McWeekend

just orr

New member
"תינוקות שבים" XDDDDDDDD

חח עד שקלטתי מה זה XDD אהבתי
ובכלל- הציטוטים XDD

../images/Emo15.gif McWeekend

שיר השבוע של מקפליי: McFly & Busted - Fun Fun Fun McFly - Transylvania (Acoustic2) Mcfly - The Way You Make Me Feel McFly - The Heart Never Lies Mcfly - Surf Medley McFly - Rockin' Robin (Bobby Day Cover) (Live) McFly - Pinball Wizard McFly - On My Own Mcfly - Mr Brightside (The Killers Cover) Mcfly - Little Joanna McFly - I'll Be OK (Dougie's Version) McFly - Ignorance McFly - Hypnotised Mcfly- Ghostbusters Mcfly - Don't Wake Me Up Mcfly - Bubble Wrap Mcfly - Diarrhoea Danny Jones-Don't Know Why והחצי האחרון של Wonderland Tour
זהו XDDDDDD
שיר השבוע לא של מקפליי: Yellowcard - Light Up The Sky Avril Lavigne - Hot Busted - Meet You There Busted - Over Now simple plan - when im gone James Blunt-Good Bye My Lover
להקת / אלבום השבוע: Mcfly
קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=gyQI8GYzHpI
תוכנית / סרט השבוע: אבודים
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן - לאחר את האוטובוס חזרה לשוהם בדקה אחת ואז לחכות שעה שלמה עד האוטובוס הבא
שימח - שנקין & דיזינגוף, היה כייייף^^ וגםםם - חולצה חדשה מפול & בר
העציב - ממ שיש אנשים שבמקום מוח יש להם קלקר בראש
ציטוט השבוע: בשנקין - נכנסנו לחנות והמוכרת דיברה עם קונה : קונה: "550 שקל בשביל שטיח?!" מוכרת: "כן אדוני - זה שטיח לא במבה!" שיחה בין אבא לאח שלי - עמרי: "מזה אבא איזה בושם שמת?" אבא: "מממ נו זה עם הציור של החמור" עמרי:"אהה??" אבא:"נוו הירוק הזה" עמרי: "אההה לקוסט?!" אבא: "כן בדיוק - לקוסט" עמרי: "אבא זה תנין לא חמור!" אח שלי מנסה לספר לי בדיחה - עמרי: "סיון רוצה לשמוע בדיחה?" אני: "נו ספר" עמרי: "אוקיי, לחמימו היו 3 אולרים..." אני XDDDDDDDDDD עמרי: "מה יש לך? אפילו לא התחלתי" אני: "חמימו XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מי קורא לילד שלו חמימו?!?!?" לפני 5 דקות - חם חם מהתנור XDDD - עזרתי לאח שלי לפצח פקאנים ושרתי את הפזמון של Transylvania אז הוא שואל אותי עמרי: "מה לשיר הזה יש רק 5 שורות?" אני: "לא יש עוד" עמרי: "אז תגווני כבר שגעת אותי - חצי שעה רק - People marching to the drums" אני: "אוקיי קרץץץ" - ממשיכה את ההמשך עמרי: "אויי ואיי, טוב טוב לא חשוב תשירי רק את מה ששרת קודם"
מתנגן בראש / פלייליסט: שיר מהרדיו שאין לי מושג איך קוראים לו
תמונת השבוע: אווו יש כמה
שיהיה שבוע מעווווווולה

וגםםםם

וגיליתי שלאח שלי יש כמעט אותה חולצה כמו של דאגיייי בתמונה הזאת אז כשהוא לובש אותה אני קוראת לו דאגי XDDDDDDDDDDDDD

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifמיי מקוויקנד!!

