל אני גם שומעת מה המורים אומרים ואני זוכרת הכול. ויש לי ידע כללי מאוד גדול! וההיגיון שלי עוזר לי לחבר בין דברים שאף אחד לא חושב עליהם ולבין החומר הלימודי... וחוץ מזה אני משלימה שיעורי בית לפני השיעור... ואז במבחן אני פשוט זוכרת... ואם אני שוכחת משהו אני כותבת דברים שנשמעים לי הגיוניים.... רוב הזמן זה נכון. הממוצע שלי נשאר תמיד באזור התשעים-תעשים וחמש ככה...

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifלי קשה סיטואציות מביכות

אני נהיית מובכת מזה בעצמי. צ'ו מבאה לי עצבים!אוח היא כזו :-{ והשישי כי הוא פשוט מדהים,וזה גם הספר הראשון שקראתי לפני הסרט אז זה בטח גם משפיע.אני לא יודעת הסביר,התאהבתי בו,הוא פשוט מדהים. זה נשמע ממש מגניב,מעניין איך תסתדרי בבגרויות...

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif חחחחחח גמאני, ובסיטואציות מביכות

אני נותנת צווחה כזאת... שהיא לא ממש כמו צרחה, אבל היא ממש חזקה! היא ממש חמודה בהתחלה, אבל אחר כך היא מתחילה להיות מעצבנת >< נכון אבל בסרט הרביעי היא הרבה יותר יפה מבחמישי? יכול להיות - למרות שאני את הראשון והשני קראתי אחרי הסרטים ואת כל השאר לפני... ואני עדיין הכי אוהבת את הראשון והשני... אבל אין ספק שלקרוא קודם את הספר יותר טוב... זה פשוט נותן לדמיון יותר מקום! לבגרויות נראלי אני אלמד קצת. את לא תמצאי אותי לומדת הרבה - פשוט כי בחיים לא למדתי ואין לי מושג איך עושים את זה. אבל יש סיכוי מאוד גדול שאני אשב ואקרא את הספר לפני המבחן... אולי למתמטיקה אני אלמד קצת יותר... חמש יחידות לא יהיה קל... אבל יש סיכוי גדול שאני אעשה את זה עם חברה שלי אז לא תהיה לי בעיה להתכונן...

חחחח מוכר לי הקטע

הייי גם אני כזאת, אבל אני מכריחה את עצמי להעלות את הממוצע שלי אז אני מוותרת על הקריאה לסופ"ש אבל אם אני מתחילה לקרוא ספר ונכנסת אליו אני לא מפסיקה ^^ וואואיך את יכולה לקרוא את מסדר עוף החול כ"כ מהר? לי לקח שבוע לקרוא אותו וזה הספר שלקח לי הכי הרבה זמן לקרוא, וגם זה היה בחופש הגדול כשלא היה מה לעשות... את ממש תולעת ספרים :) חלומי להיות גם כזאת שמסיימת ספר בהיקף של ה"פ ביומיים.. =]

Adimenzer

New member
כמו שאמרתי למעלה -

הממוצע שלי גם ככה גבוה אז יש לי הרבה זמן פנוי... ואני פשוט קוראת כל כך מהר, שחברות שלי המומות לראות את הקצב שלי... וחוץ מזה זה תלוי איזה ספר! יש למשל את לב של דיו שבפעם הראשונה קראתי ממש מהר, ובפעם השנייה לא הצלחתי אפילו לסיים מרוב שיעמום... הארי פוטר זה אחרת...

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifתכננ''ש ../images/Emo9.gif

ראשון: יום שדה בחור כלשהו בצפון. היה אחד המצחיקים
אנחנו רואים לנו בדרכנו ילדים קטנים- "באיזה כיתה אתם?" ילד תמים: "ג'..." עם הפרצוף הכי נוש שיש! "יאאאא איזה חמודים!!" ילדה קטנה ומרושעת מכיתה ג' מגיחה: "אעא בא לי להתאבד!!!" אנחנו: O_O "ואתם אמרתם שהם חמודים
"
שני: בצפר - שעת אפס עד שעה שמינית . מ7 עד 3 . באלי להתאבד ;; תוצאות של הבחן במתמטיקה אעאע
ללמוד לפיסיקה
שלישי: יום קצר
לחרושלחרושלחרוש לפיסיקה
רביעי: אע מבחן בפיסיקה!!!
חמישי: נאמ. בצפר [?] ללכת לסינמול (סינמה-מול אהאהאה XD)
שישי: בצפר. לצאת בערב עם קופר שבאה מהקריות
שבת: ללמוד מתמטיקה על הבוקר ;; בטח מארק יחזור מהפנימייה אז סתם לצאת לשבת איתו

למעלה