McWeekend

יעליקק

New member
עכשיו הציטוט- השיחה עם עלמה D:

יעלייי [: אומר/ת: היום הייתי בחוג מגדת עתידות ולמדנו לחזות איזה שיר כל אחד שומע או שמע לאחרונה לחזות את שלך ? עלמה אומר/ת: את יכוהל לראות בסטטוס עלמה אומר/ת: *יכולה יעלייי [: אומר/ת: אני לא מסתכלת שם לומר לך ? עלמה אומר/ת: כן.. נו יעלייי [: אומר/ת: אמ walk in the sun !!! עלמה אומר/ת: יפה אבל זה לא חוכמה.. מה בא אחריו יעלייי [: אומר/ת: זה בשיעור הבא עלמה אומר/ת: חוג מגניב יש לך.. איפה הוא יעלייי [: אומר/ת: אה הוא בבית של המגדת עתידות הזאת היא גם קוסמת היא גרה באירוסים הלכתי בשבע עד שמונה עלמה אומר/ת: נכון יעלייי [: אומר/ת: את רוצה גם להירשם ? ממש כיף שם ! אנחנו רק שש בנות ובסוף מקבלים כדור בדולח אמיתי !!! עלמה אומר/ת: אחלה!!!!!! זה רק ביום חמישי (עכשיו תגידי לי איזה שיר בא אחר כך XD) יעלייי [: אומר/ת: כן רק בימי חמישי , יום חמישי הבא אני אומר לך איזה שיר בא אח"כ עלמה אומר/ת: את בטוחה שאת לא רואה את זה יעלייי [: אומר/ת: את מה ? את הסטטוס ? לא זאת אומר תכתוב אבל אני מסתרה את זה עלמה אומר/ת: טוב. עלמה אומר/ת: נגיד עלמה אומר/ת: אז תגידי לי אי ךעשית את זה איך גילית שמה שאני שומעת זה ואק אין דה סאן יעלייי [: אומר/ת: אסור לגלות יעלייי [: אומר/ת: אם צטרפי לחוג תגלי לבד עלמה אומר/ת: אב לאני רוצה להרשם עלמה אומר/ת: אז אני צריכה להשלים את החומר ^^ יעלייי [: אומר/ת: בסדר כשתשלמי את הכסף למרינה [המגדת עתידות והקוסמת] אני אגלה לך ואראה לך קצת מהחוברת שלי של הקסמים !!! עלמה אומר/ת: אחלה עלמה אומר/ת: (מפגרת) יעלייי [: אומר/ת: ואת לא יודעת מה למדנו שבוע שעבר עלמה אומר/ת: היית גם שבוע שעבר יעלייי [: אומר/ת: איך לראות מישהו בכדור בדולח אמיתי !!! נגיד אני אומרת איזה לחש קסם שאני לא אגלה לך כי הוא סודי בהחלט ואת השם עלמה הוא מראה לי אותך בכדור בדולח ומה את עושה !!! וכמובן שהייתי בשבוע שעבר, איזה ילדה את חושבת שאני לא מתמידה ?! עלמה אומר/ת: מפגרת יעלייי [: אומר/ת: מפגרת מפגרת אבל כשאת תעשי דברים סודיים ובחופש הגדול כשיהיה לי כדור בדולח אמיתי אני אוכל להציץ עלייך ! עלמה אומר/ת: תראי איזה תמונה מפגרת\מצחיקה של דןדן XD הוא קרע אותי XD -עלמה שלחה- יעלייי [: אומר/ת: איזה חמוד ^^ עלמה אומר/ת: קוף XD יעלייי [: אומר/ת: XDDD התקלחת? עלמה אומר/ת: לא.. אני אתקלח מחר לפני האימון יעלייי [: אומר/ת: גם אני לא התקלחתתתתתי, לפחות יש עוד מסריחים בעולם D: את, דני, דאגי, ה א ר י, אולי טום עלמה אומר/ת: נכון יעלייי [: אומר/ת: את יודעת ש יעלייי [: אומר/ת: דאגי משתטה עלמה אומר/ת: מאיפה הבאת את זה עלמה אומר/ת: אני מתפקעת מצחוק עכשיו סXD יעלייי [: אומר/ת: בגללי ? XD עלמה אומר/ת: כן בגלל הדאגי משטתה XD עלמה אומר/ת: *משתטה יעלייי [: אומר/ת: XD מה הוא לא? XDDDDD יעלייי [: אומר/ת: XD עלמה אומר/ת: הוא כן.. אב לאל הבנתי מאיפה הפלצת את זה יעלייי [: אומר/ת: חחחח מה עלמה אומר/ת: ברור יעלייי [: אומר/ת: D: יעלייי [: אומר/ת: גם פעם בחוג קסמים בטעות שברתי את הכדור בדולח אז מרינה אמרה לי שאני סתם משטתה עלמה אומר/ת: את צריכה לראות אותי עכשיו אני מתפקעת מצחוק XDXD הרגת אותי XD יעלייי [: אומר/ת: D: הכבוד הוא לי D: ואם תצטרפי לחוג קסמים מרינה תצחיק גם אותך עלמה אומר/ת: היא מכוערת יעלייי [: אומר/ת: לא ייצא לי עוד להכיר את פניה, היא מכסה את שיערה במטפחת ופניה כל היום תקועות בכדור הבדולח חוץ מזה קצת