McWeekend

VickiF14

New member
עונה=)))

חח סוף סוף אני קצת פעילה פה.. לא יוצא לי מעומס בלימודים =) shame on me! |הגדש|שיר השבוע של מקפליי: bubble wrap שיר השבוע לא של מקפליי: אני מנסה לחשוב פה מה שמעתי חוץ ממקפליי נראה לי פשוט big girls dont cry להקת / אלבום השבוע: מקפליי כמובן..24/7=) אלבום?! וואו זה קשה...אני שומעת מעורב קליפ השבוע: שראיתי ביוטויוב את דני עם אחותו ויקי=) [אעאעאע] כשהם ניגנו שיר שלהם באחת התוכניות כשהיו קטנים=) תוכנית / סרט השבוע: סרט צרפתי שראיתי ב-יס 3..סרט פשוט מדהים [חח התפריט שלי היה מועבר לרוסית אז לא היה לי כוח להעביר ואין לי מושג איך קוראים לסרט..לא נורא=)] משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: שימח שהשלמתי עם שתיי חברות הכי טובות שלי=) ציטוט השבוע: "Was I just another ghost that's been in your bed" **מאוהבת במשפט הזה* מתנגן בראש / פלייליסט: וואי זמזמתי משו בבוקר של מקפליי ואני לא זוכרת מה נראה לי Hypnotised תמונת השבוע: >>>

שוליטה

New member
בגלל שאני יצירתית היום הנה לכם מקוויקנד

ארוך ומושקע D: (אצלי יצירתית משמע מחורפנת עד כדי גיחוך.. או יוצתר נכון צחוק מטורף
)
שיר השבוע של מקפליי DKW nothing FAYK THNL DWMU TWYMMF
שיר השבוע לא של מקפליי: Avril Lavigne - Complicated Avril Lavigne - Hot Busted - Losing You Busted - Nerdy Busted - Whos David Busted - 3 AM
להקת / אלבום השבוע: מקפליייייייי
קליפ השבוע: קורע מצחוק XD חובה לראות... http://www.youtube.com/watch?v=AIKwo6biwyE |
תוכנית / סרט השבוע: שנות ה-70 חפירה מטורפת
משהו
שעיצבן חברה שלי...
ששימח- אני הולכת להזמין DVD אחד של מקפלייי!! ההורים שלי סופסוף מרשים לי!!
עיצב השבוע: כלום.. הייתי עליזה למדיי השבוע
ציטוט השבוע: יש טונות לכן אני אשים בהודעה הבאה D:
מתנגן בראש / פלייליסט: כלומי כלומי כלומי
תמונת השבוע: יש שלוש (השניה תבוא עם הציטוטים) הוא כזה כאפות XD התמונה הזאת הצחיקה אותי כהוגן XD אני מתפקעת מצחוק כל פעם שאני רואה אותה XDXD

