מקוויקנד ../images/Emo9.gif../images/Emo182.gif
שיר השבוע של מקפליי: Mr. Brightside The Guy Who Turned Her Down No Worries She Loves You The Heart Never Lies
שיר השבוע לא של מקפליי: Mika- Happy Ending Good Charlotte- I Just Wanna Live Busted- Where Is The Love? Simple Plan- When I'm Gone
להקת / אלבום השבוע: מקפליי
קליפ השבוע: -
תוכנית / סרט השבוע: היה סרט.. נו איך קוראים למה שראיתי אתמול... נו... אה! "סוף שבוע ארוך" נראה לי שככה קוראים לזה חח D:
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן: סתם דברים ושטויות. שימח: הגשםםםםם
ושצ'רלי באה אלי [לכמה דקות XD] ושהיה ממש מצחיק בשעתיים האחרונות בבצפר ביום חמישי XDDD העציב- אותו דבר שעיצבן, רק טיפה שונה ו.. נו לא משנה חח ><
ציטוט השבוע: אוהווווו XDDDD אני: "היא לא טיפשה כמוך" צ'רלי: "כמוך?" אני: "כמוך!" צ'רלי: "כמוך" אני: "כמוך" מיטול: "אויש סתמו שתיכן!" ------------------- אני: "הוא מלך, או בן מלך, או שהוא שייך באופן כלשהו לחצר המלוכה או לבית המלוכה." (מקריאה מש"ב בספרות) צ'רלי: "צריכים לכנוס אותם על שימוש יתר בשורש מ.ל.כ" ------------------- *שיעור ערבית* מורה: "תפאדל" ילד: "לקרוא מההתחלה?" מורה: "לא תתחיל מהמילה האחרונה ותמשיך למעלה" --------- ילדה: "זה צריך להיות זורם!!" ילד: "אמרה הילדה עם הפטור" (פטור משיעור ערבית, כן?) --------- אני: "אז זה צריך להיות 'שתוקו' לא?" [נו לא תבינו XDDDD זה משו בערבית XDDDD] ------------------- *שיר מחבקת עמוד* "מה זה היה עמוד חמוד!" ------------------- צ'רלי: "כמו העמוד עם הכיף" אני: "קוראים לזה תמרור עצור" ------------------- צ'רלי: "1,2,3 בטריה!" *בועטת בבטריה ברחוב ומפספסת אותה!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDD* יש עוד אבל.. שכחתי. אני אתן הזדמנות לאחרים קצת.
מתנגן בראש / פלייליסט: Plain White T's- Hate (I Really Don't Like You)
תמונת השבוע: חפרפרת סוחר שקיבלתי כהפתעה בביצת קינדר
סופשבוע נעים וגשום [אמן] לכן אנשות