מלאה ומקומטת אבל כלום חוץ מזה עלמה אומר/ת: נשמעת תיאור מושלם של צ'ארלי מעורב עם אביבה ואורנה קמין יעלייי [: אומר/ת: XD זאת מרינה אה ויש לה צ'נדבינדו כמו של ההודים? על המצח, זהור כמו כדור הבדולח עלמה אומר/ת: לא קוראים ליזה צ'נדבינדו XD קוראים לזה טיקה XD יעלייי [: אומר/ת: בהודית זה צ'נדבינדו XD עלמה אומר/ת: מפגרת XD את גורמת לי להתפקע מצחוק וזה לא טוב.. ההורים שלי יתעוררו יעלייי [: אומר/ת: בקיצור אין כמו מרינה, אה ואף פעם לא תראי אותה מסתובבת ברחוב- היא סודית! יש לה פיליפינים שעושים בשבילה את העבודה עלמה אומר/ת: נכון.. ראיתי פעם פיליפיני ברחוב.. את חושבת שזה שלה יעלייי [: אומר/ת: ברעות-מודיעין? עלמה אומר/ת: כן יעלייי [: אומר/ת: אה זאת לא היא, היא מעדיפה לא לעשות קניות פה באיזור, היא שולחת אותן לבאר שבע עלמה אומר/ת: אבל זה נואר רחוק XD עלמה אומר/ת: *נורא יעלייי [: אומר/ת: היא גם יכולה לעקוב אחרי עם הכדור בדולח, בגלל זה זה מצוין ! יעלייי [: אומר/ת: ככה הם לא יכולים ללכת לזונות ולעשות דברים בזמן הקניות עלמה אומר/ת: כן הא יעלייי [: אומר/ת: כן , זאת מרינה שלי :) ד"א היא בת 64! צעירה יחסית למגדת עתידות, יכולה לרוץ עם מקפליי בדונט סטופ מי נאו! עלמה אומר/ת: כן היא הייצתה שם זתומרת היא רצה שם יעלייי [: אומר/ת: כן אבל לא ראית אותה היא הייתי מאחורה, במאחורי הקלעים היא הצטלמה עם הארי !!! יעלייי [: אומר/ת: היא ניבתה לו את העתיד עלמה אומר/ת: מה היא מרה לו עלמה אומר/ת: *אמרה יעלייי [: אומר/ת: היא סיפרה לנו שהיא לא יודעת אנגלית כי היא גדלה ברחוב [עכשיו היא מיליארדרית מעסק הכדורי בדולח בגל לזה יש לה פיליפינים] אז היא דיברה איתו בעברית והוא סתם הנהן למרות שהוא לא הבין עלמה אומר/ת: XD אב להיא סיפרה לך מה היא אמרה לו יעלייי [: אומר/ת: כן שהיא ראתה אותו פעם בטלוויזיה עם קליפ מפחיד שחור לבן [אחרי שהיא הסבירה לי הבנתישזה טרני] ושהיא התלהבה והיא חיפשה באינטרנט איך קוראים לו ועקבה אחריו במשך כמה ימים בכדור בדולח והוא ממש נאה עלמה אומר/ת: כן.. אני יודעת שהוא נאה היא ראתה אותו גם עם שאר הבנים עלמה אומר/ת: כן יעלייי [: אומר/ת: כן אבל הם לא עניינו אותה, היא טוענת שהם יותר מדי זקנים בשבילה עלמה אומר/ת: Xג והארי לא עלמה אומר/ת: *XD יעלייי [: אומר/ת: את רוצה לשאול אותה במקום שאני אהיה השליחה?! תצטרפי לחוג הקסמים !!! כיף שם ! עלמה אומר/ת: אבל יש לי אימון בשעות האלה יעלייי [: אומר/ת: אה, יש עוד קבוצה ביום חמישי אבל בארבע אך אז לא תהיי איתי ואיתי הכי כיף עלמה אומר/ת: אז אולי תעברי ל4 יעלייי [: אומר/ת: לא! ארבע זה המתחילים אני כבר שנה אצלה בחוג ! אני אלמד את אותו החומר ! עלמה אומר/ת: טובבבבבבב יעלייי [: אומר/ת: אבל חכי דקה, יש לי רעיון! אני אתקשר אליה רגע.. עלמה אומר/ת: היא ערה יעלייי [: אומר/ת: כה יעלייי [: אומר/ת: היא ערה כל הלילה היא עובדת על פעילויות בשבילנו! עלמה אומר/ת: אה היא מכינה לכם שיעור יעלייי [: אומר/ת: כן יעלייי [: אומר/ת: טוב דיברתי עם המותק הזאת, היא הסכימה להעביר את הקבוצת שש בנות מתקדמות שלי אל ארבע כדי להיות איתך !!! איזה מתחשבת ? אבל היא אמרה שאת חייבת לה [יחד אתי כמובן כי זה לא שווה בלעדיי] שיעור על הארי ג'אד. קיצור את איתנו עכשיו אבל את תצטרכי ללמוד את החומר אז אני אשאיל לך את חוברת הקסמים שלי !!! עלמה אומר/ת: טוב.. אז רוצה שניפגש לפני החוג שבוע הבא ונלך ביחד ^^ יעלייי [: אומר/ת: כן !!! איי אנחנו דפוקות XDDD