שוליטה

New member
הציטוטים + תמונה 2

אלה אני המצאתי: .למה האדם צל בצידו של מי שלפניו בתור? אדם לא רואה את מה שהוא יכול לראות דרך משקפת. את כל המחשבות הרעות אדם יכול לזרוק יחד עם הזבל על חתולי רחוב. אם בא לך להיפגש עם מישהו, תצלצל אליו, אנחנו לא בתקופת האבן. הקשה מנשוא תמיד יבוא עם טוסט ותוספת צ'יפס בצירוף של 5 שקלים. אדם יכול לשאול את חברו שאלה, אם הוא לא יודע את התשובה. מחשבת תחילה תגרום דימום מוחי לכל מי שיש לו אי קיו נמוך שיחה שלי עם יעל יעלייי [: אומר/ת: מישהו הולך להליכה בבוקר ? star girl אומר/ת: לא אני זה בטוח יעלייי [: אומר/ת: ולבריכה? star girl אומר/ת: במיוחד לא אני יעלייי [: אומר/ת: ולאנגליה? star girl אומר/ת: כן!!!! יעלייי [: אומר/ת: חח כפול 3 star girl אומר/ת: אחלה אז נראה לי אני הולכת בהליכה למיטה ואז אני אצלול אל תוך ברכת החלומות.. לפחות ככה אני אהיה באנגליה עוד שיחה שלי עם יעל D: star girl אומר/ת: נחשי מה אני עושה יעלייי [: אומר/ת: משיגה כרטיס זוגי לאנגליה פלוס כרטיס וי איי פי למקפליי ומתפללת שאחרי זה יבחינו בנו מכל המעריצים ויקחו אותנו אליהם הביתה ויתנשקו איתנו ונוכל לאנוס אותם כמה שרק נרצה? אחר כך דיברנו על מישו גיי יעלייי [: אומר/ת: חחח כן הוא גיי אבל אם היית עושה מה שאמרתי היה לנו יותר כיף star girl אומר/ת: כן צודקת XD אבל חמודה כרטיס וי אי פי זה כרטיס כניסה למאחורי הקלעים ככה שאין מצב שהם לא ישימו את ליבם השקסי עלינו אחרי שניכנס יעלייי [: אומר/ת: אני יודעת אבל יהיו עוד מעריצות ששששם Star girl אומר/ת: לא בטוח.. לא כולם מקבלים כרטיס ויאיפי וחוץ מזה נוכל לקנות את כולם ואז לא יהיה אף אחד חוץ מאיתנו D: יעלייי [: אומר/ת: יש משהו נכון בדברייך D: Star girl אומר/ת: אני יודעת star girl אומר/ת: רגע בואי נשמיך עם הפנטזיה יעלייי [: אומר/ת: מה זה נשמממיך star girl אומר/ת: *נמשיך יעלייי [: אומר/ת: אהההה יעלייי [: אומר/ת: מה הפנטזיה? יעלייי [: אומר/ת: הא זה עם מקפליי star girl אומר/ת: כן. אז בקיצור הם יתאהבו בנו וייקחו אותנו לשתות קפה או שוקו מה שבא לך (עם עוגיות כי דאגי לא יכול בלי זה) ואז הם יתחננו שנישאר איתם יעלייי [: אומר/ת: טוב בואי נדמיין שאנחנו ערומות מ תחת לשמיכה אני במיטה של דני והארי קופץ עלינו ערום מעל השמיכה כנ"ל את רק עם דאגי וטום ואז אנחנו מתנשקות איתם המון המון ואז בבוקר אנחנו כבר לא בתולות star girl אומר/ת: למה ערומים!? אפשר לעשות דברים הרבה יותר נחמדים גם עם בגדים XD יעלייי [: אומר/ת: אבל אי אפשר לסיים את בתוליך עם בגדים star girl אומר/ת: מי צריך לסיים את בתוליו? אני בת 13! (גם לנו מותר לפנטז) He said 'I love you' I laughed and said 'sorry I'm allergic to bullshit' הייתי אצל רוני חברה שלי רוני: עלמה ירוק לא הולך עם שחור ולבן אני: מה? רוני: התחתונים שלך אני: איפה את? אמא שלי: אתה עדיין לא ישן?! אני: זאת אני! *אמא שלי מתפקעת מצחוק* לכל מי שלא הבין היא חשבה שאני אח שלי :( אצל הרופא שיניים אני לאמא שלי: את מוציאה את התעודת זהות שלי כדי לבדוק את התאריך לידה ?! עוד שיחה עם יעל XD יעלייי [: אומר/ת: את יודעת משהו !? היום לצהריים לי יש קוסקוס טעים מאד לאכול שאמא שלי הכינה במו ידה כמו תמיד [ פעם בשולושה חודשים בערך] לא קנוי עם מרק והוא יהיה מאד טעים לך... לא !!! star girl אומר/ת: לי יש פירה ^^ יעלייי [: אומר/ת: אז מה קוסקוס יותר שווה P = star girl אומר/ת: צודקת, אבל פירה מלא בסיבים תזונתיים שעוזרים לבניית העצמות ומחזקים את השרירים D: star girl אומר/ת: (XD) יעלייי [: אומר/ת: וקוסוקוס מלא בטעימות שעוזרת לפה לבלוע אותו כי זה טעים והוא רוצה עוד P = ציטוטים מהסרטון ששמתי XD "Ian do you even belive in… " "NO i don't belive in ghost!" " I was gonna ask if u belive in fairs but if ur going to be a dick about it then FINE!" O ya, nice watch gaywad"," Thanks man its reptar"" אני וילדה מהחוג שלי (בשם עדי) מדסקסות עדי: שמת לב ששמנה ונשמה זה עם אותם אותיות? אני: כן, כי כל האנשים השמנים מורכבים עדי: מפחממות שומנים וחלקי מזון שלא נלעסו טוב... אני: בואנה אנחנו גאונות! עדי: ומורכבות! מיכל חברתי מנסה לשכנע אותי לישון אצלה... אבל היה לי יום אחרי אימון בבוקר D michal: אומר/ת: מתי האימון? star girl אומר/ת: 12 וחצי D michal: אומר/ת: נו זה בסדר.. star girl אומר/ת: אבל אני מעדיפה להשאר בבית כי א. כל היום לא הייתי ב. ניסיתי וזה כישלון אני אצל חברה ישנה לפני אימון (יצאתי רוסייה) D michal: אומר/ת: חחח..XD מהמופע של נאור ציון: "אתה מאמין בה'?" "בוואדי" "אחרי מה שהוא עשה לך???" "20 שנה אני גנן ובחיים לא ראיתי פרח יפה כמוך" "20 שנה אני מחרבנת ובחיים לא ראיתי חרא כמוך" עוד שיחה שלי עם יעל: יעלייי [: אומר/ת: אני כל הזמן כותבת יעל יפה ומצלמת בפלאפון XD star girl אומר/ת: טיפשה XD זה כמו חמודאגיפה (חמוד דאגי יפה) יעלייי [: אומר/ת: יעליפה חמודאגיפה XD יעלייי [: אומר/ת: כפרעלמהיפה XD יעלייי [: אומר/ת: כפרע עלמה היפה XD star girl אומר/ת: XD תודה תודה ^^ והתמונה: נכון שזה הדבר הכי חמוד בעולם?! אני מתה על זה!!!!

