McWeekend

Charley XD

New member
שונאת אותך >< את לא תשכחי לי את זה XD

אני טיפשה אני יודעת לא צריך להגיד את זה לכל העולם XDD סתם
בכל זאת...

Shir Girl XD

New member
אני לא אמרתי כלום כולה שמתי תמונה של מוגלי

אורטל שוב יצאת טיפשה חחחח סתם יו נווא איי לאב יו סוו מאצ' אנד איי קוופ סוו LOVE U 4 ERVER

Shir Girl XD

New member
הייתי חייבת זה כל כך חמוד!!

בנות לא מתחילות מריבות הן מסיימות אותן...

נו, דיליי.../images/Emo11.gif

שיר השבוע של מקפליי: Bras & Knickers Don't Wake Me Up Down By The Lake Friday Night Get Over You I Want To Touch You (Re-write of All About You) Ignorance I'll Be Okay Not Alone No Worries Pinball Wizard Please Please She Falls Asleep (Part 2) She Loves You Sofa Hyundai Administration The Ballad Of Paul K The Heart Never Lies The Way You Make Me Feel Transylvania Umbrella
שיר השבוע לא של מקפליי: +44 - When Your Heart Stops Beating Amy Winehouse - Tears Dry On Their Own Blink 182 - Asthenia Blink 182 - Down Blink 182 - First Date Blink 182 - Here's Your Letter Blink 182 - Untitled Madina Lake - One Last Kiss Mark Ronson Feat. Amy Winehouse - Valerie (Baby J Remix) Maroon 5 - Won't Go Home Without You למישהי יש אותו והיא יכולה להעלות להורדה?
Oasis - Wonderwall Sean Kingston - Me Love Simple Plan - When I'm Gone Timbaland Feat. One Republic - Apologize Town Bike - Dougie חחח וואו, השבוע פשוט חרשתי על שירים בטירוף D::
להקת / אלבום השבוע: מקפליי ובלינק 182
קליפ השבוע: 1. THNL אקוסטי ב- Freshly Squeezed
http://uk.youtube.com/watch?v=MgcwSWwtzp4 2. Bedwetters- Dramatic Letter to Conscience http://www.youtube.com/watch?v=rejV7GDK9P0 ממ הם זכו בטקס EMA וזה ^^ הא, והסולן יפה פה O:
תוכנית / סרט השבוע: ערב מקפליי + המיטב של מקפליי + המיטב של באסטד שהיה באמטיוי היטסDDD: , היפה והמרובע [נגמר
], הישרדות, החיים הפשוטים. / סוף שבוע ארוךXD
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן- ממ. אני לא אפרט.
שימח- הביאו לי את הדיסקים של THNL
, סופסוף קנו לי בגדים חדשים(!!!), מחר יש לי יומולדת 16 (אני אשכרה כל הזמן שוכחת
) ושמייגן וסקוטר ניצחו ב"היפה והמרובע" XD עיצב- לא זוכרת משהו מסוים..
ציטוט השבוע: just... orr אומר/ת: שתקי אני לא מטומטמת. just... orr אומר/ת: >< just... orr אומר/ת: >< just... orr אומר/ת: <> just... orr אומר/ת: XD just... orr אומר/ת: אוקיי אז אולי אני כן XDDDDDD נמ אני לא זוכרת עוד ציטוטים, אבל ממש אהבתי את המשחק של Pants / In My Panties אז שיחקתי קצת עם שירים של מק'
: Brown Eyed Girl In My Pants Fun Fun Fun In My Panties Ghostbusters In My Panties I Wanna Hold Your Hand In My Pants I've Got You In My Pants Little Joanna In My Pants חח נו יש מלא כאלו
No Worries In My Panties Nothing In My Pants וואלה חבל.
She Falls Asleep In My Pants
Star Girl In My Pants נו כמו הראשון
You're The One That I Want In My Panties You've Got A Friend In My Pants הא וכמובן, הרי זה דורש- Dougie In My Panties יה רייט, איי וויש XDDD
מתנגן בראש / פלייליסט: אמטיוי היטס חהחהD:
תמונת השבוע: ממש אהבתי את כל התמונות מהסט הזה!!
אחח, הם כאלה יפים@#@$%
מקווה שהיה לכן סופשבוע נעים ^_^

sweet shir

New member
חחח התמונה הזאתי (ומהסט הזה) תמונת השבוע של

כולם!
טוב, זאת אכן תמונה מושלמת.

Charley XD

New member
XDD

Fun Fun Fun In My Panties I've Got You In My Pants You've Got A Friend In My Pants (?)
אויש דיי זה קורעעעעעע אבל אני יודעת את זה... את תמיד אומרת ולא חוסכת ממני דברים זנות**ם שלך... באמת הרסת את התמימות שלי !! אני גם ממש צחקתי מ- Broccoli In My Panties אבל את יודעת זאת אני והמוזרויות שלי ...

L D N

New member
../images/Emo215.gif את יכולה לשים להורדה את

Bras & Knickers וגם אם יש לך את Head Lice

just orr

New member
ווי אני נמצאת במקוויקנד שלך ../images/Emo12.gif XD

אוי הציטוט XDDDD אני כל כך הצחקתי את עצמי XDDDDD אה כן, ושוב... מזל טוב D:

McFly rullz

New member
../images/Emo26.gifבאיחור אדיר-אבל הייתי בהופעה!והיה תותח!

לכל אלה ש'מתעניינות'- השבט שלי זכה מקום ראשוןןןן
ידעתי מהבוקר,אבל זה היה כייףף והמופע ביום חמישי היה פשוט מדהים! אין לתאר אפילו!!!!
גם היום בערב היה מופע והייתי מזה בלחץ
שהתחיל הריקוד הרגליים שלי לא זזו,בכוח הזזתי אותןXDD טוב חפרתי><
שיר השבוע של מקפליי: בקושי הספקתי
לא הייתי בבית בכלל>< שיר השבוע לא של מקפליי: השירים של ההופעות שלנו
להקת / אלבום השבוע: מקפליי
קליפ השבוע: -- תוכנית / סרט השבוע: פשוט כלום
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עצבן-חזרתי מאוחר כל יום החודש שימח-זכינו מקום ראשוןןD= היה אחלה חודש מחמיאים לנו על הריקודים מימין ושמאל עיצב-סתם,לא משו מיוחדXD ציטוט השבוע: ''מקום ראשון במזכ''ל-שבט הרא'ה!!!!"
מתנגן בראש / פלייליסט: השיר של המופעXD תמונת השבוע:
לא שכחתי ממנו
עכשיו יהיה לי זמן להיות בפורום
וסיר על החפירה

JuSt My LuCk

New member
עונה באיחור ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של מקפליי: THNL,TCFC,AAY,SG,HIWTHI,TWYMMF שיר השבוע לא של מקפליי: שירים שחברה שלי השמיעה לי
, SWEET DREAMS להקת / אלבום השבוע: MCFLY קליפ השבוע: ממממממ אין =/ תוכנית / סרט השבוע: אגדה משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן- ..........אין שימח- ת"א!!!!!!!!!!!!!!! וגשם!!! עיצב- אין
ציטוט השבוע: "מה התחביבים שלך?" "מועדונים,בנות,שתיה.... סקס..." XDDDD (איש אחד שאני וחברה שלי צילמנו בת"א XD ) מתנגן בראש / פלייליסט: יו אר ביוטיפול (כריסטינה אגילרה) תמונת השבוע:

למעלה