יעליקק

New member
אה ושכחתי עוד משהו בקשר למשהו שהעציב השבוע XD

אממ ... רבתי עם פגר שלי [בוטבוט] ריב קשה ועצוב אך השלמנו והיום הכל טוב ויפה (= אה ועוד משהו עצוב ... הפיק שלה שגם שימח אותי כי הוא הופיע XD לאמשנה XDD

butbut

New member
חחחXDDDDDDDDDDDDD איכס דנה

אינטרנשונאל..[כתבתי טוב?] ודאגי חתיך!!! יפה לו סגול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
XD

MoVe AlOnG

New member
מיי מקוויקנד

שיר השבוע של מקפליי: TCFC,THNL,Ignorance שיר השבוע לא של מקפליי: town bike-dougie Gym Class Heroes - Cloth off Paramore - Misery Business Foo_Fighters_-_The_Pretender 30 Seconds to Mars - From Yesterday להקת / אלבום השבוע: - קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=Xo-uty8rmC0 סירטון קורע על הביצפר שלי שחברים של אח שלי עשו תוכנית / סרט השבוע: החיים הטובים של זאק וקודי משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן-חברה שלי שאכפת לה רק מעצמה,ועוד חברה שמרב האנורקסיה נדפק לה המוח. שימח-שוק ראשון עם חברה ממש טובה שלי,והצלחתי לנגן את FROM YESTERDAY בגיטרה! ציטוט השבוע: חברה שלי-רוצה ניפגש היום סתם כמה אנשים נראה סרט? אני-כן ^_^ חברה-אז רוצים פונדו לבן.? אני-הההוווו גאד כן!!!!!! חברה-אז גם אם זה לא יהייה אצלי אני אביא את החומר הלבן... חחחחחחח זה נשמע כאילו אנחנו מסוממות. ____________________ אני-מישו חייב להגיד לדאגי שיפסיק ללכת עם חולצות מכופתרות כמו שהוא לבש בG-A-Y ובלוס וומאן. סנדביץ'[סיון]-כי...?זה מחרמן אותך? אני-זה דורש להפשיט אותו מזה מיד!! סנדביץ'-XDDDDDD ידעתי! אני-אני מתחרפנת כל פעם שאני רואה אותו עם חולצה כזאת.עכשיו זה קצת קצת פתוח הכפתורים הראשונים אז רואים טיפה מהגוף שלו וזה כזה אאאארררררר תסגור אותם לפני שאני אפשיט אותך! _____________________ אני:את חושבת שאת הצטלמת עם דאגי הא???חושבת איזה חמוד הוא שהוא מחבק אותך הא???תשכחי מזה!!!!!מוההאהאהאהאהאהא את נעלמת בשניות!!!!! משיחה שלי ושל סיון שהייתה מזמן על זה שאני מוחקת מעריצות מתמונות עם דאגי. מתנגן בראש / פלייליסט: גירלפרנד תמונת השבוע:מה שהשיעמום גורם...