שיר השבוע של מקפליי: walk in the sun room on 3rd floor i've got you שיר השבוע לא של מקפליי: all the small things- blink 182 i know- דרייק בל להקת / אלבום השבוע: wonderland
קליפ השבוע: אממ.. pleas pleas תוכנית / סרט השבוע:"אני והמזל שלי" משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן: השיעמום בשביתה שימח:שאמרו שאולי השביתה תיגמר..
עיצב: נראה לי התאונה שהייתה ונהרגו בה שלושה אנשים..
ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / פלייליסט: אממ.. i've got you תמונת השבוע: דאגיי ותעלומת השיניים!!

purple floyd

New member
זה דאגי? O_O

OMG, תמונה דיי זוועתית O_O איזה מזל שהוא גדל D: דאגי [בדרך כלל]

Sharon Kez

New member
איזה סקסי דאגי בלי שיניים!!!!!!!../images/Emo99.gif

סתם חחחחחחחחחחחחחח איזה חמוד

ייאיי איזה ציטוטים יש ליXD

בבקשה אל תשימו לב לטעיות כתיבD: שיר השבוע של מקפליי: easy way out שיר השבוע לא של מקפליי: THE ALLL AMERICAN REJECTS-move along להקת / אלבום השבוע: mcfly :) קליפ השבוע: --- תוכנית / סרט השבוע: שנות ה-70 זה דבר ענק!!XD משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע:---- ציטוט השבוע: אוקיי זה ארוך..אני מקווה שמישהו ייקרא את זה:) שיחה עם חברה שלי-אני דקל=] : *הערה -מדובר על השיר: The All-American Rejects-Swing Swing ועל המשפט: "My heart is crushed by a former love" אוקיי אז ככה: ליבי אומר/ת: מיי הארט איז סמשד ביי בלהבלהבלה dekel אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחח dekel אומר/ת: גאוניייי ליבי אומר/ת: חח dekel אומר/ת: הוא אמר פורמולה ליבי אומר/ת: XD dekel אומר/ת: נראה לי שיש לו תינוק ליבי אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח dekel אומר/ת: XD ליבי אומר/ת: dekel אומר/ת: הלב שלו נמחץ ]ורמולה!!!!!!!!!!1 ליבי אומר/ת: אבל הוא צעיר מדי.. dekel אומר/ת: פורמולה* ליבי אומר/ת: ע"י פורמולה!!?!????!? dekel אומר/ת: כןןןןןןןןןןןןןןןןן dekel אומר/ת: של תינוקות!!!!!!!1 ליבי אומר/ת: לאאאאא ליבי אומר/ת: פרגולה!!! ליבי אומר/ת: הגגון הזה dekel אומר/ת: הוא נמחץ ע"י אוכל לתינוקות!!!!!!!!!1 ליבי אומר/ת: לא dekel אומר/ת: לאאאאאאאאאאא dekel אומר/ת: פרמולההההה ליבי אומר/ת: הוא נמחץ ע"י פרגולה dekel אומר/ת: יותר מאגניב! ליבי אומר/ת: לא dekel אומר/ת: מה נפל עליו פרגולה?!XD ליבי אומר/ת: פרגולה!! ליבי אומר/ת: כן!! ליבי אומר/ת: זה יותר הגיוני ליבי אומר/ת: אה הא dekel אומר/ת: לאאאאאאא ליבי אומר/ת: תשאלי את מי שאת רוצה dekel אומר/ת: ממתי נופלים על אנשים םרגולה?!ועוד על הלב?! ליבי אומר/ת: ממתי נופל עליהם אוכל של תינוקות? ליבי אומר/ת: dekel אומר/ת: הוא שמר על תינוק והתינוק מחץ אותו כי הוא תינוק שדמץ והוא אכל פרמולה אז ז מחץ אותו!! dekel אומר/ת: זה* ליבי אומר/ת: |: ליבי אומר/ת: אין מצב.......... ליבי אומר/ת: פרגולה! dekel אומר/ת: טובב טובב ליבי אומר/ת: זה סופי dekel אומר/ת: אז הוא נמחץ ע"י פרגולה!! XDDDD אני והפיגור שליXD מי שקראה-מלכה:) מתנגן בראש / פלייליסט: move along תמונת השבוע:יש שתיים:) אחת:

