תכנון שבועי!

גמלי בא לתכנן :)

יום ראשון- בצפר, ומנסים לשרוד שעתיים ברצף של תנ"ך=\ מכוננת לאזרחות, מתכוננת לתיאוריה יום שני- יום ארוך ומתיש! מגיעים לבצפר ב7.30 וחוזרים הבייתה בארבע... :(( חוזרים, ואחרי שעה חוג ציור :) ואז מתכוננים לאזרחות, תיאוריה יום שלישי- בצפר, מבחן באזרחות><" והתכוננות לתיאוריה, ואולי ננסה לכתבו קצת אם יהיה כוח =] יום רביעי- בצפר, ניסוי עם חלב בכימיה מקווה שיילך לנו ><, חרישות אחרונות לתיאוריה יום חמישי- נוסעים לב"ש לעשות תיאוריה [בתקווה ואני אהיה מוכנה] ושופינג, ומקווה שאשאר לישון אצל חברה שלי בדימונה:) יום שישי- חוזרים הבייתה, ניקיון ניסיון עלוב להכין ש"ב, יוצאים עם חברות :)) יום שבת- ש"ב ובעיקר לנסות להכין עבודות למיניהן.. סורי אם לא שרשרתי נכון, אני לא יודעת איך לשרשר נכון ><"

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif בהצלחה בתיאוריה!

והשרשור ממש פשוט! את פשוט הולכת להודעה שאליה את רוצה להגיב, פותחת אותה ולוחצת על הוספת תגובה או הוספת תגובה מהירה. בתגובה רגילה את יכולה להוסיף כל מיני דברים לתגובה. בתגובה מהירה זה אם את לא רוצה להשקיע כל כך ואת רוצה לענות מהר או שאין לך כוח להשקיע... זה ממש פשוט ברגע שמבינים! אני הבנתי את זה ממש מהר בלי שיסבירו לי בכלל! תסתכלי ותראי שזה פשוט

כאילו נראה לי שהבנתי

הבנתי את הבכללי, אבל אני עוד צריכה לנסות עוד כמה פעמים לכתוב תגובות ואז אני אהיה בטוחה בעצמי :) ותודה

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif אה משו ששכחתי להגיד לך כבר מאז

שהצטרפת לפורום! ראיתי שקוראים לך אנסטסיה - ואני פשוט חייבת להגיד שזה אחד השמות הכי יפים שיש בעולם הזה

מתכננת!

יום ראשון:מבחן בערבית שקיבלתי 92+לקבל מבחנים באנגלית שקיבלתי 97...(בפאקינג 5 יחידות!#$!#$!@) יום שני:אממ בית ספר? אהה ואחר הצהריים ליווי עם שייקה... יום שלישי:בית ספר+פעולת הכנה לטיול בשמו"צ+פעולה לנו.. אין אבל פשוט אין השמו"צ! יום רביעי:אממ בית ספר(?) חח מה עוד יכול להיות לי? יום חמישי:בית ספר ובערב מסיבת הפתעה לחברה יום שישי:לישוןO_O יום שבת:לישון2 O_O איזה כיף שאין לי יותר מבחנים עד ה-4 לנובמבר! ובין לבין לדבר עם ידיד טוב שלי :)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאריאלה יקירתי,

אני רק רוצה להזכיר לך שלמרות שיש מבחן ב4.11 אנחנו רואים את ה4.11 בתור תאריך קדוש. *לא רומזת על כלום. האמ*
ליווי עם שייקה הא?
*נפסלתי*

חח קרן אני לא יודעת

על מה את מדברת.. אין לי מושג למי יש יום הולדת בתאריך הזה... ותפסיקי עם שייקה! יש לי את ספיר
~וואי אני מקווה שהוא לא יכנס לפה פתאום מרוב שעמום ויראה את זה~

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאת רוצה שנעשה פה שאלון,

מה דעתן של הבנות פה לגבי זה שנער הכניס את יזיזה שלו להריון, והוא לא רוצה לעשות הפלה, ואת רוצה אותו!? XD בידיוק כמו בשיעור ג"ג.
*ילדה מוזרה שכמותך! מה את שואלת את המורה?!XD* חחחחחחחח, שיהיה לך ברור אני דורשת ת"א.
או משהו בסגנון. ^-^

לאאאאאא

פדיחות>< וחוץ מזה אני לא רוצה אותו... סתם כיף לי לפנטז עליו! וואי והשיא היה שבסוף השיעור היא אמרה לי להתרחק מכל הבלגן הזה...יענו להתרחק מהילד הזה ~חצופה~ קודם כל נוסעים לחגוג לי את היומולדת במקס ברנר ורק אז חושבים עליך...

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחחחח בולשיט ! :)

י'מתחילה עם ילדים שמכניסים את ידידות שלהם להריון ואת אחים שלהם.XD שיעור ג"ג היה אדיר כאילו.XDDDDD אז מאמי ישלך שבועיים (פחות) לנסיעה הזאת.
יום חמישי-שישי-שבת שבוע הבא אנחנו תפוסות. לגבי השבוע לפי דעתי אפשר לתכנן לך משהו של דקה 90. אז...

../images/Emo248.gifמתכננת../images/Emo6.gif

יום ראשון: לצלם את הסרט בתקשורת , היה אדיר אבל לא הספקנו הכל. וגם היה לנו חוסר מזל בהרבה דברים :) אגב תודה רותם
יום שני: נמנמנ ביה"ס שעתיים חופשיות למורה למת' נולד בן!
בערב לחרוש לספרות.
יום שלישי: מבחן בספרות O: להתכונן למת'
יום רביעי: בצפר , תקשורת עיונית
להתכונן למת'
יום חמישי: מבחן במת'
יום שישי: אולי אחרי הבצפר להמשיך את הסרט בתקשורת נראה.
יום שבת: עדיין אין תכנונים D:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifשנננני!@#!#@$@

מזה התרגשתי שהתקשרת אלי היום, העלת לי חיוך
בהצלחה במבחנים שלך מיאמור

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif בהצלחה במבחנים!

ספרות
חבל שאני לא לומדת השנה... יש לכם לימודים בשישי? באסה לכם!

../images/Emo248.gifכן מאז ומתמיד היה לי לימודים בשישיD:

חחחחחחח . והאמ ספרות האמת שזה אחלה מבחינת הסיפורים עד שזה מגיע לשאלות >: זה דורש הרבה חשיבה. ואני לא אוהבת לחשוב חחחחחח
ותודה!

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif חחחחח לנו לא היה אף פעם ../images/Emo6.gif

הידד לבתי הספר הקיבוציים!
אני דווקא ממש טובה בספרות אז אני לא חושבת הרבה על השאלות.... אבל אצלנו בכיתה י' אין ספרות... יש ב-ט', י"א ו-י"ב... והיסטוריה למשל אין ב-י"א...

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifחה.היטוריה.חה../images/Emo6.gif

וגם לשון.חהחהחהחהחהחהחה
כל הי"בניקיות יבינו אותי

../images/Emo248.gifאתלאמבינהההההה בכלל מה קרה.

היה כלכך כיף. בלי ששמתי לב את תפסתי שמה את הפיקוד. ולא בקטע של להשתלט. והמורה ראה איך שכתבתי את התסריט והוא היה המום שהשתמשתי במושגים שהוא עוד לא לימד והוא התרשם ממש לטובה! ואמר שהוא אוהב אותנו 3>

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני שמחה!../images/Emo13.gif

כל הכבוד לך!
אוי רק לחשוב על תקשורת והתיק הפקה

למעלה