תכנון שבועי!

dairy milk

New member
תכנון שבועי! ../images/Emo13.gif

יום ראשון: כבר היה! מה עשיתי? שרדתי שעתיים מתמטיקה ושעתיים אנגלית והייתי בחזרות לחודש ארגון של חניכות שלי (בני עקיבא
) יום שני: בתכנון: ללמוד לאזרחות, להיות בשבעה של סבתא רבא שלי (
).. יום שלישי: לעבור את המבחן באזרחות!! חזרות
להיות במשהו של תנועות הנוער באוהל רבין אצלנו בעיר.. יום רביעי: חזרות!! כהרגלנו בקודש.. יום חמישי: הממ.. לא יודעת.. חזרות?
יום שישי: אחח.. למנוחה ולנחלה.. NOT. לחפור לחניכות שלי שיבואו בשבת יום שבת: לישון והמון, ואח'כ לסניף (שוב, בני עקיבא
) שיהיה שבוע סופר מוצלח!!!!!!!

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif מה זה הדבר הזה?

החזרות האלה לחודש ארגון או מה שזה לא יהיה... מה זה?

dairy milk

New member
אממ אוקיי, ../images/Emo98.gif

אז אני מדריכה בבני עקיבא שאם לא ידעת זו תנועת נוער דתית (סתם לידע כללי.. יש כאלה שלא יודעים את זה), ויש לנו חודש אחד בשנה שהוא כאילו חודש מיוחד שבסופו עושים הצגות וכו'. זה כמו חג המעלות בצופים אם את מכירה.. קיצר עכשיו השבוע השני של החודש הזה, ומתחילים חזרות כדי להעלות הצגה לשבט (כל קבוצת גיל היא שבט) בסוף החודש

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif אה...

אני יודעת שבני עקיבא זאת תנועת נוער דתית
יודעת מזה חג המעלות (בגלל הנוע"ל, לא צופים...)
יודעת מה זה שבט (זה כמו בצופים)
זאת התוצאה שנוצרת אחרי פעולות בשמו"ץ, נוע"ל וצופים. אני יודעת את הדברים האלה...

dairy milk

New member
חחח למה היית בכל התנועות האלה? D:

וד'א שבט בצופים זה לא כל קבוצות הגיל ביחד?

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif אז ככה:

נוע"ל כי הקיבוץ שלי בנוע"ל והייתי מכיתה ג' עד ה' שמו"ץ - הקיבוץ השכן... הייתי כמה פעמים עם חברה שלי... צופים - הייתי רק פעולה אחת כי חברה שלי רצתה לנסות והיא לא רצתה ללכת לבד... לא שידוע לי.. אבל כמו שאמרתי - הייתי רק פעם אחת...

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאז תחזרי

לעתי זה אחד הדבירם הכי טובים שקרו לי בחיים,ברצינות.

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif אני לא ממש יכולה....

הקן שלנו כבר לא לפי בתי ספר ושכבות כמו שזה היה פעם... זה לפי קיבוצים, ובקיבוץ שלי אין מספיק ילדים, וגם אם היו הם לא היו רוצים... ואין קיבוץ אחר שאני יכולה ללכת אליו :/

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif כי רובם גם הפסיקו עם התנועות נוער...

או שאלה שעדיין לא אז זה לא ילדים בגיל שלי אלא קטנים יותר....

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifלדעתי שווה לך ולחברות שלך ללכת לפעולת

ניסיון ואפילו כמה,אני אומרת לך שלהיות בתנועה יכול להעניק לך הרבה,ואני רוצה שזה יעניק לאחרים כמו שזה העניק לי.שווה להתעקש,אני מקווה שהמדריכים שלכם יהיו טובים ולא יאכזבו

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifעדי היית בשמו"צ!? O:

לא אמרת לי את זה.
גם לא שהיית רק כמה פעולות.
אני גאה בך

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif כן אמרתי לך!

או שלא? הלכתי עם חברה שלי כמה פעמים... ופעם הלכתי לטיול עם השמו"צ... אבל אני לא יודעת להגיד עם זה נחשב, כי זה היה די טיול של הנוע"ל שהצטרפה אליו הקבוצה של השמו"צ של העמק (רוב העמק אצלנו זה נוע"ל) ואני הייתי עם קיבוץ שהוא בשמו"צ... אבל זה הכול... לא הייתי שם ממש...

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחח לא אמרת לי! XD

היה לכם טיול ביחד כאילו? O-O" לא הבנתי איך זה הגיוני. LOL

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif רוב הקיבוצים בעמק שלנו

הם בנוער העובד. יש אולי שניים (שער הגולן ובית זרע) ואולי עוד שאני לא יודעת עליהם בשמו"צ, אבל כל השער בנוער. ותמיד (לפחות פעם כשעוד הייתי בזה) היו פעילויות לכל קן (קן זה איזור, למשל הקן שלי היה קן הסכר כי היינו על יד הסכר של דגניה וזה היה קן רק לבצפר שלי... אבל למשל יש גם קן טבעון, קן עמק הירדן, קן באר שבע...) ולפעמים היו פעילויות מחוזיות. וב-2006 הייתה אמורה להיות לנו קייצת (פעילות של הקנים באזור) של שבוע, אבל בגלל המלחמה לא רצו להביא אותנו לזה. ובגלל שגם השמו"צ הפסידו את הפעילות שלהם אז חיברו את זה ונסענו לארבעה ימים לאזור ת"א... אבל אני לא נסעתי עם הקן שלי... נסעתי עם הקיבוץ השכן, שזה שער הגולן. ככה שיצא שהייתי ב"מחנה" הזה עם השמו"צ.... ברור עכשיו?

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifבערך. :)

כאילו הבנתי, סוג של.
תגידי ממתי בנוע"ל קוראים לזה "קן"? זה לא אמור להיות גרעין או משהו כזה?XD כי אני חשבתי שרק בשמו"צ זה קנים.
~קן מקורות אימפריה
חח~ * או שלגמרה לא הבנתי על מה דיברת, ויצאתי בלונדינית. נו טוב מותר לי
*

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif מאז ומתמיד זה קן

לא נראה לי יש גרעין... גרעין נראה לי זה צופי ים וצופים... יש קנים ומחוזות. למשן אני הייתי בקן הסכר, שהיה בתוך קן עמק הירדן בתוך מחוז צפון (ג'ירפות אימפריה!) קרן - את תמיד יוצאת בלונדינית! חחחח סתם - בדיוק אתמול שיחקתי את המשחק הזה בפייסבוק שבודקים מה הנפח של המוח שלך וראיתי שאת מקום שביעי בטבלה אצלי... 2400 ומשהו לא?

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאוה, לא ידעתי. :|

אז שמו"צ לא הדבר היחיד שזה קן, מגניב. :) מותר לי לצאת בלונדינית, בעיקר עכשיו שהשיער שלי בלונדיני.
רואה, מידי פעם אני כן חכמה. ~רק מידי פעם, לא תמיד~

למעלה