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifYup.

שיר השבוע של מקפליי: Too Close For Comfort Not Alone THNL בקושי שמעתי
שיר השבוע לא של מקפליי: יש כל כך הרבה!!!! אפחד לא יקרא את החפירה הזאת
טוב, נתחיל? Silverstein- My Heroine Silverstein- Call It Karma Silverstein- Always And Never Silverstein- Giving Up Silverstein- Bleeds No More Silverstein- Still Dreaming Silverstein- Hear Me Out Silverstein- November Silverstein- True Romance Madina Lake- House Of Cards Madina Lake- One Last Kiss Madina Lake- Here I Stand Madina Lake- Pandora Madina Lake- Stars RJA- Your Guardian Angel\The Acoustic Song RJA- Grim Goodbye RJA- Justify RJA- Misery Loves It's Company Armor For Sleep- Williamsburg RJA- Misery Loves It's Company Armor For Sleep- Smile For The Camera RJA- Misery Loves It's Company Armor For Sleep- Chemicals Billy Talent- Try Honesty Simple Plan- When I'm Gone Staind- So Far Away
להקת / אלבום השבוע: Madina Lake- From Them Through Us To You RJA- Don't You Fake It Silverstein- ה כ ל!!!!!!
Armor For Sleep- Smile For Them קליפ השבוע: My Heroine של סילברסטיין
תוכנית / סרט השבוע: 8 כללים פשוטים, הרג אותי DDD: משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן- עידו. שימח- MP4 חדש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111112#$@!%@#$^ העציב- נמנמ. כלוםD: ציטוט השבוע: סיפרתי לחברה שלי משהו שמישהו אמר לי..והתגובה שלה: "מה את צריכה אותו?!?! שימצא בייביסיטר אחרת!!!!" לול
מתנגן בראש / פלייליסט: הצרחות של שיין
|חרמן| סתומרת- The Sand Will Turn To Glass של סילברסטיין בדיוק התחלף ל One Last Kiss של מדינה לייק!!!!!!!
תמונת השבוע: סילברסטיין

מאיושSP

New member
חורף.../images/Emo99.gif

אבל למה הגשם הזה החליט להגיע דווקא היום?! דאמ.
שיר השבוע של מקפליי: don't wake me up, the way you make me feel, TCFC
שיר השבוע לא של מקפליי: The Hush sound - Wine red
The Hush sound - We Intertwined Silverstein - My Heroine
Silverstein - True Romance
James Blunt - High דניאל סלומון - לב זהב דידי שחר - פיקה
להקת / אלבום השבוע: סילוורסטין, מקפליי
קליפ השבוע: הזה של הניקול הזאת... כבר נטחן לי במוח:p
תוכנית / סרט השבוע: רשיון לחתונה
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן - וואי מללללא. לא נתחיל לחפור. שימח - כמה חברות הפתיעו אותי לטובה, אפילו יותר מדי לטובה. ווירד. :-O
ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / פלייליסט: דידי שחר - פיקה D:
תמונת השבוע: אינלי כוח. ><

מאיושSP

New member
שינית כינוי? ../images/Emo2.gif אני אוהבת אותך הכי. ../images/Emo23.gif

אחח כמה שלמות.