purple floyd

New member
וואי הסרטון אחד המצחיקים D:

הם בכלל גדולים
אני אבל אוהבת יותר את מן מודל P:

Yu vi

New member
מקוויקנד ^_______^../images/Emo85.gif

שיר השבוע של מקפליי: Don't Wake Me Up חרישות!!!
The Way You Make Me Feel שיר השבוע לא של מקפליי: Wear me down- Son Of Dork Murdered in the mosh- SOD Sick- SOD Little Things- SOD Party's Over- SOD Eddie's song- SOD Stay together for the kids- Blink 182 All the small things- blink 182 I miss you- blink 182 First date- blink 182 The rock show- Blink 182 What's my age again?- Blink 182 When i'm gone- simple plan Year 3000- Busted What i go to school for- Busted Psycho girl- Busted Oh My God- Kaiser Chiefs I predict a riot- kaiser chiefs Hate- Plain White T's להקת / אלבום השבוע: SOD, Mcfly, Blink182 Welcome To Loserville- Son Of Dork
חרישות!!! הדיסק כלכך טוב3>
קליפ השבוע: Hate- Plain White T's תוכנית / סרט השבוע: תוכנית- הספיישל הענקי של מקפליי בהיטס D: , ורוניקה מארס סרט- מלחמת הכוכבים 3. ועדיין אחריי צפיה בשלושת הסרטים, אין לי מושג על מה הסרטים האלה
. חסרי כל פואנטה! אבל השחקן הראשי.. חתיך.
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן- קרעתי מיתר בגיטרה$#^ [אבל הספקתי לקנות חדש.] שימח- שבוע מעפן ביותר. >< אבל ברילול
^_______^' קפרותאלייך
עיצב- ציונים בכמה מקצועות >.< ציטוט השבוע: לא זוכרת כלום מתנגן בראש / פלייליסט: Little Things- SOD תמונת השבוע: ס'חמודייייים D: טום יצא פה קורע XD >
<

