McWeekend

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo27.gifMcWeekend../images/Emo37.gif

אפחת לא עשתה עד עכשיו ואין דבר כזה וויקנד בלי מקוויקנד!!! >< אנג'וי D:
שיר השבוע של מקפליי:
שיר השבוע לא של מקפליי:
להקת / אלבום השבוע:
קליפ השבוע:
משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע:
ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / פלייליסט:
תמונת השבוע:

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif את מלכה! [הכתר באמת מגיע לך! חח]

שיר השבוע של מקפליי: rockin' robin!! she falls asleep!! THNL!!
שיר השבוע לא של מקפליי: when your gone, Famous Last Words
להקת / אלבום השבוע: נמנמ
קליפ השבוע: זאת שאלה בכלל???? THNL לייק דא P:
משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: עיצבן: אחים שליי!! אאררררררר יחטפו מכותת!!! שימח: יש לי היטססססס !!!!!!!
ציטוט השבוע: אין |:
מתנגן בראש / פלייליסט: memory lane
תמונת השבוע: הודות למיקי ומחסן התמונות שלה XD מחר כולם במפגש D: כןכן בתאל, גם את!

m o r 1 0 2

New member
אווו,ראיתי את הסרטון הזה../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

איזה חמודים הם שםם....גאדד דאג מזה מתוק

yael0000

New member
עונהעונהעונה../images/Emo211.gif

שיר השבוע של מקפליי: I'LL BE OK שיר השבוע לא של מקפליי: אממ רגע הולכת להעתיק את השם Plain White T's - Hey There Delilah LINKIN PARK-BLEED IT OUT להקת / אלבום השבוע: אממ לא יודעת קליפ השבוע: אני מניחה שהחדש של מקפליי משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: נגמר הפסיכומטרי, הצבא הקדימו לי את הגיוס, ליום לפני יומולדת 18 הייתי היום עם אח שלי איזה 5 שעות במיון, והוא העיר אותי ב5 בבוקר ציטוט השבוע: אממ לא יודעת מתנגן בראש / פלייליסט: SILENCE IS A SCARY SOUND-MCFLY תמונת השבוע:

yael0000

New member
אז חחיכי אליו חזרה../images/Emo211.gif

אמממ בעיקרון זה תמונה עם מעריצה...

butbut

New member
../images/Emo205.gifOMGיש לו פוני כמו של בנות,ולשנייה חשבתי

שיש לו 2 צמות קטנות,וגומיות אדומות כאלה.. ><

O0NoNi0O

New member
שבוע טוב../images/Emo24.gif

שיר השבוע של מקפליי: THNL, walk in the sun
שיר השבוע לא של מקפליי: hey there Delailha או איך שלא כותבים את השם המוזר הזה שלה
להקת / אלבום השבוע: Tokio Hotel-scream יא קנו לי אותו!
קליפ השבוע: לא יודעתO:
משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע:עיצבן-אחותי. העציב-ממ..שהעולם חרא, יש מלא אנשים מכורים לסמים וחבל, פשוט חבל. שימח-אחייניות שלי, ושאני לא חלק מהעולם הרע הזה.
ציטוט השבוע: אין. אני אפעם לא זוכרת.
מתנגן בראש / פלייליסט: השיר הזה של הבנות נחמה. משו כזה יו סי ד'ה סקייס יו כריי, יו דונט נאו וואי בלה בלה".
תמונת השבוע:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה D:

שיר השבוע של מקפליי: THNL שיר השבוע לא של מקפליי: היו מלאאאאאא אאאא כל הדיסק סקרים של טוקיו הוטל Baby Its Fact-Hellogoodbye ועודמלא שאיןלי כח לרשום
להקת / אלבום השבוע: מק, טוקיו הוטל/סקרים קליפ השבוע: THNL!!!!!!11111111 עם כל החרישות בהיטס D::: משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: עיצבן-ממפ, לא היה D: שימח-החרישות בהיטס על THNL, דאגי הסתפר ^___________________^ העציב-לא היה ^^; ציטוט השבוע: יובי-אה זה מפגש ישרא? וואה וואה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אתם לא תבינו ---------------------------------------------------------------- *בדיוק יש דה קיל בטלוויזיה ואני שמתי על פול ווליום ואז אמא שלי נכנסה* אמא:מהזה הרעש הזה?^%?@?^?@$? אבל איזה סולן חתיך וואה וואה D: מתנגן בראש / פלייליסט: Blood-MCR תמונת השבוע: ישלי חיבה בלתי מוסברת לתמונה הזאת!!!!!!11111 היא כלכך יפה

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif~זהירות, תגובה פקאצתית~

OMG!!!!!!!!!1111111111111 איזה סרטון אאאאאאאאא3333333333> והארי, שהוא קורץ
!!!!!!!!!111111111 זה כלכך מושלםםםםםםם אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא !$!%$@^%*%^&^$##@^()*&^%$#@ ~עמכם הסליחה (ואביכם התודה, יאסו)~

למעלה