YuvalJones

New member
שלי D:

שיר השבוע של מקפליי: TCFC שיר השבוע לא של מקפליי: OVER NOW של באסטד חח להקת / אלבום השבוע: שלושת המלכים
|סוד,מק, ובאסטד| קליפ השבוע: The Kill - 30STM תוכנית / סרט השבוע: צ'אק ולארי חחח D: משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן- חברות. שימח- הגשם. עיצב- נוופ. ציטוט השבוע: ~בשבט.~ אביב: "תתנו לי פאטוס! אני צריך לראות פאטווסססס!!@@! פאטטטוווס!" אנחנו:" פאטטטטטטטטטטטוווווססססס!" XDDD [אוקיי, עוד סיטואציה שבה צריך להיות, כדי לירוק ולצחוק] מתנגן בראש / פלייליסט: איזה שיר של אוונסנס.. תמונת השבוע: כמו תמיד תפוזבל >< 3>

l i t a l 369

New member
מקוויקנד

שיר השבוע של מקפלי: The Way You Make Me Feel Room On The 3rd Floor Hypnotise All About You Memory Lane The Heart Never Lies Don't Stop Me Now Ignorance Little Joanna Lonely
שיר השבוע לא של מקפליי: 30Second To Mars- From Yesterday 30Second To Mars- The Kill
להקת\אלבות השבוע: מקפליי D:
קליפ השבוע: נמנמנמ, אין.. :|
תוכנית\סרט השבוע: The Hot Cheek - סרט נורא נחמד, מומלץ D:
משהו שעיצבן\שימח\העציב השבוע: עיצבן: הייתי חולה כל השבוע :\ שימח: לאח שלי היה יומולדת D: העציב: כלומלומלומלום D:
ציטוט השבוע: (חברה שלי מעצבנת אותי ... ) היא: 'ליטל' אני: 'מה?' היא: 'ליטל' אני: 'מההה?' היא: 'נווו ליטל' אני: 'מההההה?' היא: 'ל-י-ט-ל' אני: 'ממממממממממממממממממממממממממממממממממה!?' היא: 'היי D:' (אני וחברה שלי [קוראים לה מרינה] בשיחה נורא נחמדה ) מרינה: 'את יודעת ליטל, אם הייה אפשר לאכול בני אדם דאגי היה הקינוח שלי :p' אני: 'אפשר לאכול בני אדם' מרינה: 'באמתת?!' אני: 'כןן, אם את רוצה להיות קניבלית D:' מרינה: 'האא אוקי אני יטוס בחנוכה ויאכל אותו ,' אני: 'לא לא לא לא , תאנסי אותו לפניי :p' מרינה: 'אני יעשה בו דברים מגונים ואז יאכל אותו' אני: 'אולי אני יטוס איתך?' מרינה: 'אכן זה אפשרי D:' אני: 'יאיאיאיאי אני יאנוס את דאגייייש D:' (אני והזה מהשומר הצעיר מהשבוע שעבר מי שזוכר XD קוראים לו רון) עברתי לידו בזמן ששרתי THNL רון: 'הי לך תעצרי שנייה ' אני: 'היייי אתה, הפרעת לי למוזה D:' רון: 'אוווי מוזה סליחה, תגידי נה רגע (:)' אני: 'יאאאאאאס? ' רון: 'מי אלה הלהקה הזאת שאת שרה כל הזמן את השירים שלהם ? ' אני: 'מקפליי, ' רון: 'את יכולה להביא לי לשמוע אותם רגע ?' אני: 'דאוואי דאוואי' (דומה לוואדאי , רק שזאת מילה ברוסית : | אני אוהבת להגיד אותה D:) רון: 'חחח דאוואי' בנתיים נתתי לו לשמוע בפלאפון את השיר THNL רון: 'אוווווווו איכ מה זה? ' אני: 'דונט סאי איכ עליהםם ' רון: 'האא איי נאוואר סיי איכ עליהם אנימור' אני: 'גוד גוד : |' צילצול לסיום ההפסקה *בהפסקה אחרי זה* (עברתי ליד חדר המורים שומעת מישהו שר THNL נכנסתי לחדר מורים לבדוק מי שר) רון:' ..yeah we are the lovers I know you believe me' אני:' אהא איככ מה זאת הלהקה הזאת?' רון: 'מ...מה? א..אנ..אני.. ל..' אני: 'אתה אוהב לדבר כמו נחמן מאומן?' רון: (מאדים) 'לא , אני .. סתם את הדבקת אותי' אני: 'כן.. כן' XD רון: 'באמת' אני: 'משתגיד..'. XDD (ידיד שלי -אני לא יגיד את שמו- סיפר לי משהו אמיתי.. סתם רציתי לשתף אותכם D:, בגלל זה שהשארתי אותו בלי שם) הוא: ליטל אני: מה? הוא: יש לי משהו לספר לך , אני: כוליי אוזן :)) הוא: שהייתי בערך בן 10 היו לי כל הזמן כאבי ראש אני : כןן .. :| הוא: והלכתי לרופא והוא ואמרתי לו שיש לי כל הזמן כאבי ראש והוא בדק לי שם למטה אני: ממה? הוא: כןן, בקיצור עכשיו, סיפרו לאמא שלי שהרופא הומו אני: OO -הייתי חייבת להוציא את זה איפה שהוא לא טוב לשמור סודות בבטן-
מתנגן בראש\פלייליסט: McFLY-The Way You Make Me Feel
תמונת השבוע: נסיתי לצייר את דאגי (למעלה בצד למעלה התמונה המקורית) לא יצא לי דומה, אבל בכללי הציור יצא נחמד D: *התמונה לא באיכות טובה כי צילנתי אותה בפלאפון*

