McWeekend

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

סודות נעורים זה שולט! הציטוטים שלנוXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sweet shir

New member
אנחנו שולטות. ../images/Emo22.gif

ואת רצינית?! את יותר מגה כאפה ממה שחשבתי.

הו, אני מוזכרת במקוויקנד של סוויט שיר!../images/Emo98.gif

כבוד!XD גם אם זה רק 3 שורות.
המ, הגיע הזמן שאני אראה את 'יורו טריפ' מההתחלה מתישהו.
וכרגיל, הציטוטים
חחחחחחחח והציטוטים עם אריאל בכללXDDDDDDDD
! קפראלייך ילדה 333333>

just orr

New member
מקוויקנד ../images/Emo9.gif../images/Emo182.gif

שיר השבוע של מקפליי: Mr. Brightside The Guy Who Turned Her Down No Worries She Loves You The Heart Never Lies
שיר השבוע לא של מקפליי: Mika- Happy Ending Good Charlotte- I Just Wanna Live Busted- Where Is The Love? Simple Plan- When I'm Gone
להקת / אלבום השבוע: מקפליי
קליפ השבוע: -
תוכנית / סרט השבוע: היה סרט.. נו איך קוראים למה שראיתי אתמול... נו... אה! "סוף שבוע ארוך" נראה לי שככה קוראים לזה חח D:
משהו שעיצבן / שימח / עיצב השבוע: עיצבן: סתם דברים ושטויות. שימח: הגשםםםםם
ושצ'רלי באה אלי [לכמה דקות XD] ושהיה ממש מצחיק בשעתיים האחרונות בבצפר ביום חמישי XDDD העציב- אותו דבר שעיצבן, רק טיפה שונה ו.. נו לא משנה חח ><
ציטוט השבוע: אוהווווו XDDDD אני: "היא לא טיפשה כמוך" צ'רלי: "כמוך?" אני: "כמוך!" צ'רלי: "כמוך" אני: "כמוך" מיטול: "אויש סתמו שתיכן!" ------------------- אני: "הוא מלך, או בן מלך, או שהוא שייך באופן כלשהו לחצר המלוכה או לבית המלוכה." (מקריאה מש"ב בספרות) צ'רלי: "צריכים לכנוס אותם על שימוש יתר בשורש מ.ל.כ" ------------------- *שיעור ערבית* מורה: "תפאדל" ילד: "לקרוא מההתחלה?" מורה: "לא תתחיל מהמילה האחרונה ותמשיך למעלה" --------- ילדה: "זה צריך להיות זורם!!" ילד: "אמרה הילדה עם הפטור" (פטור משיעור ערבית, כן?) --------- אני: "אז זה צריך להיות 'שתוקו' לא?" [נו לא תבינו XDDDD זה משו בערבית XDDDD] ------------------- *שיר מחבקת עמוד* "מה זה היה עמוד חמוד!" ------------------- צ'רלי: "כמו העמוד עם הכיף" אני: "קוראים לזה תמרור עצור" ------------------- צ'רלי: "1,2,3 בטריה!" *בועטת בבטריה ברחוב ומפספסת אותה!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDD* יש עוד אבל.. שכחתי. אני אתן הזדמנות לאחרים קצת.
מתנגן בראש / פלייליסט: Plain White T's- Hate (I Really Don't Like You)
תמונת השבוע: חפרפרת סוחר שקיבלתי כהפתעה בביצת קינדר
סופשבוע נעים וגשום [אמן] לכן אנשות

Charley XD

New member
אוו החפרפרת שלנו !! אוי הבטרייה XDDDDDDDDDDDD

אוי זה היה אחד הדברים היותר מצחיקים שהיו XD אני עדין לא מאמינה שפספתי אותה XDD שימוש יתר בהחלט ! מ.ל.כ
ואת טיפשה
ואכן זה היה כמה דקות ! אבל זה עדין נחשב ! את לא היית פה שנייייים צ'רלי חפרפרתי היקרה...
היה כל כך מצחיקקקקק

just orr

New member
הא? אני לא טיפשה. ../images/Emo11.gif *דרור שתקי*

וכן הייתי אצלך... לפני... כמה זמן
חוץ מזה רע לך בבית שלי?
אכן היה מצחיק

Charley XD

New member
אנ יאגיד לך מה רע !!

אח שלך סוגר עלי את הדלת XDD אבל חוץ מזה .. כלום לפני .... שנייייייים ! חוצפה ...
אני כבר מרגישה רע... אבא שלך מסכן אוסף אותי מהרחוב כל הזמן... XDD אוי צ'רלי ...

just orr

New member
חחחחחחחחח תאשימי את אח שלי לא אותי XDDD

כן אה.. את ממש ילדת רחוב :X אבל חעמודה!

Charley XD

New member
טוב ~אצבע מאשימה~ על אח שלך

אפילו יש לי כובע מתאים לרחוב
גם את חמודה

למעלה