The Psycho Girl

New member
mine

שיר השבוע של מקפליי: all about you ,Don't Wake Me Up , easy way out שיר השבוע לא של מקפליי: Hayden Panettiere - I Fly Thirty Seconds to Mars - From Yesterday jet-look what you've done fightstar -floods fightstar - 99 busted - air hostess להקת / אלבום השבוע: fightstar , mcfly קליפ השבוע: מקפליי באחת התוכניות תוכנית / סרט השבוע: לא ראיתי כל השבוע טלוויזיה 0.0 משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: הייתי בגדנע של חיל האוויר היה די מעפן אבל היו קטעים מצחיקים ציטוט השבוע:בגדנע ראינו טיסת לילה ואני וחברה שלי התחלנו לשיר air hostess בקול וכולם הסתכלו עלינו כאילו נפלנו מהירח. מתנגן בראש / פלייליסט: V & McFly - Chills In The Evening --- זה כזה שיר מדבק תמונת השבוע:

tzuf jones

New member
שלי .. :)

שיר השבוע של מקפליי: !!!!!!!!!!!!!!!! Ignorance שיר השבוע לא של מקפליי: אאין ( : להקת / אלבום השבוע: MCFLY :) קליפ השבוע: לא יודעת XD תוכנית / סרט השבוע: ראיתי סרט אחד חחמוד עם חברה אאבל שכחתי ת'שם שלו חחח XD משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן - 2 בנות דודות שלי רבו ואני תקועה באמצע בלי שום עמדה לשום כיוון וזה גורם לי להרגיש חרא כי אם אני עם אחת השנייה מתעצבנת .. >< שימח- למדתי למיבבבחן איזה 4 ימים !! וממש לא ידעתי כלום בחומר.. ו.. נחשו כמה קיבבלתי ? .. ( : 88 !!!!!!!!!!! P= העציב - מקפליי צוחקים עלל המעריצים שלהם בישראל , ולא בראש שלהם לבוא ><" זה עשה לי חרא מצברוח !!!!!!!!!!@#$%& ציטוט השבוע: הפעם אין לי חח.. מתנגן בראש / פלייליסט: טרנסילבניה D: תמונת השבוע: הלכככתי עם בנות דודות ששלי לים ואחתת כתבה על ההחול את זה .. -->

tzuf jones

New member
עוד תמונה שררציתי לשים..

וואם לא שירשרתי טוב .. לא להרוג אותי בבקשה XD החחתול ששלי .. P= נכון שהוא שקס ? ( ;

גילולית

New member
המקוויקנד שלי

שיר השבוע של מקפליי:dont wake me up<3 שיר השבוע לא של מקפליי:never let go- bryan adams the scene aesthetic- beauty in the breakdown להקת / אלבום השבוע:מקפלי- גרייטסט היטס! קליפ השבוע:ultraviolet תוכנית / סרט השבוע:החיים הפשוטים (חסרת חיים שכמותי.. אבל כיף לראות שמתעללים בהן!) משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע:עיצבן-->הדר!! (היא אמרה דברים רעים עד דני
) שימח-->המורה שלי להיסטוריה יולדת והיא תחזור רק עוד 3 חודשים:p: עיצב-->הכלבה שמצאנו כבר לא אצל חברה של אמא שלי ואני בחיים לא אראה אותה שוב:'( ציטוט השבוע:"טררם, עשית לי טטרם בראש!", השיחה שלי ושל חברה שלי המסנג'ר: אני:"למה" דריה:"מה למה" אני:"לא, למה לא" דריה:"לא, מה למה?" אני:"מה?!?!?!" מתנגן בראש / פלייליסט:dont wake me up והשיר פתיחה של רחוב סומסום (?) תמונת השבוע:

yaelsee

New member
מקוויקאנד =]]