Sharon Kez

New member
שבת שלוםםם../images/Emo24.gif

שיר השבוע של מקפליי: don't wake me up the way you make me feel Ignorance שיר השבוע לא של מקפליי: Nicole Scherzinger- Baby love heaven - הגירסא של הבת להקת / אלבום השבוע: מקפליי דפנטלי .. קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=i7dNZxwgGtI - איזה אחת וידיד שלה עשו לShe falls asleep קליפ וזה אחד הטובים XDD תוכנית / סרט השבוע: שנות ה-70 [יש תעונה הרביעית ב-VOD!יאי!], פיירט מאסטר [בן
]. סרט- צ'אק בין הסדינים, יצאת גבר.. משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: שימח- כל מיני יציאות עם חברים. היה ממש כייף. עיצבן-ריב עם ידיד ממש טוב =( ציטוט השבוע: לא זוכרת XDDD מתנגן בראש / פלייליסט: אממ השיר החדש של הבקסטריט בוייז חח שכחתי איך קוראים לו ואין לי כוח לבדוק תמונת השבוע: איזה עמידה סקסית
כל כך עושה לי את זה!

Yu vi

New member
נכנסתי למייספייס שלך../images/Emo85.gif

ממש אהבתיייייי
העיצוב ממש יפה ונראלי שהמסר עובר דיי טוב

Sharon Kez

New member
אווווו תודה!!../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

אני לא מבינה כלום בחרא הזה חחחח הייתי צריכה לשבת עליו עד 4 בבוקר XDDDD וכן המסר עובר
עכשיו מה שנשאר זה שהם יכנסו ויראו את זה...נהה, משהו שולי וקל לביצוע....

lirazraz

New member
שליD:

שיר השבוע של מקפליי: Bubble Wrap התאהבתי
שיר השבוע לא של מקפליי: Rihanna feat Ne-Yo - I Hate That I Love You
להקת/ אלבום השבוע: טוקיו הוטל, מקפליי :)
קליפ השבוע: אין..
תוכנית/סרט השבוע: רוקדים ברחובות, לילה מטורף במוזיאון..
משהו שעיצבן/שימח/עיצב השבוע: הכל היה רגיל....:)
ציטוט השבוע: אין..:\
מתנגן בראש/פלייליסט: McFly - No Worries
תמונת השבוע: --->....

