../images/Emo26.gifאני אני אני ../images/Emo110.gif !shhh... Ooooooh
אממ יפה שפתחת
שיר השבוע של מקפליי: don't wake me up Surfer Babe the way you make me feel McFly - Too Close For Comfort וברוקולי... XDD
שיר השבוע לא של מקפליי: 3 Am
Who's David XD Falling For You Sum 41 - Pieces simple plan - when im gone Sum 41 - We're All To Blame
להקת / אלבום השבוע: מקפלי !
קליפ השבוע: XX
תוכנית / סרט השבוע: שכחו אותי בבית 3 XDDDDDDD וואי אני לא יכולה.. כל פעם מצחיק אותי מחדש
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: שימח - אבא דיבר עם איש תופיים ואני אולי עוד מעט אתחיל ללמוד !!! הימיים האלו הזויים ומצחיקים מחר אני נוסעת לבת דודה שלי ! העציב - אנשים רבים בגלל אי הבנות /: עיצבן - אמאאאאאאא !! אני רוצה ללכת...
ציטוט השבוע: יש הרבה
*אני: תחשבי שזה פסי רכבת: || טוב עכשיו תחשבי שזאת אני /|| - זה אומר ירדתי מהפסיםםםםםםם ! *מורה : "כל הלאום היהודי רוצה אותו דבר ! להדליק מזגן..." *שיר מחבקת עמוד ואז מסבירה את מעשה* "מה זה היה עמוד חמוד!" אני: "כמו העמוד עם הכיף" אור: "קוראים לזה תמרור עצור" XDDDD באמצע הרחוב... * אני: "1,2,3 בטרייה!" המ"י המשפטים שיצאו לי בדבר הזה ששמו פה : XDD * I sang to my best friends boyfriend because im hot like that * I sang to my best friends boyfriend because im the coolest and i do what i want *"בסלה" טוב התכוונתי להגיד במבה ובסלי XDD ויצא גם וגם...
מתנגן בראש / פלייליסט: FOO FIGHTERS - Walking After You
תמונת השבוע: יש 2 ! תקלטו את הסמל של "הגאוס רידר" (!!) או איך שלא קוראים לזה..