McWeekend

Charley XD

New member
אוקי מה חשבתי לעצמי ? שנתיים ../images/Emo11.gif

אמרתי כבר שאני מפגרת ?

Charley XD

New member
אוקי

אבל את יודעת איך שאני אקבל רשיון הזקנים יעלמו מהארץ ... זן נעלם כזה .. לא יהיה עוד

just orr

New member
חיחי לי יש עוד שנה ../images/Emo3.gif

רגע, באיזה גיל מתחילים? אני כבר מבולבלת :X וטיפשה -___-"

מממ אני עוד חודש בת

16 וחצי בדיוק - כאילו ב2.12 אני אהיה בת וחצי ואז אני יכולה לקחת שעור נהיגה ראשון ^^ וכאילו מתחילים ללמוד נהיגה בששעשרה וחצי אבל נראה לי שתאוריה אפשר קצת לפני למרות שבדרך כלל לומדים תאוריה במקביל לשעורי נהיגה - ככה יותר קל
מקווה שעזרתי

just orr

New member
אההההה.. עכשיו אני יודעת D:

אז עוד שנה ו-8 ימים אני אוכל להתחיל ללמוד נהיגה יאיי XP תודה לך, החכמתי בזכותך
XDDD

Charley XD

New member
לא אמרנו

שההורים שלך לא יתנו לך חעשות רשיון XDD ? דווקא אני חושבת שאת תיהיי ממש טוב ! כמו בסרט הזה נו... ברח לי השם XDD היי היי בחזרה ? טוב אני יודעת שהבנת ... היא נוהגת ממש טוב... וסקסיתתתתתתתת XDD ונזכרתי גם בשם של הסרט אבל זה תעלומה ...

just orr

New member
אני מקווה שההורים שלי כן ירשו לי ><

וזה "מר וגברת סמית'" XDDDDDD אבל.. פתרת את הבעיה! גילית את השם כבר! אז מה התעלומה? XDDD

Charley XD

New member
../images/Emo26.gifאני אני אני ../images/Emo110.gif !shhh... Ooooooh

אממ יפה שפתחת
שיר השבוע של מקפליי: don't wake me up Surfer Babe the way you make me feel McFly - Too Close For Comfort וברוקולי... XDD שיר השבוע לא של מקפליי: 3 Am
Who's David XD Falling For You Sum 41 - Pieces simple plan - when im gone Sum 41 - We're All To Blame להקת / אלבום השבוע: מקפלי ! קליפ השבוע: XX תוכנית / סרט השבוע: שכחו אותי בבית 3 XDDDDDDD וואי אני לא יכולה.. כל פעם מצחיק אותי מחדש משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: שימח - אבא דיבר עם איש תופיים ואני אולי עוד מעט אתחיל ללמוד !!! הימיים האלו הזויים ומצחיקים מחר אני נוסעת לבת דודה שלי ! העציב - אנשים רבים בגלל אי הבנות /: עיצבן - אמאאאאאאא !! אני רוצה ללכת... ציטוט השבוע: יש הרבה
*אני: תחשבי שזה פסי רכבת: || טוב עכשיו תחשבי שזאת אני /|| - זה אומר ירדתי מהפסיםםםםםםם ! *מורה : "כל הלאום היהודי רוצה אותו דבר ! להדליק מזגן..." *שיר מחבקת עמוד ואז מסבירה את מעשה* "מה זה היה עמוד חמוד!" אני: "כמו העמוד עם הכיף" אור: "קוראים לזה תמרור עצור" XDDDD באמצע הרחוב... * אני: "1,2,3 בטרייה!" המ"י המשפטים שיצאו לי בדבר הזה ששמו פה : XDD * I sang to my best friends boyfriend because im hot like that * I sang to my best friends boyfriend because im the coolest and i do what i want *"בסלה" טוב התכוונתי להגיד במבה ובסלי XDD ויצא גם וגם... מתנגן בראש / פלייליסט: FOO FIGHTERS - Walking After You תמונת השבוע: יש 2 ! תקלטו את הסמל של "הגאוס רידר" (!!) או איך שלא קוראים לזה..

Simple Girl 182

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

התמרור היה כלכך מצחיק! אבל גמאני אמרתי שזה תמרור עצור

Charley XD

New member
XDD כה ? סורי אני לא זוכרת...

זה היה כל כך מצחיק... אני סתומה אלמוגי

Charley XD

New member
ציטוט (XDD) + תמונה 2...

טוב אז זה בקניון אחרי שאכלנו ביצת הפתעה ולאור יצא יצור מוזר XD "יש לי שעונים ושעונים, אבל יש לי משהו יותר טוב בשבילך" יש לו פרצוף כזה !! אז אור יקירתי צילמה אותי ... תתעלמו ממני
אוקי ראיתי חלק מההופעה של הפו פייטרס.. וסורי אבל אין לי כוח לכתוב את זה באנגלית... ואני גם לא יודעת אז קבלו תרגום למה שהיה על הבמה : הסולן של הפו פייטרס (דייב ?): "או יש לך יומולדת ?, לא לא אני לא צריך את זה (מרים את החולצה וחושף את החזה שלו) לא אני לא צריך, לא, לא ! את יודעת מה אני אקדיש לך שיר" התנועות שפתיים של המעריצה "OMG !! בשבילי ?" דייב (?) "קוראים לו הפרות" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מתתי פה ..

למעלה