sweet shir

New member
סיון, מלכתי! ~משתחווה~ ../images/Emo47.gif

XD שיר השבוע של מקפליי: TBOPK SG THNL SFA - חברה שלי חרשה. TCFC - חברות שלי חרשו. XD שיר השבוע לא של מקפליי: Stand By Me - Oasis Emotionless - GC Take A Drink - Quietdrive Stronger - Kenya West להקת / אלבום השבוע: מקפליי, גוד שארלוט וסימפל פלאן. קליפ השבוע: אין. תוכנית / סרט השבוע: אין תוכנית, וסרטים~ יורו טריפ! ו.. "אחי, איפה האוטו שלי?!" היה שם את מייקי מהכי גאים שיש. XD סרט: יורו טריפ!!
ו.. אהמ, "אחי, איפה האוטו שלי?!" היה שם את מייקי מהכי גאים שיש. XD משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן: ההורים שלי. :/ שימח: יש הרבה! ההורים שלי סוף כל סוף קנו מצלמה דיגיטלית! D:, הזמנתי את GHגרסא של המעריצים!!! D:, סבתא שלי הכינה לי עוגה ממש טעימה ליומולדת, הו.. כן, הייתה לי יומולדת! וקיבלתי פול כסף XD ו.. הממ היה לי כיף עם חברות שלי :) ציטוט השבוע: הצחיקו אותי יותר מאשר אחרים. ^^ "מי סקוזי" ו"פלוגגיכימן!" מיורו טריפ XD
“Shut it you, or I’ll make you come in here and wipe my arse.” “Cock tease.” “Argh! Merlin, Harry, you are the biggest fucking pervert in this Department, and that’s saying something.”​
(הארי פוטר, אגב.) [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: ובא לך לשלוח לי את השיר היפה של מקפליי בועות סבון/פצפצים אני כבר לא זוכרת איך קוראים לו... שירD: אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחח באבל ווראפ XD ~אולטרהויולט באמטיוי היטס~ אני: "אופס שכחתי לראות ת'קליפ עכשיו.. הסתכלתי על עצמי במראה." XD שירD: אומר/ת: ס'חמוד דאגי הוא נוגע בטום XD דרור D; אומר/ת: חחחחחחחח שייגע בי.
שירD: אומר/ת: חחח אבל הוא לא רוצה לגעת בך, הוא רצה לגעת בטום. מה אפשר לעשות? אם טום מדליק אותו, אין שום דבר שאת יכולה לעשות דרור'קה. שום דבר. ~נדה בראשי~ דרור D; אומר/ת: חחחחחח את נהנית מזה הא?
שירD: אומר/ת: אלוהים יודע למה טום מדליק אותו, אולי הוא מאוד חרמן.... היי! הוא יסכים גם לגעת בך אם הוא מאוד חרמן! שירD: אומר/ת: אם הוא הסכים לגעת בטום - הוא יסכים לגעת בכל דבר! שירD: אומר/ת: סתם XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD דרור D; אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD שירD: אומר/ת: איזה ביטצ' אני XD אריאלצ' >__<[אביבה בשבילכם] אומר/ת: אוי איך אני אוהבת אוביוסלי <<: המערכת תופים של הארי כלכך יפה שם *__* שירD: אומר/ת: חחחחחחחח עזבי את זה, זה השיר הראשון שהצלחתי לשמוע ת'באס של דאגי! כבוד! (אז אני לא מחוננת מוזיקלית!! תהרגו אותי!!) XDDDD UCAP~, טום חובש את הכובע הירוק המזעזע הזה שלו.
~ אריאלצ' >__<[אביבה בשבילכם] אומר/ת: לעזאזל אני שונאת שטום עם הכובע הזה. שונאת! שירD: אומר/ת: חחחחחח כן, הוא נראה כמו מלפפון חמוץ. מלפפון חמוץ עם חומוס (כי ישלו עור בהיר) XDDDDDDDDDDDDDDD אריאלצ' >__<[אביבה בשבילכם] אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ~במהלך אייל בי אוקיי~ אריאלצ' >__< אומר/ת: טום חש פה דאגי שירD: אומר/ת: אשכרהXDDDDD אריאלצ' >__< אומר/ת: אני עדיין רוצה 5 צבעים שירD: אומר/ת: חחחחחחחחח תמשיכי לרצות! עכשיו יש "אני אהיה בסדר", ואין שומדבר שאת יכולה לעשות נגד זה! אריאלצ' >__< אומר/ת: זה נשמע כמו שיר דיכאון שירD: אומר/ת: חחחחחחחח זה לא רק נשמע אריאלצ' >__< אומר/ת: של איזה זמר שמן מדוכדך שירD: אומר/ת: נו, טום שירD: אומר/ת: חחחחחח סתם XD אריאלצ' >__< אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDD Shir. ‎(17:24): יש עכשיו הכל אודותיך. כפרות על סיימון אמסטל 33> אריאלצ' >__< אומר/ת: הכל אודותייךXDDDDDD קודם היה ילדה כוכב, והתינוקת חוזרת. שירD: אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ילדה כוכב XDDDDDD כמו ילדה סוכר XD אריאלצ' >__< אומר/ת: כןXDDDDDD אני: "רון וויזלי מזכיר לי את דני ג'ונס כי שניהם מטומטמים." XD