McWeekend שלי

שיר השבוע של מקפליי: not alone broccoli bubble wrap Star Girl Ultraviolet
שיר השבוע לא של מקפליי: שמעתי כול כך הרבה שאני לא זוכרת
להקת / אלבום השבוע: מקפליי (דיי ברור לא?)
קליפ השבוע: אין
תוכנית / סרט השבוע: יש לה ביצים
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע:
גשם
הרבה
גם הרבה
ציטוט השבוע: כמעט כמו תמיד אין..
מתנגן בראש / פלייליסט: שיר בספרדית שאחותי הביאה מדרום אמריקה...
תמונת השבוע: שבוע טוף לכולן

נסטיי22

New member
../images/Emo183.gif המקויקנד שלי ../images/Emo183.gif

נהנהנהנהנהנהנהנהנה סופסוף היה גשם!! :)) אני לאהוב גשם (:)
שיר השבוע של מקפליי: THNL
של השבוע לא של מקפליי: patito feo- quiero quiero אני ממש מושפעת כנראה...
להקת/ אלבום השבוע: מקפליי אלא מה?!
קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=yUAALc44rOA
תוכנית/ סרט השבוע: נמלטים, פטיטו, שידור חוזר של הנפילים (אני ממש ילדה מסכנה.. אני מודעת לזה..)
משהו שעיצבן השבוע: האח הטרוריסט שלי!!!
משהו ששימח השבוע: קיבלתי 91 במדעים!! אני כזאת מלכות (בדיחה אישית)!!! אעאעאעא האח הטרוריסט שלי (בן ה6) הביא לי 20 שקל סתם ככה
משהו שהעציב השבוע: הראש של שרה מנמלטים בקופסא..
ציטוט השבוע: החיים!? הרבה יותר יפים.. כשעוצמים עיניים!!
מתנגן בראש/ פלייליסט: ill be ok- mcfly
תמונת השבוע
הבן דוד החמודונון שלי !! :)

just chenis

New member
היתה לי סיכה כזאת לתיק.. ../images/Emo7.gif

קניתי אותה בחנות הזאת בדיזינגוף סנטר "תומר".. ויום אחד היא נעלמה מתיקי חשוד ביותר

Shir Girl XD

New member
מי, איי, מואאה, ג'וו, אני

שיר השבוע של מקפליי: כל הדיסק של MITO שיר השבוע לא של מקפליי: The Cranberries - Zombie להקת / אלבום השבוע: mcfly ,The Cranberries קליפ השבוע: אין תוכנית / סרט השבוע:סלינה משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: שימח: להיות בסופ"ש אצל אחותי עם האחיין המדהים שלי עיצבן: חברה שלי והמבחן במתמטיקה עצוב: לא נראה לי היה ציטוט השבוע: שיחה טלפון עם אורטל אני אצל אחותי עושה בייבי סיטר והאחיין שלי ישן אני: תפסיק להתסכל עליי אורטל:עם מי את מדברת? אני:עם החבר שלי אורטל:מה? מי החבר שלך? אני:החתול אורטל:מה? מוזרה אני:זה עוד נורמלי אני רציתי להתחתן עם גיטרה חשמלית לא הלך אורטל:אני רוצה להתחתן עם מקלות תופים אני:בוגדת. איך את יכולה להתחתן לשניים? ועוד תאומים אורטל:חח עד שלקח לי זמן לקלוט. חוץ מזה מה רע בתאומים? תאומים זה הכי טוב בהמשך... אורטל:אבל זה המקלות תופים של הארי כי עם כל הזמן בתחת שלו אני:אורטל מה את רוצה לעשות לתחת של הארי? אורטל:מה שאת רוצה לעשות לתחת שלי אני:אבל אני לא רוצה לעשות לתחת שלך כלום אורטל:וואי שיר את צריכה להסתיר את זה אני יודעת את האמת מתנגן בראש / פלייליסט: The Cranberries - Animal Instinct תמונת השבוע:רייבן חח תודה יש כמה...

מאיושSP

New member
Cranberries../images/Emo99.gif

Linger אחד השירים היפים שלהם=] אבל גם אנימל אינסטינקט וזומבי.. חח אהבתי את התמונהD: וסלינה סרט מדהים.

למעלה