אוף, אני חייבת להפסיק עם הדיליים האלו Oם שיר השבוע של מקפליי: The Way You Make Me Feel
בחרישות Ignorance Don't Wake Me Up Memory Lane Pinball Wizard The Heart Never Lies She Falls Asleep וואי, כמה שיר השבוע לא של מקפליי: Finch - Insomniatic Meat Finch - Letters to you Finch - Three Simple Words Funeral For A Freind - Red Is The New Black Blink 182 - First Date Blink 182 - What's My Age Again Yellowcard - Gifts And Curses שהכרתי בזכותכן -]] Simple Plan - When I'm Gone Simple Plan - Falling For You Enter Shikari - Sorry You're Not A Winner שיר כל כל מעולה! גם כן היו מלא XD להקה / אלבום השבוע: McFly, Finch, Blink 182 קליפ השבוע: אין ממש תכנית / סרט השבוע: כל כךךך יורוטריפ!! סרט אדיר!!! משהו שעיצבן / שימח / העציב השבוע: עיצבן: אני ממש רוצה להזמין את GH ולשלם מכספי, ואמא שלי לא מסכימה לי כי זה כסף של דמי כיס וכאלה, אז עכשיו אני צריכה למצוא עבודה בשביל זה ואף אחד לא מוכן לשכור אותי!! שימח: הייתה הופעה של שחר חסון בבצפר (בגלל השביתה אז תלמידים לקחו יוזמה ואירגנו). ההופעה הייתה אדירה, ישבתי מקדימה! וגם המורה שלי למודרני חזרה מחופשת לידה! העציב: לא משהו ממש מיוחד. ציטוט השבוע: גאד דמט היו לי כל כל הרבה ועכשיו אני לא זוכרת כלום ><" מתנגן בראש / פלייליסט: Funeral For A Friend - Streetcar בדיוק נגמר והתחלף ל Yellowcard - Gifts and Curses תמונת השבוע: אני מתה על התמונה הזאת!

mcfly danna

New member
אני שמחה...

כי אנשים שמחים עושים שיעורים במתמטיקה ב-4 בבוקר!!!!! חחח משעמם לי... ההוכחות אכזריות... שיר השבוע של מקפליי: לא לבד, מחרוזת גלישה, כצפוי {אוביאסלי} , רק המזל שלי, תינוקות שבים - מי יודע לאן? XDD שיר השבוע לא של מקפליי: פארמור- התרסקותX3 , אנחנו שבורים, עיסקי העינויים ועוד... גוד שארלוט- ילדת מהומה {riot girl}, חג האהבה המדמם, תוהה ועוד... להקת / אלבום השבוע: ראו מה לשמעלה... אין לי כח לכתוב... קליפ השבוע: "אני רוצה לגעת בך" ביי מקפליי... http://www.youtube.com/watch?v=npqGIZYi4tU תוכנית / סרט השבוע: נמלטים, פאוורפאף גירל {אל תשאלו למה...} משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: ערב להקות!!! זתומרת כל להקות בי"ס הופיעו.... והסולן שלי... אני אתחתן איתו היום!! ואני צריכה להתחתן עם עוד 3 אנשים.. ביזיביזי מי... נתפסו לי השרירים כי החלטתי שלרקוד כמו מאהבולה זה כיף... ציטוט השבוע: יש מליי... מקווה שאני אזכור... ~שיעור ביולוגיה~ המורה:"אני חושבת שלא צריך לאכול פרות כי זה כמו להרוג פרה.." ידיד שלי:"אין כ"כ הבדל בין להרוג פרה ללהרוג גזר, אז למה את אוכלת אותו?" ~אותו שיעור~ המורה:"גם פלפל צריך מינרלים אם הוא לא יאכל.." אני:"נזריק לו באימפוזיה... אחרת הוא יהיה אנורקס ויגיע למקל של 3 ק"ג.. שמן שכמותו..." ~משפט לא קשור~ אני:"שי, אם תאכלי עוגיות את תשמיני, אבל אם לא תאכלי עוגיות את תשמיני כי את תאכלי את הפלסטיק של הקופסה של העוגיות..." יש עוד עם החתונות שלי... אני לא זוכרת עם מי זה היה... אוו וול... "לאב לאב מי!!!" חחחח עינב, ומזה אלסקה פה.. רייי... חחח יואו עכשיו אני שומעת את זה.. מתנגן בראש / פלייליסט: הזה של טימבליק עם פיפטי... "אהווו , משו טכנולוגי אהוו..." תמונת השבוע:

einav0sh

New member
XDDDD ../images/Emo6.gif

קרעת אותי עם ה"רייייי" וה"לאב לאב מי" חחחחחחחחחח

למעלה