"I'm not gay," blurted Harry. "I don't fucking care what you are. But clearly, what you are is in denial. You wouldn't be here if you weren't--" "No, I'm ambi … ambi-something." What had that dusty old man said? "Ambisexual!" "Whatever helps you sleep at night," said Draco, shaking his head. "I think I'll call you 'The Boy Who Lived In Denial' from now on."​
Shir. ‎(22:00):
"Anyway, Harry, we have another surprise for you. In the kitchen." There were a few scattered giggles, and Ron and Hermione smiled maniacally at each other. "Is it a cake?" Harry asked, walking towards the kitchen door. "Did you get one from Flutterbumble's? Their toffee-coffee-chocolate-treacle-fudge-banana layer cake is really--" Ginny was standing in the kitchen, smiling hesitantly. "Hi, Harry," she said. "Happy birthday." "You're not a cake," said Harry. "I mean, that's good, you're better than a cake."​
Nameless ‎(22:02): XDDDDDDDD לא אמרנו שאת לא קוראת הארי/ג'יני יותר?XD Shir. ‎(22:02): זה נראה לך הארי/ג'יני?! חח זה נראה לך שהארי מרוצה לראות את ג'יני שם? לא! הוא העדיף עוגה. כמובן שזה פיק הארי/עוגה. חחחחחחחחחחחחחחחח סתם, זה ההארקו ממקודם~ XD Shir. ‎(22:05): After the last bite of cake had been eaten - אוללה, הרומן מתמשך XD Nameless ‎(22:05): XDD
"I've been seeing a man." He felt a thrill of fear and excitement at having said it out loud. "Oh. Wow. Um. You know, suddenly my life makes a lot more sense." "What do you mean?" "So, you're ... you're gay." "Actually, I think I'm, um, bisexual or something like that." "And, now it makes no sense again ..." muttered Ginny, almost as if to herself. -- Harry moped for weeks. Ron was completely bewildered by his abrupt change in mood, and made daily attempts to guess the reason behind it. "Did you and my sister get into a fight?" "Are you worried about the last year of training?" "You're upset that I'll be moving out next year, aren't you?" "It has to be Ginny! She won't tell me anything. What did she do?" "Is it the situation in the Middle East? It sucks, doesn't it?" "Did someone say something mean about you in the papers? Do I need to have a talk with Rita?" By mid-August, Ron had gotten desperate. "Are you pregnant?" "What?!" said Harry, looking up from his cereal. "Is that even possible?" "I dunno. You hear stories."​
אני: "כי יש פיקים ברמה ויש פיקים סתם חמודים..." קמי ~בלגלוג~: "פיקים ברמה עלאק.." אני: "ברצינות, כמו נגיד 'סודות נעורים' של חני נחמיאס ודוד גרוסמן..." נטע: "לא משווים כאלו דברים! אני לא מרשה!" אני: "נו, אבל רציתי להמחיש לה..." נטע: "לא משווים!" קמי: "שיהיה לך ברור, היא לטובת היא לטובת חני נחמיאס." "אבל בתכלס, כל המכוערים בסוף ימצאו מישהי.... יש גם מכוערות בעולם..."
אני, על תחבושות היגייניות: "הם קוראים לזה CleanFeel.. איזה שקר גס!"
מתנגן בראש / פלייליסט: דוקוסלב של אגם רודברג XD זה משעמם אני אשמע שירים.
One Day - SP Walk Away (Maybe) - GC When It Rains - Paramore Broccoli - McFly The

למעלה